1. home
  2. »
  3. bcРесторантско оборудване
  4. »
  5. Мебели за ресторант, бар
  6. »
  7. обл.София
  8. »
  9. гр. София

Мебели за ресторант, бар : обл.София, гр. София

38 обяви
Състояние: Ново Изработка и доставка на маси,пейки, столове за заведения и градини.Работим както по базови модели и размери така и по поръчка по индивидуални модели и размери.
Състояние: Ново Изработваме маси и пейки столове сапарета по стандартни и не стандартни размери обзавеждане на заведения барове
Състояние: Ново Мебели Масив-masiv.bg произвежда дървени маси и пейки, столове от масивна дървесина. Работим по поръчка на клиента, изработваме вашите идейни проекти. Мебелите, масите, пейките и столовете се лакират ..
 рекламирай сам в

Маси и пейки

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Изработка и доставка на маси, пейки, столове за заведения и градини. Работим както по базови модели и размери така и по поръчка по индивидуални модели и размери.

Masi i peiki

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Масивни мебели по порачка

Маси и пейки

гр. София, обл. София
Състояние: Ново mebeliotdarvo.bg произвежда маси и пейки, столове и сепарета от масивно дърво. Обзавеждането е подходящото както за затворени пространства така и за открити-градини. Избор на модел и цвят, размер. Мас..

Дървени Маси и Пейки по поръчка

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Mebeliotdarvo.bg  Произвежда дървени маси и пейки, столове и сепарета за заведения по поръчка. Разнообразие от модели цветове, размери. Изгодни цени. Отстъпки за количества.

Маси и пейки

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Mebeliotdarvo.bg предлагаме цялостно обзавеждане за заведения и градини, пицарии, механи и барбекюта градински маси и пейки, баварски маси и пейки, столове и сепарета от дърво. Маси и пейки, столове, ..

Баварски маси и пейки

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Произвеждаме масивни маси и пейки за заведения. Работим с чам, липа, дъб, бук. Различни модели и цветове. Разполагаме с транспорт за цялата страна.

Бар маси

гр. София, обл. София
Цена: 200 лв. Ново Продавам 7бр кръгли бар маси с размери: 125см височина, диаметър 80см и 2 броя квадратни 80/80/125 цената е за брой. Възможен коментар на цената при покупка на всичките.

Бар маси и Бар столове.

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Изработвам бар маси и столове по поръчка. Имам няколко разроботени модела, но може и да се изработи нов модел по ваша идея. Изработвам още шкафове, барове, стелажи и други мебели за магазини и заведен..

Баварски маси и пейки

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Мебели Масив -masiv.bg изработва по поръчка дървени баварски маси и пейки, за заведения и градини. Разнообразие от модели, избор на размер и цвят. Подходящи за открити и закрити пространства. Цени о..

Сепарета от масивна дървесина

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Мебели Масив-masiv.bg произвеждаме сепарета от масивна дървесина-чам, бук, липа, дъб по размер и модел на клиента.
Състояние: Ново Мебели Масив-masiv.bg предлагаме цялостно обзавеждане за заведения и градини, пицарии, механи и барбекюта градински маси и пейки, баварски маси и пейки, столове и сепарета от дърво. Маси и пейки, стол..

Дървени столове за заведения

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Мебели Масив-masiv.bg Производство на дървени столове за механи, градини и барбекюта. Дървени бар столове, дървени кресла, баварски столове, градински столове. Подходящи за използване при външни услов..
Състояние: Ново Мебели Масив-masiv.bg, произвежда маси и пейки, столове и сепарета от масивно дърво. Обзавеждането е подходящото както за затворени пространства така и за открити-градини. Избор на модел и цвят, разме..

Маси и пейки

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Мебели Масив-masiv.bg произвежда маси и пейки от масивно дърво.

Дървени маси и столове

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Мебели Масив-masiv.bg изработваме по поръчка дървени маси и столове, пейки и сепарета от масивно дърво. Избор на модел, размер и цвят.

Промоция -маси и пейки

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Мебели Масив- masiv.bg, изработва по поръчка на клиента маси и пейки от масивно дърво. Градинските мебели, градински маси, градински пейки, градински столове се изработват от масивно дърво. Високо кач..
Състояние: Ново Мебели Масив - masiv.bg произвежда баварски комплекти -дървени маси и пейки, столове и сепарета за заведения и градини. Избор на модел, размер и цвят. Отстъпки за количества. Цени от производител.
 рекламирай сам в

Дървени столове и маси

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Дървени столове и маси за заведения. Различни размери и цветове, разнообразни модели.

Маси и пейки

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Изработваме плотове от масив дъб дебелина 4см по размери на клиента изпращаме с ЕКОНТ

Маси и пейки

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Изработка и доставка на маси, пейки, столове за заведения и градини. Работим както по базови модели и размери така и по поръчка по индивидуални модел.

Бар стол

гр. София, обл. София
Цена: 100 лв. Ново Цената се отнася за бар стола на снимката. Материалът е бук масив. Още модели може да видите на сайта ни. Производител на Бар столове, Бар столове за заведения, Бар столове за ресторанти, Бар столове ..

Бар столове

гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. Втора употреба Продавам бар столове Височина 110см Височина на седалката 70см Налични: 5 бр

Дървени маси и столове

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. Втора употреба Продавам комплекти дървена маса + столове Сгъваеми, удобни и практични. Комплект маса + 4 стола - 250лв Комплект маса + 4 стола - 250лв Комплект маса + 2 стола - 150лв Комплект маса + 2 стола ..

Продавам комплект маси с пейки

гр. София, обл. София
Цена: 180 лв. Втора употреба Продавам няколко комплекта маси с пейки,  подходящи за заведение или външна градина.  Дължините на комплектите са по 180, 140 и 80 см.. Цените на комплектите са съответно 250 лв, 180 лв, 130 лв.

Дървени маси и пейки, налични

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Мебели Масив-masiv-bg дървени маси и пейки, промоция. Налични дървени баварски маси и пейки. Нови винтидж модели дървени маси и пейки.

Стелаж за вино

гр. София, обл. София
Цена: 322 лв. Ново Цената се отнася за стелажа за вино на снимката. Материалът е чам масив. Размерите му са 130/30/120см. (шир./дъл./вис.). Още модели може да видите на сайта ни. Мебелна фирма Богора има производство на..

Сервитьорски колички

гр. София, обл. София
Цена: 229 лв. Ново Цената е за Сервитьорската количка от снимката. Материалът е чам масив. Размерите й са Ф60/h75/см. Още модели на сайта ни! Производител на Сервитьорски колички, Евтини Сервитьорски колички по поръ..
Въведи страница №