Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Каталожна търговия

50 обяви
Здравейте. Търся готини и сериозни хора, които искат да развиват бизнес и търговия с продуктите на Орифлейм. За цялата страна. Запознай се с бизнес възможността. За повече информация моля пишете ми на..

за безработни

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Красивото лято е вече към края си. Идва есен-дъждовно, сиво, носталгично.. с по-високи разходи за сметки и какво ли не, а ти нямаш работа, но пък имаш въпрос- Как ще се справя? Предлагам ти решение: е..

Avon козметика

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Здравейте предлагам ви да станете част от моя екип. Стани Avon представител, за да разкрасиш живота си с нови хоризонти в една от най-прогресивните международни компании. При нас ще срещнеш цвета на п..

Допълнителна работа

гр. Сливен, обл. Сливен
Готов/а ли си да поемеш по пътя към успеха и финансовата си независимост, да се срещаш с различни и интересни хора всеки ден и да станеш част от компания #1 на пазара? Ако това е така, то побързай д..

Допълнителни доходи

гр. Враца, обл. Враца
... Разширявам екипа си от консултанти за Орифлейм. Работи си по нестандартен начин за първи път в България до сега, предимно онлайн от дома, в удобно за теб време. Онлайн обучения, срещи на живо, м..

Консултант Фаберлик

гр. Бургас, обл. Бургас
Набираме сътрудници за сформиране на екип от Консултанти в новата за България Компания Фаберлик. Нашият екип е голям и силен! Осигуряваме си взаимна подкрепа и сътрудничество. Присъедини се към нас ..

Представител на марка

гр. Бургас, обл. Бургас
Търсим представители на марката на Корпорация ”Сибирско здраве”. Сътрудничеството за допълнителен доход и за основна дейност. Заплащането е на %.

Рестарт за бивши консултантки

гр. Варна, обл. Варна
Ако сте били консултант към МЛМ компания и харесвате идеята на този бизнес, СЕГА можете да започнете на чисто, но този път онлайн. В нашият екип - Ще продавате онлайн чрез дигитален каталог - Ще..

Avon козметика

гр. Бургас, обл. Бургас
Избери най-доброто за себе си и стани представител на Ейвън. Вземи награди от програмата за ”Добре дошъл в Ейвън”, спестявай до 30% от поръчките си и изживей незабравими наградни екскурзии и пътешеств..

Дистрибутор на процент

гр. Дупница, обл. Кюстендил
Фирма Лега Транс ООД е официален представител и вносител за България на продуктите на италианската фирма Eudorex. Във връзка с разширяване дейността на фирмата търсим дистрибутори и т. нар. Съдружни..
Здравейте. Набирам хора за представители на Орифлейм. Продуктите са прекрасни, дистрибутор съм на тази козметика от много години. Ползвала съм голяма част от продуктите и съм много доволна от качество..
Ако ти си енергичен човек, който обича да върши много неща едновременно... Не ти липсва мотивация и обичаш да работиш, но все още не си достигнал до желания доход... Ако търсиш работа с гъвкаво работ..

Допълнителен доход за дами

гр. Варна, обл. Варна
Предлагам допълнителна работа за жени, като онлайн консултанти към Орифлейм. Вече е възможно: - да продавате с онлайн каталог - да създавате екип онлайн - предоставят се безплатни онлайн убоче..
Забравете за всичко, което сте знаели за Орифлейм! Предлагаме напълно нови начини за работа, базиран изцяло в ИНТЕРНЕТ, с използване възможностите на дигиталния маркетинг. Може да изградите онлайн..
Търся отговорен, енергичен и сериозен човек, с компютърна грамотност за свободна позиция на длъжност МЕНИДЖЪР ЕИП. Предлагам също всички продукти на Ейвън изгодно. При интерес не се колебайте да се ..

Бизнес възможност

гр. Варна, обл. Варна
Желаете ли да изградите собствен бизнес в продажбите? Нова немска компания, с висококачествени, натурални продукти, отскоро на българския пазар. Производител на обезболяващи, загряващи и масажни проду..

Предлагам надомна почасова работа

гр. Каолиново, обл. Шумен
Стани представител СЕГА и вземи освен парфюма за 1,99 лв, многото изкушаващи подаръци за нов представител, отстъпки до 45 % от цените в каталога и шанса да грабнеш последен модел ТЕЛЕФОН с реална паза..

Независим дистрибутор

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Работа като независим дистрибутор на Livion Bulgaria, нова компания з България, МЛМ, невероятни световно известни парфюми на конкурентни цени, уникални без аналог хранителни добавки, уникален МЛМ план..
Стани представител на Avon и се възползвай от страхотния шанс да спечелиш Samsung Galaxy S9. Освен тази награда, ще получиш невероятни подаръци и отстъпки. Работата е много лесна и не изисква цялото в..

стани представител на green master

гр. София, обл. София
Здрасти! Искаш ли да станеш дистрибутор на фирма Green Master, за да си печелиш малко допълнителни парички! Аз съм дистрибутор от доста време! Предлагат се много добри продукти, нямаш определени задъл..
Дистрибутор на продукти за здраве, лечебна козметика и продукти за лична хигиена към международно-утвърдена фирма. За 2015 г фирмата е на 24 място в топ 100 фирми за директни продажби. Продуктите мо..
Добре дошли на всички, които искат да променят нещо в живота си с МЛМ Company Бизнес Къде се намирате в момента? Какви са вашите приоритети? Искате ли да промените нещо? Какъв би бил живота ви ако ..
Предлагам работа без работно време и място. Работи се на таргет и заплащането е на процент. Това може да ви докара високи доходи.

Работа в сферата на МЛМ

гр. София, обл. София
Хора с комуникативни умения търси за партньори английска компания с 20годишен опит. Ниска такса за включване, добри продукти, възможност за развитие в цяла Европа и страни от Британската общност. ..

Представители на руска козметика

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Представители на руска козметика регистрацията е безплатна

Каталожна търговия.

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся Представители за Бургас и околността! Регистрацията е безплатна. Без фиксирано работно време. 100%гаранция на продуктите. Печалби до 30%+бонуси и подаръци. Подаръци и парична печалба през абсолю..

Стани представител на Ейвън

гр. София, обл. София
Здравейте, търся да назнача амбициозни хора над 16 години, за моя екип в Ейвън Козметикс. Взимате отстъпки и много подаръци. Всеки който се регистрира сега участва в томбола за телефон Samsyng Galaksy..
Както и да го погледнем, канабисът е във възход! И докато някои все още премислят и чакат най-вероятно пропускат следващия голям БУМ, докато другите вече си поделят тортата! Колко пъти си мислил, ”а..

Стани консултант на Faberlik

гр. Бургас, обл. Бургас
КАРИЕРА В FABERLIC! Компания Faberlic - производител на кислородна козметика №1 в света - Ви предлага изгодна възможност за сътрудничеството. Станете част от нашия екип още сега! Има подаръци за..

Представител Фаберлик

гр. София, обл. София
Набирам консултанти на ”Фаберлик”!! Може да започнете собствен бизнес без никакви вложения, от нулата! Стига да имате хъс и желание за работа. Гарантирам ви пълно съдействие и обучение. За повече инфо..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.