Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Професионални линии

8 обяви

Лента за бързо хранене

гр. Несебър, обл. Бургас
Цена: 3 800 лв. Лента за бързо хранене с топло и студено бенмари касова зона с две чекмеджета и поставка за прибори и хляб. Продава се с всички прилежащи вани и тави дълбоки и плитки. Всичко е нераждавейка. Продавам ..

Професионални линии за бързо хранене

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Линия за бързо хранене - топли и студени витрини тип бен-мари, с остъклени надстройки на 1 или 2 нива, със или без тръбен път. Касов модул с чекмедже. Диспенсър за хляб, прибори и табли. Облекло на мо..
Извършва всякакъв вид ремонт на професионално кухненско оборудване и друго оборудване от неръждавейка. Заваряне, услуги.

Кухненско оборудване

гр. Бургас, обл. Бургас
Обзавеждане на професионални кухни с пълната гама неутрални, топлинни, хладилни и механични изделия по европейски стандарт. Проектиране, производство, доставка, монтаж, гаранционен и извън гаранц..

Линия за бързо хранене

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Линия за бързо хранене - обща дължина 8,08м. Включва: диспенсър за табли, хляб и прибори за хранене; неутрален модул (88см); топъл модул - с вана за 4 GN 1/1-150 (176см); охлаждаем модул - с вана за 4..

Линия за бързо хранене - френска VAUCONSANT

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Линия за бързо хранене - обща дължина 7.90м. Френска линия, производител VAUCONSANT Включва: диспенсър за табли, хляб и прибори за хранене; неутрален модул (88см); топъл модул - с вана за 4 GN 1/1-150..
Изработка на професионални неръждаеми модули за специализирани машини. Изработваме каквото си наумите от снимка или ваша лична идея имаме опит в направата на уникални иноксови изделия, работим много..

Професионална линия тунел-Зануси

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 3 999 лв. Линията е внос от Италия заснета е в момента на сваляне от Тира. Има всички екстри за този вид линия! Цената и е най-ниската на пазара!!!
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg