1. home
  2. »
  3. bcРабота
  4. »
  5. Каталожна търговия

Каталожна търговия

63 обяви

Пазарувай в Avon

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Влез в света на AVON! - Създай акаунт бързо и лесно - Пазарувай с отстъпка - Получавай подаръци - Доставка до дома до 2 работни дни - http://bit.ly/2rjsJXL

Партньор в немска компания

гр. Бургас, обл. Бургас
Искате постоянна или допълнителна работа в млад и мотивиран екип? Искате свободата да работите, когато поискате? Търсите ли начин да повишите качеството на живота си без значение от досегашната си..

Допълнителна работа

гр. Сливен, обл. Сливен
Готов/а ли си да поемеш по пътя към успеха и финансовата си независимост, да се срещаш с различни и интересни хора всеки ден и да станеш част от компания #1 на пазара? Ако това е така, то побързай д..

Искате ли собствен бизнес???

гр. Бургас, обл. Бургас
ОНЛАЙН БИЗНЕС ЗА МАЙКИ С МАЛКИ ДЕЦА И НЕ САМО! Уникална възможност за работа от вкъщи, при която: Не си ограничен във времето Имаш възможност да работиш в цяла Европа Работиш в екип, но ..

Надомна работа, без инвестиции

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Желаете ли да увеличите месечния си доход? Тук няма да ви обещая, че с малко усилия, ще печелите хиляди левове на месец, но мога да ви гарантирам, че с малко усилия и помощ от моя страна, скоро ще..

Каталожна, онлайн търговия

гр. Варна, обл. Варна
Ще иматевъзможност да ползвате качествена козметика с отстъпка от каталожната цена, както и да печелите допълнително, в случай, че пожелаете. Отстъпката е постоянна и не зависи от ”месечния оборот”. ..

Надомна работа

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Присъедини се към екипа на Oriflame, ако искаш да печелиш пари и подаръци. Предлагаш продукти на Oriflame от каталозите, които са за всеки месец. Направи свой собствен бизнес, като се включиш към нас...

Предлагам работа като дистрибутор Ейвън. 100лв

гр. Гоце Делчев, обл. Благоевград
Предлагам работа като представител на Ейвън. Не се закупува стартов пакет. Работата е подходяща за жени в майчинство, студенти и хора които си търсят допълнителни доходи и много подаръци. Влючете се с..
С Фаберлик е лесно и приятно. Фаберлик подарява на всички новорегистрирани консултанти 60 лв., при поръчка за 120 лв., и при поръчка за 140 лв.,60 лв. + удължаваща стреч-спирала за мигли X-treme (5248..
Faberlic е най-голямата руска компания на пазара за директни продажби, производителят на уникална патентована кислородна козметика, която доставя кислород към по-дълбоките слоеве на кожата. Faberlic р..

Събирам екип от партьори!

гр. Бургас, обл. Бургас
СЪБИРАМ ЕКИП БЪДИ УСПЕШЕН С МЕН НЕ СЕ ИЗИСКВА ПЪРВОНАЧАЛНА ИНВЕСТИЦИЯ! НЯМА ТАКСИ РЕГИСТРАЦИЯ! Присъединих се към PROUVÉ на шега, някакво занимание да имам, различно от децата и мъжа... Да изляз..
Компания FABERLIC набира нови консултанти от цялата страна при много добри условия! Кислородна козметика № 1 в света предлага уникална възможност да изглеждате страхотно и да печелите пари, независи..
❤️ ОБИЧАМЕ ДА ПРАВИМ ПОДАРЪЦИ ? ? НЕКА ТИ ПОДАРИМ ? 6️⃣0️⃣ЛВ БОНУС ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКА! ?️?️?️?️ ?‍♀️ Попитай как да получиш 6️⃣0️⃣ЛВ за плащане на продукти ❓ ?‍♀️ И още: ➡️ Можеш да получи..

консултант ORIFLAME

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Здравейте! орифлейм ви дава вазможност да развиете собствен бизнес и сам да решавате кога да работите! Ако обичате козметиката и искате да пазарувате страхотните пордукти на орифлейм с остъпка спеця..

Работа в къщи по компютър.

гр. Перущица, обл. Пловдив
Днес започваме нова дейност и откриваме пазара в България за нови продукти свързани със здравословен начин на живот. Компанията произвежда чай за отслабване и регулиране на теглото. Една кутия струва ..

Присъедини се към моя екип

гр. Бургас, обл. Бургас
Присъедини се към моя екип? ?Фаберлик е мулти-левъл маркетинг компания (МЛМ), която дава идеалната възможност от една страна да пазарувате за лична употреба и без обвързване качествени стоки на изк..

Собствен бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам възможност за допълнителни доходи, с реална възможност да станат основни в бързоразвиваща се компания. -работите когато и колкото поискате -реална възможност за развитие и създаване на св..

Бизнес партньор

гр. Бургас, обл. Бургас
Здравейте! Ако искате да стартирате собствен бизнес, който да е успешен, да работите за себе си насреща съм! Ще ви включа в 90 дневната програма, която Орифлейм създаде за нови бизнес партньори! С т..

Надомна работа

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Търся 5 мотивирани човека, с които да работим заедно във Орифлейм. Няма минимална поръчка, стартови пакети. Регистрацията е безплатна. Какво печелите: -печелите от продажбите си! -печелите бонуси ..

Набирам Дистрибутори!

с. Средногорци, обл. Смолян
Здравейте. Набирам хора за представители на Орифлейм. Продуктите са прекрасни, дистрибутор съм на тази козметика от много години. Ползвал съм голяма част от продуктите и съм много доволен от качествот..
СТАНИ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МЕЖДУНАРОДНА КОЗМЕТИЧНА КОМПАНИЯ БЕЗПЛАТНО! СТАРТИРАЙ СВОЙ СОБСТВЕН БИЗНЕС БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНИ ВЛОЖЕНИЯ И ТАКСИ ИЛИ ПРОСТО ПАЗАРУВАЙ С ОТСТЪПКА ЗА ТЕБ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ. FABERLIC ТИ ..

Работа в сферата на МЛМ

гр. София, обл. София
Английска мрежова компания с 20годишен опит, търси дистрибутори от България. Ниска такса за включване, добри продукти, възможност за развитие в цяла Европа и страни от Британската общност. Запов..
СТАНИ ЧАСТ ОТ МОЯ ЕКИП И ПОЛЗВАЙ ОТСТЪПКА! ЗАЩО да се включиш? 1. напълно безплатно е. 2. веднага получаваш правото да пазарувате с 15% отстъпка, директно от производителя Форевър Ливинг Продъ..

Представител на марка

гр. Бургас, обл. Бургас
Търсим представители на международната компания Siberian Wellness. Подходящо за допълнителен доход и за основна дейност. Заплащането е на %.
Здравейте. Набирам хора за представители на Орифлейм. Продуктите са прекрасни, дистрибутор съм на тази козметика от много години. Ползвала съм голяма част от продуктите и съм много доволна от качество..
Продавате натурална козметика, имате дрогерия или търсите нова бизнес възможност? Ние сме представител и директен вносител за България на натуралните продукти на немската марка HEUTEPHARM. Предлагам..

Представител Avon

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ко искаш ново предизвикателство, имаме вълнуващо предложение за теб ? Присъедини се към AVON сега и се забавлявай докато пробваш огромното портфолио от козметични продукти с отстъпка за теб и приятелк..

Пазарувай от Avon с отстъпка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
??? Всички оферти в онлайн брошурата: https://bg.avon-brochure.com/black_friday/#page/1 Вземи ги с допълнително до -30% тук: http://bit.ly/2D7DkYB

Консултант във Faberlic

гр. Варна, обл. Варна
Faberlic - най-голямата руска компания на пазара на директни продажби, производител на уникална патентована кислородна козметика, която доставя кислород в дълбоките слоеве на кожата. Асортиментът на F..

Чудесен Шанс

гр. Бургас, обл. Бургас
Имате ли познати, които Ценят своето ЗДРАВЕ или търсят ВЪЗМОЖНОСТИ за допълнителни доходи? Ако сте привърженик на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ и разговорите с близки и непознати хора не са проблем за вас....
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.