1. home
  2. »
  3. bcСтроителство
  4. »
  5. Строителни услуги
  6. »
  7. обл.София
  8. »
  9. гр. София
back to top
filter icon Филтри 2
sort icon Сортирай по
Област
обл.София
× loader icon
Населено място
гр. София
× loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Строителни услуги : обл.София, гр. София

906 обяви
Цялостни Строително-Ремонтни Дейности на Вашия Апартамент top icon
НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: Всички видове строително-ремонтни работи, гипсокартон, шпакловка, боядисване, лепене на фаянс, теракот и д. р., кърти, чисти и извозва. ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ: Безкомпромисно качество на всички строително-ремотни работи в срок до 30 работни дни за цялостен ремонт на апартамент, без значение от квадратурата.
Ремонт на покриви Пренареждане на керемиди Хидроизолация Изгодни Цени top icon
Строителство и ремонт от Фирма Алекс Билд 88 ЕООД Ремонт на покриви качество отличен екип от майстори и достъпни приемливи цени Възползвайте се!!! ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ЗА ВАШИЯ РЕМОНТ НА ПОКРИВА? НИЕ ГАРАНТИРАМЕ АБСОЛЮТНА КОРЕКТНОСТ! ПРЕДЛАГАМЕ ЦЕНИ, КОНКУРЕНТНИ И СЪОБРАЗЕНИ С ФИНАНСОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА КЛИЕНТА. ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ 100% КАЧЕСТВЕН РЕМОНТ ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ. Алекс Строй Покриви - предлага пълната гама от услуги за частични и основни ремонти на покриви, проектирането и изграждането на нови покривни конструкции тенекеджийски услуги и много други. НАШИТЕ УСЛУГИ СА... 1. Ремонт ..
Ремонт на Покриви/Нов покрив ТондахМакедо 105лв/м2 top icon
Ремонт на покриви в цялата страна: ✅Нов покрив 105лв/м2 Промоция ✅Ремонт и изграждане на нов покрив ✅Ремонт на покрив с хидроизолации ✅Пренареждане с стари керемиди ✅Безшевни улуци, Поцинковани улуци ✅Ремонт и направа на навеси и беседки ✅Ремонт на жилищни блокове ✅Ламаринени покриви ✅Ремонт на фасади(саниране) ✅Ремонт на апартаменти/боя, гипсокартон, ВиК ✅Ремонти от А до Я Ремонт на покриви София Ремонт на покриви Ботевград Ремонт на покриви Перник Ремонт на покриви Дупница Ремонт на покриви Благоевград Ремонт на покрив Сандански Ремонт на покриви Петрич Ремонт на покрив..
Строителна Фирма за Ремонт на покриви работим във цяла България
Професионално извършване на бояджийски услуги! top icon
Боядисване и шпакловане на всякакъв вид помещения! Качествена и прецизна работа! Боядисване с латекс едноцветно - 3лв/м2 Боядисване с латекс двуцветно - 4лв/м2 Грундиране - 2лв/м2 Шпакловка две ръце - 6лв/м2 Шлайфане - 2лв/м2 За допълнителни корекции по-договаряне!
Ремонт на покриви изграждане на дървени навеси хидроизолация навеси на тераси и козирки top icon
Допълнителна информация Изграждане на дървени навеси, беседки, барбекюта и гаражи, като целият дървен материал се шлайфа и импенгрира. Гаранция, договор и спазване на срокове за изпълнение. Подготвяне на скатния покрив за предстоящия зимен сезон С настъпването на пролетния сезон и повишаващите се температури, снегът започва да се топи и покривите прокапват. Повечето хора се стараят домът им да изглежда добре, но за да може един красив дом да просъществува, той трябва да има заслон, който да го пази. Затова нуждата от ремонт на покриви е толкова неотложна. Трябва също така да се знае,..
Строителство, Ремонтни дейности top icon
Ние от ” Българиястрой - инженеринг ООД ” вече 17 години се стремим да изградим вашият проект. Това да сме отговорни и взискателни към вашите изисквания. Консултация, Проектиране, Инженеринг, Изграждане Екипът е създаден от специалисти във всяка насока за да улесним всеки клиент.. Нашите услуги: - Груб строеж - Зидария - Мазилки, Замаски - Топлоизолация - Хидроизолация - Ремонт на покриви и Изграждане - Гипс картон - Шпакловки, Боя - Фаянс, гранитогрес и декоративни системи Ние държим на качеството за това даваме гаранционни условия!! Инж. Ради Монев
Фирма извършва строителни ремонти в цялата страна vip icon top icon
София и цялата страна, фирма извършва ремонт на покриви, PVC и хидроизолация, дървени и метални конструкции, строителни ремонти, тенекеджийски услуги, монтаж на термопанели и др. Разгледайте нашия сайт - ivanstroi91.alle.bg
Малки и дребни строителни ремонти - Домашен майстор top icon
Ние сме maistor4e.com, малка, но много амбициозна фирма, с дългогодишен опит в малки и дребни строително ремонтните дейности. Знаем цената и възможностите си и никога няма да ви подведем с празни обещания. За нас няма малък ремонт. Част от услугите на нашия домашен майстор включват: - Лепене на фаянс, теракот или гранитогрес; - Подмяна на счупени плочки/фаянс; - ВиК услуги; - Електро услуги; - Монтажи и демонтажи на мебели; - Монтажи и демонтажи на картини, огледала, аксесоари, брави, ТВ стойки и други; - Частични корекции по стени(шпакловки); - Боядисване с латекс и блаж..
Цялостни вътрешни и външни ремонти на къщи, апартаменти, офиси. Редене на камък. Топлоизолация vip icon top icon
Бригада предлага цялостни вътрешни и външни ремонти на къщи, апартаменти, офиси. Услугите, които извършваме са: Вътрешни ремонти: - Боядисване на врати - Шпакловка - Замазка - Боядисване - Обръщане на прозорци - Фаянс, теракота, гранитогрес - Гипсокартон - Окачени тавани - Растерни тавани - Лепене на тапети - Лепене на плочки - ВиК и Ел. инсталации - Къщи, Външно боядисване - Боядисване на фасади - Лепене на гранитогрес - Топлоизолация Други: - Асфалтиране на малки и големи площи - дворове, паркинги, площадки, пътеки и др. - Тротоарни плочки - Полагане на Унипаваж..
Ремонт на покриви. Изграждане на нов покрив. Най-доброто за вашия покрив на Най-ниски цени! vip icon top icon
НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ВАШИЯ ПОКРИВ - НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ УСЛУГИ! * Частичен ремонт на покрив * Основен ремонт на покрив * Цялостно изграждане на нов покрив * Поставяне на битумни керемиди * Пренареждане на керемиди * Хидроизолация на покрив * Откриване и отстраняване на течове * Смяна на улуци и водосточни тръби * Смяна на кападури * Дървени покривни конструкции * Метални конструкции * Смяна на счупени керемиди * Подмазване на капаци * Измазване на комини * Монтаж на ума ми * Обшиване на бордове с ламарина * Обшиване на кападури с ламарина * Покриван..
Асфалтиране на малки и големи площи. Тротоари. Унипавета. Пътна маркировка vip icon top icon
1. Асфалтиране на улици и паркинги на малки и големи площи. Машините, с които работим имат високата производителност, отличното качество и надеждност. 2. Асфалтиране на дворове Ще осигурим комфорт и удобство пред Вашия дом или вила като прецизно асфалтираме двора. 3. Тротоарни плочки Редим и поставяме всякакви видове тротоарни и бордюрни плочки и павета. Гарантираме здравина и усточивост. 4. Пътна маркировка Поставяме пътна маркировка в съответствие със закона и изискванията на движение по пътищата. 5. Всякакви планировки Надеждно определяне на всички наклони, стълбища, подпор..
Професионален ремонт на покриви. Нов покрив. Хидроиозолация. Дървени конструкции. vip icon top icon
Лидер сред бригадите за ремонт на покриви в България. Професионализъм! Качество! Конкурентни цени! Гаранция! ✔️ Частичен ремонт на покрив ✔️ Основен ремонт на покрив ✔️ Цялостно изграждане на нов покрив ✔️ Поставяне на битумни керемиди ✔️ Пренареждане на керемиди ✔️ Хидроизолация на покрив ✔️ Откриване и отстраняване на течове ✔️ Смяна на улуци и водосточни тръби ✔️ Смяна на кападури ✔️ Дървени покривни конструкции ✔️ Метални конструкции ✔️ Смяна на счупени керемиди ✔️ Подмазване на капаци ✔️ Измазване на комини ✔️ Монтаж на ума ми ✔️ Обшиване на бордове с ламарина ✔️ Обшив..
Ремонт на покриви. Пренареждане на керемиди. Тенекеджийски услуги. Хидроизолация. vip icon top icon
Ние предлагаме висококачествен ремонт за Вашият покрив, съгласно нормативите на република България, на достъпни цени за Вас. За да гарантираме отлични резултати работим само с висококачествени материали, които лично доставяме. Държим да Ви кажем, че работим само с водещи и доказани марки производители на строителни материали и покривни системи Всяка наша бригада за ремонт на покриви си има и своя определен технически ръководител. Всичко е под контрол. Нашите майстори за ремонт на покриви не са случайни и са се доказали със своя дългогодишен опит в сферата на изграждането на покриви и топ..
Шпакловка и Боя vip icon top icon
top icon

Шпакловка и Боя

гр. София, обл. София
Ние предлагаме: - шпакловка и боядисване - обръщане на врати и прозорци - монтаж на гипсокартон
Машинна подова замазка - 6 лв. vip icon top icon
top icon

Машинна подова замазка - 6 лв.

/За цялата страна/
Машинна подова замазка Саморазливна замазка Извършване на замазка върху подово отопление. Замазка с редене на фибран. Полагане на шлайфан бетон, бетонова настилка, пътеки, гаражи, покриви. Работим в цялата страна
Ремонт на покриви, изграждане на нови покриви, хидроизолация, бързо, качествено-София vip icon top icon
Основни услуги, които извършваме: ПОКРИВИ ОТ А ДО Я *Ремонт на покриви; *Изграждане на нови покриви; *Повдигане на тавански стаи; *Хидроизолация на покриви; *Отстраняване на течове; *Покриви с метални керемиди; *Битумни керемиди; *Пренареждане на керемиди; *Подмазване на капаци; *Демонтаж на съществуващата конструкция; *Махане на съществуващата хидроизолация; *Монтаж на хоризонтални безшевни улуци; *Монтаж на водосточни търби; *Алпинистки услуги *Тенекеджийски услуги; *Подмяна на капандури; *Обшиване на комини с ламарина; Измазване;Обшиване на бордове с ламарина. (Догово..
Ремонт на покриви в цялата страна top icon
Работи на територията на цяла България промоция 10% отстъпка за всички наши услуги www.roofmaster-bg.com ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШВАНИТЕ ДЕЙНОСТИ 10 ДО 15 ГОДИНИ 1. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ  Цената с труд и материали - 11.00 до 13.00 лв/м2 2. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ Цената с труд и материали - 10.00 до 11.00 лв/м2 ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ Цената с труд и материали - 55.00 до 90.00 лв/м2 ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ РЕМОНТНИ УСЛУГИ:   1. Ремонт на покриви  2. Цялостно изграждане на нов покрив  3. Поставяне на битумни керемиди  4. Пренареждане на керемиди..
Шлайфане и полиране на мрамор, мозайка и естествени настилки top icon
Фирма Пефектният Дом ООД предлага шлайфане, полиране, кристализация и импрегнация на всякакви каменни и естествени подови настилки. Пълна реставрация на мрамор, мозайка, врачански камък, тревертин, полиране на гранит и др. Достъпни цени, 100% гаранция за качество. Работим на територията на цяла България. УСЛУГА ОСОБЕНОСТИ ЦЕНА Фрезоване (премахване на ръбчета) В зависимост от настилката 5 лв/кв.м. Фугиране (попълване на дупчици) - 2лв / кв.м от общата площ Диамантено шлайфане (фино шлайфане и полиране) В зависимост от настилката 21 лв/кв.м. Кристализация (придаване на огледален гланц..
ремонт на покриви ЕТ Миро-Строй top icon
Фирма ЕТ “Мирострой” предлага пълната гама от услуги за частични и основни ремонти на покриви, проектирането и изграждането на нови покривни конструкции и съоръжения. Ето списъкът на основните дейности на фирмата: Ремонт на покриви Изграждане на нови покриви Хидроизолация на покриви Отстраняване на течове Метални керемиди Битумни керемиди Пренареждане на керемиди Подмазване на капаци Демонтаж на съществуващата конструкция Махане на съществуващата хидроизолация Монтаж на хоризонтални улуци Монтаж на вертикални улуци Тенекеджийски услуги Подмяна на капандури Обшиване на комини ..
Ремонт на покриви, дървени конструкций, монтаж на улуци, изграждане на навеси, хидроизолаций. top icon
”НИК - СТРОЙ - 2004-ЕООД” РЕМОНТ НА ПОКРИВИ СЪС КЕРЕМИДИ. 11.00лв - 17.00лв. ТРУД И МАТЕРИАЛИ. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ. 10.00лв - 13.00лв. ТРУД И МАТЕРИАЛИ. ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВ ПОКРИВ. 80.00лв - 100.00лв. ТРУД И МАТЕРИАЛИ. ГАРАНЦИЯ 7 ДО 15 ГОДИНИ. РАБОТИМ БЕЗ АВАНСОВО ЗАПЛАЩАНЕ ВЪВ ЦЯЛАТА СТРАНА. ИЗБЕРЕТЕ НИ НАС ЗА ВАШИТЕ СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ - ФИРМАТА ГАРАНТИРА ВИСОКО КАЧЕСТВО НА РАБОТА- ЦЕНИТЕ СА СЪОБРАЗЕНИ СЪС СТАНДАРТА НА ЖИВОТ ВЪВ БЪЛГАРИЯ - РАБОТИМ СЪС НАЙ ДОБРИТЕ МАТЕРИАЛИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ - ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ. Нашата фирма е с над 20 годишен стаж в областт..
 рекламирай сам в favicon
Топлоизолации от алпинисти на супер хит цени top icon
ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ стиропор 7 см. - 36 лв./кв.м. графитен неопор 7 см- 40 лв./кв.м. Зидане на балкони Метод на работа-лепене на платната, дюбели по 5 бр. на платно, стъклофибърна мрежа, шпакловка, завършен вид мазилка. /в цената са включени труд и материали/ РЕМОНТ НА ПОКРИВИ, УЛУЦИ, ВОДОСТОЧНИ ТРЪБИ И ХИДРО ИЗОЛАЦИИ улуци- цена 12 лв. на л. м. водосточни тръби чрез алпийски метод - цена 15 лв. на л. м. хидро изолация 4.5 мм на л. м- цена 14 лв. на л. м /в цената са включени труд и материали/
Ремонт на покриви top icon
top icon

Ремонт на покриви

гр. София, обл. София
Здравейте ние от Фактор 87 ЕООД Предлагаме решения за всеки проблем свързан с вашия покрив. Примерни Остраняване на течове Изграждане на нов покрив Подмяна на стари керемиди с нови Хидроизолация на плоски покриви Битомни керемиди Изграждане на навеси Подмяна на улуци и водостоци Други тенекеджииски услуги
ВЪТРЕШЕН ремонт, шпакловка 4-6лв м2, латекс 1.50-2.50лв, обръщане на прозорци top icon
Боядисваме качествено, чисто, бързо - извършваме шпакловка на жилища, гипсова шпакловка 4-6лв м2 и фина шпакловка 3.50лв м2, боядисване с латекс, боядисване на стаи, жилища, офиси, входове, измазване / обръщане след смяна на прозорци, поставяне на плочки, ламинат, монтаж и шпакловка на гипсокартон, Ние сме майстори шпакловчици, бояджии със опит 18 години
Подова замазка с машина шлайфан бетон, саморазливни замазки, пердашена замазка top icon
Подготовка, изравняване, хоризонтиране, наклон чрез нивелация, шлайфане, всичко за циментовите подови настилки от специалист. Консултация, взимане и определяне на нива, изчисляване на вид и количество материали според точната спецификация на обекта. Собствени машини!!! Достъпни цени!!! Отлично качество!!! (таг) #подови_замазки_София#машинна_замазка#машинно_полагане_на_подова_замазка_цени#замазка_с_ машина #полагане_на_замазка_върху_подово_отопление#полагане_на_армирана_циментова_замазка#замазка_цени# цени_полагане_подова_замазка#замазки_машина#цени_бетон_София#замазки#бригада_зам..
РЕМОНТ, Покриви, Теч, Керемиди, Хидроизолация, Асфалтиране, Беседки, Навеси, Алпинисти, СМР, Пловдив top icon
АВАРИЙНИ РЕМОНТИ - 24/7 - БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН - ИЗГРАЖДАНЕ, РЕМОНТ, НОВ, СТАР, ПОКРИВ, ХИДРОИЗОЛАЦИЯ, PVC, ТПО, Течна, Воалит, Битумни, Керемиди, Улуци, Отстраняване на Теч, Алпинисти, Навеси, Конструкции, Дървени, Метални, Къща, Блок, Вила, Асфалт, Асфалтова, База, Настилка, Асфалтиране, Пътища, Улици, Тротоар, Паркинг, Двор, Вертикална, Планировка, Паваж, Бордюри, Тротоарни, Плочки, Шлайфан, Бетон, Груб, Строеж, Строителство, Саниране, Топлоизолация, Вътрешни, Ремонти, Електро, Водопровод, Ел, ВиК, Инсталация, Домашни, Ремонти, Огради, Железарски, Услуги, Хамалски, Кърти, Чисти, Извозва, Събар..
Услуги с мини багер и Бобкат. Снегопочистване. vip icon top icon
Извършвам услуги с минибагер. Подравняване на терени с Бобкат обратни насипи. Дренажи канали септични ями ивични основи подравняване на терени събаряне на малки построики и др. Работим в софия и софиска област.
Услуги с мини багер, хидро чук, бобкат и валяк vip icon top icon
Изкопи с минибагер 3 т. Подравняване на терени с бобкат, обратни насипи. Валиране с валяк 3 т. Доставка на хумус за озеленяване. Самосвал 5 т. Услуги с комбиниран багер
Ремонт и изграждане на Покриви. top icon
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ЗА ВАШИЯ РЕМОНТ НА ПОКРИВА? НИЕ ГАРАНТИРАМЕ АБСОЛЮТНА КОРЕКТНОСТ! ПРЕДЛАГАМЕ ЦЕНИ, КОНКУРЕНТНИ И СЪОБРАЗЕНИ С ФИНАНСОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА КЛИЕНТА. ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ 100% КАЧЕСТВЕН РЕМОНТ ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ. ОПИТНИ СПЕЦИАЛИСТИ.. Защото ние сме опитни професионалисти, винаги работим изключително качествено, уважаваме нашите клиенти. НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ... Бригадата ни има готовност да поеме обекти и да работи на територията на цялата страна по всяко време на годината. ВИНАГИ В СРОК.. РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА СТРОИТЕЛНА БРИГАДА СМЕ.. ЯНКО ТОДОРОВ. ✅..
Ремонт на покриви, Асфалтиране, Бордюри, направа на навеси София, Горна Баня, Бояна, Драгалевци top icon
Асфалтиране на улуци, Полагане на асфалт Ремонт на покриви, направа на навеси, битумни керемиди, хидроизолации Услуги Хидроизолации от специалисти Дървени и метални конструкции Навеси Беседки Усвояване на тераси Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви Ремонт на покриви с керемиди Претърсване на покрива за евентуални проблеми (счупени керемиди и други) Разкриване на покрив Сортиране на керемидите Преглед и ремонт на дървените части на покрива - летви и евентуално греди Почистване на дъсчената основа Полагане на хидроизолация по избор на клиента Нареждане на керемиди По..
Дървени навеси конструкции беседки барбекюта и тераси top icon
Изграждане на всякакъв вид дървени навеси беседки гаражи барбекюта тераси. Всичкият дървен материал е предварително обработен за максимална издържливост. Също така и. Покривни Конструкции. Хидроизолация на покриви. Изграждане на нови покриви.
Въведи страница №