1. home
  2. »
  3. bcРабота
  4. »
  5. Работа без шеф и работно време

Работа без шеф и работно време

16 обяви

Възможност... За Вас?!

гр. Бургас, обл. Бургас
Имате ли познати, които Ценят своето *ЗДРАВЕ или търсят ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ? А може би ВИЕ сте един от Тях??? Разполагам с чудесна информация с, която можете да подобрите ЗДРАВОСЛОВНОТО и ФИНАНСОВОТО си Състояние... ... НO тя ще е полезна за БИЗНЕС ориентирани хора, които притежават поне две основни качества: ТЪРПЕНИЕ И ПОСТОЯНСТВО!!! Ако сте привърженик на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ и разговорите с близки и непознати хора не са проблем за вас... Ако обичате ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА, не си Поставяте прегради и не търсите ИЗВИНЕНИЯ, то... ... Помислете и се свърж..

Онлайн биткойн

гр. София, обл. София
Всичко, което трябва да направите, е да играете класически игри, за да увеличите мощността си на копаене. Всеки ден играя игри в продължение на 1-2 часа, така че общата ми мощност е 1.250 PH / s, коет..
Здравейте, нуждая от сериозни и мотивирани хора, които да влязат в моя екип и заедно да развиваме общ международен бизнес! Това е бизнес предложение за увеличаване на доходите, без да се налага да..
 рекламирай сам в

Работа в свободното време

гр. Шумен, обл. Шумен
Дейност за жени от цялата страна, носеща допълнителни доходи. Работи се в свободното време и е без първоначална инвестиция. Колко ще работите и печелите зависи изцяло от вас. При проявен интерес..
УВЕЛИЧИ ДОХОДА СИ ОТ ТВОЯ ДОМ! В момента разширявам бизнеса и екипа си и ако ти си човек, който се интересува от допълнителни доходи, без това да пречи на основната ти дейност, пиши ми на лично съ..
Предлагам възможност за допълнителен или основен доход! Партньор съм на немската компания LR Health & Beauty от 1 март 2021 година и опитвам да развия успешен бизнес и кариера! Екипът ми е в цял..

Търся партньори

гр. Бургас, обл. Бургас
От известно време работя по един проект, който е насочен към младите хора в България и е свързан с увеличение на дохода. В момента търся нови хора, с които да работя в екип. Целта на този бизнес-план ..

Дистанционна работа за гр. Търговище

гр. Търговище, обл. Търговище
Сглобка на дребни детайли в домашни условия. Обучението трае 2-4 дни и е напълно безплатно. Ние осигуряваме материалите. Заплащане на бройка.

Работа от вкъщи

гр. София, обл. София
? ДОПЪЛНИТЕЛЕН ДОХОД ОТ ТВОЯ ДОМ! ☑️ В момента разширявам бизнеса и екипа си и ако ти си човек, който се интересува от допълнителни доходи без това да пречи на основната ти дейност пиши ми на личн..

Нужен е журналист или стажант на непълно работно време

Съединени американски щати (US), обл. Друга държава
Български вестник в Чикаго (20 години в бизнеса) търси стажант (следващ журналистика) или журналист с опит в България.

Надомна работа

гр. София, обл. София
⛔️И вие ли като мен сте си задавали този въпрос ⬇️ “Чудя се с какво да се захвана, за да подпомагам семейния бюджет.. ” Допълнителни доходи чрез надомна работа? Един от начините е това. Разб..
☑️Искаш ли да изкарваш пари без да отнемаш време за твоето семейство? ☑️Освен базови умения за сърфиране в мрежата не се изискват други специални умения! ⚠️Предвидено е безплатно обучение, което с..

Работа от вкъщи

гр. Сливен, обл. Сливен
Предлагам ви възможност за допълнителни или основни доходи от вкъщи. Дейността е свързана с директните продажби 100% онлайн. Вашата печалба, зависи от вашите реализирани продажби. 30% основна, от 1..

Допълнителен доход без риск

гр. София, обл. София
Здравейте, Въпреки тежката ситуация, само за три месеца, успях да развия бизнеса си и да достигна сигурен и непрекъснато нарастващ доход. В момента разширявам екипа си в България и чужбина. Предос..

Работа от вкъщи

/За цялата страна/
Прост и надежден начин да работите от вкъщи, онлайн, без финансов риск и инвестиции.

Работа от вкъщи

Германия (DE), обл. Друга държава
Здравейте приятели! ‼️?⤵️ПРЕДИМСТВО Е ДА СИ С ПРЕДИМСТВО⤵️? Когато имаш собствен код в LR HEALTH AND BEAUTY: ? Ползваш сигурно? ??КАЧЕСТВО, а не нещо случайно с неясен произход! ?Ползваш продук..