Филтриране
Сортиране

Зали, Игрища, Бази, Писти

12 обяви
Заповядайте, в единствените за гр. Сливен закрита зала за ТЕНИС НА КОРТ И ФУТБОЛ! Професионално покрити с изкуствена трева работещи без прекъсване. Спортът е здраве! Заповядайте в кв. Индустриален ”ТЪ..

Открит нов фитнес клуб

гр. Бургас, обл. Бургас
Открит нов фитнес клуб цена на картата за 1 месец 15 лв Цена тренировка 2 лв

Зала под наем

гр. София, обл. София
Предоставяме зала под наем за танцови занимания, спортни активности, артистични услуги, събития, семинари и различни групови занимания. Прекрасна локация в кв. Младост 4 в непосредствена близост до ме..
Изработваме заграждения с метални пана или мрежа. Работим по Ваш проект, можем и да изработим такъв. За оферта може да се свържете с нас по телефона или да ни посетите на място в офиса ни в Слънчев ..

Зала за танци под наем

гр. София, обл. София
Зала Танцова фабрика ”Витоша стил” се намира на комуникативно място в близост до спирки на градски транспорт в кв. Бъкстон. Залата разполага с офис-част, съблекалня, самостоятелен санитарен възел, мно..

Зала под наем

гр. София, обл. София
Зала за танци Pretty Dance Hall отдава помещение под наем за провеждане на частни уроци, курсове, класове и workshop-и. Залата е ремонтирана, разполага с ламинат, вентиалция, огледала, мъжка и дамска ..

Зала за танци

гр. София, обл. София
Нова зала за танци и други спортни занимания под наем с площ от 70м2. Има 2 съблекални с душове. Залата разполага с климатична система. Намира се в кв. Дружба 1 до Кауфланд. Има удобен градски транспо..

Професионални врати за футбол

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Производство на професионални и тренировъчни врати за футбол - 7.32 х 2.44 и 5.00 х 2.00 м. Стомана или алуминий. Стационарни или мобилни. Отговарят на изискванията на БФС и FIFA. За повече информация..

Професионални врати за плажен футбол

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Производство на професионални врати за плажен футбол - 5.20 х 2.20 м. Изработени от квадратен или овален алуминиев профил. Стационарни или мобилни. Отговарят на изискванията на БФС и FIFA. За повече..
Производство на мултифункционални врати за мини-футбол 3.00 х 2.00 х 1.00 м. с баскетболна надстройка. Стоманени. С баскетболно табло за външен монтаж 90 х 120 см. За повече информация, моля свържете ..

Врати за детски футбол

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Производство на врати за детски футбол - 1.60 х 1.00 м. или 1.20 х 0.60 м. Алуминиеви или стоманени. Мобилни. За повече информация, моля свържете се с нас на посочения телефон в обявата.

Професионални врати за мини-футбол

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Производство на професионални врати за мини-футбол - 3.00 х 2.00 х 1.00 м. Стомана или алуминий. Стационарни или мобилни. Отговарят на изискванията на БФС и FIFA. За повече информация, моля свържете с..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.