back to top

Нощувки Трявна, около Трявна (до 20км), Вила под наем, Къща за гости

72 обяви
Вила Нарцис до Трявна.

Вила Нарцис до Трявна.

google maps icon с.Торбалъжи, Трявна, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 200 лв. Вила под наем, Къща за гости Трявна Стара планина, На планина 16 места

Къща за гости НАРЦИС разполага с леглова база и механа за 16 човека, разположени в 6 спални помещения на 2 етажа, от които са: 2 спални за двама, и 4 спални за по трима души, а под тях- голяма механа ..

Къща за гости Хаджи Марковата Къща

Къща за гости Хаджи Марковата Къща

google maps icon Дряново, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 400 лв. Вила под наем, Къща за гости Дряново Стара планина, На планина 12 места с Джакузи, с Детски кът

Хаджи Марковата къща за гости е разположена в центъра на китното балканско градче Дряново и е категоризирана с три звезди. Няколко десетки крачки делят къщата от паркове, пешеходна зона, заведения за ..

къща за гости ”Интер”

къща за гости ”Интер”

google maps icon Дряново, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 25 лв. Вила под наем, Къща за гости Дряново Стара планина, На планина 14 места

Къща за гости „Интер” е разположена в тих район на град Дряново, гарантиращ Вашата пълноценна почивка! Градът се намира на 25 км. от гр. Габрово и на 25км. от гр. Велико Търново. С красивата си природ..

 рекламирай сам в favicon
Самостоятелна вила Божурите

Самостоятелна вила Божурите

google maps icon Боженци, Кметовци, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 150 лв. Вила под наем, Къща за гости Кметовци Стара планина, На планина 6 места с Джакузи, с Детски кът

Самостоятелна къща Божурите се намира в китното планинско селце Кметовци, на 3 км преди историческия резерват Боженци. Тук можете да се насладите на тишината и спокойствието на Габровският Балкан,..

Къща под наем в Трявна

Къща под наем в Трявна

google maps icon срещу полигона в посока с.Черновръх, Трявна, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 130 лв. Вила под наем, Къща за гости Трявна Стара планина, На планина 6 места

Предлагам еднофамилна къща под наем в планинска местност на километър от Трявна. Къщата е подходяща за 4-ма възрастни и две деца. Въведена е в експлоатация през 2012 година. Къщата е топло- и хидроизо..

Къща за гости: ”Хаджи Христовата къща”, около Трявна
Цена без дати на настаняване: 400 лв. Вила под наем, Къща за гости Радевци Стара планина, На планина 18 места с Басейн, с Детски кът

Тук ще откриете всичко, което е необходимо за една почивка в приятна компания или романтично уединение на село - гостоприемство на домакините, спокойствие и тишина, комфорт, великолепната природа на п..

При Бачо Кольо

При Бачо Кольо

google maps icon Шиваров мост, Габрово
Цена без дати на настаняване: 25 лв. Вила под наем, Къща за гости Габрово Стара планина, На планина 9 места

Къща При Бачо Кольо, Габрово разполага с леглова база от 9 места. Ценови диапазон: 25 лв. на легло. ЦЕНИТЕ НЕ СА ФИКСИРАНИ. Новопостроената къща за гости При Бачо Кольо се намира на 1 км от це..

Къща под наем Йовчовата къща

Къща под наем Йовчовата къща

google maps icon с.Нейковци, Трявна, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 190 лв. Вила под наем, Къща за гости Трявна Стара планина, На планина 10 места с Басейн

Йовчовата къща се намира в началото на природен парк Българка - село Нейковци, на 7 км от гр. Трявна, в непосредствена близост до църквата Св. Димитър, строена през 19 век. Къщата е построена през 189..

Къща за гости

Къща за гости

google maps icon с.Боженци, Съботковци, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 20 лв. Вила под наем, Къща за гости Съботковци Стара планина, На планина 15 места

Почивка в къща за гости ”СЪБЕВИ Царева ливада”
Цена без дати на настаняване: 280 лв. Вила под наем, Къща за гости Царева ливада Стара планина, На планина 13 места с Басейн, с Детски кът

Къща за гости ”Събеви Царева Ливада” е прекрасно място за пълноценна почивка през цялата година. Намира се в центъра на с. Царева ливада с надморска височина 405 метра. Селото е на 5 км. от град Дряно..

Къща за гости Мели гр. Габрово
Цена без дати на настаняване: 220 лв. Вила под наем, Къща за гости Габрово Стара планина, На планина 8 места с Детски кът

Заповядайте в къща за гости ”Мели” в гр. Габрово! Разположена на живописен хълм, над центъра на града, откриващ чудна гледка към Шипка, Бузлуджа и още няколко от върховете на Стара планина. Капаците..

Къща за гости Тихалъка

Къща за гости Тихалъка

google maps icon Станчов хан, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Станчов хан Стара планина, На планина 12 места с Басейн

Ако търсите тихо и спокойно кътче за отморяваща почивка, където да се откъснете от динамиката на ежедневието и да се заредите с енергия, то това са къщи „Тихалъка“, намиращи се в село Станчов хан, в п..

Къща за гости Керека

Къща за гости Керека

google maps icon Керека, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 500 лв. Вила под наем, Къща за гости Керека 21 места с Басейн

Заповядайте в къща за гости „Керека“. Намира се в тихото и спокойно балканско село Керека, само на 18 км. от гр. Велико Търново и на 6 км. от гр. Дряново. При нас ще намерите всичко необходимо за Ваша..

Хотел Гостилица

Хотел Гостилица

google maps icon Гостилица, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 735 лв. Вила под наем, Къща за гости Гостилица 21 места с Басейн, с Джакузи

Хотелът се намира в с. Гостилица - еднакво приближено до Габрово, Велико Търново и Севлиево, на 12 км. от Дряново, на 10 км. южно от пътя София-Варна, в полите на Стара Планина. Само на 1 км. е живопи..

Къща за гости Николови

Къща за гости Николови

google maps icon Продановци, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 200 лв. Вила под наем, Къща за гости Продановци Стара планина, На планина 12 места

Къща за гости Николови се намира на 6 км. от центъра на град Габрово, в кв. Чехлевци. Разположението на обекта е сред чист планински въздух, където с удоволствие можеш да съзерцаваш централна Стар..

Къща за гости Планинско утро

Къща за гости Планинско утро

google maps icon Черновръх, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 225 лв. Вила под наем, Къща за гости Черновръх Стара планина, На планина 11 места с Басейн

Къщата е разположена в с. Черновръх, на 2км от гр. Трявна. Екологично чиста природа, чист балкански въздух. Къщата е ново строителство, със съвременно обзавеждане и разполага с четири спални, с че..

Къща за гости Торбалъжи

Къща за гости Торбалъжи

google maps icon Торбалъжите, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 270 лв. Вила под наем, Къща за гости Торбалъжите Стара планина, На планина 13 места

Селото с актуално име Торбалъжи се намира по средата на пътя Габрово - Трявна. То може да бъде вашата отправна точка в опознаването на тази чудесна част на България. Къщата разполага с всички удоб..

Вила Пепеляна

Вила Пепеляна

google maps icon Съботковци, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 160 лв. Вила под наем, Къща за гости Съботковци Стара планина, На планина 12 места с Басейн, с Джакузи

Обградена с каменен зид и високи дървени порти - влезете ли, непременно ще Ви завладее духът на стария българския дом. Вилата е на 2 етажа с външно обособена напълно оборудвана кухня, за да се паз..

Вила Иванов

Вила Иванов

google maps icon Райнушковци, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 100 лв. Вила под наем, Къща за гости Райнушковци Стара планина, На планина 6 места с Басейн

Вила Райнушковци е на 5 км. от гр. Трявна в село Райнушковци! Малка спретната къщурка с 4 стаи. Две спални с по 1 единично и 1 двойно легло, кухня с всички удобства за готвене, трапезария-хол с те..

Къща за гости Жълтицата

Къща за гости Жълтицата

google maps icon Карали, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 520 лв. Вила под наем, Къща за гости Карали Стара планина, На планина 14 места с Басейн, с Джакузи, с Детски кът

Къща за гости ”Жълтицата” се намира в китното планинско село Костенковци. Село Костенковци е сгушено в малка долина между предпланинските хълмове на Средна Стара планина, на 14 км. от Габрово и на..

 рекламирай сам в favicon
Къща за гости Микаела

Къща за гости Микаела

google maps icon Тодоровци, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 350 лв. Вила под наем, Къща за гости Тодоровци Стара планина, На планина 12 места

Къща за гости “Микаела” се намира в непосредствена близост до Етнографски музей на открито “ Етър”, не далеч от центъра на град Габрово. С изцяло подновен и модернизиран интериор, къщата предлага:..

Къща за гости Чичарите

Къща за гости Чичарите

google maps icon Свинарски дол, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 250 лв. Вила под наем, Къща за гости Свинарски дол Стара планина, На планина 10 места

150 годишна реставрирана родова, автентична, селска къща на 5 км. от Габрово. Къщата е разположена във високата част на селото с достъп по асфалтиран път. Разполага с автономно локално отоплен..

Къща за гости Ненкови

Къща за гости Ненкови

google maps icon Трявна, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 100 лв. Вила под наем, Къща за гости Трявна Стара планина, На планина 5 места

Къща ”Ненкови” се намира в гр. Трявна, в непосредствена близост до езерото. Тук ще намерите уюта на тревненска къща, съчетан със съвременен комфорт, романтика, спокойствие, чист въздух и тишина. Сем..

Къща за гости Милкана
Цена без дати на настаняване: 700 лв. Вила под наем, Къща за гости Габрово Стара планина, На планина 22 места с Басейн

Къщата е подходяща за семеен и колективен отдих, чествания и празници, приятелски срещи, сватба, фирмени партита. Предлага 6 стаи с по 2 легла и 4 стаи с големи спални - всяка с отделен санитарен ..

Къща за гости Каменни пътеки

Къща за гости Каменни пътеки

google maps icon Костенковци, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 290 лв. Вила под наем, Къща за гости Костенковци Стара планина, На планина 10 места с Басейн, с Джакузи, с Детски кът

Костенковци е китно балканско селце, кацнало на скалите на Дряновския манастир. Намира се само на 10 минути от Габрово, Дряновски манастир и пещерата Бачо Киро. Етнографски музей Етъра, Трявна, Арба..

Къща за гости Василена

Къща за гости Василена

google maps icon квартал Хитревци, Трявна, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 320 лв. Вила под наем, Къща за гости Трявна Стара планина, На планина 16 места

Къща ”Василена” се намира на 2 км. от центъра на град Трявна. Уютът, приятната обстановка и стилният и интериор, съчетани с тишината и спокойствието на квартал ”Хитревци” предлагат пълноценен отди..

Къща за гости Кметчета

Къща за гости Кметчета

google maps icon Кметчета, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 500 лв. Вила под наем, Къща за гости Кметчета Стара планина, На планина 18 места с Басейн, с Джакузи

Комплекс Кметчета, Кметчета разполага с леглова база от 18 места. Комплекс Кметчетата се намира в село Кметчета - китно балканско селце в полите на Стара планина на 7 км от Габрово, 5 км от Дрянов..

Къща за гости Дионис

Къща за гости Дионис

google maps icon Лесичарка, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 200 лв. Вила под наем, Къща за гости Лесичарка Стара планина, На планина 12 места

Къщата е в центъра на село Лесичарка. До нея има хранителен магазин. В близост е до Дряново и Дряновския манастир, на 30 км. от Велико Търново и на 8 км. от Габрово. Разполага с 4 стаи за спане, в..

Къща за гости Стефанина къща

Къща за гости Стефанина къща

google maps icon Боженците, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 500 лв. Вила под наем, Къща за гости Боженците Стара планина, На планина 10 места

В дебрите на Балкана, между Търново и Габрово, сгушено сред вековни дървета и приказни легенди, се намира средновековното село Боженци, основано отпреди повече от 700 години. Сред искрящо чист въз..

Къща за гости Чардаците

Къща за гости Чардаците

google maps icon Керека, област Габрово
Цена без дати на настаняване: 210 лв. Вила под наем, Къща за гости Керека 12 места с Басейн

Двуетажната къща предлага места за общо 12 души: . 1 стая с 4 легла; · 2 стаи с 3 легла; · 1 стая със спалня и единично лего · 3 санитарни възела по 1 на всеки етаж. За доброто прекарване ..