1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Преводи, легализации
  6. »
  7. обл.Бургас

Преводи, легализации : обл.Бургас

17 обяви
Център ДАВИТОЗ - висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски п..
Агенция за преводи и легализация „Арто транслейшънс“ ООД е създадена през 2012 г. и е специализирана в извършването на професионални преводи от заклети преводачи. Можем да ви бъдем полезни и да наме..
(ONLINE) Писмени преводи от Руски на Български и от Български на Руски Език в областта на Бизнеса, Рекламата, Маркетинга, Правото, Икономиката, Медицината, Селското Стопанство, Хранителната промишлено..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204

Преводи от и на руски език

гр. Бургас, обл. Бургас
Писмени и устни преводи от и на руски език.

Преводи и Легализация на документи

гр. Бургас, обл. Бургас
Гардън Лайн е специализирана преводаческа агенция, извършваща преводи и преводачески услуги. Дружеството работи от 2007 г, и е оторизирано да извършва легализация на документи. Извършва и официални пр..

преводи от и на немски

гр. Бургас, обл. Бургас
Преводи от и на немски 10лв голям лист
Заклет преводач с полски език Моника Новак, вписана в регистъра на заклетите преводачи на Министерството на Външните Работи на Република България под номер 00855-1. Предлагам заверени преводи на вашит..

Преводи норвежки език

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Писмени и устни преводи от български на норвежки език (и обратно). Norsk - bulgarsk skriftlig og muntlig oversettelser.

Агенция за преводи ВалМон

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирма ВалМон предлага преводи на документи всякакъв тип от и на над 30 езика: ✍️ *Английски език 12 лв за 1800 символа *Немски език 12 лв за 1800 символа *Френски език 12 лв за 1800 символа *Итали..
Предлагам услуги като преводач от/на руски/английски. Перфектно знам руски, английски е с ниво В2.

Преводи и легализация на документи

гр. Бургас, обл. Бургас
Експресни преводи и легализация на документи за Бургас, региона и цялата страна. Преводи от и на английски, немски, испански, руски, и над 47 други езици. Превод на Свидетелство за съдимост, Диплома, ..
”Ареал Бг” ЕООД е специализирана и лицензирана агенция за преводи на различни типове документи и материали от и на различни езици-английски, немски, френски, руски, турски, италиански, гръцки, испанск..

Преводи от и на английски език

гр. Бургас, обл. Бургас
Извършвам преводи от и на английски език. Имам опит като преводач както в България, така и в Англия. Опитът ми включва: писмени преводи: автобиографии, писма, официални документи (без легализация), ху..
Превод на документи и легализация без агенции и фирми!

Лицензиран преводач с руски език

гр. Бургас, обл. Бургас
ЗАКЛЕТ ПРЕВОДАЧ СЪМ с руски език! Правя преводи, заверки и легализации от/на руски език на документи, превеждам от украински на руски и български езици! Правя преводи с различна тематика - туристическ..

Преводи от и на РУСКИ ЕЗИК

гр. Бургас, обл. Бургас
Преводи от и на РУСКИ ЕЗИК. Квалифицирани устни и писмени преводи на документи, текстове, кореспонденция, сайтове, реклами. Преводи на сделки, психотестове за шофьори и др. Представителство. Кон..

ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕВОДИ ОТ АНГЛИЙСКИ

гр. Бургас, обл. Бургас
41 години перфектни технически преводи от английски и руски.