back to top

Нощувки Хисаря, около Хисаря (до 20км), Вила под наем, Къща за гости

9 обяви
Къща за гости Роден край

Къща за гости Роден край

google maps icon Сопот, област Пловдив
Цена без дати на настаняване: 39 лв. Вила под наем, Къща за гости Сопот Стара планина, Централен Балкан, На планина 9 места с Детски кът

Обектът се намира в източния край на града на 500м от боровата горичка, в подножието на Стара планина. Всички стаи разполагат със самостоятелни санитарен възел, климатик и тераси. Обширен двор..

Къща за гости Димитрови

Къща за гости Димитрови

google maps icon Хисаря, област Пловдив
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Хисаря 11 места с Басейн

Къща за гости Димитрови се отдава под наем за една или повече нощувки. Максималният капацитет за настаняване е 11 човека, разпределени по следния начин: Първи етаж: • голям хол с камина, обору..

Къща за гости У дома

Къща за гости У дома

google maps icon Сопот, област Пловдив
Цена без дати на настаняване: 490 лв. Вила под наем, Къща за гости Сопот Стара планина, Централен Балкан, На планина 12 места с Басейн

“У Дома“ - прекрасно място за почивка в Сопот И не без основание - вижте само няколко основни причини: Стопаните са запалени туристи точно като Вас, те най-добре разбират нуждите на модерния тури..

 рекламирай сам в favicon
Вила Смокиня

Вила Смокиня

google maps icon Хисаря, област Пловдив
Цена без дати на настаняване: 250 лв. Вила под наем, Къща за гости Хисаря 9 места с Басейн

”Вила Смокиня” е очарователна къща за гости в Хисаря, която целогодишно предлага на своите гости отдих и развлечения в полите на Средна гора. Къщата Ви прегръща с уникална атмосфера и неповторим у..

Къща за гости CloudBase

Къща за гости CloudBase

google maps icon Сопот, област Пловдив
Цена без дати на настаняване: 420 лв. Вила под наем, Къща за гости Сопот Стара планина, Централен Балкан, На планина 11 места

Къща за гости в центъра на китното балканско градче Сопот. Някои стаи са с изглед към градината или града. Къща за гости Клаудбейс предлага безплатен Wi-Fi достъп на цялата площ. Удобен изход за п..

Къща за гости Маривели

Къща за гости Маривели

google maps icon Сопот, област Пловдив
Цена без дати на настаняване: 250 лв. Вила под наем, Къща за гости Сопот Стара планина, Централен Балкан, На планина 10 места с Басейн, с Детски кът

ЗАЕТА ЗА НОВА ГОДИНА 2021 Къщата е двуетажна с вътрешно и външно стълбище. Новопостроена, замислена да задоволи съвременния турист с всички необходими удобства. Предвидена е за 10 човека, с възможност..

Къща за гости Лилия

Къща за гости Лилия

google maps icon Каравелово, област Пловдив
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Каравелово 8 места с Басейн, с Детски кът

Къщата е на два етажа, с капацитет 8-10 човека. 1-етаж се състои от две спални, две тоалени, винарна и всекидневна с камина и кухненски бокс. 2-етаж се състои от две спални, една тоалетна, хол..

Къща за гости Подковите

Къща за гости Подковите

google maps icon Карлово, област Пловдив
Цена без дати на настаняване: 250 лв. Вила под наем, Къща за гости Карлово Стара планина, Централен Балкан, На планина 6 места

Къща за гости ”Подовите” се намира а 2 км. от град Карлово в кв. Сушица, предлагащ уюта, спокойствието и прохладата на селския живот. От къщата се открива великолепна гледка към билото на Стара планин..

Къща ”Роза” в гр. Баня, Карловско

Къща ”Роза” в гр. Баня, Карловско

google maps icon Карлово, Баня, област Пловдив
Цена без дати на настаняване: 210 лв. Вила под наем, Къща за гости Баня 4 места

? Къща ”Роза” се намира в гр. Баня, обл. Пловдив, или по известен като Карловски минерални бани. Къщата се намира в близост до парка, минерални извори, кално находище и калолечение, два минерални плаж..