1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни
  6. »
  7. обл.София

Окултни : обл.София

64 обяви
0.60 лв. 090063067*** КАЛИЯ* ТОЧНИ ПРЕДСКАЗАНИЯ подхранвани с БОЖЕСТВЕНА СИЛА създава необходимото енергийно ниво, помага при стресови и емоционални състояния, и успешно помага за преодоляване на житейските несгоди***Владее силата и тайнството на 4 - стихии. Всеки има потребност от точен съвет и прогноза, от личен, социален и делови характер, любовни, семейни, безработица, подходящо време за постигане на вашите цели. ПРОГНОСТИК - КОНТАКТЬОР * Точни отговори и решения за вашите беди и страдания. Енергийна защита. ЛЮБОВНИ РИТУАЛИ С ИЗПИТАНО ДЕЙСТВИЕ*** 0.60 лв. 09 0 0 6 3 0 6 7 код - 2 ***ТОЧ..

ясновидката Даная

гр. София, обл. София
-Погледнете, във вашето близко и далечно бъдеще! Не се чудете, дали Той или Тя, ви обичат? Дали, събитията ще бъдат във ваша полза? -Ако, имате проблеми в интимния си живот и не успявате да въстановите хармонията, във връзката ви! -Тогава, ми се обадете! -Извършвам, специални магически ритуали, за: Хармонизиране на взаимоотношенията, Събиране на разделени двойки и семейства, за кратко време и Отстраняване, на трети! -Ясновидство и Гадаене! -Намерете, отговорите и решенията на вашите проблеми! Използвайте-Обикновения телефонен номер, без импулси, който е поместен под обявата! Работя, с ..
БЕЗ ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ*****Я С Н О В И Д С Т В О***АНГЕЛИТЕ И ГОВОРЯТ ****МАГ Я Н А* 0.60 лв.0 9 0 0 6 3 0 5 2* НЕ САМО ГЛЕДА НО И ПОЗНАВА*** ПРЕДСКАЗАНИЯТА СЕ СБЪДВАТ, П Р О Г Р А М И Р А ЖЕЛАНИ СЪБИТИЯ, НО САМО С ПОЛОЖИТЕЛНИ ГРАДИВНИ НАМЕРЕНИЯ. Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, конфликти с роднини, колеги, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, успешен бизнес, кариера. Довери се на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - П О М О Щ*****при кармична обре..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
Маг Розали, вече можете да намерите на телефон 090063077 код 234. имп.2.40/мин. и 0878 313 005 без имп. +34 604 24 24 48 за Испания Гледа на карти Таро, предсказва бъдещето, изготвя амулети за всякакви случаи, разваля магии, премахва зависимости. Успешно премахва паник атаки и помага при всякакви житейски проблеми. Очаквайте новите ми предавания в интернет! Чакам ви!.
Ходжа Икбал събира двойки и разбити бракове разваля негативи и прави защити срещу външни намеси Колеги които обещават че правят тези услиги но малкото от нас ги умеят! РАБОТИ С ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА ПО ТЕЛЕФОНА ☎ Вид услуга Арабска магия за любов, действа при разделени и очуждени двойки и семейства най ефектната арабска процедура ИЗУЧЕНА И ПРАКТИКУВАНА В ДУБАЙ. Восъколеене, Лечение на здравословни проблеми - Ако сте изгубили вашата любов и колкото да се трудите да си я върнете не успявате оставате разочаровани не губете вяря и надежда защото след всяко зло идва и добро повярвайте в не..
Ибрахим Ходжа - истинския лечител познат по цял свят, България и Европа и Турция. Помага на хора в нужда, отстранява лоши влияния и негативна енергия. Събира разделени двойки, семейства и влюбени. Открива и отстранява черни магии и проклятия, показва признаците на направената магия. Помага при безплодие, алкохолизъм и зависимости. Ибрахим прави това което другите само обещават. Аз Ибрахим Ходжа ще ви покажа признаците на магията, хората които са поръчали, ще ви ги назова с имената им и как изглеждат за да ви гарантирам 100% резултати от 6 до 9 дни. Налага ли ми се аз ще се отзова и при вас!
Надарена със способности, които и позволяват да надникна в състоянието на хората, и да помага за установяване причините за събитията довели до тяхното състояние. Разрешава проблеми от всякакво естество. Работи с естествени сили, извършвам диагностика и неутрализиране на магически влияния, като разваляне на магии, зло око, заклинание. В нейната работа използва предимно молитви за изцеление, а топката, която притежава ми помага да надниква в минало и бъдещето. Дарбата и е придобита от нейните предци, които от поколения практикуват уменията си успешно Може да вижда всичко с магическата то..
Притежавам рядко съчетание от дарби, които ми позволяват да работя в много и различни насоки на окултизма. Премахвам душевни и енергийни проблеми. Стопирам магически атаки и изграждам защитна стена около човек, която го предпазва с години от негативни посегателства. Освобождавам пътя на съдбата и отключвам късмета. За хармония в човешките взаимоотношения Развалям всякакъв вид магия и правя защити. За тази цел използвам различни ритуали и заклинания за щастлив семеен живот, за усилване на чувствата между съпрузите и други магически техники за постигане на хармония в човешките взаимоотноше..
Ясновидка Вяра единствената доказала се жена със свръх сила и възможности. Жена с голям опит, създадена да помага и да се справя с всичко. За нея няма невъзможни неща. Хиляди хора са намерили своето спасение и щастие при нея. Премахва всякакви черни магии и проклятия. Помага при безплодие, съветва при бизнес проблеми. Събира разделени двойки. Изчиства негативизъм и прави амулети за защита. Помощта и е гарантирана, връща желанието за живот. Потърсете я за да разберете силата и да помогне и на вас, както на много други хора.
Най-добрата в страната за предсказване на събития и разделени хора. Приема клиенти от цялата страна, консултира по телефона, може и лична среща. Вижда в бъдещето, предсказва и предотвратява лоши събития. Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия, събира разделени. Ясновидка Дима - 089 696 9167 Подготвя: - амулети за защита от негативна енергия - амулети за късмет и благоденствие - любовни амулети На 100 % изчиства негативни влияния, уручасвания, прокоби. ХОРАТА КАЗВАТ ЗА НЕЯ: Смиляна, от Равногор Благодаря на Дима, че беше до мен в най-лошия период от живота ми и че м..
Ходжа Джевджет Али, помага от разстояние на всички. Дава решение на всеки проблем. Четейки Корана вижда враговете и казва от кой да се пазите да не ви стори зло. Джевджжет има 20 годишна практика в тази област. Събрал е десетки разделени двойки и семейства. Направил десетки хора щастливи. Поради обстановката, в която се намираме Джевджет Али не приема лични срещи, Но той е достатъчно способен за да помогне от разстояние на всеки.

Маг Гинка Огнянова 0888784124

гр. София, обл. София
Ясновидство с дългогодишна практика! Точни предсказания за минало и бъдеще! Чрез восъколеене премахва страх стрес уроки! Изчистване от негативна енергия Родови проклятия Магии! Защита от магически нападения! Събира разделени! Прогонва зли духове! Консултации по телефон или среща с предварително записване! Телефон 0888784124 Маг - Ясновидка Гинка Огнянова
Професионалист, доказан маг и ясновидец ИРИНА ЧИСТО И ПОЧТЕНО ЯСНОВИДСТВО събира двойки и семейства, изчиства магии, открива и отстранява изневери, прави защити срещу външни намеси 100% доказани резултати след 5 броени дни за нея невъзможни неща няма! РЕШЕТЕ ПРОБЛЕМЪТ СИ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ БЕЗ ИЗМАМИ има възможност и цел да помага на хората защото в този свят трудно се намира истински човек който умее да се занимава с ясновидство! Помагам на двойки и семейства да се съберат ако има 3 ти човек помеждуви се отстранява и ви се прави защитна стена която ще ви пази от негативни енергии и хора кои..
Аз съм Станимир и съм човека, който може да разреши вашите проблеми. Виждам в бъдещето и променям съдби, правя това, което хората само казват че ще направят. Събирам разделени двойки, гарантиран резултат. Развалям и правя магии за благополучие, успехи в бизнеса, нова работа, лекувам зависимости към наркотици, алкохол или други пороци като хазарт. Работя по телефона и вайбър. Обаждайте ми се по всяко време, нямам работно време. Ще помогна на всеки, никого не съм върнал досега. Моля да ми звънят хора, които наистина имат нужда от помощ и имат нужда да бъдат спасени.
Ходжа Айшенур: - Разваля родови проклятия до дни. - Събира разделени двойки. - Дава точни отговори на конкретни въпроси. - Помага от разстояние. - Напътства при случаи с изневери. - Съветва при всякакви проблеми. - Изработва арабски муски за бизнес и пари. - Прави бяла намеса за любов. - Помага при наркомания, безплодие и алкохолизъм
И С Т И Н А Т А дори и да е Т Р У Д Н А си е И С Т И Н А, НО БЕЗ ЛЪЖИ! ЯСНОВИДСТВО* ВРОДЕНА ДАРБА 0 9 0 0 6 3 0 3 7*** Феноменалната С Т Е Л А - ясно вижда, точно казва при Б Е З И З Х О Д И Ц А. без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, семейство, спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, продажби, партньорство в бизнеса, работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, про..
Ясновидката ДИДА - номер 1 в Северна България и Русе! Работи в страната и в чужбина, с ЛИЧНА СРЕЩА или по ТЕЛЕФОН - /089 560 8787, 087 882 0113/ 1.Предсказва минало и бъдеще 2.Открива и изчиства магии и родови проклятия 3.Събира разделени двойки и разпадни бракове 4.Прави амулети за любов,късмет и щастие - 100% гаранция Катя от Чирпан Потърсих Дида, защото за кратък период от време ми се ст рупаха доста неща - болести, разочарования, раздели и т.н. Имах чувството, че съм урочасана или ми е направено магия. Във времето съм търсила помощ и от други врачки, но Дида ме спечели..
Елеонора - жена със сила и възможности, помага най-вече пристрес, страх, родови проклятия, събира разделени двойки и всичко свързано с душевната сила и енергия. *Събира разделени двойки *Разваля всички видове магии и родови проклятия *Прави огнена защита и защита на дома *Изработва амулети за късмет, любов, бизнес *Помага при болести, наркомания и алкохолизъм *При нея няма невъзможни неща *100% гаранция Потърсете я. Ще ви обърне персонално внимание, ще ви изслуша и насочи към най-правилното решение на проблемите Ви. Спокойна и лъчезарна приема хората и изслушва проблемите им. А..

Гадателка Севда - 088 887 8510

/За цялата страна/
ГАДАТЕЛКА СЕВДА - прави огнена защита и защита на дома - изработва амулети за късмет, любов, бизнес - помага при наркомания, алкохолизъм и събира разделени хора и семейства Жена със сила и възможности, помага най-вече при стрес, страх, родови проклятия и всичко свързано с душевната сила и енергия. Потърсете я на тел. Ще ви обърне персонално внимание, ще ви изслуша и насочи към най-правилното решение на проблемите Ви. Спокойна и лъчезарна приема хората и изслушва проблемите им. Ако може да помогне казва с какво и колко време ще отнеме. В случаите, в които е безсилна, понякога, са..
Маг Лори, премахвам негативната енергия, помагам при семейни проблеми, стресови състояния и зависимости, правя ритуали за успех в бизнеса и любовта, помагам при безплодие, откривам всякакъв вид магия точно и конкретно!!! Доверете се!!! 100% гаранция за бързи отговори!!! Променям съдбата. Предлагам точни прогнози за бъдещето с дати и периоди от време. Познавам мислите на партньора, намеренията му. Аз ще ви кажа точно какви ще се отношенията ви с вашия партньор, съпруг. Определям срок на зачеване и раждане на дете . Аз ще предложа изход от трудна ситуация. (резултати от 2 седмици) Уникалн..
Частен детектив
Маг Вергиниева тя е призната в цяла България с уменията си. Локализира и отстранява негативни енергийни въздействия - уроки, магии, лоша енергия Има посещения от цялата страна, работи и помага също и по телефона. Отключва късмета, разрешава проблеми в любовта и брака, извършва специални магически ритуали за хармонизиране на взаимоотношенията и любовта. Има благодарности от хора, които е спасила от направени прокоби и от хора, които е предпазила от несполуки. Марина открива безпогрешно, ако има външна намеса и насочва за отстраняването й. Маг Вергиниева е благословена със специал..
За себе си мога да кажа, че съм професионална ясновидка и лечител, хората идват при мен за съвет и помощ в трудни времена. Надарена съм със способности, които ми позволяват да надникна в състоянието на хората, и да помогна за установяване причините за събитията довели до тяхното състояние. Помагам на всеки доверил ми се, да намери най-подходящия ключ за решаване на проблемите си и да се неутрализира негативното влияние отвън. Работя с естествени сили, извършвам диагностика и неутрализиране на магически влияния, като разваляне на магии, зло око, заклинание. В моята работа използвам предимн..
Ходжа Гюлсун - най - търсената жена ходжа сред мъжете! С дългогодишния си опит тя ще ви помогне, където и да се намирате. Работи с лична среща и по телефона. Разгадава бъдещето, събира миналото ви. За нея невъзможни неща няма. Помага на хората прокудени от съдбата. Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия. 100% успех!
Ходжа Нермин - хората ме познават, помагам на всеки, който има нужда. Премахвам магически влияния, стопирам безпокойствието, депресията и стреса. Събирам разделени двойки. Помагам при семейни и бизнес проблеми. Имам наследствена дарба и мисията ми е да правя хората по-здрави, успешни и обичани. Не оставяйте щастието Ви да отлети. Гледам напълно безпогрешно и правя амулети за всеки индивидуално за здраве, късмет, любов, пари и благополучие!! Можете да ми зададете всякъкви въпроси! Интересува ви... * Какво бъдеще ви очаква? * Къде да намерите щастието? * Искате да погледнете в мина..
Феномен Петя доказва, че за дарбата възраст няма. Помага на разделени двойки и на хора пред пътя на раздялата. При безплодие, наркомания, стрес, страх, уруки. Разваля черни магии и проклятия. С нейна помощ ще научите, какво Ви е писано да преживеете в книгата, наречена Живот. Ще получите ценни съвети, как да се справите с различни изпитания на съдбата. Феноменът Петя изготвя безпогрешни прогнози за бъдещето с помощта на картите Таро. Те са нейната пътеводна светлина в мрака на неизвестното. С тях диагностицира проблеми на физическо и емоционално ниво. С тях премахва всяка болка, и в..
Аз съм Ходжа Раим. Натрупал съм практика и опит в Турция, където съм живял 13 години. Виджам, Минало, Настояще и Бъдеще. Премахвам родови проклятия с древни ритуали и с молитви от корана. Ще допринеса за вашето спокойствие. Правя Бяла магия за любов, за силна и истинска любов, която да бъде вечна. Ритуала го извършвам с помощта на Корана, показва гаранция за 9 до 11 дни. Повлиявам на външни сили и нмеси. Лея куршум срещу уплах и прогонвам зли очи. Помагам на хора в нужда. На хора изпаднали в беда. Отстранявам злото и правя огнена защита, с която да ви предпазя от негативни съби..
Предсказва бъдеще, настояще и минало. Помага на хора в нужда. Изчиства всякакъв вид магии. Работи с доказани методи и индийски, християнски, мюсюлмански и африкански ритуали. Събира разделени двойки за часове. Помага при здравословни проблеми. С предварителни записвания!!!
Известният и доказан Алишан Ходжа гадае на Свещен Коран. Предсказва бъдещето. Събира разделени. Помага при болести. Изчиства най-тежките магии. Помага при безплодие и алкохол, и много други неща.
Ходжа Арзу подробно разкрива какви са признаците и последствията при различните видове магии за хората, на които са направени. Тя помага за тяхното рязваляне с прилагане на тайни ритуали. Премахва стресови състояния и уроки. Помага за намиране на истинската любов и я запечатва. Изчислява съдбоносните събития и предупреждава за реални опасности. Със силната си вяра и знанията си постига чудеса. Отстранява родови проклятия и стрес Отключва късмета и разрешава проблеми в любовта и брака Помага при алкохолизъм и наркомания Предсказва бъдещето и вижда какво се е случило в миналото на..

Ходжа Тюркян * 088 639 9437

/За цялата страна/
Ходжа Тюркян. Тя е една от малкото честни и почтенни ходжи, които работят до пълен резултат. Помогнала на много хора изпаднали в беда. Неутрализира негативна енергия и прави защити, изработва дългосрочни прогнози и зарежда муски и магически талисмани срещу зависимости, болест, депресия. Освободжава напрежението натрупано в ежедневието на хората. Ако имате здравословен проблем, тя ще помогне да възвърнете вашето здраве и да се радвате пълноценно на живота. Тюркян ще премахне неприятностите по пътя Ви. Ще отблъсне враговете Ви. Ходжа Тюркян работи в цяла България и Чужбина. За нея разс..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.