back to top

Нощувки Девин, около Девин (до 20км), Вила под наем, Къща за гости

24 обяви
Къща за гости Под Чернока

Къща за гости Под Чернока

google maps icon Солища, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 180 лв. Вила под наем, Къща за гости Солища Родопи, Западни Родопи, На планина 10 места

Къща за гости ”Под Чернока” - село Солища е прекрасно място в Родопите за отдих и туризъм в близост до с. Гела, Стойките и Широка лъка, отстои на 12 км. от курорта Пампорово, на 25 км. от градовете См..

Къща за гости Панорама

Къща за гости Панорама

google maps icon Гела, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 360 лв. Вила под наем, Къща за гости Гела Родопи, Западни Родопи, На планина 13 места с Детски кът

Възможна е резервация и за индивидуални клиенти! Открийте красотата на Родопите в тази луксозна и напълно обзаведена къща за гости в село Гела. Спокойствие и тишина в планината, с прекрасен изглед..

Къща за гости Чечосан, гр. Девин

Къща за гости Чечосан, гр. Девин

google maps icon Девин, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 50 лв. Вила под наем, Къща за гости Девин Родопи, Западни Родопи, На планина 10 места с Детски кът

Къща за гости Чечосан се намира в началото на град Девин, на 2км от Аква Парк Персенк. На разположение на нашите гости е безплатен паркинг, Wi-Fi интернет, напълно оборудвана кухня и просторна тераса...

 рекламирай сам в favicon
Къща за гости Фитко

Къща за гости Фитко

google maps icon Гела, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 50 лв. Вила под наем, Къща за гости Гела Родопи, Западни Родопи, На планина 9 места

Къщата се намира в Трендафиловската махала на селото в близост до традиционния събор. Предлага наем на цялата къща, или на отделни стаи, всяка със санитарен възел. Стаите са три на брой с възможност..

Вила Къщата с червените врати

Вила Къщата с червените врати

google maps icon Солища, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 420 лв. Вила под наем, Къща за гости Солища Родопи, Западни Родопи, На планина 12 места с Джакузи

Къщата с червените врати предлага на разположение на своите гости 6 стаи, всяка от тях със собствена баня и тоалетна. Четири от стаите са обзаведени с по две единични френски легла, които могат да бъд..

Вила под наем в Родопите - Почивка в Ягодина - Разходка до Орлово Око
Цена без дати на настаняване: 240 лв. Вила под наем, Къща за гости Ягодина Родопи, Западни Родопи, На планина 12 места с Детски кът

Самодива е самостоятелна къща, която е изцяло на разположение на гостите - няма домакини, от които да се притеснявате. Ако търсите вила под наем в Родопите - това е вашето място! Разположена дълбо..

Къща за гости Милка

Къща за гости Милка

google maps icon Ягодина, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 60 лв. Вила под наем, Къща за гости Ягодина Родопи, Западни Родопи, На планина 2 места

Къща за гости ”Милка” се намира в село Ягодина - ”Сърцето на Родопите”. На 1-2 часа пеша се намират Ягодинска пещера, Орлово око и пещера Дяволско гърло. При нас може да се насладите на уют, гостоприе..

Вила Здравец

Вила Здравец

google maps icon Ягодина, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 130 лв. Вила под наем, Къща за гости Ягодина Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

Вилата е разположена в средата на село Ягодина - на 100 метра от центъра. Разполага с три двойки стаи- едната със собствен санитарен възел, а другите две- с общ. Обзавеждането на всяка стая се състо..

Къща за гости Танчевата къща

Къща за гости Танчевата къща

google maps icon Широка лъка, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 250 лв. Вила под наем, Къща за гости Широка лъка Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

Танчевата къща се намира на южния скат в с. Широка лъка, на 50 м от централния площад в посока Девин. Гледана от моста за Музикалното училище, лесно може да се разпознае. Къщата е триетажна, типич..

Къща за гости Филтер

Къща за гости Филтер

google maps icon Широка лъка, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 200 лв. Вила под наем, Къща за гости Широка лъка Родопи, Западни Родопи, На планина 14 места

Къща за гости ”Филтер” предлага 4 стаи, от които 2 триместни и 2 четириместни, като всяка разполага със самостоятелен санитарен възел и телевизор. Една от стаите има тераса, от която се открива пано..

Вила Виденица

Вила Виденица

google maps icon Чала, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 220 лв. Вила под наем, Къща за гости Чала Родопи, Западни Родопи, На планина 7 места

Вила Виденица e разположена в края на едно от най-красивите села в Западните Родопи - Чала (община Борино, Смолянска област). Изложението на къщата е югоизточно. От голямата тераса се открива панорамн..

Къща за гости Зора

Къща за гости Зора

google maps icon Триград, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 240 лв. Вила под наем, Къща за гости Триград Родопи, Западни Родопи, На планина 12 места

Къща за гости ”Зора” предлага настаняване в 4 стаи, които са със самостоятелен санитарен възел, TV и WiFi (една стая с четири легла, 2 тройни стаи и 1 двойна стая). Общият капацитет на къщата е 12 ч..

Къща за гости Латинка

Къща за гости Латинка

google maps icon Триград, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 30 лв. Вила под наем, Къща за гости Триград Родопи, Западни Родопи, На планина 2 места

Къщата се намира в мистичното село Триград, сгушено в Родопите. Разполагаме с 8 места за настаняване комфортно разпределени в три стаи- стая за двама (2 броя) и семейна стая за четирима, имащи за цел ..

Къща за гости Жани

Къща за гости Жани

google maps icon Триград, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 44 лв. Вила под наем, Къща за гости Триград Родопи, Западни Родопи, На планина 2 места

Къща Жани Триград има чудесни условия за почивка, през цялата година! Тук може да се насладите на чистия въздух в планината на изящната гледка на красивата природа на Родопа планина. Къщата се намир..

Вила Чобака

Вила Чобака

google maps icon Триград, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 50 лв. Вила под наем, Къща за гости Триград Родопи, Западни Родопи, На планина 3 места с Детски кът

Това не е приказен сюжет. Това е сбъднатата мечта на семейство ентусиасти, родени и израснали в големия град, но загърбили иначе престижните си професии, за да заживеят сред природата. Вилата се нам..

Къща под наем Никола

Къща под наем Никола

google maps icon Девин, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 400 лв. Вила под наем, Къща за гости Девин Родопи, Западни Родопи, На планина 10 места

Самостоятелна къща в гр. Девин. Разположена на уникално място в близост до центъра на града. Къщата разполага с капацитет 11 човека. Две двойни стаи, един апартамент, и студио. Към къщата има и механа..

Вила Беевски

Вила Беевски

google maps icon Магарджица, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 200 лв. Вила под наем, Къща за гости Магарджица Родопи, Западни Родопи, На планина 10 места с Басейн

Вила ”Беевски” се намира в долната махала на селото, предлага осем легла за нощуване разположени в четири двойни стаи, едната от които е преходна с голямо двойно легло, плюс две легла в механата. Два ..

Вила Забърдо

Вила Забърдо

google maps icon Забърдо, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 50 лв. Вила под наем, Къща за гости Забърдо Родопи, Западни Родопи, На планина 2 места с Джакузи, с Детски кът

Добре дошли във вила Забърдо, където ще дадем най-доброто от себе си, за да преживеете една незабравима ваканция със своите близки и приятели! Сигурни сме, че след това ще искате да се връщате тук отн..

Вила Орлово гнездо

Вила Орлово гнездо

google maps icon Гела, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 60 лв. Вила под наем, Къща за гости Гела Родопи, Западни Родопи, На планина 2 места с Джакузи

В горната част на селото, в подножието на връх Карлък, е разположена вила ”Орлово гнездо” - приятно съчетание на родопския дух и комфорта. Оттук се разкрива невероятната гледка към върховете-първенци ..

Нощувки в село Беден

Нощувки в село Беден

google maps icon Село Беден, Девин, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 180 лв. Вила под наем, Къща за гости Девин Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

Дава под наем КЪЩА, с. Беден, област Смолян, 180 лв. 120 кв.м, 2 ет., Разположена на южен склон на Родопите, на най-високото място в с. Беден, къщата ще ви плени със своите живописни гледки от всеки..

 рекламирай сам в favicon
Вила Авангард

Вила Авангард

google maps icon Борино, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 180 лв. Вила под наем, Къща за гости Борино Родопи, Западни Родопи, На планина 10 места

Вила ”Авангард” разполага с леглова база до 10 души. Предлагаме на гостите си: 3 стаи с по 3 легла; санитарен възел на всеки етаж; парно отопление във всяка стая; трапезария с камина и цифрова телевиз..

Къща за гости Бялата къща с бялата чешма
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Грохотно Родопи, Западни Родопи, На планина 12 места

Хотела се намира в град Девин, кв. Настан. Състои се от 3 самостоятелни двустайни апартамента и механа на партера за гостите на хотела. От големия двор с алпинеум и барбекю се открива красива гледка..

Вила Марияна

Вила Марияна

google maps icon Стикъл, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 150 лв. Вила под наем, Къща за гости Стикъл Родопи, Западни Родопи, На планина 11 места

Вила Марияна се намира в китното Родопско селце Стикъл, сгушено в пазвите на “Карлъка”. Отстои на 6 км. на юг от с. Широка лъка. На 16 км. от Пампорово и на 26 км. от гр. Смолян и гр. Девин, а от Плов..

Къща за гости Бенита

Къща за гости Бенита

google maps icon Девин, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 60 лв. Вила под наем, Къща за гости Девин Родопи, Западни Родопи, На планина 2 места

Град Девин предлага невероятни възможности за пълноценна почивка: в близост с природата, с неповторими преживявания сред уникалните Триградско и Буйновско ждрело, в мистичните Дяволско гърло и Ягодинс..