1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Грижи за деца и възрастни
  6. »
  7. обл.Бургас
  8. »
  9. гр. Бургас

Грижи за деца и възрастни : обл.Бургас, гр. Бургас

18 обяви
Социално Информационен Център „УСМИВКА“ Бургас към Сдружение ”УСМИВКА”, предлага услуги и грижи на възрастни хора в техните домове в Бургас и областта. Разполагаме с опитни социални и лични асистент..
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..

Апартамент срещу гледане

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся самотна душа, която да ме приеме, като наследник срещу гледане на старини.
 рекламирай сам в

Грижи за възрастни хора

гр. Бургас, обл. Бургас
Социално Информационен Център „УСМИВКА“ Бургас предлага услуги и грижи за възрастни хора в дома им. Разполагаме с опитни лични, социални асистенти, домашни помощници, които можем да Ви предложим за ..

Логопедичен сондов масаж

гр. Бургас, обл. Бургас
Нетрадиционни методи за масаж на артикулаторния апарат при различни случаи на нарушено звуково произношение по метода на ДПН Новикова Е. В Логопедичният масаж е метод за въздействие върху мускулите н..
Екип от болногледачи и медицински сестри в гр. Бургас, София, Пловдив и Варна осъществява обгрижвания в собствен дом на възрастни и болни хора. Щастливи сме да бъдем полезни! www.mobilenhospis.com

гледам стари хора 5лв 60 мин

гр. Бургас, обл. Бургас
гледам стари хора в дома без Меден Рудник опит 10 години 5лв 60 мин Мога да работя от понеделник 4дни без петак и уикенда в центара
Помощ в личен тоалет, разходки. Без домакински ангажименти. Цена по договаряне.

гледам дете в дома

гр. Бургас, обл. Бургас
Гледам дете в дома в централна градска Братята Вазраждане и Лазур 5 лв за 60мин
Предлагам помощ и грижи, на нуждаещи се самотни хора, които да ме приемат, като наследник срещу гледане и различна помощ.
Предлагам грижи и помощ: търся да полага грижи на самотни възрастни хора срещу унаследяване (възможни язици: немски, руски, англиски) Предлага издръжка и гледане на възрастни хора срещу унаследяв..

Детегледачка, деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Детегледачка съм от 15 години. Предлагам грица за деца. От петък вечерта, събота и неделя. Приемам деца и в дома ми.

Грижи за хора

гр. Бургас, обл. Бургас
Семейство предлага помощ с грижи, според възможностите си, на нуждаещи се хора.

Детегледачка - почасово

гр. Бургас, обл. Бургас
Скъпи родители, предлагам почасово гледане на вашите деца. Заетостта може да е 2,5,9 часа в необходимите за вас дни. Може да се обадите на посочения телефон за ангажимент на определен ден и час.

Дом за възрастни хора Бургас 600 лв

гр. Бургас, обл. Бургас
Дом „Царица Йоанна“ предлага най-добрата грижа за възрастни хора! Професионален екип осигурава наблюдение, лечение и рехабилитация за хора в слединсултни състояния, онкологично болни и физически увр..
Предлага издръжка и гледане на възрастни хора срещу унаследяване на имот. Не се колебайте свържете се със мен. Предлагам материална издръжка и гледане срещу унаследяване на имота ви. Осигурете си сп..

Гледам деца Бургаска област

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся да гледам дете по часово или целодневно: Бургас, Поморие, Равда, Несебър, Каменар, Каблешково, Слънчев Бряг и всички други региони в Бургаска област. Имам кола. Говоря три езика.

Гледане На деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Почасово