1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни
  6. »
  7. обл.София
  8. »
  9. гр. София

Окултни : обл.София, гр. София

44 обяви
0.60 лв. 090063067*** КАЛИЯ* ТОЧНИ ПРЕДСКАЗАНИЯ подхранвани с БОЖЕСТВЕНА СИЛА създава необходимото енергийно ниво, помага при стресови и емоционални състояния, и успешно помага за преодоляване на житейските несгоди***Владее силата и тайнството на 4 - стихии. Всеки има потребност от точен съвет и прогноза, от личен, социален и делови характер, любовни, семейни, безработица, подходящо време за постигане на вашите цели. ПРОГНОСТИК - КОНТАКТЬОР * Точни отговори и решения за вашите беди и страдания. Енергийна защита. ЛЮБОВНИ РИТУАЛИ С ИЗПИТАНО ДЕЙСТВИЕ*** 0.60 лв. 09 0 0 6 3 0 6 7 код - 2 ***ТОЧ..

ясновидката Даная

гр. София, обл. София
-Погледнете, във вашето близко и далечно бъдеще! Не се чудете, дали Той или Тя, ви обичат? Дали, събитията ще бъдат във ваша полза? -Ако, имате проблеми в интимния си живот и не успявате да въстановите хармонията, във връзката ви! -Тогава, ми се обадете! -Извършвам, специални магически ритуали, за: Хармонизиране на взаимоотношенията, Събиране на разделени двойки и семейства, за кратко време и Отстраняване, на трети! -Ясновидство и Гадаене! -Намерете, отговорите и решенията на вашите проблеми! Използвайте-Обикновения телефонен номер, без импулси, който е поместен под обявата! Работя, с ..
БЕЗ ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ*****Я С Н О В И Д С Т В О***АНГЕЛИТЕ И ГОВОРЯТ ****МАГ Я Н А* 0.60 лв.0 9 0 0 6 3 0 5 2* НЕ САМО ГЛЕДА НО И ПОЗНАВА*** ПРЕДСКАЗАНИЯТА СЕ СБЪДВАТ, П Р О Г Р А М И Р А ЖЕЛАНИ СЪБИТИЯ, НО САМО С ПОЛОЖИТЕЛНИ ГРАДИВНИ НАМЕРЕНИЯ. Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, конфликти с роднини, колеги, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, успешен бизнес, кариера. Довери се на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - П О М О Щ*****при кармична обре..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
Маг Розали, вече можете да намерите на телефон 090063077 код 234. имп.2.40/мин. и 0878 313 005 без имп. +34 604 24 24 48 за Испания Гледа на карти Таро, предсказва бъдещето, изготвя амулети за всякакви случаи, разваля магии, премахва зависимости. Успешно премахва паник атаки и помага при всякакви житейски проблеми. Очаквайте новите ми предавания в интернет! Чакам ви!.
Ясновидка Вяра единствената доказала се жена със свръх сила и възможности. Жена с голям опит, създадена да помага и да се справя с всичко. За нея няма невъзможни неща. Хиляди хора са намерили своето спасение и щастие при нея. Премахва всякакви черни магии и проклятия. Помага при безплодие, съветва при бизнес проблеми. Събира разделени двойки. Изчиства негативизъм и прави амулети за защита. Помощта и е гарантирана, връща желанието за живот. Потърсете я за да разберете силата и да помогне и на вас, както на много други хора.
Ходжа Джевджет Али, помага от разстояние на всички. Дава решение на всеки проблем. Четейки Корана вижда враговете и казва от кой да се пазите да не ви стори зло. Джевджжет има 20 годишна практика в тази област. Събрал е десетки разделени двойки и семейства. Направил десетки хора щастливи. Поради обстановката, в която се намираме Джевджет Али не приема лични срещи, Но той е достатъчно способен за да помогне от разстояние на всеки.

Маг Гинка Огнянова 0888784124

гр. София, обл. София
Ясновидство с дългогодишна практика! Точни предсказания за минало и бъдеще! Чрез восъколеене премахва страх стрес уроки! Изчистване от негативна енергия Родови проклятия Магии! Защита от магически нападения! Събира разделени! Прогонва зли духове! Консултации по телефон или среща с предварително записване! Телефон 0888784124 Маг - Ясновидка Гинка Огнянова
Аз съм Станимир и съм човека, който може да разреши вашите проблеми. Виждам в бъдещето и променям съдби, правя това, което хората само казват че ще направят. Събирам разделени двойки, гарантиран резултат. Развалям и правя магии за благополучие, успехи в бизнеса, нова работа, лекувам зависимости към наркотици, алкохол или други пороци като хазарт. Работя по телефона и вайбър. Обаждайте ми се по всяко време, нямам работно време. Ще помогна на всеки, никого не съм върнал досега. Моля да ми звънят хора, които наистина имат нужда от помощ и имат нужда да бъдат спасени.
Ходжа Айшенур: - Разваля родови проклятия до дни. - Събира разделени двойки. - Дава точни отговори на конкретни въпроси. - Помага от разстояние. - Напътства при случаи с изневери. - Съветва при всякакви проблеми. - Изработва арабски муски за бизнес и пари. - Прави бяла намеса за любов. - Помага при наркомания, безплодие и алкохолизъм
И С Т И Н А Т А дори и да е Т Р У Д Н А си е И С Т И Н А, НО БЕЗ ЛЪЖИ! ЯСНОВИДСТВО* ВРОДЕНА ДАРБА 0 9 0 0 6 3 0 3 7*** Феноменалната С Т Е Л А - ясно вижда, точно казва при Б Е З И З Х О Д И Ц А. без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, семейство, спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, продажби, партньорство в бизнеса, работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, про..
Маг Лори, премахвам негативната енергия, помагам при семейни проблеми, стресови състояния и зависимости, правя ритуали за успех в бизнеса и любовта, помагам при безплодие, откривам всякакъв вид магия точно и конкретно!!! Доверете се!!! 100% гаранция за бързи отговори!!! Променям съдбата. Предлагам точни прогнози за бъдещето с дати и периоди от време. Познавам мислите на партньора, намеренията му. Аз ще ви кажа точно какви ще се отношенията ви с вашия партньор, съпруг. Определям срок на зачеване и раждане на дете . Аз ще предложа изход от трудна ситуация. (резултати от 2 седмици) Уникалн..
За себе си мога да кажа, че съм професионална ясновидка и лечител, хората идват при мен за съвет и помощ в трудни времена. Надарена съм със способности, които ми позволяват да надникна в състоянието на хората, и да помогна за установяване причините за събитията довели до тяхното състояние. Помагам на всеки доверил ми се, да намери най-подходящия ключ за решаване на проблемите си и да се неутрализира негативното влияние отвън. Работя с естествени сили, извършвам диагностика и неутрализиране на магически влияния, като разваляне на магии, зло око, заклинание. В моята работа използвам предимн..
Ходжа Гюлсун - най - търсената жена ходжа сред мъжете! С дългогодишния си опит тя ще ви помогне, където и да се намирате. Работи с лична среща и по телефона. Разгадава бъдещето, събира миналото ви. За нея невъзможни неща няма. Помага на хората прокудени от съдбата. Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия. 100% успех!
Ходжа Нермин - хората ме познават, помагам на всеки, който има нужда. Премахвам магически влияния, стопирам безпокойствието, депресията и стреса. Събирам разделени двойки. Помагам при семейни и бизнес проблеми. Имам наследствена дарба и мисията ми е да правя хората по-здрави, успешни и обичани. Не оставяйте щастието Ви да отлети. Гледам напълно безпогрешно и правя амулети за всеки индивидуално за здраве, късмет, любов, пари и благополучие!! Можете да ми зададете всякъкви въпроси! Интересува ви... * Какво бъдеще ви очаква? * Къде да намерите щастието? * Искате да погледнете в мина..
Феномен Петя доказва, че за дарбата възраст няма. Помага на разделени двойки и на хора пред пътя на раздялата. При безплодие, наркомания, стрес, страх, уруки. Разваля черни магии и проклятия. С нейна помощ ще научите, какво Ви е писано да преживеете в книгата, наречена Живот. Ще получите ценни съвети, как да се справите с различни изпитания на съдбата. Феноменът Петя изготвя безпогрешни прогнози за бъдещето с помощта на картите Таро. Те са нейната пътеводна светлина в мрака на неизвестното. С тях диагностицира проблеми на физическо и емоционално ниво. С тях премахва всяка болка, и в..
Ходжа Арзу подробно разкрива какви са признаците и последствията при различните видове магии за хората, на които са направени. Тя помага за тяхното рязваляне с прилагане на тайни ритуали. Премахва стресови състояния и уроки. Помага за намиране на истинската любов и я запечатва. Изчислява съдбоносните събития и предупреждава за реални опасности. Със силната си вяра и знанията си постига чудеса. Отстранява родови проклятия и стрес Отключва късмета и разрешава проблеми в любовта и брака Помага при алкохолизъм и наркомания Предсказва бъдещето и вижда какво се е случило в миналото на..
Ходжа Айсун прави най-силна и ефективна бяла намеса за любов. Разваля родови проклятия и черни магии. Бае срещу уруки и зла прокоба. Помага при наркомания, алкохолозъм, заплодяване. Събира разделени двойки. Връща любим човек.
ФЕНОМЕНЪТ НА БЪЛГАРИЯ - МАРИЯ МЪГЛОВА Вече над 20 години едно огромно сърце дарява щастие на хората, спасение от неволите на бедни и богати, на здрави и болни, на млади и стари, една наследница на Траките. Още с посрещането на вратата тя скъсява дистанцията и веднага те предразполага. Повече от 20 години помага на хората. На масите в офисите и лежат десетки благодарствени писма. Ръцете й притежават силно енергийно поле, лекуват не само тялото, но и душата на хората. Мария Мъглова прави безпогрешно нумерологична прогноза, установява и неутрализира магии, родови проклятия, бизнес прогнози, пр..
И С Т И Н А Т А БЕЗ ЛЪЖИ!!! Дай БОЖЕ всекиму *** ***** / 0.60 лв. / 0 9 0 0 6 3 0 4 7***** МАГ Р А Д А **** ЯСНОВИДСТВО ***** БЛАГОДАРНИ КЛИЕНТИ ДА ПРАВЯТ ДАРЕНИЕ В ЦЪРКВА***** не злоупотребява с болката на ПОСТРАДАЛИЯТ ЧОВЕК, без приеми и финансови условия. Работи с информационното поле, влияе енергийно и оказва благотворно влияние при родова и кармична обремененост. Помага на хора със сериозни проблеми - хармонични отношения в любовта, семейството, събира разделени влюбени ако тяхната съвместимост позволява това, несгоди в житейска среда, нова работа, доходен бизнес, подобряване на финансо..
Ходжа Гюлай може да отговори на всички въпроси за минало, настояще и бъдеще. Прави амулети за късмет, любов, здраве и благополучие. Разваля магии, помага за уруки, бае при стрес. Гюлай прави най-силната любовна магия и връща стара или несподелена любов. Способна да преобърне съдбата на всеки от разстояние. Открива проблеми и помага за разрешаването им. Дава насоки и съвети за по-добър живот. Отказва зависими хора от алкокол и наркотици.
Частен детектив

Ходжа Дюлбер

гр. София, обл. София
Ходжа Дюлбер отговаря на телефон 089 508 1651 - по всяко време Събира разделени двойки Открива изневери Помага при алкохолизъм, наркомания Ходжа Дюлбер връща живота на хората само с 1 сеанс. Изготвя ундивидуални амулети на всеки. Тя е жена с истинска сила, която малцина притежават. Способна да преобърне съдбата на човек и да покаже правилния път. Едно от писмата, които е получила: Мила Дюлбер, още не мога да проумея как само с 1 обаждане ти успя да надникнеш в миналото и настоящето ми без да ме познаваш. Благодарение на теб аз си върнах усмивката и вече живея нов живот. Върнах ..
СМС на 191901 Напишете дата, месец, година на раждане, първото си име и въпроса, който ви интересува. Извършвам, специални ритуали, за Любов, Брак, Събиране на разделени двойки и семейства, Отстраняване на любовник/ца - трети във връзката, Връщане на неверни съпрузи, Откриване и Разваляне на всякакви магии, Изчистване на негативни влияния и Насочване на позитивни енергии, чрез ритуали, за положителна промяна и нов просперитет в живота, на човека! - Ясновидство, Гадаене, Прогнози в дългосрочен план и Най - силните магически ритуали.. тел. за контакт по всяко време - 0903 63 903.
Ходжа Хара е вече в България, след дълго отсъствие и задължения в чужбина. Днес тя може да бъде в помощ на българите с умението си. Да чете молитви от Корана. Тя използва силата на свещените духовни символи за да превръща негативната енергия в позитивна. Ходжа Хара събира разделени двойки, помага при зависимости, алкохол, дрога хазарт. Разваля черни магии, Прави муски за бизнес, любов, късмет. Прави Бяла магия. 100 % Гаранция за 24 часа Резултат. Потърсете Ходжа Хара и си помогнете с нейна помощ. Иван от Разград: Искам да споделя за това, което Хара направи за мен. Тя върна мом..
Младият родопски ходжа и лечител Алейдин: Който няма воля цял живот всичко му е неволя и винаги надеждата умира последна Алейдин ходжа не може да гледа и да помага по телефона. Според него това е шарлатанство и един вид измама. Помага само на четири очи и лична среща. Алейдин ходжа ще приема в гр. София за пореден път на 30 НОЕМВРИ, 1 и 2 ДЕКЕМВРИ /ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И СРЯДА/, чрез предварително записване. Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в България. Той е на 41 г., родом е от с. Бенковски, край Златоград, но от 6-7 месеца живее в гр. Стара Загора. Семеен е, с две деца. Зет на къща. Бъл..
Откривам и изчиствам, негативна енергия, астрално обсебване, родово проклятие, кармична обремененост, ритуални магии и вмешателства, срещу свободната воля на човека! Изграждам, гарантирани защити, като защитавам Астралното, Етерно и Ментално ниво, на човека! Работя, чрез специална, древна методология! Кодирам, желани събития, но единствено и само тогава, когато касаят конкретния човек и не засягат други интереси /отмъщения/! Събирам, разделени двойки и семейства! Отключвам, заключен късмет в: Кариера, Любов, Брак, Финансов просперитет. За отговор на въпроси по телефона. Феноменът г-н Пет..

Ясновидка Анита

гр. София, обл. София
Аз съм вашата ясновидка Анита, любов и семейни проблеми! 0876371526
Гергина Николаева Доказана ясновидка в цяла Европа. Гледа на икона и помага от разстояние. Дава информация за минало и бъдеще. Изчиства аурата, тялото и душата от чужди въздействия и негативни енергии. Помага на хора, страдащи от пороци, лекува чрез народна медицина. 100% резултат
Владее успешно арабска магия като работи от разстояние и с чужбина ПРИЕМА ЛИЧНИ СРЕЩИ и във ВАРНА. Гледа на Коран. Потърсете Седа - за нея няма невъзможни неща, тя е жената, от която другите не могат да имат тайни. Помага за стрес, напрежение, безсъние. Помагам за привличане на любовта, изчиства стрес и страх, влияе при депресии и зависимости, изготвям защита от енергийни посегателства, завист и злоба. Събира разделени двойки, премахва негативни енергии, влияния, прокоби, уруки. Ако имате проблеми в бизнеса и сте финансово нестабилен, тя ще помогне. Премахва зли очи, лее куршум, при..
Събира разделени двойки Премахва негативни влияния, прокоби, уроки. Лее куршум. Привлича любов и късмет. Прави амулети - защити срещу негативна енергия, магии. Работи от разстояние или с лична среща. Работи от разстояние от 20 години Всчики хора, които са се обърнали към Ходжа Фабия са останали доволни от успешните резултати. Тя е помогнала на много и ще продължи да помага на всеки, който има нужда от нея. Ходжа Фабия - пряви чудеса за хората, от първи до девети ден разрешава всякакви проблеми.

Ясновидка Божидара - 089 326 7779

/За цялата страна/
ЯСНОВИДКА БОЖИДАРА - предсказва бъдещето - изчиства родови проклятия, - съветва и напътства в личен план и в бизнеса - помага при здравословни проблеми, на болни хора, с тежки болести и на жени, които не могат да имат деца - помага при бизнес проблеми, разрешава трудностите и допринася за парични постъпления - събира разделени двойки за кратък срок През години развива и усъвършенства уменията си. Има способността да вижда събития, хора. Виждайки в миналото, тя казва грешките на хората и как това се е отразило в настоящето и ако не се предприемат мерки - и в бъдеще. сем.Теневи от К..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.