1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Други услуги
  6. »
  7. обл.София
back to top
filter icon Филтри 1
sort icon Сортирай по
Област
обл.София
× loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Услуги » Други услуги : обл.София

146 обяви
Аварийно отпушване на канали, видеодиагностика на проблемни канали, В и К ремонти top icon
Фирма Т. Д. И 2005 ЕООД разполага със богат асортимент от специализирана техника и квалифициран персонал. От нас ще получите качествено и бързо обслужване по всяко време на денонощието Независимо от вида на замърсяването или запушването ще се погрижим почистването да бъде изпълнено възможно най-бързо. Опитът и уменията на нашите специалисти гарантирано ще Ви спестят време и главоболия. Проблемният участък ще бъде локализиран максимално бързо, а отстраняването на проблема ще се направи по възможно най-ефективния и чист начин. Отпушване на канали; Видеодиагностика на канали; Почистване..
Професионално шлайфане, полиране и импрегниране на: мрамор, мозайка, варовик, гранит, бетон в София top icon
Нашият екип се занимава с шлайфане, полиране, импрегниране, запечатване, кристализация, почистване на мрамор, мозайка, гранит, варовик, бетон и други твърди подови настилки над 15 години. Разполагаме с модерна и съвременна професионална техника за шлайфане и полиране на каменни подове.
Исталация на GSM домофони, Монтаж и обслужване на системи ”Nippon”
Фирма ”Домофон Охрана” ЕООД предлага своите услуги, свързани с монтаж и поддръжка на домофонни системи тип GSM и системи Nippon. Модернизация на вече сложено, но неактуално оборудване в цяла България...
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
Ремонт на китари, цигулки и виоли. Смяна на косми за лък.
Състояние: Ново Ремонт и сетъп на електрически, акустични и класически китари. Ремонт на цигулки, виоли, чели и контра-баси. Смяна на косми за лък
Ръководител транспортна дейност
Ръководител транспортна дейност международен и вътрешен превоз на товари. Трудов договор работно време и заплата по споразумение...
Водно подово отопление, проектиране и изпълнение. Термопомпи Ecoforest - ecoGEO.
Проектиране, изграждане, гаранционен и извънгаранционен сервиз на инсталаций за отопление, охлаждане и БГВ в битови, обществени, промишлени и други сгради. Водно подово отопление - спестява 8-10% от..
Услуги с автокран, автокран под наем
Услуги с автокран с телескопична стрела 21 метра и товароподемност 16 тона. Услуга с автокран, автокран под наем в София. Товарене, разтоварване, вдигане, сваляне, монтаж, демонтаж на всякакви съоръже..
Домашен майстор

Домашен майстор

гр. София, обл. София
Имате нужда от дребен ремонт в къщи и нямате кой да го свърши... Обадете ми се... Купили сте си мебели и нямате кой да ви ги сглоби и монтира... Обадете ми се... Казанчето ви тече или имате нужда от с..
Автовишка под наем

Автовишка под наем

гр. София, обл. София
Автовишки под наем. Коректност и добри цени.
Мълниезащита гръмоотвод професионален монтаж лиценз. Електролаборатория узаконяване АКТ 16.
Мълниезащита на къщи вили жилищни сгради гаранция ЗАЩИТЕН ЛИ Е ВАШИЯТ ДОМ ОТ МЪЛНИЯ. Внимание започва сезона на мълния!!!????????... ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗГРАЖДАНЕ НА МЪЛНИЕЗАЩИТА В ЦЕНАТА ВЛИЗА ТРУД ..
Защитен ли е вашият дом от мълния. ЕЛЕКТРОЛАБОРАТОРИЯ узакжняване АКТ 16
Професионално изграждане на мълниезащита. Ел. лаборатория измерване и издаване всички видове протокои за АКТ16. Тодор Ганчев София и цяла България. Превод на описанието гр. София
Стъкларски услуги - София Люлин City Glass BG
Всякакъв вид стъкларски услуги. Остъкляване на дървена и метална дограма. Смяна на стъклопакети, орнаментни стъкла и огледала. Монтаж на душ кабини, паравани за баня, лакобели, парапети от стъкло, зак..
Водоструйка и пясакоструйка, фасади, паркинги, тротоари, басеини. Полагане на мозайка
ЕЛ ВИ ЕM 7 ЕООД Оферта за извършване на почистващи услуги Диамантено Шлайфане, Полиране, Импрегниране, Запечатка и Кристализация на подови настилки, фугиране и попълване на пукнатини Мрамор..
коминочистач почистване пелетни камини
Коминочистач почистване пелетни камини котли
Парнаджия Демонтира панелни и всякакви радиатори и слага тапи
Заварчик-Парнаджия Демонтира панелни и всякакви други видове радиатори изолира главните щрангове при демонтажа точност и коректност изгодно цена по договаряне
Облепване с фолио на врати и мебели
Състояние: Ново Работиме и спазваме стриктно противоепидемичните мерки Облепване с ПВЦ фолио на врати, мебели и други, за градовете София, Плевен, Монтана, Враца. Разполагам с голям каталог немски фолиа Ремонт на ..
Експресни Стъкларски услуги

Експресни Стъкларски услуги

гр. София, обл. София
Ние предлагаме всичко, което е от стъкло за вашето домакинство, офис, магазин, фитнес зала и всякакъв друг вид помещение. Ремонтираме дървени дограми на място. Изработваме душ кабини и паравани за ваш..
Стъкларски услуги на адрес София
Стъкларски услуги София. Обработка, доставка и монтаж на стъкла и огледала. Монтаж на душ кабини, паравани за баня, огледала и орнаментни стъкла. Остъкляване на метална и дървена дограма. Изработка на..
Стъкларски услуги София

Стъкларски услуги София

гр. София, обл. София
Стъклар София - City Glass BG- Стъкларски услуги София на адрес, изработка, доставка и монтаж на стъкла и огледала по размери на клиента. http://www.cityglass-bg.com
Мъж под наем

Мъж под наем

гр. София, обл. София
МАЙСТОР по всичко - дребни РЕМОНТИ за вашият дом: ел. услуги, ВиК услуги, монтаж на мебели, помощ при преместване, почистване, подреждане. Превоз на багаж с лек автомобил до дестинации в София и облас..
 рекламирай сам в favicon
Ремонт на хаспели GEDA

Ремонт на хаспели GEDA

гр. София, обл. София
Фирма СКЕЛЕ ЕООД предлага СЕРВИЗ ЗА ХАСПЕЛИ GEDA. Пълно обслужване и ремонт. Качество, коректност и професионализъм в предлаганите услуги. https://skele.bg/bg/khaspeli-geda_c13
Ремонт на везни и кантари

Ремонт на везни и кантари

гр. София, обл. София
Ремонт на всякакви автомобилни везни, платформени, кранови, търговски, животински и тн. Бърза реакция и разумни цени
Товарене-Разтоварване, складиране на стоки и складиране на вещи от 0,40лв/м2
Товарене, разтоварване, претоварване и съхранение на стоки от всякакъв характер. Без стоки изискващи хладилен режим. Цена за съхранение от 0,40лв. м2 на ден Цена за разтоварване / товарене от 2,00л..
Лепене на Фототапети (Професионално)
Цени от 50 до 150лв./бр. Работно време: 24/7
Ремонт, Монтаж, Профилактика на апарати, машини, охладители за наливна бира
Диагностика, ремонт и профилактика на апарати за наливна бира. Монтаж и демонтаж на бирени машини от професионалист с 20 годишен опит в областта. Ниски цени, обслужване на място за района на София и р..
Услуги с автокран, камион с кран

Услуги с автокран, камион с кран

гр. София, обл. София
Услуги с автокранове под наем: 35т. - 30 метра стрела, 40т. - 32 метра стрела, 80т. - 52 метра стрела, Камион с кран под наем - 15т. - 25 метра стрела
Контейнери за строителни отпадъци от 4 до 12 m3. София. Асови Груп ООД
Бързо и ефективно извозване на строителни, битови и производствени отпадъци. Дейността ни е свързана с доставката на празни и извозването на пълни контейнери чрез специализирани контейнеровозни камион..
фотоволтаични централии

фотоволтаични централии

гр. София, обл. София
фирма сонет о търси доставчик и изпълнител на 3 броя 30 киловатови фотоволтаични централи
Ръководител транспортна дейност
Притежавам удостоверение Ръководител транспорт вътрешен и международен превоз на товари. Трудов договор на две часа.
Ръководител транспорт

Ръководител транспорт

гр. София, обл. София
Притежава удостоверение ръководител транспор международен и вътрешен превоз на товари. Работно време осигуровки по споразумение.
Въведи страница №