Филтриране
Сортиране

Работа без шеф и работно време

17 обяви
Предлагам работа в удобно за вас време, като се присъедините в нашия екип. Ще работите по един час на ден, като говорите с хора. В този един час не се движат пиксели по екрана на компютъра взирайки се..

За Вас??!

гр. Бургас, обл. Бургас
Имате ли познати, които Ценят своето *ЗДРАВЕ или търсят ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ? А може би ВИЕ сте един от Тях??? Разполагам с чудесна информация с, която можете да подобрите ЗДРАВОСЛОВНОТО ..
Уникална възможност за работа от вкъщи, при която: -Не си ограничена във времето -Не си ограничена като местоположение -Работиш в екип, но сама определяш своето темпо. -Обичаш да получаваш наг..

Възможност за всеки!

гр. Бургас, обл. Бургас
Търсите нови възможности? Искате да печелите повече и в същото време да се чувствате свободни? Заповядайте при нас! Екипът, в който съм сътрудник желае да приеме всеки, който търси и е готов да прегър..
Ново!!! Сигурно и доходоносно за допълнителен дори и след време за основен доход! Работата се състои в това, да споделяте статии в социалните мрежи, от което вие печелите. Прeдоставя ви се сайт с избр..
Предлагам: -Работа в удобно за вас време. -Три възможности да подобрите финансовото си състояние. -Безпроблемно съчетаване с каквато и да е друга работа, ако работите и на друго място. -Може..
Предлагаме възможност за допълнителни доходи, които в последствие да станат основни. Имаме нужда от сериозни и отговорни жени на възраст над 35 г. с компютърна грамотност и желание за развитие и успех..

Работи по-малко, печели повече

гр. София, обл. София
Набираме консултанти, които желаят да работят почасово от вкъщи през свободното си време, използвайки готова уеб-система за работа, на която ще бъдат предварително обучени. Изисквания: работа с комп..

Стартирай Мрежов бизнес без риск!

гр. Бургас, обл. Бургас
Стартирай Мрежов бизнес без риск! Интересуваш ли се от възможности за развитие и увеличаване на доходите си? Търсиш ли начин да повишиш качеството на живота си, без значение от това с което се..

Искаш ли да работим заедно?

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изпитваш ли финансови затруднения? Имаш ли нужда от повече спокойствие, свободно време, забавления? Искаш ли да можеш да сбъдваш своите желания и мечти и да бъдеш успешен/а? Ако да, ще се радвам..

Това си струва

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Защо си струва да работиш за себе си? Представи си живот по собствените ти правила-свободата да избираш как да прекарваш времето си и по кой проект да работиш. Да работиш за себе си не е лесно, но пък..

спри да скучаеш

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
СПРИ ДА СКУЧАЕШ! ТОЧНО РАБОТА ЗА ТЕБ! В къщи си, в момента нямаш работа, но имаш някакви средства-някой те издържа. Готвиш, чистиш, пазаруваш, гледаш деца- супер, пълна скука! Промени това за себе..

Свободата да избираш

гр. София, обл. София
Работиш ли за нещо здраво, но без желание-това е стрес! Но работиш ли за нещо здраво с много любов-това е страст! А работиш ли за НЕЩО, което обичаш страстно-това е сигурност, свобода да избираш и..

За майки и домакини

гр. София, обл. София
ПРЕКРАСНА МАЙКА И ДОМАКИНЯ СИ! Имаш щастливо семейство и уютен дом, но ти трябва още нещо- ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ приятни изживявания, нови приятели. Питаш се как ще се случи това и то, като си у дома? ..

бизнес възможност

гр. София, обл. София
Търся сътрудници за разширяване на екипа си от цялата страна към Американска компания, работеща в сферата на мрежовия маркетинг с продукти за по-добро здраве и красота на основата на Алое Вера. Научет..

Допълнителни доходи

гр. София, обл. София
Здравейте, желаете ли допълнителни или основни доходи през Вашето свободно време? Мислите ли си как ще се справите? Не се притеснявайте. Аз и моят екип ще Ви научим как да бъдете успешен в България, д..
Здравейте, ако фотографията е едно от Вашите хобита, притежавате професионален или полупрофесионален фотоапарат, а защо не и дрон (още по-добре), обичате да правите красиви снимки на пейзажи, природа,..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.