Филтриране
Сортиране

Работа без шеф и работно време

24 обяви
Предлагаме възможност за допълнителни доходи, които в последствие да станат основни. Имаме нужда от сериозни и отговорни жени на възраст над 35 г. с компютърна грамотност и желание за развитие и успех..

Успешни майки, щастливи деца!

гр. Кърджали, обл. Кърджали
През свободното си време искаш да започнеш нещо ново, но не знаеш какво и как? Докато си седите у дома и се грижите за вашите деца и семейства, можете да заработите и допълнителни средства? Как ст..
Уникална възможност за работа от вкъщи, при която: -Не си ограничена във времето -Не си ограничена като местоположение -Работиш в екип, но сама определяш своето темпо. -Обичаш да получаваш наг..

Допълнителни доходи

гр. Шумен, обл. Шумен
Според статистиката около 70% от трудещите се в България вземат под средната за страната заплата. 175 916 български граждани имат доход от над 2000 лева на месец. Ако не си сред тях, вероятно търс..

Надомна работа

гр. София, обл. София
Предлагам работа на непълен работен ден -бонусна схема обвързана с постигнатите резултати -възможност за работа от вкъщи -опит в кол център или в сферата на продажбите ще се счита за предимство ..
Харесвате ли това, което работите? Получавате ли подобаващо възнаграждение? Плащат ли ви извънредни, имате ли шанс за кариера и високи доходи в своята работа? Получавате ли признание за добре свършена..

Надомна работа

гр. Разград, обл. Разград
За всеки, който желае да изкара допълнителни доходи в свободното си време имате реален шанс за доходи. Безплатна регистрация: https://goo.gl/X5HKfU

Искаш ли да работим заедно?

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изпитваш ли финансови затруднения? Имаш ли нужда от повече спокойствие, свободно време, забавления? Искаш ли да можеш да сбъдваш своите желания и мечти и да бъдеш успешен/а? Ако да, ще се радвам..
Предлагам работа от дома в удобно за вас време, изпълнена с много преимущества, възможности и изгоди. Ще получите: -пълна свобода да взимате сами решения и да действате. -преди всичко прозрачни и ..

Работа онлайн от вкъщи

гр. София, обл. София
Работа онлайн от вкъщи, без определено работно време, незадоволителна работна среда и некомпетентни шефове? Разбира се, че е възможно! Нужен е само компютър, интернет и малко упоритост. Елементарно ..

Нов източник на доходи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам нов източник на доходи! Забравете старите клишета, замислете се! Днес сте на работа и получавате всеки месец заплата, чувствате се спокойни и сигурни- това е чудесно. Но в този живот може да..

Търся хора за работа

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Работата е подходяща за всеки който желае да изкарва допълнителни а защо не и основни доходи. Състои се във въвеждането на цифрички и печеленето на доларчета. Сайта НЕ Е ВИРУС. Реален шанс за доходи. ..
Предлагам: -Работа в удобно за вас време. -Няма изисквания за възраст, образование и местоживеене. Работата е подходяща дори за студенти, настоящ и бивш педагогически и не педагогически персонал, ..

Възможност за всеки!

гр. Бургас, обл. Бургас
Търсите нови възможности? Искате да печелите повече и в същото време да се чувствате свободни? Заповядайте при нас! Екипът, в който съм сътрудник желае да приеме всеки, който търси и е готов да прегър..

За Вас??!

гр. Бургас, обл. Бургас
Имате ли познати, които Ценят своето *ЗДРАВЕ или търсят ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ? А може би ВИЕ сте един от Тях??? Разполагам с чудесна информация с, която можете да подобрите ЗДРАВОСЛОВНОТО ..

коледни чудеса

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Колко е хубаво вечер у дома! Топличко, уютно, прекрасно и красивата Коледна елха с припкащи около нея деца. А в твоето сърце нещо се е свило-още малко подаръчета ти трябват, ами трапезата-да, забрави ..

Допълнителни доходи-гарантирано

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Без нужда от първоначална инвестиция. Без обвързване. Искате сами да управлявате времето и финансите си? Това е решението! Регистрирайте се на този линк: http://azmoney.pw/4207914664843/ и след това з..
Без нужда от първоначална инвестиция. Без обвързване. Искате сами да управлявате времето и финансите си? Това е решението! Регистрирайте се на този линк: http://lanmoney.club/2325109559726/ и след тов..

Подари си щастие

гр. Враца, обл. Враца
ЗДРАВЕЙ, Искаш ли работа, която да не е скучна, ангажираща и досадна, а такава, която да ти носи позитиви и удоволствие да я вършиш? Искаш ли да работиш с хора, които да ти помагат, а не да те дразн..

За безработни, но амбициозни

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Зима е, студено и мрачно е навън! Идва Коледа, а нямаш ПАРИ И РАБОТА, и този човъркащ, гаден въпрос: -А сега как ще се справя?! Ето ти решение: http://www.video.ileader.eu/437206.html. /ако линка не..

Работа от вкъщи

гр. София, обл. София
Търся отговорни хора с желание за развитие. http://bit.ly/mlmzajeni2 *Онлайн бизнес за жени, на всякаква възраст, от всяка социална прослойка. *Работа от дома, кафенето или детската площадка. *Пр..
Сериозен екип търси операторки на телефон, може и инвалиди / жени / с добри познания в сферата на окултното ясновидство, нумерология, астрологични прогнози, карти таро, свободни разговори. Гарантирано..

Допълнителни доходи

гр. София, обл. София
Здравейте, желаете ли допълнителни или основни доходи през Вашето свободно време? Мислите ли си как ще се справите? Не се притеснявайте. Аз и моят екип ще Ви научим как да бъдете успешен в България, д..

бизнес възможност

гр. София, обл. София
Търся сътрудници за разширяване на екипа си от цялата страна към Американска компания, работеща в сферата на мрежовия маркетинг с продукти за по-добро здраве и красота на основата на Алое Вера. Научет..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.