Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама
Намерени са 141 обяви
Мебели Масив-masiv.bg предлагаме цялостно обзавеждане за заведения и градини, пицарии, механи и барбекюта градински маси и пейки, баварски маси и пейки, столове и сепарета от дърво. Маси и пейки, стол..

Баварски маси и пейки

гр. София, обл. София
Произвеждаме масивни маси и пейки за заведения. Работим с чам, липа, дъб, бук. Различни модели и цветове. Разполагаме с транспорт за цялата страна.
Цена: 190 лв. Нови маси с пейки Размери 120/70 - 190 лв Размер 160/70 - 250 лв. Баварски столчета: Разглобени 40 лв. Сглобени 45 лв. Масите са разглобени за по лесно транспортиране със всички необходим..
Изработка и доставка на маси,пейки, столове за заведения и градини.Работим както по базови модели и размери така и по поръчка по индивидуални модели и размери.
Цена: 50 лв. Мебели Масив-masiv.bg изработва дървени маси и столове по поръчка от чам, бук, дъб, липа. Разнообрази от модели, работим по модел, размер и цвят на клиента.
Изработваме маси и пейки столове сапарета по стандартни и не стандартни размери обзавеждане на заведения барове
Мебели Масив-masiv.bg Изработваме дървени маси и пейки, баварски комплекти с профили от масивна дървесина-чам, бук, дъб, липа, подходящи за ползване и на открито, подходящи за механи, барбекюта, веран..

Дървени маси и пейки по поръчка

гр. София, обл. София
Мебели Масив-masiv-bg дървени маси и пейки, столове и сепарета за заведения по поръчка. Разнообразие от модели цветове, размери. Изгодни цени. Отстъпки за количества.

Баварски комплекти маси и пейки

гр. София, обл. София
Мебели Масив-masiv.bg изработва баварски комплекти, дървени маси и пейки, столове и сепарета за заведения и градини, механи, барбекюта, веранди и всякакви открити пространства.

Сепарета от масивна дървесина

гр. София, обл. София
Мебели Масив-masiv.bg произвеждаме сепарета от масивна дървесина-чам, бук, липа, дъб по размер и модел на клиента.

Дървени столове за заведения

гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. Мебели Масив-masiv.bg Производство на дървени столове за механи, градини и барбекюта. Дървени бар столове, дървени кресла, баварски столове. Подходящи за използване при външни условия.

Баварски маси и пейки

гр. София, обл. София
Мебели Масив-masiv.bg Производство на баварски маси, пейки и столове за механи, градини и барбекюта. Подходящи за използване при външни условия.
Мебели Масив-masiv.bg произвежда дървени маси и пейки, столове от масивна дървесина. Работим по поръчка на клиента, изработваме вашите идейни проекти. Мебелите, масите, пейките и столовете се лакират ..

Маса със столове

гр. София, обл. София
Цена: 390 лв. Маса тип ”щъркел” с размери ш.70/д.120/в.110 см. одачна е за монтиране до стена (като бар) след напречен разрез. материал: масив бук Върви с 4 стола размери: 80см до седалка, 120см общо седал..

Маси и пейки

гр. София, обл. София
Допълнителна информация Изработка и доставка на маси, пейки, столове за заведения и градини. Работим както по базови модели и размери така и по поръчка по индивидуални модел

Сепарета, пейки и маси

гр. София, обл. София
Изработваме сепарета, пейки, маси и столове по поръчка. Различни модели както и модел по ваша идея. Лакирани в различни цветове, състаряване на дървото.

Маси и пейки, промоция

гр. София, обл. София
Цена: 240 лв. Баварски комплект, здрав (дебелина плотове 35мм.), удобен (идеални пропорции на размерите), страхотна цена- комплект за четирима - 240лв.

Маси и пейки

гр. София, обл. София
Изработка и доставка на маси, пейки, столове за заведения и градини. Работим както по базови модели и размери така и по поръчка по индивидуални модели и размери.

Masi i peiki

гр. София, обл. София
Масивни мебели по порачка

Бар маси и Бар столове.

гр. София, обл. София
Изработвам бар маси и столове по поръчка. Имам няколко разроботени модела, но може и да се изработи нов модел по ваша идея. Изработвам още шкафове, барове, стелажи и други мебели за магазини и заведен..

Основи за маси

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработка но основи за маси. Различни модели и размери

Маси разнообразие

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработваме маси метал и дърво, изцяло дървени, МДФ и много други.

Плотове за маси

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработка на плотове за маси от фурнирован МДФ, масив и др. Могат да се изработят в различни размери и цветове.

Комплект за заведение

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 310 лв. Градински комплект за заведение две пейки с две малки маси може да се изработи с една по-голяма маса. Размери на пейките 120/65/80 см. маса 50/50/50 см. Изработваме и много други видове градински мебе..

Обзавеждане за заведения

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Обзавеждане за заведения. Изработка и продажба на мебели за заведения вътрешно и градинско обзавеждане. Маси, барове, мека мебел, пейки, столове дървени подове, декинг и много др.

Бар столове

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработваме различни модели столове, бар столове и маси от метал, метал и дърво, метал с тапицерия.

Продавам 24 броя маси

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Цена: 45 лв. Продавам 24 броя маси по 45 лева широчина - 80 см. дължина - 80 см. височина - 75 см. дебелина на плот - 4 см.

мека мебел с масичка

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 350 лв. цената е общо с масата и меката мебел, имам два комплекта Цената може малко да се коментира

Баварски маси

гр. Велинград, обл. Пазарджик
Цена: 190 лв. Поизвеждам баварски комплекти, маси, пейки, столчета. Изработват се от чамов материал, с дебелина над 3см. Различни модели и цветове. Цени от 190 лева за комплект маса и две пейки.

Маси и пейки по поръчка

гр. София, обл. София
Производство на маси и пейки по поръчка, изгодни цени, разнообразни модели, състаряване и лакиране във всякакви цветове. За информация за цени и доставка на посочения телефон или в сайта ни.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg