Държава: Чешка република (CZ)
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
15 обяви
Чешка република (CZ)
ТОП оферта
Постоянна работа без посредници, 1500 евро заплата,  преди 11 минути
Длъжност: работник
Държава: Чешка република (CZ)
Работници за Чехия, без посредници. Заплата от 800 - 1500 евро, в зависимост от позицията. Трудов договор, социални и здравни осигуровки по чешкото законодателство поети от работодателя, които се признават и в България. Седмичен аванс от 40 - 60 евро, заплатата е на следващия месец от 10 - 20 число за предходния. Не се изисква опит и владеенето на език. Осигурена квартира, към някои от позициите е безплатна. Работата не е сезонна, а постоянна. Готовност за заминаване - всеки ден.
ТОП оферта
Лицензирана чешка фирма, търси да назначи за своята фабрика в Чехия работници,  преди 23 часа
Длъжност: Работници в производствени предприятия
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: Лиценз №: 1908/27.07.2015 г.
Чебо ЕООД, лицензирана чешка фирма, с лиценз №: 1908/27.07.2015 г. търси да назначи, работници в производствени предприятия без комисиони и посреднически такси за своята фабрика в Чехия - мъже и жени на позицията - оператори в производство на автомобилни части и седалки за автомобили Без изискване за опит и говорим чужд език ! Ние Ви предлагаме : - постоянна работа; - трудов договор, здравни и социални осигуровки по чешкото законодателство (валидни в  България ) - аванси до заплата - редовно месечно заплащане + бонуси - възможност за професионална кариера; - фирмени обучения; - осигурено общежитие за сметка на работодателя; - осигурен транспорт до работното място; Ако проявявате..
ТОП оферта
Чехия, работници за монтаж и сглобяване на автомобили - завод Skoda-Auto,  преди 1 ден
Длъжност: работници за монтажна дейност
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: №: 2115
Фирма ПРО СОЛЮШЪН ЕООД с предмет на дейност: Извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на граждани в страната и чужбина с удостоверение за регистрация №: 2115, търси за своите клиенти работници за работа в Чехия : Обявява свободни работни позиции в завод Skoda-Auto намиращ се в промишлената зона на град Млада Болеслав - производство и сглобяване на автомобили Шкода. Настоящите групи са от 6.8.2017 и всяка следваща неделя, докато работниците не стигнат необходимият състав от 400 души. Групите са ограничени до 15 човека. Длъжностна характеристика, условия, отговорност и задължения: - работа, при която се извършва монтаж и сглобяване на автомобили, обсл..
ТОП оферта
Търси работници за Чехия,  преди 1 ден
Длъжност: работници в завод, заварчици
Държава: Чешка република (CZ)
Чехия, фирма БГ Монт търси работници за работа в завод за автостъкла, заварчици СО 2 с РЗ 140 CZK/час, постоянна работа, ТД, СО, осигурена квартира
ТОП оферта
Чешка борса търси заварчици и складови работници,  преди 1 ден
Длъжност: Работници във фабрика за пластмасови изделия, леки коли и монитори
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: č.j.:MPSV-UP/12330/14/ŮPČŘ/5
Чехия, легална борса търси складови работници с документ за високоподвижни машини, заварчици на електроди и ЦО - РЗ от 750 до 1100 E, монтажници, складови работници с опит, мъже и семейни двойки до 50 г. РЗ зависи от обявените позиции между 850 и 1400Е, безплатна кватрира, посрещане и настаняване, трудов договор и осигуровки, без комисиона
ТОП оферта
Чешка борса търси складови работници,  преди 1 ден
Длъжност: Работници в складове и заводи
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: č.j.:MPSV-UP/12330/14/ŮPČŘ/5
Легална чешка борса - работници за складове и заводи във фабрика за пластмасови изделия на леки автомобили Volkswagen и AUDI; заварчици и предлага работни места в други фабрики; преводачи и координатори, квартира, РЗ между 650-900Е на месец, безплатна квартира, посрещане и настаняване, трудов договор и осигуровки, без комисиона. Позвъни и затвори на посочения телефон!
СнимкиДлъжностДържаваВъзнаграждение
VIPМедицински персонал Чешка Република Медицински персонал Чешка република (CZ) 2100 | Работа в чужбина |
Медицински персоналЧешка република (CZ)2100
EURORA CONSULT
,  Подател: EURORA CONSULT,  преди 19 часа
Медицински персонал Чешка Република - Агенция ”ЕВРОРА КОНСУЛТ” ЕООД набира медицински персонал за Чехия. Условия за медицински персонал, работещ в областна болница в Чешка република Работна заплата: 1) 15 000 CZK (1130 лв.) брутна РЗ - спомагателна сила, санитар, неквалифицирана позиция. 2) 21 000 CZK (1580 лв.) брутна РЗ - медицински асистент (завършено минимално висше училище за медицински сестри). 3) 28 000 CZK (2100 лв.) брутна РЗ - дипломирана медицинска сестра (след положен изпит и официално класиране) - изисква се завършено минимално полувисше училище с медицинско направление, респективно завършено висше образова..
VIPтърси строителни работници, работа на поточна линия във фабрики и заводи за автомобили работници за строителство, фабрики за автомобили и др. Чешка република (CZ) | Работа в чужбина |
работници за строителство, фабрики за автомобили и др.Чешка република (CZ)
,  преди 1 ден
търси строителни работници, работа на поточна линия във фабрики и заводи за автомобили - Чехия - търси работници в сферата на строителството, работа на поточна линия във фабрики и заводи за автомобили
VIPТърси монтажници Монтажник Чешка република (CZ) 750-830 евро | Работа в чужбина |
МонтажникЧешка република (CZ)750-830 евро
, обл. ,  Подател: Про Солюшън ООД,  преди 1 ден
Търси монтажници - Завод Кариер търси мъже за монтажна дейност. В завода се произвеждат хладилни витрини. Работи се на 8- часови смяни, като се редуват първа, втора и нощна. Настаняването е в гр. Пилзен и е абсолютно безплатно за работника. Работи се на трудов договор, с платени здравни и социални осигуровки върху пълна работна заплата. Пътните разходи до Чехия се възстановяват след пристигането ви, след трети изработен ден. Заплащане- 750-830 евро чисто за 192 изработени часа. Без такси и комисионни!!!
VIPЗавод за фарове търси работници Работник Чешка република (CZ) | Работа в чужбина |
РаботникЧешка република (CZ)
, обл. ,  Подател: Про Солюшън ООД,  преди 1 ден
Завод за фарове търси работници - Завод Automotive Lightening в град Jihlava набира работници за производство на фарове за автомобили. Настаняването на семейства е в стая двойка, а на сам човек- в тройка и е абсолютно безплатно за работника. Работи се на трудов договор с платени здравни и социални осигуровки върху пълна работна заплата. Заплащане 95 крони чисто на час. Заминаване на 12.08 и на 19.08.
VIPЧехия - работа в заводи за коли, за мъже и за жени, без комисионна работа в заводи за коли, за мъже и за жени Чешка република (CZ) | Работа в чужбина |
работа в заводи за коли, за мъже и за жениЧешка република (CZ)
,  преди 3 дни
Чехия - работа в заводи за коли, за мъже и за жени, без комисионна - Чехия - работа в заводи за коли, за мъже и за жени, без комисионна, здравни и социални осигуровки, осигурена квартира, ТД /Моля за обаждания между 21 и 9 ч./
VIPРабота в Чехия - без комисионна обща работа Чешка република (CZ) 1000 евро | Работа в чужбина |
обща работаЧешка република (CZ)1000 евро
,  Подател: Vukovic Teа,  преди 3 дни
Работа в Чехия - без комисионна - Спешно се търсят работници за Чехия, може и жени, желателно до 55-годишна възраст. Работи се в цех за опаковки и заводите Шкода. Здравни и социални осигуровки на пълната заплата. Квартирата е подсигурена. Билета за пътуването е за сметка на фирмата-работодател. Без комисионна от работника. Без разходи.
VIPРабота в Чехия Работа във фабрики Чешка република (CZ) | Работа в чужбина |
Работа във фабрикиЧешка република (CZ)
Агенция Европа 2007
, обл. ,  Подател: Агенция Европа 2007,  преди 4 дни
Работа в Чехия - АГЕНЦИЯ ЕВРОПА предлага работа във фабрики в Чехия. Заплащана 1000евро на месец. Безплатни: настаняване, транспорт до работа и обяд. гр. Велико Търново, ул. Зеленка №3(до старата болница).
VIPЗавод Тойода търси работници Работник Чешка република (CZ) | Работа в чужбина |
РаботникЧешка република (CZ)
, обл. ,  преди 4 дни
Завод Тойода търси работници - Завод Тойода търси мъже и жени за производство на вътрешни уплатнения за автомобили. Работи се на 8- часови смяни от понеделник до петък. Събота и неделя се почива, но могат да се взимат, като допълнително работни и се заплащат + 40%. Заплащане 17250 - при отработени от 165 часа до 172.5 часа ( пълен отработен график без отсъствия, плюс бонус производителност) Настаняването е абсолютно безплатно за работника. Платени здравни и социални осигуровки върху пълна работна заплата. Без такси и комисионни!!!
VIPСлужители качествен контрол за Чехия Служители качествен контрол Чешка република (CZ) 1500 | Работа в чужбина |
Служители качествен контролЧешка република (CZ)1500
EURORA CONSULT
,  Подател: EURORA CONSULT,  преди 4 дни
Служители качествен контрол за Чехия - Агенция ”EURORA CONSULT ” LTD набира: Служители качествен контрол във фабрики за пластмасови изделия на автомобили: AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT. Набират се: мъже/жени може и семейства. Няма изисквания за език или квалификация. Работата е целогодишна. Фирмата предлага: Осигурена безплатна квартира при заработени минимум 220 часа месечно. Посрещане, транспорт и настаняване при пристигане в Чехия. Фирмено обучение. Заплащане: 85-90 крони/час (6.25-6.60лв/час). Възможност за допълнителни часове. Изисквания: Желание за разбота. Да не са осъждани. Физически здрави.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг