1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Грижи за деца и възрастни
  6. »
  7. обл.Бургас

Грижи за деца и възрастни : обл.Бургас

12 обяви
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..

Грижи за възрастни хора

гр. Бургас, обл. Бургас
Социално Информационен Център „УСМИВКА“ Бургас предлага услуги и грижи за възрастни хора в дома им. Разполагаме с опитни лични, социални асистенти, домашни помощници, които можем да Ви предложим за ..
Сдружение „УСМИВКА“ Бургас предлага услуги и грижи на възрастни хора в техните домове в Бургас и областта. Разполагаме с опитни социални и лични асистенти, които можем да Ви предложим на седмичен ил..
Пълнен шаран за Никулден

Грижи за хора в нужда

гр. Бургас, обл. Бургас
Семейство иска да помага според възможностите си на хора с нужда от всякакъв характер.

Грижа за възрастни хора

гр. Бургас, обл. Бургас
Грижа за възрастни хора, пазаруване, доставка до дома, почистване, изхвърляне на боклука и други по уговорка. Възможен е вариант за гледане срещу наследяване.

почасови грижи

гр. Бургас, обл. Бургас
жена предлага обгрижване на хора в нужда, за 2-3 часа/ден - договаряне
Предлага издръжка и гледане на възрастни хора срещу унаследяване на имот. Не се колебайте свържете се със мен. Предлагам материална издръжка и гледане срещу унаследяване на имота ви. Осигурете си сп..

Детегледачка - почасово

гр. Бургас, обл. Бургас
Скъпи родители, предлагам почасово гледане на вашите деца. Заетостта може да е 2,5,9 часа в необходимите за вас дни. Може да се обадите на посочения телефон за ангажимент на определен ден и час.

Гледам деца Бургаска област

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся да гледам дете по часово или целодневно: Бургас, Поморие, Равда, Несебър, Каменар, Каблешково, Слънчев Бряг и всички други региони в Бургаска област. Имам кола. Говоря три езика.
Дом за стари хора и за пълнолетни лица с физически увреждания „Царица Йоанна“ Слънчев Бряг - приема хора от цяла България. Домът Предлага на своите клиенти отлични жилищни условия. Mедицинско ..
Домове за стари хора ”Верният настойник” предлагат 24 часово професионално обслужване - при нужда смяна на памперси, медицинско лице, съдействие при къпане, хранене, подстригване, обличане, бръснене, ..

Гледане На деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Почасово
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.