back to top

Компютърни, офис техника : област Бургас, град Бургас

26 обяви
Прави презапис от всички видове видеокасети на DVD и флашка. Изгодно.
ВНИМАНИЕ - ЕВТИНО!!! Прави презаписи от всички видове видеокасети /VHS,VHS C,video8, HI8, digital8,mini DV/ на DVD, флашка и хард диск. Експресна услуга на минимални цени, бързо и професионално. Aудио..
89.99 лв Подновяване на СИМ карти и сервизни договори за фискални устройства.
Фирма предлага подновяване на СИМ карти и сервизни договори на касови апарати на пакетна цена от 89.99 лв. за 12 м. Посещение на място. Без допълнително заплащане. Спести си време и пари и ни се оба..
Поправка на компютри и лаптопи

Поправка на компютри и лаптопи

Бургас, област Бургас
Поправка на компютри и лаптопи. Профилактика и диагностика. Решение на софтуерни проблеми от различно естество, възстановяване на информация, гаранция за качеството и коректно отношение към клиентите...
Добромир помага при разделени двойки и семейства-089 328 7236, 088 959 6365
Ремонт на компютри и лаптопи по домове и офиси
Извършвам ремонти на компютри и лаптопи по домове и офиси - диагностика, експресно решение на софтуерни проблеми от различно естество, възстановяване на информация, гаранция за качеството и коректно о..
Изработка на Web сайт интернет магазин
изработка на сайт фирмен, хотели, до 4-5 страници цена 100 лв без хостинг домейн име изработка на интернет магазин шаблон без продукти 350 лв без хостинг и домейн име въвеждане на артикули хост..
Сервиз за компютри компютърни услуги S computers смяна на матрици (дисплей) за лаптоп Бургас
Компютърен сервиз и поддръжка: ремонт на компютри и лаптопи!, смяна на матрици (дисплей) за лаптоп S.computers Ви предлага компютърна поддръжка, качествен и надежден ремонт на Вашия компютър, лаптоп и..
Промоция Инсталиране и преинсталиране на Windows XP,Vista,7+ всички драйвери, Бургас за 25 лв.
Промоция S computers ви предлага професионални инсталалиране и преинсталиране н на Windows XP,Vista,7 + всички необходими драйвери + всички програми който пожелаете. Цена 30 лв.
Възстановяване на изтрити файлове, данни от хард диск, SSD, USB флашка, карта памет, CD/DVD
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, USB флашка, карта памет. Възстановяване на информация след форматиране на устройството за съхранение. Възстановяване на информация, когато устр..
Маркови-Бизнес клас Лаптопи, Компютри, Монитори на СУПЕР НИСКИ ЦЕНИ/СЕРВИЗ-Бургас M. Рудник ТЕРПОТЕХ
МАРКОВА БИЗНЕС ТЕХНИКА НА СУПЕР НИСКИ ЦЕНИ - ЛАПТОПИ, КОМПЮТРИ, МОНИТОРИ С 6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ! ТЕРПОТЕХ Ви предлага голямо разнообрази! Сервиз-Ремонт на Лаптопи, Компютри, Таблети, Телевизори, Мон..
Ремонт и поддръжка на компютри

Ремонт и поддръжка на компютри

Бургас, област Бургас
Ремонт и поддръжка на персонални компютри и лаптопи. Инсталация и преинсталация на операционна система, приложен софтуер, драйвери, антивирусни програми за защита в Бургас и региона, бързо и качествен..
Инсталирам/преинсталирам Windows xp,7,8,8. 1,10, офис пакет
Инсталирам и преинсталирам Windows xp,7,8,8. 1,10-20лв. Инсталиране на офис пакет-10лв.
Професионална изработка на: Уеб сайт | Електронен магазин | SEO | N1 в Гугъл
Професионална изработка на: Уеб сайт | Електронен магазин | SEO | N1 в Гугъл Фирма с 14 годишен опит в Уеб дизайна и оптимизация на сайтове Ви предлага изработка на уеб сайтове и електронни магазин..
Създаване на уеб сайтове

Създаване на уеб сайтове

Бургас, област Бургас
Предлагаме създаването на ексклузивен, интерактивен уебсайт за вашата организация. Уеб приложения и разработване на информационни ресурси. Компанията има екип от професионални програмисти и дизайнер..
Ремонт, поддръжка, инсталация на комоютри и лаптопи
Инсталиране и преинсталиране на операционни системи, отстраняване на софтуеърни и хардуеърни пробеми, инсталиране на програми и приложения, инсталиране и настройване на програми, игри, възстанояванен ..
Електронен Дизайн

Електронен Дизайн

Бургас, област Бургас
Електронен дизайн с CAD системи ORCAD и PADS за въвеждане на електронната схема и проектиране на печатни платки. Осигуряване на пълна документация за прототипи и производство.
Изграждане и поддържане на уеб сайтове от Vi Team
Vi Тeam е малък международен екип с опит в системната администрация и Pentesting и домейните. Радваме се да се сблъскваме с различни предизвикателства и да изграждаме инфраструктури, базирани на Lin..
Ремонт на компютри посещение на адрес
Професионално изграждане на системи за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ в частни домове, жилищни входове, офиси, къщи, цехове и др. Ремонт на настолни и преносими КОМПЮТРИ, посещение на адреси, отстраняване на хардуер..
Уеб дизайн и Професионална изработка на фирмен уебсайт
Предлагам изработка и поддръжка на фирмен уебсайт както и всякакви видове динамични онлайн базирани решения за фирмения бизнес. Изключително богат опит в областта на хотелиерството и изграждане на дин..
Ремонт на телевизори, компютри, аудио-видео техника, лаптопи, монитори и дребна битова техника.
Ремонт на телевизори, компютри, лаптопи, монитори, аудио-видео техника, микровълнови печки и друга дребна битова техника. Гаранция и конкурентни цени.
Ясновидка Анна - връща щастието и светлината в живота-089 236 1920, 087 720 1517
онлайн магазин спасителен пояс в кризата
Сега, както никога преди, средния и малък бизнес има нужда от онлайн присъствие. В това време на криза и тотални промени в икономиката, бита, навиците... Едно е сигурно: След като всичко отшуми, биз..
Предлагаме спешна помощ за Вашия домашен компютър в гр. Бургас и региона
Предлагаме спешна помощ за Вашия домашен Ви компютър в гр. Бургас и региона - Инсталиране и конфигуриране на Windows, MS Office и всякакъв приложен софтуер - Инсталиране и конфигуриране на антив..
Спешна помощ за домашният Ви компютър - гр. Бургас
Предлагаме спешна помощ за Вашия домашен Ви компютър в гр. Бургас и региона - Инсталиране и конфигуриране на Windows, MS Office и всякакъв приложен софтуер - Инсталиране и конфигуриране на антив..
Ремонт на телевизори, аудио техника, компютри, лаптопи, монитори и микровълнова техника.
Оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз за телевизори, аудио техника, компютри, лаптопи и микровълнова техника. Гаранция за ремонта! Професионализъм и 23 годишна традиция в областта.
Сервиз на компютърна и офис техника, Касови апарати, Магазин
Демо Консулт ЕООД - Бургас, Магазин и Сервиз на компютърна и офис техника. Консумативи. Касови апарати, Видеонаблюдение. Цялостно IT изграждане. *Продажба и ремонт на мобилни и стационарни Касови А..
Изработка на уеб сайтове, SEO и Интернет маркетинг в цялата страна
РАЗВИЙТЕ ВАШИЯ БИЗНЕС ОНЛАЙН Професионална изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, Осъществяване на цялостен интернет маркетинг и маркетинг в социалните медии (Facebook, Google+ и д..