1. home
  2. »
  3. bcРабота
  4. »
  5. Работа без шеф и работно време

Работа без шеф и работно време

26 обяви
Предлагам възможност за допълнителен или основен доход! Партньор съм на немската компания LR Health & Beauty от 3 години и развивам успешен бизнес и кариера! Екипът ми е в цяла България, както и в още доста държави! Работим с 29 държави в Европа и не само! Какви са предимствата да бъдеш в нашия екип: 1. Получаваш готова СИСТЕМА ОТ ОБУЧЕНИЯ и навигация от нулата до резултат! 2. Професионалисти, които ще работят заедно с теб до постигане на целите! 3. Готови инструменти за ползване в работата! 4. Работиш в удобно за теб време, независимо от настоящата ти работа! 5. Ще получиш д..

Допълнителни Доходи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Омръзнало ли ви е да ставате рано сутрин за работа, омръзнало ли ви е от досадни и вечно мрънкащи шефове и недоволни колеги??? АКо отговорът ви е ДА - аз имам решение за Вас. Имате ли познати, к..

Работа в свободното време

гр. Шумен, обл. Шумен
Дейност за жени от цялата страна, носеща допълнителни доходи. Работи се в свободното време и е без първоначална инвестиция. Колко ще работите и печелите зависи изцяло от вас. При проявен интерес..
 рекламирай сам в
Работи се в свободното време - когато ти е удобно! Дейността е и на живо и онлайн - от компютър или телефон! Дохода ти зависи изцяло от теб - ти решаваш къде, как и колко да работиш! Компанията ..

Допълнителен доход без риск

гр. София, обл. София
Здравейте, Съвсем доскоро и аз бях човек, който търси на всевъзможни места обяви за допълнителен доход и надомна работа. Научих само едно, бързи и лесни пари няма! Преди няколко месеца си дадох ша..

Сътрудник в онлайн магазин

гр. Бургас, обл. Бургас
Само до 31.01.20г при регистрация в онлайн магазина на Фаберлик получавате 50лв подарък за покупка на продукти. Регистрация чрез линка? По долу https://faberlic.com/register?sponsornumber=715283972..

Подобри стандарта си без риск

гр. София, обл. София
Здравейте, търся хора които имат амбицията, търпението и постоянството , които искат да печелят допълнително като заедно с това се грижат за здравето си! От вас зависи дали ще си заработвате допълнит..

Възможност... За Вас?!

гр. Бургас, обл. Бургас
Имате ли познати, които Ценят своето *ЗДРАВЕ или търсят ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ? А може би ВИЕ сте един от Тях??? Разполагам с чудесна информация с, която можете да подобрите ЗДРАВОСЛОВНОТО ..

Работа от вкъщи

/За цялата страна/
Работа подходяща както за допълнителен така и за основен доход. Без работно време. Консултант към фирма Тианде. Получавате онлайн магазин. Много бонуси както парични така и в продукти. НЕ се изисква з..

Почасова работа

/За цялата страна/
Предлагам безплатен онлайн магазин от където можете да рекламирате продуктите. От вас рекламата от нас доставката и обслужването на клиентите ви. Печалбата ви е 35% от всяка поръчка през магазин..
Търся сериозни и отговорни момичета/жени. Работата е свързана с продажба на козметични продукти на руската компания ТианДе. Продуктите са изключително качествени и доста търсени. Може да се работи и..

Промени живота си сега

гр. Бургас, обл. Бургас
Предложението важи за цялата страна! Сега, когато сме в условия на социална изолация имаш толкова свободно време, но недостатъчно пари. Искаш да работиш, но по ред причини си у дома. И какво се случ..

Допълнителен доход

гр. Плевен, обл. Плевен
Възможност за допълнителен доход в сферата на социалния маркетинг към американска компания, производител на натурални продукти за здраве. Дейността е консултантска - присъствате на безплатни уебинари ..

Свобода на работното място

Германия (DE), обл. Друга държава
Мечтали ли сте някога да работите, да кажем, пет години и да получите пенсия? Добре звучи, нали? Е сега вече е и достижимо. При това без да имате шеф на главата и определено работно време. Без да сте ..

Чудесен Шанс

гр. Бургас, обл. Бургас
Международен проект набира бизнес партньори разпространители на здравословни храни. Заплащането е изцяло на процент и зависи от свършената от Вас работа. !!! НЕ се предлага твърда заплата. * П..
Дори и да си затворен вкъщи, не стой сам! Не се изолирай! Отвори интернет и ела в нашия екип! - ще научиш, че можеш да изградиш бизнес, работейки дистанционно, който да ти носи допълнителни доходи..
Пробвайте това приложение. Наистина плаща и много ще ви хареса. Изкарват се доста добри доходи.

Ключ за достъпен доход

/За цялата страна/
Предлагам ти достъпен допълнителен доход със следните екстри: - Имаш възможност да изпробваш дистанционно нови бизнес умения и може да решиш да направиш пълна кариерна промяна. - Създаваш нови кон..
Търсиш ли възможност да изкарваш пари от дома си? Търсиш ли възможност да изкарваш пари докато си със семейството? Търсиш ли възможност да повишиш качеството си на живот? Търсиш ли възможност да..

Онлайн работа

/За цялата страна/
Интересувате ли се от работа в интернет без инвестиции, рискове и измами, работа от вкъщи и от всяка точка на земята, без шефове и комфортна домашна обстановка, вие сте на точното място. Кликнете на..
 рекламирай сам в

Брокер на недвижими имоти

гр. Бургас, обл. Бургас
Търсите развитие и финансова стабилност. Желаете да развиете дългосрочна кариера в сферата на недвижимите имоти и смятате, че имате талант да продавате. Ако умеете да убеждавате и сте уверени в това..

Работа с сериозен доход

/За цялата страна/
Здравейте! След дълго лутане из интернет пространството и търсене на онлайн работа се спрях на компания с реални продукти, която предлага онлайн обучение, собствен онлайн магазин, онлайн офис както и ..

Печатница за пари

/За цялата страна/
При кандидатстване изпращам линк, чрез който се регистрирате в един сайт /без никакви такси/. На едно поле в екрана се появява 3-цифрено число, което преписвате в друго поле. Печелите 20 цента. За еди..
☑️Искаш ли да изкарваш пари без да отнемаш време за твоето семейство? ☑️Освен базови умения за сърфиране в мрежата не се изискват други специални умения! ⚠️Предвидено е безплатно обучение, което с..

Бизнес партньор в международна Компания

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Станете бизнес партньор на международната Компания APL и пoпуляризирайте уникалните бизнес възможности и кристални дражета APLGO по технологията ACUMULLIT SA чрез своитe канали. С партньорската прогр..
Предлагам възможност за допълнителен или основен доход! Партньор съм на немската компания LR Health & Beauty от 3 години и развивам успешен бизнес и кариера! Екипът ми е в цяла България, както и..