Филтриране
Сортиране

Зали, Игрища, Бази, Писти

12 обяви
Заповядайте, в единствените за гр. Сливен закрита зала за ТЕНИС НА КОРТ И ФУТБОЛ! Професионално покрити с изкуствена трева работещи без прекъсване. Спортът е здраве! Заповядайте в кв. Индустриален ”ТЪ..
Залата се предлага за 15лв. на час, като може да се наема индивидуално или групово. Всички часове са свибодни. Залата е оборудвана с ринг с японско татами, 3 круши, гума с чук, въже за катарене, щанги..
Изработваме заграждения с метални пана или мрежа. Работим по Ваш проект, можем и да изработим такъв. За оферта може да се свържете с нас по телефона или да ни посетите на място в офиса ни в Слънчев ..

Наем Спортна Зала

гр. Бургас, обл. Бургас
Наем спортна зала от 7:00-18:00 в Бургас, Лазур, бл.163, около хотел Аква Голяма зала (80м2), малката зала (40м2), съблекална, туалетна, баня, масажен кабинет.

Спортна зала Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Спортна зала студио ”София” (гр. Бургас, Лазур, бл.163, около хотел Аква) Пилатес, йога, флай пилатес, стретчинг, гимнастика за отслабване, body shape, jumping, салса, бачата, ориенталски танци, стри..

Зала за танци

гр. София, обл. София
Нова зала за танци и други спортни занимания под наем с площ от 70м2. Има 2 съблекални с душове. Залата разполага с климатична система. Намира се в кв. Дружба 1 до Кауфланд. Има удобен градски транспо..

Професионални врати за футбол

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Производство на професионални и тренировъчни врати за футбол - 7.32 х 2.44 и 5.00 х 2.00 м. Стомана или алуминий. Стационарни или мобилни. Отговарят на изискванията на БФС и FIFA. За повече информация..

Професионални врати за плажен футбол

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Производство на професионални врати за плажен футбол - 5.20 х 2.20 м. Изработени от квадратен или овален алуминиев профил. Стационарни или мобилни. Отговарят на изискванията на БФС и FIFA. За повече..
Производство на мултифункционални врати за мини-футбол 3.00 х 2.00 х 1.00 м. с баскетболна надстройка. Стоманени. С баскетболно табло за външен монтаж 90 х 120 см. За повече информация, моля свържете ..

Врати за детски футбол

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Производство на врати за детски футбол - 1.60 х 1.00 м. или 1.20 х 0.60 м. Алуминиеви или стоманени. Мобилни. За повече информация, моля свържете се с нас на посочения телефон в обявата.

Професионални врати за мини-футбол

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Производство на професионални врати за мини-футбол - 3.00 х 2.00 х 1.00 м. Стомана или алуминий. Стационарни или мобилни. Отговарят на изискванията на БФС и FIFA. За повече информация, моля свържете с..

Зала под наем

гр. София, обл. София
Предоставяме зала под наем за танцови занимания, спортни активности, артистични услуги, събития, семинари и различни групови занимания. Прекрасна локация в кв. Младост 4 в непосредствена близост до ме..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.