1. home
  2. »
  3. bcРабота
  4. »
  5. Каталожна търговия

Каталожна търговия

57 обяви

MLM партньори

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагаме съдружие, партньорство и обучение във фирма работеща на принципа на мрежови маркетинг.
Започнете своят бизнес! Регистрирайте се във FABERLIC БЕЗПЛАТНО! FABERLIC - най-голямата руска компания на пазара на директни продажби, производител на уникална патентована кислородна козметика. Тя ..

Допълнителни доходи

гр. София, обл. София
Предлагам допълнителна работа, без работно време. Продажба на козметични продукти по каталог / електронен и книжен /. Козметиката е кислородна и компанията, която я предлага е производител. Става ..

Допълнителна работа

гр. Сливен, обл. Сливен
Готов/а ли си да поемеш по пътя към успеха и финансовата си независимост, да се срещаш с различни и интересни хора всеки ден и да станеш част от компания #1 на пазара? Ако това е така, то побързай д..

Представител на марка

гр. Бургас, обл. Бургас
Търсим представители на международната компания Siberian Wellness. Подходящо за допълнителен доход и за основна дейност. Заплащането е на %.
Днес получавате предложение за работа. Може да говорите с приятели за нашите продукти. Това са витамини и минерали за спортисти и хора с активна дейност. Цената на една опаковка е 50 лева. Вие получав..
Искате ли да имате повече свободно време? Искате ли сам да сте си началник и да управлявате собствената си съдба? Искате ли да печелите по още €250, €500, €1000 и дори повече на месец? Искате ли..
За развитие на продажбите в БЪЛГАРИЯ, ние набираме консултанти за старта на DalVita СЕГА без задължителен стартов пакет можете да започне веднага с 30% търговска отстъпка в реално време със собств..

Предлагам работа

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Предлагам работа като дистрибутор на орифлейм.
Консултант по красота на Орифлейм? Защо не! Получавате възможност поне по 3 начина да печелите пари и да се чувствате добре: 1. Чрез регистрация за лично ползване, получавате отстъпка от 20%, кога..

Работа ” Каталожна търовия ” Faberlic

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Искате ли да станете консултант на Faberlic и да станете част от една компания с невероятни продукти с множество сертификати за качество и единствена по рода си патентована кислородна козметика с гриж..

Стани част от Орифлейм

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Започни новата си кариера днес! Безплатна регистрация. Възможности за разтеж. Вълнуващи изненади!
Faberlic е най-голямата руска компания на пазара за директни продажби, производителят на уникална патентована кислородна козметика, която доставя кислород към по-дълбоките слоеве на кожата. Faberlic р..
Здравейте! Казвам се Зорка Икономова (консултант 710468076). Щастлива съм, че съм част от екипа на ФАБЕРЛИК! Компанията предлага на своите консултанти възможност за кариерно развитие, обучение, подаръ..

За хора в пенсионна възраст

гр. Силистра, обл. Силистра
В пенсионна възраст си, но още си активна личност. Искаш да се забавляваш, да пътуваш, да срещаш нови хора, но и да повишиш доходите си. Питаш се, възможно ли е това?! Да, и още как.. Предлагам ти раб..

Avon козметика

гр. Бургас, обл. Бургас
Избери най-доброто за себе си и стани представител на Ейвън. Вземи награди от програмата за ”Добре дошъл в Ейвън”, спестявай до 30% от поръчките си и изживей незабравими наградни екскурзии и пътешеств..

Търся лидери за екипа ми на LIVIOON в България

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Рестарт за бивши мрежовици - нова кариера 2019г.!! Ако сте били консултант към МЛМ компания и харесвате идеята на този бизнес, СЕГА можете да започнете на чисто, но този път онлайн. В нашият е..
Продавате натурална козметика, имате дрогерия или търсите нова бизнес възможност? Ние сме представител и директен вносител за България на натуралните продукти на немската марка HEUTEPHARM. Предлагам..
Ако сте често пред компютъра или ползвате телефона си предлагам ви работа тя се състои в това, да споделяте статии в социалните мрежи, от което вие печелите. Прeдоставя ви се сайт с избрано от вас им..

Допълнителни доходи

гр. София, обл. София
Допълнителна работа, без работно време - дистрибуция на козметични продукти по каталог, електронен и книжен. Фаберлик - предлага уникална декоративна козметика на основата на кислорода. Фаберлик - пре..

Допълнителен доход

Сърбия (RS), обл. Друга държава
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ Подходяща за хора, които са трудолюбиви, упорити, могат/ желаят да работят в екип! Това е мултилевъл маркетинг (МЛМ) с БИО продукти за почистване на дома и ..

Стани представител

гр. Сливен, обл. Сливен
Искате ли да получавате допълнително доходи без никакви усилия и то с продукти, който всяка жена обича! Станете част от семейството на ейвън и получавайте много отстъпки, подаръци и изключително много..

Работа за жени

гр. Варна, обл. Варна
Работа за жени, които са осъзнали, че: • ще бъдат независими / няма да работят за някой друг; ще имат собствени доходи; ще взимат сами решения/ • са упорити и могат да постигат целите си • не се с..
Надомна работа с гъвкаво работно време - заплата - % колкото си изработиш. Стани Мениджър/Представител на Avon! Подаръци, големи отстъпки и много изненади те очакват ако се присъединиш към екипа ни. Б..

Възможност за собствен бизнес

гр. Хасково, обл. Хасково
Международна компания, работеща по голям международен проект на пазара на здравето, предлага възможности за добри доходи: 1- Изграждане на собствен международен бизнес(франчайзинг) с минимални инв..
ИСКАТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА СЕБЕ СИ? ТОВА Е ТОЧНАТА ОБЯВА ЗА ВАС! Изисквания: Основни компютърни умения и мотивация. Всичко останало ще се научи. Условия за работа: ПЕЧАЛБА: ОТ 100 ДО 2500 ЛВ. НА МЕ..
ЗА СТРАНАТА И ЧУЖБИНА Търся за екипа си маркетолог с дигитални умения и желание да развие собствен бизнес чрез притежаваните способности и подкрепата на екипа ни. Предлагам Ви възможност, прилагайк..

Представител на Avon

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Възможност за пазаруване с отстъпка. Много подаръци и привилегии. https://office.avon.bg/PRP/TEODORA

Доход от вкъщи

гр. Бургас, обл. Бургас
Здравейте, става въпрос за консултант към компания Тианде Компанията e най-голямата руска компания за здраве и красота, производител на уникални Тибетски продукти! Регистрацията отнема само 5 минут..
Получи безплатна карта VISA + 20 лв. подарък в нея. Спри да даваш пари на банките, когато пазаруваш онлайн или в чужбина. Без такси за откриване, закриване или месечна поддръжка! 1️)Въвеждате си м..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.