back to top

Нощувки Чепеларе, около Чепеларе (до 20км), Вила под наем, Къща за гости

54 обяви
Почивна база ”Хайдушки поляни”

Почивна база ”Хайдушки поляни”

google maps icon Хайдушки поляни, Кутела, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 250 лв. Вила под наем, Къща за гости Кутела Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

Цената е за две къщи до 8 човека и механа.

Къща за гости Под Чернока

Къща за гости Под Чернока

google maps icon Солища, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 180 лв. Вила под наем, Къща за гости Солища Родопи, Западни Родопи, На планина 10 места

Къща за гости ”Под Чернока” - село Солища е прекрасно място в Родопите за отдих и туризъм в близост до с. Гела, Стойките и Широка лъка, отстои на 12 км. от курорта Пампорово, на 25 км. от градовете См..

Къща за гости Мими - Смолян
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Смолян Родопи, Западни Родопи, На планина 24 места с Басейн

Къща Мими разполага с голяма и просторна веранда с барбекю и пещ, където можете да си приготвите вкусно родопско чеверме или печено на пещ. Къщата е подходяща за семейни празници далеч от дома, акти..

 рекламирай сам в favicon
Вила Инка

Вила Инка

google maps icon Курортна местност - ХАЙДУШКИ ПОЛЯНИ, Славейно, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Славейно Родопи, Западни Родопи, На планина 12 места

Вила ”Инка” се намира в курортната местност ”Хайдушки поляни” - 1700 м. надморска височина. Курортът представлява обширни ливади в центъра на които се намира кристално чисто езеро. ”Хайдушки поляни” о..

Родопски изгреви Вила

Родопски изгреви Вила

google maps icon Момчиловци, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 720 лв. Вила под наем, Къща за гости Момчиловци Родопи, Западни Родопи, На планина 16 места с Детски кът

Уникално уютно място! Разполагаме с две къщи Близнаци с голям двор, барбекю, два покрити гаража, също и открити парко места. Къщите може да се наемат по отделно - съответно за 8 човека или 16 чове..

Къща за гости Панорама

Къща за гости Панорама

google maps icon Гела, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 360 лв. Вила под наем, Къща за гости Гела Родопи, Западни Родопи, На планина 13 места с Детски кът

Възможна е резервация и за индивидуални клиенти! Открийте красотата на Родопите в тази луксозна и напълно обзаведена къща за гости в село Гела. Спокойствие и тишина в планината, с прекрасен изглед..

Вила Калина

Вила Калина

google maps icon Момчиловци, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 220 лв. Вила под наем, Къща за гости Момчиловци Родопи, Западни Родопи, На планина 7 места

Вила „Калина“ се намира в красивото родопско село Момчиловци, само на 15 км от Пампорово, 13 км от Хайдушки поляни, 17 км от Националната астрономическа обсерватория Рожен, 90 км от Пловдив и на 230 к..

Къща За Гости Мери

Къща За Гости Мери

google maps icon Славейно, Славейно, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 160 лв. Вила под наем, Къща за гости Славейно Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

ЗАПОВЯДАЙТЕ в Къща За Гости Мери. Къщата се намира в с. Славейно обл. Смолян в близост до с. Баните известно с минералните си бани и извори. За една приятна почивка с всички удобства. Първи Етаж - 1..

Къща под наем Ния с. Стойките

Къща под наем Ния с. Стойките

google maps icon Водата, Стойките, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 220 лв. Вила под наем, Къща за гости Стойките Родопи, Западни Родопи, На планина 14 места с Детски кът

Заповядайте в Къща за гости Ния, с. Стойките с Вашето семейство и приятели и се насладете на мечтаната почивка, далеч от натовареното градско ежедневие. Къщата се намира в китното родопско селце Стойк..

Къща за гости Бащината къща

Къща за гости Бащината къща

google maps icon Здравец, област Пловдив
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Здравец Родопи, Западни Родопи, На планина 14 места с Детски кът

Къща за гости в с. Здравец (общ. Лъки). Предлагат се 5 стаи с капацитет 14 човека. Къщата разполага с леглова база за 14 човека със самостоятелни санитарни възли на всеки етаж. Към нея има напълно..

Къща за гости Възрожденски къщи

Къща за гости Възрожденски къщи

google maps icon Манастир, област Пловдив
Цена без дати на настаняване: 560 лв. Вила под наем, Къща за гости Манастир Родопи, Западни Родопи, На планина 25 места с Детски кът

Къща за гости Възрожденски къщи се намира в с. Манастир, обл. Пловдив. Построена е през 1891 г. В момента е напълно реновирана, като е запазен стария възрожденски стил. Елегантно съчетание между новот..

Вила Каневи

Вила Каневи

google maps icon Дряново, област Пловдив
Цена без дати на настаняване: 120 лв. Вила под наем, Къща за гости Дряново Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

Вила „Каневи” е разположена на място с прекрасна панорама, завладяваща всеки посетител. Обграждат я красиви борови гори, зелени поляни и кристално чист въздух. Вилата предлага 2 апартамента катего..

Къща за гости Фитко

Къща за гости Фитко

google maps icon Гела, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 50 лв. Вила под наем, Къща за гости Гела Родопи, Западни Родопи, На планина 9 места

Къщата се намира в Трендафиловската махала на селото в близост до традиционния събор. Предлага наем на цялата къща, или на отделни стаи, всяка със санитарен възел. Стаите са три на брой с възможност..

Вила Къщата с червените врати

Вила Къщата с червените врати

google maps icon Солища, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 420 лв. Вила под наем, Къща за гости Солища Родопи, Западни Родопи, На планина 12 места с Джакузи

Къщата с червените врати предлага на разположение на своите гости 6 стаи, всяка от тях със собствена баня и тоалетна. Четири от стаите са обзаведени с по две единични френски легла, които могат да бъд..

Къща за гости Танчевата къща

Къща за гости Танчевата къща

google maps icon Широка лъка, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 250 лв. Вила под наем, Къща за гости Широка лъка Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

Танчевата къща се намира на южния скат в с. Широка лъка, на 50 м от централния площад в посока Девин. Гледана от моста за Музикалното училище, лесно може да се разпознае. Къщата е триетажна, типич..

Къща за гости Филтер

Къща за гости Филтер

google maps icon Широка лъка, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 200 лв. Вила под наем, Къща за гости Широка лъка Родопи, Западни Родопи, На планина 14 места

Къща за гости ”Филтер” предлага 4 стаи, от които 2 триместни и 2 четириместни, като всяка разполага със самостоятелен санитарен възел и телевизор. Една от стаите има тераса, от която се открива пано..

Вила Рупцовото

Вила Рупцовото

google maps icon Стража, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 240 лв. Вила под наем, Къща за гости Стража Родопи, Западни Родопи, На планина 12 места с Джакузи, с Детски кът

”Малкият рай” - възторжено възкликва всеки наш гост, посетил веднъж или многократно това приказно място. ”Малък рай” - ще кажете с любов и умиление и Вие, бъдещите гости и приятели на ”Вила Рупцовот..

Вила под наем Бяла Лястовица

Вила под наем Бяла Лястовица

google maps icon Стойките, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 200 лв. Вила под наем, Къща за гости Стойките Родопи, Западни Родопи, На планина 10 места

Вила за гости ”Бяла лястовица” разполага с: - Кухня - богато оборудвана; - 4 спални - капацитет 10 души; - Баня; - Малък хол за почивка; - Тераса с прекрасен изглед към планината; - Механа..

Вила Яна

Вила Яна

google maps icon Стойките, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 350 лв. Вила под наем, Къща за гости Стойките Родопи, Западни Родопи, На планина 16 места

Вила ”Яна” се намира на 8 км. от курорт Пампорово. Вилата разполага с два етажа и механа. Всеки етаж има 2 двойни стаи, голям хол с кухня, баня и тоалетна. Отвън има градина и външно барбекю. Мястот..

Къща за гости Родоп

Къща за гости Родоп

google maps icon Стойките, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 200 лв. Вила под наем, Къща за гости Стойките Родопи, Западни Родопи, На планина 14 места

Къщата има 7 стаи, всяка със собствена санитарен възел, огромен хол с камина, кухня със всичко необходимо в нея. Намира се на 4 км. от лифта на Стойките. Цена за цялата къща общо места - 14 л..

 рекламирай сам в favicon
Къща за гости Гайдаръ

Къща за гости Гайдаръ

google maps icon Кутела, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 120 лв. Вила под наем, Къща за гости Кутела Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

Приказно кътче в сърцето на Родопите! Къща ”Гайдарь”, Смолян разполага с леглова база от 8 места. За повече информация за цени и свободни дати, моля да се свържете с нас на посочения телефон. ..

Вила O Sole Mio

Вила O Sole Mio

google maps icon Проглед, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 250 лв. Вила под наем, Къща за гости Проглед Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

Забравете стреса, шумния град, колите, сивотата... Елате с вашето семейство или приятели и се насладете на прелестта на Родопите. Само на 4 км. от Пампорово и с уникално разположение село Проглед ..

Къща за гости Суни транс

Къща за гости Суни транс

google maps icon Писаница, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 400 лв. Вила под наем, Къща за гости Писаница Родопи, Западни Родопи, На планина 18 места с Басейн, с Джакузи, с Детски кът

Реставрирана къща за гости с удоволствие ще сбъдне Вашите желания, намира се на 2.5 км. от кв. Устово (Смолян) и на 8 км. от к-к Пампорово. Мястото е подходящо за еко туризъм; колоездене; конна езда; ..

Къща за гости Паскалевата къща

Къща за гости Паскалевата къща

google maps icon Орехово, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 200 лв. Вила под наем, Къща за гости Орехово Родопи, Западни Родопи, На планина 10 места

На 60км от Пловдив, сгушена в полите на родопите Паскалевата къща предлага невероятни условия за Вашата почивка. Намираща се в село Орехово, което ни запленява с невероятната си природа, тишина, спо..

Къща за гости Конакът

Къща за гости Конакът

google maps icon Орехово, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 38 лв. Вила под наем, Къща за гости Орехово Родопи, Западни Родопи, На планина 2 места

Къща за гости ”Конакът” се намира в село Орехово, на 60 км. от град Пловдив. Селото е разположено сред изключителна природа в сърцето на Родопа планина. Орехово е изходен пункт за много природни, ку..

Къща за гости Карина

Къща за гости Карина

google maps icon Орехово, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 250 лв. Вила под наем, Къща за гости Орехово Родопи, Западни Родопи, На планина 15 места

Селото се намира на 900 метра надморска височина, в долината на река Орешица. Намира се на 60 км. от град Пловдив и на 21 км. от гр. Чепеларе. Къщата разполага с 4 двойни стаи, 1 с 2 двойни легла и ..

Къща за гости Алба

Къща за гости Алба

google maps icon Момчиловци, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 600 лв. Вила под наем, Къща за гости Момчиловци Родопи, Западни Родопи, На планина 12 места

Вила Алба се намира в село Момчиловци, обл. Смолян. Селото има добра инфраструктура, богата история и традиции, 27 параклиса, православен храм, лековито Аязмо, ски писта. В близост е до: Пампорово; ..

Къща за гости Даяна

Къща за гости Даяна

google maps icon Момчиловци, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 40 лв. Вила под наем, Къща за гости Момчиловци Родопи, Западни Родопи, На планина 2 места

Къщата се намира в китното село Момчиловци, община Смолян, на 15 километра от Пампорово. Къщата има 8 стаи, от които 5 двойни, една тройка и обща кухня оборудвана с всичко необходимо, разполага с дв..

Къща за гости Мечата дупка

Къща за гости Мечата дупка

google maps icon Момчиловци, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 600 лв. Вила под наем, Къща за гости Момчиловци Родопи, Западни Родопи, На планина 20 места с Джакузи

Заповядайте и се насладете на панорамната гледка и чистият въздух в нашата тиха и спокойна къща. Къща за гости Мечата дупка се намира в село Момчиловци, което е едно от най-привлекателните населени ..

Вила Беевски

Вила Беевски

google maps icon Магарджица, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 200 лв. Вила под наем, Къща за гости Магарджица Родопи, Западни Родопи, На планина 10 места с Басейн

Вила ”Беевски” се намира в долната махала на селото, предлага осем легла за нощуване разположени в четири двойни стаи, едната от които е преходна с голямо двойно легло, плюс две легла в механата. Два ..