1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Ремонт на битова техника, ел. инсталации
  6. »
  7. обл.Бургас
back to top
filter icon Филтри 1
sort icon Сортирай по
Област
обл.Бургас
× loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Ремонт на битова техника, ел. инсталации : обл.Бургас

120 обяви
Ремонт на Перални, Съдомиялни, Печки, Бойлери, Сушилни vip icon top icon
Ремонт на адрес на Перални, Съдомиялни, Печки, Бойлери, Сушилни и други домакински уреди. Бързо изпълнение на ремонта и ниски цени. За Бургас и населени места в радиус 50 км от Бургас. Работим 7 дни в седмицата! We speak english.
Коректен Електротехник по домовете в Бургас и региона за Ел услуги и ремонти top icon
Добър Ел техник в Бургас по домовете за изпълнението на електрически услуги на разумни цени. Част от изпълняваните ЕЛ услуги: • Израждане, Подмяна и Ремонт на Електро инсталации • Подмяна на съществуващи ел табла / апартаментни табла / • Подмяна и ремонт на бушони и предпазители • Монтаж и подмяна на осветление - баня, кухня, дневна, спалня и т.н. • Монтаж на ЛЕД / LED / ленти • Отстраняване на ЕЛ аварии и къси съединения При необходимост от доверен ЕЛ техник в Бургас, Поморие, Слънчев Бряг, Несебър, Влас, Созопол, Приморско, Китен, Царево, Ахтипол, Синеморец просто се свържете..
Сервиз ЕДИ за Домакински електроуреди. Гаранция за ремонта. top icon
Сервиз ЕДИ извършва: Ремонт и Монтаж на Бойлери, Микровълнови фурни, Прахосмукачки, Стъклокерамични плотове, Фурни, Ел. печки (готварски и отоплителни), Конвектори, Хлебопекарни, Кафе машини, Конвектомати, Каландри, Акумулиращи печки, Маслени и Сухи радиатори за отопление, Аспиратори/Абсорбатори, Духалки, Ел. скари, Грилове, Фритюрници, Тостери, Уреди за готвене на пара, Парочистачки, Тестобъркачки и други домакински и битови електроуреди. Ремонт на електронните платки. Ремонт на уреди за професионална употреба. Ремонт на промишлено оборудване; КИП и Автоматика; АВАРИЙНИ ЕЛЕКТРОРЕМОНТИ; ..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
Специализиран сервиз за перални - ремонт по домовете, гаранция до 1 година top icon
Специализиран сервиз за битова техника в гр. Бургас и региона. Ремонт по домовете на перални, съдомиялни, сушилни, печки, бойлери, микровълнови и други. Техниците на сервиз ’’Вили-Дани’’ извършват професионална компютърна диагностика и поправка по електрониката. Резервни части за всички домакинските уреди. Гаранция за ремонта до 1 година. Адрес: гр. Бургас, Ул. Климент Охридски 71. Професионализмът и качеството са гарантирани!
Ел. и ВиК услуги по домовете. Ремонт и монтаж на всякакъв вид Ел. апаратура
В гр. Бургас и Бургаска област. Извършване на всякакав вид Ел и ВиК услуги ремонт на битова техника. Ремонт и монтаж на бойлери. Подмяна на стара ел. мрежа с нова. Монтаж на ел. табла +дефектнотокова ..
Климатици, ремонт и профилактика

Климатици, ремонт и профилактика

гр. Бургас, обл. Бургас
Ремонт, монтаж, демонтаж, профилактика, работим с всички марки, и модели, климатици, чилърни системи. Моделите ни са висок енергиен клас А+++ Високо качество на на ниски цени. резервни части, спрей за..
Четци за контрол на достъп Монтаж

Четци за контрол на достъп Монтаж

гр. Бургас, обл. Бургас
Монтаж на четци за контрол на достъп, ел. брави и автомати за плавно затваряне на врати. Кратки срокове. Гаранция 24 месеца.
Ремонт на хладилници и фризери

Ремонт на хладилници и фризери

гр. Бургас, обл. Бургас
Ремонт на домашни и търговски хладилници на място-гаранция. Ремонт на хладилна и климатична техника по домовете-гаранция. Профилактика на климатици. Зарежда климатици и автоклиматици на място.
Бойлери, Ремонт в Дома и Офиса

Бойлери, Ремонт в Дома и Офиса

гр. Бургас, обл. Бургас
Нуждаете се от ремонт за вашият бойлер - ще получите бързо, професионално и надеждно обслужване - гарантирано! Монтаж, демонтаж, доставка, дългогодишен опит.
Домофони монтаж на нови и ремонт

Домофони монтаж на нови и ремонт

гр. Бургас, обл. Бургас
Изграждане на нови и ремонт на домофонни и звънчеви инсталации. Ремонт на стълбищно осветление, монтаж на ел. брави и автомати за плавно затваряне на врати. Кратки срокове. Гаранция 24месеца.
ВН Сервиз за ремонт на перални, бойлери, печки, съдомиялни в Бургас.
Сервиз за ремонт на перални, бойлери, съдомиялни, печки и котлони по домовете в Бургас. Разполагаме с резервни части и извършваме ремонта веднага! Работното ни време е от Понеделник до Неделя от 08:00..
климатици! сервиз, монтаж-демонтаж, и профилактика!
Извършваме монтаж-демонтаж, ремонт, профилактика и зареждане с фреон на всички марки и модели климатици. Ние сме екип от специалисти с дългогодишен опит в сферата на климатичната техника. Ако iискате ..
Ел техник / електро услуги ДЕНОНОЩНО! Коректност и Качество!
Електротехник Бургас - денонощно отстраняване на аварии. Изграждане, поддръжка и ремонт на ел. инсталации. Монтаж и ремонт на бойлери, фурни, керамични плотове, ел. табла, контакти, ключове, осветлени..
ЕлВанко - Електротехник/ Ел. техник

ЕлВанко - Електротехник/ Ел. техник

гр. Бургас, обл. Бургас
Стандартни електро услуги по домовете от дипломиран ел. техник! Подмяна на ключове, контакти и осветителни тела, автоматични предпазители (бушони), Дефектнотокови защити, електрически уреди! Прозв..
битови електроуслуги на разумни цени
битови електроуслуги за всеки дом
Климатици - Монтаж / Демонтаж, Ремонт, Профилактика
Монтаж / Демонтаж, Ремонт и Профилактика на нови и употребявани климатици, Зареждане с Фреон, Обслужване в Сервиз, Диагностика, Тестване и Замерване. Услугите се отнасят за всички видове марки и модел..
Продажба, Монтаж и Ремонт на КЛИМАТИЦИ Бургас сервиз
Ремонт, Профилактика, Монтаж и Демонтаж на нови и употребявани климатици. Продажба-Доставка и монтаж на широка гама марки и модели климатици с 3 години гаранция. Безплатен оглед и консултация за монта..
Ремонт Монтаж и профилактика на климатици
Ремонт и поддръжка на климатици. Профилактика и замерване на фреона Монтаж и Демонтаж на климатици. Отстъпка при покупка на нов климатик.. ГАРАНЦИЯ.! Обадете се сега!!!
монтаж на домакински уреди за вграждане и други
* Монтаж на кухненски Ел. уреди за вграждане * Монтаж на мивки, смесители, душове и аксесоари за баня * Монтаж на перални, и съдомиялни * Монтаж на лампи, аплици полилей и други
Ремонт домофони, поддръжка и изграждане на домофонни и заключващи системи
Промоция!!! Контрол на достъпа за скрит монтаж + 100бр. чипове + монтаж - 250 лв. Промоцията е валидна за област Бургас от 10.03.2020г до 31.07.2020г.!!! Контрол на достъпа посредством карта-чип (..
Извозване на стари мебели и почистване на мазета и тавани в София - Евтин Рашко
Ел. Услуги, ВиК услуги

Ел. Услуги, ВиК услуги

гр. Несебър, обл. Бургас
Ремонт на бойлери и монтаж. Ремонт и направа на ВиК инсталации, Счупени кранчена, монтаж на мивки, гърнета, казанчета, батерии и др. Монтаж на Врати. Ел. услуги, монтаж на Ел. Табла, Контакти и Ключ..
Изграждане на ел. инсталации

Изграждане на ел. инсталации

гр. Бургас, обл. Бургас
Изграждане на нова ел. инсталация на къщи, апартаменти, офиси, магазини и др. Ремонт на стара инсталация.
Електроинсталации Електро услуги

Електроинсталации Електро услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Проектиране и изграждане на електрически инсталации. Подмяна на апартаментни табла, монтаж на ел. арматура, осветителни тела,LED осветление, аварийни ремонти. Повече от 30 години опит! Разумни цени.
Ремонт на телевизори по домовете, гаранция 4 месеца.
Ремонт на всички видове телевизори по домовете, във време удобно за клиента с гаранция 4 месеца. (Промоционална отстъпка 10% на всеки ремонт до 20 Май). Може да ми носите техника за ремонт и на адрес ..
Ремонт на телевизори по домовете, монтаж на цифрови устройства за ефирна телевизия, гаранция.
Ремонт на телевизори по домовете, монтаж на цифрови устройства за ефирна телевизия, гаранция.
Ремонт на бойлери, ел. уреди, монтаж и демонтаж по домовете, гаранция.
Ремонт на бойлери, ел. уреди и монтаж по домовете, гаранция.
Ремонт на ел. инсталации, табла, монтаж на осветителни тела контакти ключове по домовете-гаранция.
Ремонт на ел. инсталации, ел. табла, монтаж на осветителни тела, контакти ключове по домовете, гаранция.
Ремонт на нормални цени по домовете и търговски обекти на хладилници, фризери и други.
Ремонт на всички видове хладилници, фризери, хладилни витрини и друга хладилна техника по домовете и търговски обекти. При ваше желание уточняваме удобно за вас време, проблемите които са ви създали в..
По-добрият хладилен сервиз

По-добрият хладилен сервиз

гр. Бургас, обл. Бургас
Ремонт на всички видове хладилници, фризери, хл. витрини и друга хладилна техника. Бързина. Качество. Нормални цени.
Експресен ремонт на хладилници и фризери
Експресен ремонт на хладилници и фризери по домовете с гаранция.
Въведи страница №