Филтриране
Сортиране

Конен спорт

5 обяви

Конна база ”Табора” Сливен

гр. Сливен, обл. Сливен
Ново
Конна база ”Табора” в гр. Сливен Конна езда за начинаещи и напреднали. За всички възрасти. Уроци по езда. На открито! Сред природата! Спорт и забавление! И панорама - Сливенския Балкан. Вълшебно място за-най-добрите фотосесии за вашия празник, парти, абитуриентски бал, сватба и още. Чудесен подарък за ваш приятел или близък би бил 1 час конна езда в ”Табора”! Конната база се намира в Сливен, Индустриална зона, ул. Светлина, главен път Сливен - Ямбол, по пътя за завод Победа.

Седло за езда

гр. София, обл. София
Цена: 1 500 лв. Ново Седло17,5 инча, Престиж, Мишел Робер.

Уроци по езда

с. Царацово, обл. Пловдив
Цена: 25 лв. Ново Уроци по класическа езда с квалифициран инструктор, който ще Ви обърне индивидуално внимание и ще се съобрази с вашите възможности и желания относно усвояването на ездовите умения. Обучение в грижа за..

Нагайка за езда камшик

гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. Ново Нагайка за езда, ръчна направа, английско производство. Неупотребявана. Материал: телешка гладка кожа, велур, фибростъкло. Предназначение: мултифункционално. Широк 7 см сърцевиден кожен връх, удобна д..

Конна езда и разходки

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Цена: 20 лв. Ново Ако искате да яздите сред природата или да започнете тренировки по езда - това е правилното място. Намираме се в сърцето на долината на Тракийските царе и Рози, близо до гр. Казанлък и Шипка. Пред..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.