Държава: Гърция (GR)
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
5 обяви
Гърция (GR)
ТОП оферта
Лицензирано гръцко бюро в Атина - целогодишна работа,  преди 48 минути
Длъжност: Персонал за хотели, ресторанти, обгрижване на възрастни хора, детегледачки
Държава: Гърция (GR)
Възнаграждение: 500-1100 евро
СПЕШНО - работа за семейства с гръцки език за таверни и хотели в Гърция!!! Лицензирано гръцко бюро за работа със седалище в АТИНА, с дългогодишен опит в тази дейност, предлага сезонна или целогодишна работа в цяла Гърция за жени до 65 години. За сезон 2017 набираме -Камериерки, чистачки и помощен персонал в хотели. -Готвачки, помощник-готвачки и общи помощнички в кухня. -Сервитьорки за ресторанти и кафета. -Семейства за хотели, къмпинги и частни вили. Заплащане за горепосочените работни места - 800-1100 евро -Жени за почистване на домове или заведения. -Жени за обгрижване на възрастни, болни хора или инвалиди. -Жени за детегледачки или за семейства с малки деца. Владеещи гръц..
ТОП оферта
Камериерка с опит за хотел в Гърция. 1000 лв. + осигурени храна и спане, ,  Подател: OasisTours,  преди 14 часа
Длъжност: Камериерка
Държава: Гърция (GR)
Възнаграждение: 1000 лв.
OasisToursТърси се камериерка с организационна способност за да ръководи екип от камериерки и чистотата в хотела. Работата е в семеен хотел близо до плажа във вилната зона на Аспровалта в паркова обстановка. Хотела се намира на 120 км. от границата. Храна и нощувки са осигурени. Персонала е български. За повече информация позвънете на посочения номер. Има по 2 свободни часа за плаж. Изисква се коректност и работливост. Да може да работи с компютър да пише е-майли и работа с вайбър при нужда за комуникация с туристическото бюро. Знание на гръцки и английски език са огромен позитив. Ако човека е отговорен има възможност за бонуси и повишение на заплатата.
СнимкиДлъжностДържаваВъзнаграждение
VIPработа в Гърция дом. помощници, камериери, сервитьори и други Гърция (GR) | Работа в чужбина |
дом. помощници, камериери, сервитьори и другиГърция (GR)
,  преди 1 ден
работа в Гърция - Гърция - предлага работа за мъже, жени и семейства, до 65 г.
VIPЛицензирана фирма набира персонал за работа в Гърция Лицензирана фирма набира персонал за работа в Гърция: СЕЗОН 2017 Гърция (GR) | Работа в чужбина |
Лицензирана фирма набира персонал за работа в Гърция: СЕЗОН 2017Гърция (GR)
ET ”Соня Костова”
, обл. ,  Подател: ET ”Соня Костова”,  преди 2 дни
Лицензирана фирма набира персонал за работа в Гърция - Лицензирана фирма за набиране на персонал за работа в Гърция, в сферата на туризма. Търси се персонал за работа в таверни, хотели и др. туристически обекти. Желателно е кандидатите да знаят поне малко английски или гръцки език, но не е задължително условие! В офертата са включени: безплатна храна, настанява и комунални услуги. Фирмата в България се ангажира да сменя работното място на клиентите си в случай на нужда. Набират се и целогодишно жени, като домашни помощници, гледане на възрастни хора и др. Изисквания: Валидна лична карта. Заминаването е в най-кратки срокове, споре..
VIPРабота в Гърция Германия австрия Обслужващ персонал Гърция (GR) По договаряне | Работа в чужбина |
Обслужващ персоналГърция (GR)По договаряне
,  преди 3 дни
Работа в Гърция Германия австрия - Лицензирана гръцка агенция за работа предлага работа за мъже жени семейства. за Гърция жени до 65 години езика не е задължително. домашни помощници гледане на деца камериерки миячки сервитьорки и др. за Германия и Австрия жени семейства до 50 години задължително е владеене на гръцки език. за повече информация на посочения телефони.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг