back to top

Нощувки Ягода, около Ягода (до 20км), Вила под наем, Къща за гости

11 обяви
Наемане на 2 апартамента в самостоятелна къща в Центъра на Стара Загора
Цена без дати на настаняване: 40 лв. Вила под наем, Къща за гости Стара Загора 13 места с Детски кът

2 апартамента в еднофамилна къща без хазяи на Центъра. Отлична локация на супер център, но с голям паркинг. ГОРЕПОСОЧЕНАТА ЦЕНА Е НА СТУДИОТО! НА 4-СТАЙНИЯ АПАРТАМЕНТ Е 90 лв. Удобства, камери..

Къща за гости с. Голямо Дряново с две спални

Къща за гости с. Голямо Дряново с две спални

google maps icon Казанлък, област Стара Загора
Цена без дати на настаняване: 130 лв. Вила под наем, Къща за гости Казанлък Стара планина, Централен Балкан, На планина 6 места

Къщата се намира на 15км от грКазанлък и на 15км от гр Павел баня в близост са яз Копринка, етнографски комплекс Дамасцена амфитеатър, конна езда и новоткритият музей ресторант Светилото. Много тихо и..

Къща за гости Мечта

Къща за гости Мечта

google maps icon Старозагорски бани, област Стара Загора
Цена без дати на настаняване: 280 лв. Вила под наем, Къща за гости Старозагорски бани 10 места

Къща за гости Старозагорски минерални бани. На 5 мин. пеша от Вилата има идеално място за разходка, отдих, риболов. В близост до нея има приятно парк-кафе. Вилата се предоставя за отдих не се ..

 рекламирай сам в favicon
Къща за гости Край реката

Къща за гости Край реката

google maps icon Селце, област Стара Загора
Цена без дати на настаняване: 220 лв. Вила под наем, Къща за гости Селце Стара планина, На планина 10 места

Къщата за гости е едноетажна, разположена в китното село Селце, сред красива природа, във високата северна част на Стара планина, на 14 километра от град Мъглиж. Изключително чист въздух и природа, въ..

Къща за гости Йолита

Къща за гости Йолита

google maps icon Сливито, област Стара Загора
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Сливито Стара планина, На планина 14 места с Детски кът

Къщата е сгушена в малкото китно селце - Сливито. Чистия въздух, красивата природа го прави приятно място за отдих и туризъм. Къщата разполага с голяма трапезария, с кухня, оборудвана с всичко..

Вила Франк

Вила Франк

google maps icon Енина, област Стара Загора
Цена без дати на настаняване: 1 000 лв. Вила под наем, Къща за гости Енина Стара планина, На планина 25 места с Басейн, с Детски кът

Добре дошли в една луксозна вила в центъра на България. * 750 м2 закрита площ * голяма вътрешна трапезария * голяма кухня с всичко необходимо за приготвяне на храна * камина * 5 просторни тераси..

Вила Релакс

Вила Релакс

google maps icon Казанлък, област Стара Загора
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Казанлък Стара планина, На планина 12 места с Джакузи

Вилата се отдава както цялата, така и като самостоятелни стаи. Капацитетът и е за 12 човека. Разполага с 4 стаи, като във всяка стая има разтегателен фотьойл за трети човек, баня и тоалетна, плоск..

Къща за гости Запад

Къща за гости Запад

google maps icon Змейово, област Стара Загора
Цена без дати на настаняване: 500 лв. Вила под наем, Къща за гости Змейово 19 места

Къщата се намира на 5 км от Стара Загора. Разполага с 8 стаи - 19 места за спане, зала за банкети, до 50 човека, барбекю, кухня, кабелна, тв, интернет, паркинг. Цялата вила - 500 лв.

Къща за гости Трибрат

Къща за гости Трибрат

google maps icon Димовци, област Стара Загора
Цена без дати на настаняване: 340 лв. Вила под наем, Къща за гости Димовци Стара планина, На планина 12 места с Басейн, с Детски кът

Къща за гости Трибрат се намира в китното селце Димовци, на 6км от язовир Жребчево. Къща Трибрат разполага с 3 двойни и 2 тройни стаи, голяма механа изцяло обурудвана. За горещите летни дни къ..

Къща за гости Телбизови къщи

Къща за гости Телбизови къщи

google maps icon Мъглиж, област Стара Загора
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Мъглиж Стара планина, На планина 16 места

Къща за гости “Телбизовите къщи” е етнографски комплекс и паметник на културата. Къщата е в стил Възрожденска архитектура. Разположен е в горната част на град Мъглиж, в полите на Стара Планина и само ..

Къщи за гости Заара Zaara Village

Къщи за гости Заара Zaara Village

google maps icon Ягода, област Стара Загора
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Ягода 10 места

Zaara Village се намира в с. Ягода, на 15 км. от Стара Загора. Поместено в Задбалканските котловини, селцето предоставя идеални условия за целогодишен туризъм. В близост до Zaara Village има много заб..