Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Работа без шеф и работно време

20 обяви
Има четири основни области, в които можем да печелим пари: работници на заплати, предприемачи и свободни професии, собствен бизнес, инвеститори. Какъв е шанса заплатата ви следващите две години да достигне нива от над 3000лв? Как да намерите пари за да започнете нещо свое от останалите области? Добрата новина е, че има един вид предприемачество, за който много хора са чували, но или не познават добре или имат грешна представа за него… Работа, в която всеки може да бъде успешен. Да можеш дадено нещо е дар, но да не можеш това нещо-пречката е само в собствената ни глава. Работа лесна, с н..
Работа без фиксирано работно време. Повече пари за вас и семейството. Няма ограничение спрямо възраст, пол и професия. Всеки от вас може да бъде успешен. Постоянно растящ доход, който обикновено липсва при повечето работи, които се предлагат на пазара на труда. Вие сами сте си шефове. И най-вече справедливо възнаграждение, признание, работа в позитивна среда и възможност за развитие. А най-важното е, че никой не ви назначава и никой не ви уволнява, което носи допълнителна сигурност за вас. При нас всеки може да е успешен стига да го поиска. Имате свободата да съчетаете свободното си време с ва..
Търсите ли начин, с който да увеличите своите доходи без това да пречи на сегашната ви работа? Не губете време с неща, които никога няма да донесат това което искате, защото ще трябва да се откажете т..

Работа у дома за всеки

гр. София, обл. София
За да поставите реклами в социалната мрежа Facebook търсят работни лични сметки на гражданите на България. С профила си можете да продължите да го използвате паралелно, имаме нужда от рекламен офис. Н..

За хора, търсещи допълнителен доход

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Много хора работят на трудов договор, но едва добутват от аванса до заплатата. Щом четеш тази обява, значи и ти си от тях. И аз като теб съм на трудов договор. До скоро си мислех, че това ми е достатъ..

Чудесен Шанс!

гр. Бургас, обл. Бургас
Имате ли познати, които Ценят своето ЗДРАВЕ или търсят ВЪЗМОЖНОСТИ за допълнителни доходи? А може би ВИЕ сте един от Тях??? Ако сте креативни, обичате предизвикателствата, преследвате Ц..

заработвай от дома

гр. Варна, обл. Варна
Мили дами, стоите си у дома и искате да правите нещо, от което да си заработвате допълнителни пари? Или просто искате нещо ново, нещо различно? Мога да помогна! Ако имате интерес пишете съобщение ..

Промени живота си

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Промени нещо в живота си, задействай следващото си ново начало и направи място за промените. Защо? Защото имам предложение за теб. Ако имаш интерес регистрирай се на линка /ако не се отваря, го копира..

Нов начин да печелиш

гр. София, обл. София
Искаш да печелиш? Имаш свободно време? Искаш да започнеш нещо ново, но не знаеш какво и как? Имам предложение за теб! Ако имаш интерес регистрирай се на линка /ако не се отваря, го копирай и сло..

Търсиш ли?

гр. София, обл. София
Апартамент в София за 4 години Не пропускайте тази възможност! Помислете си, какво бихте направили, ако можехте да направите живота си по добър? Какво бихте направили, ако държите в ръцете си точ..
Ако искате доходи без да работите -тази оферта не е за вас! Ако искате много $$$ - тази оферта не е за вас! Ако искате бързи $$$ - тази оферта не е за вас! НО: Ако приемете нашето предложение,..

Нова алтернатива

гр. Шумен, обл. Шумен
Според национално представително социологическо проучване всеки втори българин разчита на лотарията да забогатее. Само за 2017 година българите са дали над 3 милиарда лева за хазарт (предимно лотари..
Ако искате доходи без да работите -тази оферта не е за вас! Ако искате много $$$ - тази оферта не е за вас! Ако искате бързи $$$ - тази оферта не е за вас! НО: Ако приемете нашето предложение,..
Ако искате доходи без да работите -тази оферта не е за вас! Ако искате много $$$ - тази оферта не е за вас! Ако искате бързи $$$ - тази оферта не е за вас! НО: Ако приемете нашето предложение,..

Покана за промяна

гр. София, обл. София
Безплатен уебинар! Как да изградите собствен бизнес, без предварителна инвестиция и без дори да имате опит в мрежовия маркетинг! Запиши се, дори да не знаеш какво е или да не харесваш мрежовия мар..

Допълнителни Доходи Чрез Neobux

гр. София, обл. София
Спечелете допълнителни а защо не и постоянни доходи с утвърдената и надеждна система Neobux, която плаща редовно на свои милиони потребители по Света от 2008 година на сам. Открийте нови възможности з..
Фирма търси операторки на телефон, може и инвалиди / жени / с добри познания в сферата на окултното ясновидство, нумерология, астрологични прогнози, карти таро, свободни разговори. Гарантирано заплаща..
търсим плетачки за ръчно плетиво - надомна работа само за Бургас и близките селища. пункт за вземане на материалите гр. Бургас. Не изпращаме по куриер

Разширявам екипа си в София

гр. София, обл. София
Здравейте, Търся 5 човека за които ще бъде полезно да допълнят доход към месечния си бюджет. Разширявам екипа си за момента в София, но при интерес може и от цяла България и дори извън пределите на ..

бизнес възможност

гр. София, обл. София
Търся сътрудници за разширяване на екипа си от цялата страна към Американска компания, работеща в сферата на мрежовия маркетинг с продукти за по-добро здраве и красота на основата на Алое Вера. Научет..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.