1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Куриерски, Доставка по домовете

Куриерски, Доставка по домовете

15 обяви
Здравейте! Не ви се излиза днес в това студено време, за да се трупате на опашки пред хранителните магазини? Във връзка с извънредното положение предлагам да напазарувам вместо Вас. Процедурат..

Dostavka na plodove i zelenchyci do vashiq dom

гр. София, обл. София
Плодове и эеленчуци достафка до вашия дом Подбрани директно от производителя със наи високо качество
Предлагам куриерски/транспортни услуги с пикап за превоз на стоки, пратки(малки и обемни без значение от естеството), документи, храни и абсолютно всичко в рамките на гр. София. Доставят се на същия..

Пазарувам и доставям продукти

с. Равно поле, обл. София
Пазарувам вместо Вас и доставям до врата, продукти, лекарства, бебешки млека и консумативи на територията на София- източените квартали - Младост 1,2,3,4, Дружба, Подуене, Гео Милев, Изток. Цена дос..
Фирмата предлага услуги за поръчки на покупки - хранителни и др. продукти, доставка до вашата врата и плащане на място. - Спестявате си време и чакане на опашки, като оставяте тези грижи на нас; -..
Предлагам куриерските си услуги, като пазарувам на вместо вас и ви доставям поръчката буквално до вашата врата. Няма по-бърз, лесен и удобен начин на пазаруване, за хора които нямат възможноста да нап..

Дистанционно пазаруване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Нашата фирма предлага покупки на стоки и доставяне по домовете. Гарантираме: 1. Безопасни условия на труд. 2. Постоянна дезинфекция на персонала.
Доставка на плодове и зеленчуци до вашата врата, офис или заведение! Гарантирано ниски цени! Заявки се правят от предния ден до 20:00 часа, а доставката ще бъде извършена в удобно за вас време!

Доставка на продукти

гр. Варна, обл. Варна
Покупка продуктов вместо вас, во время карантина.

Пазаруване вместо вас

гр. Варна, обл. Варна

Разносвач на лекарства

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам закупуване и разнасяне на лекарства за които не е нужна рецепта, или ако имате такава, трябва да я взема предварително. Възможно е и закупуване на стоки от първа необходимост. Услугата се из..
Доставка на топла и студена вода от1 до22 кубика. Поливане на паркове, градини. Измиване на улици, плацове. Даване под наем цистерни до22куб. Издава фактури.
Доставки на хранителни продукти по домовете. Обаждате се, пазаруваме вместо вас и ви носим продуктите до вратата. Услугата се извършва съгласно всички мерки за безопасност предвид ситуацията в странат..

Разнос на вестници

гр. Сливен, обл. Сливен
Търся работа за разнос на вестници флаери брошури и други подобни. Имам практика в тази дейност.
Здравейте, Името на нашата компания е ”Биър Уорлд ЕООД”. Ние сме първата българска компания, която импортира най-добрите белгийски и Трапист (монашески) бири в страната, като старирахме още преди ..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.