1. home
  2. »
  3. bcРабота
  4. »
  5. Каталожна търговия

Каталожна търговия

60 обяви

Представител на Avon

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Възможност за пазаруване с отстъпка до 30% от цените по брошурата. Много подаръци и привилегии. Много свободно време и забавление http://bit.ly/2OiDAZZ

Предлагам работа като дистрибутор Ейвън. 100лв

гр. Гоце Делчев, обл. Благоевград
Предлагам работа като представител на Ейвън. Не се закупува стартов пакет. Работата е подходяща за жени в майчинство, студенти и хора които си търсят допълнителни доходи. Предлагаме допълнителни доход..
Здравейте дами, да ви се представя: казвам се Събин Събев. Ще се радвам да харесате предложението, което имам за вас. А то е да създадете собствен бизнес с минимална инвестиция /може дори и нулева/. Т..

Допълнителна работа

гр. Сливен, обл. Сливен
Готов/а ли си да поемеш по пътя към успеха и финансовата си независимост, да се срещаш с различни и интересни хора всеки ден и да станеш част от компания #1 на пазара? Ако това е така, то побързай д..
Продавате натурална козметика, имате дрогерия или търсите нова бизнес възможност? Ние сме представител и директен вносител за България на натуралните продукти на немската марка HEUTEPHARM. Предлагам..

Работа за жени

гр. Варна, обл. Варна
Работа за жени, които са осъзнали, че: • ще бъдат независими / няма да работят за някой друг; ще имат собствени доходи; ще взимат сами решения/ • са упорити и могат да постигат целите си • не се с..

Допълнителни доходи

гр. София, обл. София
Предлагам допълнителна работа, без работно време. Продажба на козметични продукти по каталог / електронен и книжен /. Козметиката е кислородна и компанията, която я предлага е производител. Става ..

Присъедини се към моя екип

гр. Бургас, обл. Бургас
Присъедини се към моя екип? ?Фаберлик е мулти-левъл маркетинг компания (МЛМ), която дава идеалната възможност от една страна да пазарувате за лична употреба и без обвързване качествени стоки на изк..

Набирам хора за екипа си

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Набирам хора за електронна търговия на козметика

допълнителен доход

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Работата е свързана с продажби от тях ще печелите от отстъпката, която ще е 20%. За повече информация се обадете на посочения номер или пишете съобщение.

Работа в сферата на МЛМ

гр. София, обл. София
Английска мрежова компания с 20годишен опит, търси дистрибутори от България. Ниска такса за включване, добри продукти, възможност за развитие в цяла Европа и страни от Британската общност. Запов..

Представител на Avon

гр. Бургас, обл. Бургас
Желаещите да станат представители на Avon могат да ми пишат. Регистрацията е безплатна, има много подаръци и големи отстъпки на определени продукти.

Faberlic набира консултанти от цялата страна

гр. Долни чифлик, обл. Варна
Каква сума отделяте на месец за лична хигиена и козметика - шампоани, паста за зъби, кремове, грим, парфюми? Магазинът, от който пазарувате, дава ли ви отстъпка като редовен клиент? А дава ли ви бон..

MLM партньори

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагаме съдружие, партньорство и обучение във фирма работеща на принципа на мрежови маркетинг.

Работа в къщи по компютър.

гр. Кричим, обл. Пловдив
Може да печелите в къщи пари. Дори не е нужно да излизате навън и да продавате нещо. Работата е мултилевъл маркетинг по компютър. Предлагам хранителни добавки, храна или хранителни стоки, както ви е п..
Предлагам обучение в сферата на здравословното хранене, като консултант за препоръка на хранителни добавки и продукти за контрол на теглото. Обучението представлява теория и практика за работа със спе..

Възможност за собствен бизнес

гр. Хасково, обл. Хасково
Международна компания, работеща по голям международен проект на пазара на здравето, предлага възможности за добри доходи: 1- Изграждане на собствен международен бизнес(франчайзинг) с минимални инв..
Искате ли да имате повече свободно време? Искате ли сам да сте си началник и да управлявате собствената си съдба? Искате ли да печелите по още €250, €500, €1000 и дори повече на месец? Искате ли..

Набирам Дистрибутори!

с. Средногорци, обл. Смолян
Здравейте. Набирам хора за представители на Орифлейм. Продуктите са прекрасни, дистрибутор съм на тази козметика от много години. Ползвал съм голяма част от продуктите и съм много доволен от качествот..

Представител на марка

гр. Бургас, обл. Бургас
Търсим представители на международната компания Siberian Wellness. Подходящо за допълнителен доход и за основна дейност. Заплащането е на %.
За развитие на продажбите в БЪЛГАРИЯ, ние набираме консултанти за старта на DalVita 25% търговска отстъпка в реално време със собствения си персонализиран онлайн магазин + бонуси до 22% за личния и..

Стани част от моя екип

гр. Перник, обл. Перник
Ако желаете: да работите в атмосфера, изградена от амбициозни колеги; да получавате възнаграждение, равно на свършената от Вас работа; да имате възможност за самоусъвършенстване и развитие? ..

Avon козметика

гр. Бургас, обл. Бургас
Избери най-доброто за себе си и стани представител на Ейвън. Вземи награди от програмата за ”Добре дошъл в Ейвън”, спестявай до 30% от поръчките си и изживей незабравими наградни екскурзии и пътешеств..
Задавали ли сте си въпросите как да изкарам допълнително пари или как да достигна финансова свобода? Ако отговорът е ДА значи Вие сте от онзи тип хора, които преследват своите мечти. Това, което в..
Ако искате да получавате подаръци всеки месец и да пазарувате с първоначална отстъпка от 20% (като процента може да се повиши) на висококачествени продукти за тяло и дома, може да ми пишете на лично с..

допълнителни доходи

гр. Сливен, обл. Сливен
Руска фирма за кислородна козметика и препарати за домакинството търси силни амбициозни, фокусирани хора. Търся само хора с големи мечти и още по-големи цели. Faberlic предлага възможност за много..

Чудесен Шанс

гр. Бургас, обл. Бургас
Имате ли познати, които Ценят своето ЗДРАВЕ или търсят ВЪЗМОЖНОСТИ за допълнителни доходи? Ако сте привърженик на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ и разговорите с близки и непознати хора не са проблем за вас....
Faberlic е най-голямата руска компания на пазара за директни продажби, производителят на уникална патентована кислородна козметика, която доставя кислород към по-дълбоките слоеве на кожата. Faberlic р..
Искаш ли да награждаваш себе си и да бъдеш специален? Мислиш ли, че заслужаваш нещо повече? Искаш ли допълнителни доходи без, това да пречи на основните ти задължения? Търся мотивирани, позитивн..
СТАНИ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МЕЖДУНАРОДНА КОЗМЕТИЧНА КОМПАНИЯ, СТАРТИРАЙ СВОЙ СОБСТВЕН БИЗНЕС БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНИ ВЛОЖЕНИЯ И ТАКСИ ИЛИ ПРОСТО ПАЗАРУВАЙ С ОТСТЪПКА ЗА ТЕБ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ. FABERLIC ТИ ДАВА ВСИЧК..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.