back to top

Работа в чужбина : Чешка република (CZ)

6 обяви
Чехия, гр. Пилзен, завод Панасоник търси оператори на поточна линия vip icon top icon
Длъжност:
оператори на поточна линия
Държава:
Чешка република (CZ)
Възнаграждение:
115 крони/час

Оператори на поточна линия Описание и изисквания: Оператори на поточна линия завод Панасоник Агенция Донев Уърк ЕООД Лиценз N:2602 от 22.08.2018 набира кандидати за завод Panasonic гр. Пилзен/Чехия Ако имате желание за работа в чиста и подредена работна среда, умеете да работите с електрически отвертки,ако имате предишен опит или желание за обучение и приемане на ново предизвикателство ще се радваме да Ви бъдем полезни! Нашето предложение: Работа включваща: окомплектоване на детайли за телевизори ! -наемат се мъже ,жени,двойки -не е необходимо владеенето на чешки език ..

Търсим нови колеги - работници производство оптични кабели, aдаптери за Чехия vip icon top icon
Длъжност:
Pаботници производство оптични кабели, aдаптери
Държава:
Чешка република (CZ)

EUworker, s.r.o. е работодател и не събира такси и комисиони от кандидатите за работа. Осигуряваме съдействие и грижи в процеса на регистрация, заминаване, посрещане, по време на целия престой по трудов договор. Помагаме на хора, които не знаят езика и не могат сами да си намерят подходяща работа. С нас Ви е гарантиран индивидуален подход и максимално внимание Ако искате дългосрочна и законна работа с осигуровки в Европейския съюз, безплатно настаняване, помощ при адаптацията Ако искате работите в модерен и чист завод с отлични условия на работа Ако оценявате личното отношение към Вас ..

Работа в чужбинаVIP обява
Длъжност: Оператор Чешка република (CZ)

Трудов договор, здравни и пенсионни осигуровки Възможност за допълнителен труд До 176 часа се заплаща по 137 крони на час Над 192 часа се заплаща по 142 крони на час Осигурени квартира, интернет,..

 рекламирай сам в favicon
Работа в ЧехияVIP обява
Длъжност: Работник в горско стопанство Чешка република (CZ)

Работа в горско стопанство. Работата е садене, косене, строене на огради и др. Здравни и социални осигурени от фирмата. Настаняване в общежитие с включен ток, вода, отопление. Не е необходимо да зна..

Работници производствоVIP обява
Длъжност: Оператор, сътрудник, помощен персонал в производство Чешка република (CZ) 700-900 евро

РАБОТА В ПРОИЗВОДСТВО В ЧЕХИЯ. Оператор, сътрудник, помощен персонал в производство БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОНИ За квалифицирани и неквалифицирани кадри. Модерни и чисти заводи с отлични условия н..

Работа в чужбинаVIP обява
Длъжност: Оператор/операторка Чешка република (CZ) 24000 - 28000

Работа в производсвото на каучукови изделия (Изработка на подметки на обувки, маратонки, кецове ) Не се изисква опит, възможност за постоянна работа на 12 часа, 130 крони на час. Хубави и чисти ква..