back to top

Нощувки Пампорово, около Пампорово (до 20км), Вила под наем, Къща за гости

68 обяви
Вила Буковете

Вила Буковете

google maps icon Турян, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 280 лв. Вила под наем, Къща за гости Турян Родопи, Западни Родопи, На планина 10 места с Басейн, с Детски кът

Разполага с четири самостоятелни стаи, всяка от които е с цифрова телевизия, 2 бани с 2 тоалетни и външна тоалетна. Стаите са разположени по две на етаж, на всеки етаж баня с тоалетна. Уютна механа съ..

Почивна база ”Хайдушки поляни”

Почивна база ”Хайдушки поляни”

google maps icon Хайдушки поляни, Кутела, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 250 лв. Вила под наем, Къща за гости Кутела Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

Цената е за две къщи до 8 човека и механа.

Къща за гости Под Чернока

Къща за гости Под Чернока

google maps icon Солища, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 180 лв. Вила под наем, Къща за гости Солища Родопи, Западни Родопи, На планина 10 места

Къща за гости ”Под Чернока” - село Солища е прекрасно място в Родопите за отдих и туризъм в близост до с. Гела, Стойките и Широка лъка, отстои на 12 км. от курорта Пампорово, на 25 км. от градовете См..

 рекламирай сам в favicon
Къща за гости Мими - Смолян
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Смолян Родопи, Западни Родопи, На планина 24 места с Басейн

Къща Мими разполага с голяма и просторна веранда с барбекю и пещ, където можете да си приготвите вкусно родопско чеверме или печено на пещ. Къщата е подходяща за семейни празници далеч от дома, акти..

Вила Инка

Вила Инка

google maps icon Курортна местност - ХАЙДУШКИ ПОЛЯНИ, Славейно, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Славейно Родопи, Западни Родопи, На планина 12 места

Вила ”Инка” се намира в курортната местност ”Хайдушки поляни” - 1700 м. надморска височина. Курортът представлява обширни ливади в центъра на които се намира кристално чисто езеро. ”Хайдушки поляни” о..

Родопски изгреви Вила

Родопски изгреви Вила

google maps icon Момчиловци, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 720 лв. Вила под наем, Къща за гости Момчиловци Родопи, Западни Родопи, На планина 16 места с Детски кът

Уникално уютно място! Разполагаме с две къщи Близнаци с голям двор, барбекю, два покрити гаража, също и открити парко места. Къщите може да се наемат по отделно - съответно за 8 човека или 16 чове..

Къща за гости Люлюковата къща

Къща за гости Люлюковата къща

google maps icon Полковник Серафимово, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 220 лв. Вила под наем, Къща за гости Полковник Серафимово Родопи, Западни Родопи, На планина 10 места

”Люлюковата къща” се намира на 10 км. от Смолян, в с. Полковник Серафимово и разполага с леглова база от 8 места (с възможност за добавяне на още 2). Подходяща е за фирмена и семейна почивка. Предла..

Къща за гости Панорама

Къща за гости Панорама

google maps icon Гела, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 360 лв. Вила под наем, Къща за гости Гела Родопи, Западни Родопи, На планина 13 места с Детски кът

Възможна е резервация и за индивидуални клиенти! Открийте красотата на Родопите в тази луксозна и напълно обзаведена къща за гости в село Гела. Спокойствие и тишина в планината, с прекрасен изглед..

Вила Калина

Вила Калина

google maps icon Момчиловци, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 220 лв. Вила под наем, Къща за гости Момчиловци Родопи, Западни Родопи, На планина 7 места

Вила „Калина“ се намира в красивото родопско село Момчиловци, само на 15 км от Пампорово, 13 км от Хайдушки поляни, 17 км от Националната астрономическа обсерватория Рожен, 90 км от Пловдив и на 230 к..

Къща За Гости Мери

Къща За Гости Мери

google maps icon Славейно, Славейно, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 160 лв. Вила под наем, Къща за гости Славейно Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

ЗАПОВЯДАЙТЕ в Къща За Гости Мери. Къщата се намира в с. Славейно обл. Смолян в близост до с. Баните известно с минералните си бани и извори. За една приятна почивка с всички удобства. Първи Етаж - 1..

Къща под наем Ния с. Стойките

Къща под наем Ния с. Стойките

google maps icon Водата, Стойките, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 220 лв. Вила под наем, Къща за гости Стойките Родопи, Западни Родопи, На планина 14 места с Детски кът

Заповядайте в Къща за гости Ния, с. Стойките с Вашето семейство и приятели и се насладете на мечтаната почивка, далеч от натовареното градско ежедневие. Къщата се намира в китното родопско селце Стойк..

Къща за гости Бащината къща

Къща за гости Бащината къща

google maps icon Здравец, област Пловдив
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Здравец Родопи, Западни Родопи, На планина 14 места с Детски кът

Къща за гости в с. Здравец (общ. Лъки). Предлагат се 5 стаи с капацитет 14 човека. Къщата разполага с леглова база за 14 човека със самостоятелни санитарни възли на всеки етаж. Към нея има напълно..

Къща за гости Възрожденски къщи

Къща за гости Възрожденски къщи

google maps icon Манастир, област Пловдив
Цена без дати на настаняване: 560 лв. Вила под наем, Къща за гости Манастир Родопи, Западни Родопи, На планина 25 места с Детски кът

Къща за гости Възрожденски къщи се намира в с. Манастир, обл. Пловдив. Построена е през 1891 г. В момента е напълно реновирана, като е запазен стария възрожденски стил. Елегантно съчетание между новот..

Вила Каневи

Вила Каневи

google maps icon Дряново, област Пловдив
Цена без дати на настаняване: 120 лв. Вила под наем, Къща за гости Дряново Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

Вила „Каневи” е разположена на място с прекрасна панорама, завладяваща всеки посетител. Обграждат я красиви борови гори, зелени поляни и кристално чист въздух. Вилата предлага 2 апартамента катего..

За повече от три нощувки едната е безплатна!

За повече от три нощувки едната е безплатна!

google maps icon Вилна зона село Турян, Турян, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 200 лв. Вила под наем, Къща за гости Турян Родопи, Западни Родопи, На планина 10 места с Басейн

Къща за гости Фитко

Къща за гости Фитко

google maps icon Гела, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 50 лв. Вила под наем, Къща за гости Гела Родопи, Западни Родопи, На планина 9 места

Къщата се намира в Трендафиловската махала на селото в близост до традиционния събор. Предлага наем на цялата къща, или на отделни стаи, всяка със санитарен възел. Стаите са три на брой с възможност..

Вила Къщата с червените врати

Вила Къщата с червените врати

google maps icon Солища, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 420 лв. Вила под наем, Къща за гости Солища Родопи, Западни Родопи, На планина 12 места с Джакузи

Къщата с червените врати предлага на разположение на своите гости 6 стаи, всяка от тях със собствена баня и тоалетна. Четири от стаите са обзаведени с по две единични френски легла, които могат да бъд..

Къща за гости Танчевата къща

Къща за гости Танчевата къща

google maps icon Широка лъка, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 250 лв. Вила под наем, Къща за гости Широка лъка Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

Танчевата къща се намира на южния скат в с. Широка лъка, на 50 м от централния площад в посока Девин. Гледана от моста за Музикалното училище, лесно може да се разпознае. Къщата е триетажна, типич..

Къща за гости Филтер

Къща за гости Филтер

google maps icon Широка лъка, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 200 лв. Вила под наем, Къща за гости Широка лъка Родопи, Западни Родопи, На планина 14 места

Къща за гости ”Филтер” предлага 4 стаи, от които 2 триместни и 2 четириместни, като всяка разполага със самостоятелен санитарен възел и телевизор. Една от стаите има тераса, от която се открива пано..

Вила Рупцовото

Вила Рупцовото

google maps icon Стража, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 240 лв. Вила под наем, Къща за гости Стража Родопи, Западни Родопи, На планина 12 места с Джакузи, с Детски кът

”Малкият рай” - възторжено възкликва всеки наш гост, посетил веднъж или многократно това приказно място. ”Малък рай” - ще кажете с любов и умиление и Вие, бъдещите гости и приятели на ”Вила Рупцовот..

 рекламирай сам в favicon
Къща за гости Торенто

Къща за гости Торенто

google maps icon Турян, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 180 лв. Вила под наем, Къща за гости Турян Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

Къща за гости ”Торенто” разполага с една спалня с две единични легла, една спалня с едно двойно легло, голям хол с разтегателен диван, преход към трета спалня, в която има две единични легла, кухня, б..

Вила под наем Бяла Лястовица

Вила под наем Бяла Лястовица

google maps icon Стойките, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 200 лв. Вила под наем, Къща за гости Стойките Родопи, Западни Родопи, На планина 10 места

Вила за гости ”Бяла лястовица” разполага с: - Кухня - богато оборудвана; - 4 спални - капацитет 10 души; - Баня; - Малък хол за почивка; - Тераса с прекрасен изглед към планината; - Механа..

Вила Яна

Вила Яна

google maps icon Стойките, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 350 лв. Вила под наем, Къща за гости Стойките Родопи, Западни Родопи, На планина 16 места

Вила ”Яна” се намира на 8 км. от курорт Пампорово. Вилата разполага с два етажа и механа. Всеки етаж има 2 двойни стаи, голям хол с кухня, баня и тоалетна. Отвън има градина и външно барбекю. Мястот..

Къща за гости Родоп

Къща за гости Родоп

google maps icon Стойките, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 200 лв. Вила под наем, Къща за гости Стойките Родопи, Западни Родопи, На планина 14 места

Къщата има 7 стаи, всяка със собствена санитарен възел, огромен хол с камина, кухня със всичко необходимо в нея. Намира се на 4 км. от лифта на Стойките. Цена за цялата къща общо места - 14 л..

Къща за гости Дани

Къща за гости Дани

google maps icon Полковник Серафимово, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 210 лв. Вила под наем, Къща за гости Полковник Серафимово Родопи, Западни Родопи, На планина 14 места с Детски кът

Къща за гости ”Дани” се намира в самото начало на живописното родопско село Полковник Серафимово. Само на 10 км. югоизточно от административния център на Родопите - град Смолян ще откриете кътче непов..

Къща за гости О’мая

Къща за гости О’мая

google maps icon Полковник Серафимово, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 240 лв. Вила под наем, Къща за гости Полковник Серафимово Родопи, Западни Родопи, На планина 12 места с Басейн

Информация за Къща за гости О’мая Къща за гости О’мая, Полковник Серафимово разполага с леглова база от 12 места. Село Полковник Серафимово се намира в планински район в южната част на Родопите, ..

Къща за гости Гайдаръ

Къща за гости Гайдаръ

google maps icon Кутела, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 120 лв. Вила под наем, Къща за гости Кутела Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

Приказно кътче в сърцето на Родопите! Къща ”Гайдарь”, Смолян разполага с леглова база от 8 места. За повече информация за цени и свободни дати, моля да се свържете с нас на посочения телефон. ..

Вила под наем Дар

Вила под наем Дар

google maps icon Смилян, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 100 лв. Вила под наем, Къща за гости Смилян Родопи, Западни Родопи, На планина 6 места

Намира се на 15 км. от областния град Смолян, на 25 км. от курорта Пампорово и на 20 км. oт ново откриващата граница с Гърция. Казано накратко отстоява на 40 мин. път от снежните писти на Пампорово и ..

Къща за гости Смилян

Къща за гости Смилян

google maps icon Смилян, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 450 лв. Вила под наем, Къща за гости Смилян Родопи, Западни Родопи, На планина 17 места

Изберете идеалното място за вашата почивка, сред красотата и величието на Родопите, а именно- спокойствието на селския туризъм в село Смилян. Предлагаме Ви две луксозно обзаведени къщи, в които е се..

Къща за гости Мераклии

Къща за гости Мераклии

google maps icon Смилян, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Смилян Родопи, Западни Родопи, На планина 14 места с Детски кът

Намираща се сред живописната природа на Родопа планина, в очарователното село Смилян и само на 12 км. от град Смолян, къща за гости Мераклии предлага чудесни условия за почивка на планина по всяко вре..