1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Ремонт на битова техника, ел. инсталации
  6. »
  7. обл.Пловдив

Ремонт на битова техника, ел. инсталации : обл.Пловдив

92 обяви
Изграждане на нови или ремонт на съществуващи ел. инсталации за дома или офиса, вилата, магазина, заведение, във Пловдив и областта. Окабеляване на слаботокови инсталации; -Монтиране и смяна на осветителни тела, - Монтиране и смяна на ел. ключове, контакти, апартаментни табла; -Монтаж на аварийно захранване за инсталации; Ремонт бойлери, монтаж, др. -Монтаж луминесцентни енергоспестяващи осветителни тела; -Свързване на домакински уреди- бойлери, перални, съдомиялни, готварски печки; -Откриване и отстраняване ел. аварии и къси съединения; -Монтаж дефектнотокови защити, и др. Качество, коректнос..

Електротехник електро услуги Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Електротехник извършва електро ремонти във вашия апартамент, офис, къща, смяна на контакти, ключове, лампи, подмяна на табла и други. извършвам и изграждане на нови електро инсталации.

Климатици - монтаж и ремонт

/За цялата страна/
Монтаж, демонтаж, ремонт, зареждане и профилактика на климатици. Пълна диагностика и профилактика, смяна на кондензатори. Монтаж на камини, котли, соларни системи и термопомпи. Без почивен ден! Прод..
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184
Ел ремонт и монтаж на бойлери, перални, съдомиялни и др. Електро и ВИК услуги

Ремонт на битова техника

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ремонт на битова техника: готварскии, печки бойлери, ремонт и подмяна на ел. табла, Ел. Услуги с гаранция!
Ел. инсталации, поправка на бойлери и др. Бяла техника. За консултация или повече информация моля позвънете.
Тока Ви е спрял и имате проблем с електрическата част в къщи? - звъните на майстор, ровейки дълго по обявите и звъните наред? Майсторът вдига телефона след 4-тото прозвъняване и тежко заявява, че сега..

ремонт, монтаж, климатици

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сервиз за климатици, монтаж, демонтаж, профилактика на всички видове японски и китайски климатици, бързо и качествено. Ремонт на всички видове климатични електронни платки. Промоция, профилактика на к..

ремонт на хладилници / фризери

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изгодно ремонтирам хладилници, хладилни витрини и фризери. Монтирам и поправям постмиксери и диспенсери. Битови и в заведения. Работя на място: в делнични дни - след 17 часа, а в почивните дни - след ..

Електро услуги по домовете

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършвам електро услуги по домовете. -Монтаж и подмяна на ел. контакти и ключове -Монтаж и подмяна на осветителни тела -Смяна на крушки и др.
Ремонт на телевизори, компютри, аудио и видео техника, микровълнови фурни и готварски печки, бойлери, кафемашини, ел. инсталации и стълбищно осветление, пренавиване на трансформатори, мотори, говорите..
Пренавиване и изработване на трансформатори, мотори (само статора), генератор за мотоциклет, високоговорители и др., ремонт на битова техника по домовете и др. ел. услуги. Асинхронни мотори: до 2K..

електро услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
качествени електро услуги по домовете Предлагаме едни от най-качествените електро услуги. Нашият екип е изграден от опитни електротехници, които имат дълъг стаж в изграждането и смяната на електрои..
Ремонт на бойлери-печки-перални по домовете -без почивен ден. гр. Пловдив и околните села и квартали с гаранция за извършеният ремонт както следва.
Ремонт на бойлери-печки-перални по домовете -без почивен ден. гр. Пловдив и околните села и квартали с гаранция за извършеният ремонт както следва.
Ремонт на бойлери-печки-перални по домовете -без почивен ден. гр. Пловдив и околните села и квартали с гаранция за извършеният ремонт както следва.

Ремонт на битова техника

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ремонт на битова техника: на готварскии печки бойлери, ремонт подмяна на ел. Тъбла, Ел. Услуги с. Гаранция!
Годишна профилактика на климатици и подготовката им за зимния период. Предлагам продажба, монтаж, демонтаж, ремонт, зареждане и профилактика на климатици. Продажба и монтаж на пелетни камини - италиан..
Продажба, монтаж, демонтаж, ремонт, зареждане и профилактика на климатици. Монтаж на камини, котли, соларни системи и термопомпи. Без почивен ден!

Ремонт на климатици Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ремонт, профилактика и сервиз на битови климатици. Качествено и евтино!
Частен детектив
Ремонт, профилактика, рециклиране, декалциране, смазване на кафероботи Saeco, Gaggia, Spidem, Miostar с оригинални части и качествени консумативи, отговарящи на стандартите NSF-H1 и ISO21469. Възм..
Ремонт на хладилници и фризери по домовете с гаранция в удобен за вас ден и час.

Електро услуги Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма ”Електро-Ом 2014” ЕООД Ви предлага: Изграждане на нови електрически инсталации. Ремонт на съществуващи електрически инсталации. Изграждане на нови осветителни инсталации-външни, вътрешни, ..

Ремонт на битова техника

гр. Карлово, обл. Пловдив
Ремонт на битова техника: печки бойлери, Ел. Табла, ел услуги, с гаранция!
Печки, Плотове, Фурни за Вграждане, Сушилни и Други Уреди. гр. Пловдив. ул Антон Страшимиров 3- Мараша Майстор - техник с много голям опит в ремонта на битови електро уреди предлага професионален серв..

Ремонт и профилактика на кафе машини

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ремонт и профилактика на вендинг кафе машини и кафе машини.
Лицензиран сервиз на бойлери ”Теси” (TESY): извършва монтажи на автоматични перални, готварски, микровълнови и акумулиращи печки, маслени и ел. радиатори и други ел. домакински уреди. Сервиза разполаг..
Специализиран сервиз на Hotpoint-Ariston - (Аристон) за гр. Пловдив и областта за ремонт по домовете на ел. домакински уреди - бойлери, автоматични перални, готварски и микровълнови печки. Бъдете креа..
Сервиза ни предлага професионални ремонти на бойлери, автоматични перални, готварски, микровълнови, акумулиращи и отоплителни печки и ел. радиатори в гр. Пловдив и областта! Екипът ни от електро техни..

Електро услуги в Пловдив и околията

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършвам всякакви видове електро инсталации в Град Пловдив и околията. Изграждане, ремонт и реконструкция на ел. инсталации на всякакъв тип обекти: ✅ Смяна на кабели в вашия апартамент или къща. ✅..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.