Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Професионални линии

10 обяви
Извършва всякакъв вид ремонт на професионално кухненско оборудване и друго оборудване от неръждавейка. Заваряне, услуги.

Продава Пивоварна!!!

гр. София, обл. София
Цена: 35 000 лв. Продавам чисто нова пивоварна за производство на ”craft beer” с капацитет 100л. На ден. Иделна за ресторант. УНИКАЛНА за българския пазар. Гарантирана възвръщаемост за 1г. Разполага с всички части..
Цена: 3 000 лв. Продавам поточна линия за производство на пица конус или така наречените пици във фунийка. Машините са чисто нови, неупотребявани. Линията се състои от машина за производство и изпичане на фунийките и..

Линия за сандвичи

гр. София, обл. София
Цена: 13 950 EUR Линия за сандвичи, производител Дюк. Почти нова. Предна линия се състои от триканална хладилна витрина, касиерско място, маса за разполагане на постмикс или малък хладилник. Задната линия се състои от..
Има много налични машини при интерес моля позвънете.

Професионални линии за бързо хранене

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Линия за бързо хранене - топли и студени витрини тип бен-мари, с остъклени надстройки на 1 или 2 нива, със или без тръбен път. Касов модул с чекмедже. Диспенсър за хляб, прибори и табли. Облекло на мо..

Линия за бързо хранене

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Линия за бързо хранене - обща дължина 8,08м. Включва: диспенсър за табли, хляб и прибори за хранене; неутрален модул (88см); топъл модул - с вана за 4 GN 1/1-150 (176см); охлаждаем модул - с вана за 4..

Линия за бързо хранене - френска VAUCONSANT

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Линия за бързо хранене - обща дължина 7.90м. Френска линия, производител VAUCONSANT Включва: диспенсър за табли, хляб и прибори за хранене; неутрален модул (88см); топъл модул - с вана за 4 GN 1/1-150..
Изработка на професионални неръждаеми модули за специализирани машини. Изработваме каквото си наумите от снимка или ваша лична идея имаме опит в направата на уникални иноксови изделия, работим много..

Професионална линия тунел-Зануси

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 3 999 лв. Линията е внос от Италия заснета е в момента на сваляне от Тира. Има всички екстри за този вид линия! Цената и е най-ниската на пазара!!!
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.