1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Авторемонти, Автомивки
  6. »
  7. обл.Бургас
  8. »
  9. гр. Бургас

Авторемонти, Автомивки : обл.Бургас, гр. Бургас

50 обяви
Работа с висококачествени пасти на 3м. Цялостно пастиране на автомобили различни варианти различни видове пасти цените се определят според цвета на колата и състоянието на боята. Пастиране на фарове ц..
Услугите които предлагаме: Изправяне на ударен автомобил Пребоядисване; -Напасване, закрепване на отделни панели, лайсни, брони; -Изкърпване, Присаждане Работим със конкурентни цени, които варират спр..

авто сервиз

гр. Бургас, обл. Бургас
Без събота, неделя и след 18 часа. И преди 9 00 сутринта разбира се.. Без корона вирус.. - Премахване на DPF дпф филтър.EGR е джи ер ЕГР Бърза услуга и Гаранция от нас. Помощ при запушен ДПФ и ФАП..
 рекламирай сам в

ремонт парно автомобили

гр. Бургас, обл. Бургас
БЕЗ събота, неделя и след 18 часа. И преди 8 и 30 сутринта разбира се... Автосервиз с голяма база може да поеме поддръжка и техническо обслужване на транспортна фирма с колжанти. Ремонт и възстано..
Без събота, неделя и след 18 часа. И преди 8 и 30 сутринта разбира се... Бургас обл Бургас Изкърпваме и от други населени места... СГ-КАР. ООД Меден Рудник зона Б до-193 бл. АВТОСЕРВИЗИ. Изкър..
СЕРВИЗ ГАРЕТ АВТОСЕРВИЗНИ УСЛУГИ. Ремонт на ходовата част и спирачките. Автосервизни услуги по ремонт и поддръжка на кормилното управление и ходовата част. Смяна и ремонт на: Шарнирен болт Кормилна..

Сервиз ауспуси ФИКС

гр. Бургас, обл. Бургас
Сериза е създаден през 1996г. Оборудван с най-съвременна технологична апаратура, специализирана материална база и високо квалифициран персонал, за всички видове леки и лекотоварни автомобили. Извършва..

сервиз / ауспуси / ауспуси. бг /

гр. Бургас, обл. Бургас
СЕРВИЗ С 20 ГОДИШНА ИСТОРИЯ... качествени и експресни ремонти на ващата изпускателна система. Всичко за автомобилните ауспуси... тампони за всички видове автомобили и камиони... Гаранция 18 месеца!!! ..
Цена 15лв. Предлагам чистене на грешки и диагностика за автомобили производство след 2000 година с диагностична букса стандарт OBD2. Възможно е да се разберем за пристигане до адрес. Цената е 15..
Извършваме ремонт на климатици на строителна и селскостопанска техника. Разполагаме с всичко необходимо за ремонт на място без да е необходимо да се транспортира машината която е с повреден климатик. ..
Продажба на голяма гама двигателни масла и филтри, преференциални цени за смяна на масла и филтри закупени от нас. Работим и с масла и филтри доставени от клиента. - Смяна на масло и маслен филт..
Това не е поредното място където просто добавят фреон а сервиз в който ще получите компетентно обслужване и качествени части и консумативи. Ремонт както на автоклиматици така и на климатици на строите..
Професионално пастиране и полиране на автомобили и фарове! Поставяне на керамични защити, сийлънти и вакси! Детайлно измиване и поставяне на вакси/сийлънти с високо качество! Пране на текстилни са..

Почистване на стъклопакети

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам рецеклиране, изкърпване на автобуси и почистване на стъклопакети на място посочено от вас. Конкурентни цени.
Имате нужда да подмладите автомобила си? Заповядайте при нас. Изгорели фарове, някой ви е надрал колата или са ви ударили? Искате да си затъмните колата, носите постоянно багаж и не желаете да се вижд..
ПАСТИРАНЕ ПОЛИРАНЕ КЕРАМИКА ☑️ Фарове ☑️ Предни стъкла ☑️ Автомобили Джипове Висококачествено почистване на кожени салони к-с Изгрев АВТОБОРСА БЪЛГАРИЯ посока 5км

автосервиз предлага услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Разполагаме със собствен сервиз. Автосервиз 5-ти километър Николови Авто ?200м➡️➡️ под главен път↘️. Предлага всякакъв вид услуги за вашият автомобил, Пътна помощ. ??Компютъра диагностика - Ремонт и о..

Автотапицер Автоинтериор

гр. Бургас, обл. Бургас
Автопретапециране Реставрации иновации и цялостен редизайн на тавани, колонки, кори, сенници с оригинални платове алтернативни, висококачествена оригинална алкантара, имитация и още много други. За по..

Авторемонт Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Бургас, к-с Славейков
ХИДПАУЪР СЕРВИЗ извършва ремонт на всякакви хидравлични маркучи за всички леки и товарни автомобили. Сервизът е специализиран изцяло в ремонта и производството на хидравлични маркучи. По желание на ..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
Турбо Сервиз Бургас предлага диагностициране, ремонт, рецилкиране, профилактика и баланс на турбокомпресори, турбоактуатори (вакумни и електронни) и геометрии на турбото на автомобили, микробуси, ками..
---АВТОСЕРВИЗ--- Автотенекеджийски услуги Заваряване - Ауспуси, Черни и цветни метали, Аргон, CO2, Оксижен, Адрес: ГАРАЖ - Леките таксита до хотел ”Атлантик”

всичко за спирачките!

гр. Бургас, обл. Бургас
 ВСИЧКО ЗА СПИРАЧКИТЕ! Ремонт на спирачни апарати и раздвижване на водачи; подмяна на спирачни цилиндри и спирачни маркучи; подмяна на накладки и дискове; подмяна на барабани и челюсти. ..
Годишни Технически Прегледи „Уни Кар“ гр. Бургас, (кв. Победа), ул. Байкал 18-20 Запазваме и часове в удобно за вас време по телефона Заповядайте!!! РАБОТНО ВРЕМЕ: 8ч. - 18ч. Събота 9ч. - 17ч. ..

Почистване на радиатори на парното

гр. Бургас, обл. Бургас
Почистване на радиатори на парното с машина както и цялата охладителната система!!! Машината почиства запушени радиатори на парното и цялата охладителната система премахва натрупвания и отлагания с ..

Ремонт на ресори

гр. Бургас, обл. Бургас
Сервиз за ресори. Ремонт на ресори /ресьори/, монтаж, демонтаж, смяна, подсилване, огъване на уши, шпренговане дори на много дебели листи и изработване. За джипове, за джипове за off-roud и ловджийски..

Сервиз за автоел. ремонти

гр. Бургас, обл. Бургас
Сервиз ”Спринт” за ремонти по електрическата инсталация на автомобила в к-с ”Изгрев” зад блок 33.
изчукване и боядисване на катастрофирали автомобили, изкърпване на прагове, вежди, дъна и всякакви заварки с CO2 превоз на автомобили както в града така и в страната

лепене на брони, фарове, стопове

гр. Бургас, обл. Бургас
възстановяване на пукнати или счупени пластмасови изделиа. лепене на брони, фарове стопове, калобрани и др. боядисване на залепените детаили. пастиране и полиране на захабени фарове и автомобили
Полиране /пастиране на фарове. Полиране със няколко размера шкурки и финиш машинно със два вида пасти. Процедурата трае около час и половина
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.