Каталожна търговия

44 обяви

Пазарувай от Avon с отстъпка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Пазарувай за себе си и своите приятели! Ползвай отстъпки и получавай подаръци. Сега само за 46.70 получаваш - 2 нови премиални аромата за НЕГО и НЕЯ, душ гел 700мл, лосион за премахване на дълготраен грим и спирала за обем!!!

позиция мениджър екип

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Ако сте амбициозни и предприемчиви, обичате хубавата козметика и общуването с нови хора, искате сами да планирате времето си, тази позиция е за вас. Очакват Ви много бонуси и подаръци.

Допълнителна работа

гр. Сливен, обл. Сливен
Готов/а ли си да поемеш по пътя към успеха и финансовата си независимост, да се срещаш с различни и интересни хора всеки ден и да станеш част от компания #1 на пазара? Ако това е така, то побързай д..

Допълнителни доходи

гр. София, обл. София
Предлагам допълнителна работа, без работно време. Продажба на козметични продукти по каталог / електронен и книжен /. Козметиката е кислородна и компанията, която я предлага е производител. Става ..

Представител на марка

гр. Бургас, обл. Бургас
Търсим представители на международната компания Siberian Wellness. Подходящо за допълнителен доход и за основна дейност. Заплащането е на %.

Представител на Avon

гр. Банско, обл. Благоевград
Здравейте, търся амбициозни и отговорни хора, желаещи да се присъединят към моя екип от представители на Avon. Като такива, вие имате много подаръци и привилегии. Предимства: -Получавате % от поръчкат..
Предлагам обучение в сферата на здравословното хранене, като консултант за препоръка на хранителни добавки и продукти за контрол на теглото. Обучението представлява теория и практика за работа със спе..

Търся амбициозни хора за разширяване на екипа ми

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ако си амбициозен, искаш да развиваш свой бизнес без начален капитал, рискове и обвързване! Ако искаш да работиш от вкъщи, плажа, дивана или докато се грижиш за детето си! Ти си точния човек!! Работ..
Здравейте, предлагам ви работа като консултант на Орифлейм. СПЕСТЯВАЙТЕ, ДОКАТО ПАЗАРУВАТЕ ОРИФЛЕЙМ ПРОДУКТИ С 20% ОТСТЪПКА! Възползвайте от всички намаления. Печелете подаръци и пари! Ако имате..

Допълнителни доходи

гр. Русе, обл. Русе
ърсите допълнителна работа, след Вашата основна такава или просто предлог да се видите с приятелите си. Това е идеалния начин да съчетаете полезното с приятното. Предлагам работа като дистрибутор във ..

Работа за теб

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Нямаш работа в момента, съответно и доходи, но пък имаш свободно време, желание и стимул за промяна на своя живот към по-добро. Тук и сега е момента да направиш тази първа крачка с това мое предложени..

Дропшипинг надомна работа

гр. София, обл. София
Квартално Магазинче предлага дропшипинг на най-различни артикули. Това означава да имате голямо разнообразие от стоки, които да продавате, но реално да не ги притежавате и да не се занимавате с тяхнот..
Ако сте често пред компютъра или ползвате телефона си предлагам ви работа тя се състои в това, да споделяте статии в социалните мрежи, от което вие печелите. Прeдоставя ви се сайт с избрано от вас им..
Продавате натурална козметика, имате дрогерия или търсите нова бизнес възможност? Ние сме представител и директен вносител за България на натуралните продукти на немската марка HEUTEPHARM. Предлагам..

Дистрибутор Аквасорс

гр. Варна, обл. Варна
Дистрибутор към Аквасорс.

Работа в сферата на МЛМ

гр. София, обл. София
Английска мрежова компания с 20годишен опит, търси дистрибутори от България. Ниска такса за включване, добри продукти, възможност за развитие в цяла Европа и страни от Британската общност. Запов..

Avon козметика

гр. Бургас, обл. Бургас
Избери най-доброто за себе си и стани представител на Ейвън. Вземи награди от програмата за ”Добре дошъл в Ейвън”, спестявай до 30% от поръчките си и изживей незабравими наградни екскурзии и пътешеств..

Чудесен Шанс

гр. Бургас, обл. Бургас
Имате ли познати, които Ценят своето ЗДРАВЕ или търсят ВЪЗМОЖНОСТИ за допълнителни доходи? Ако сте привърженик на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ и разговорите с близки и непознати хора не са проблем за вас....

Представител на Avon

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Възможност за пазаруване с отстъпка. Много подаръци и привилегии. https://office.avon.bg/PRP/TEODORA

Консултант на Орифлейм

гр. Русе, обл. Русе
Станете консултант на Орифлейм! Предлагайте качествени продукти, и печелете. Как може да печелите с Орифрейм? - Като предлагате продуктите на козметичната фирма. - чрез създаване на нваш екип...

Стани част от Орифлейм

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Започни новата си кариера днес! Безплатна регистрация. Възможности за разтеж. Вълнуващи изненади!
За развитие на продажбите в БЪЛГАРИЯ, ние набираме консултанти за старта на DalVita СЕГА без задължителен стартов пакет можете да започне веднага с 30% търговска отстъпка в реално време със собств..

Набирам консултанти

гр. Копривщица, обл. София
Здравейте! Набирам хора към екипа си за участие в международен бизнес с продажби, който ще ви донесе доста добри печалби. Какви са изискванията? 1. Да боравите добре с компютър. 2. Да имате на..
Здравейте, ако сте амбициозни, позитивни и мотивирани хора, желаещи много добър допълнителен доход. Работите колкото и както пожелаете - он или офлайн. БЕЗ начални такси или инвестиции, БЕЗ задължения..

Работа от дома

гр. Бургас, обл. Бургас
Здравейте... да четете обявата гледате Орифлейм... консултант, мениджър... дрън дрън. Абстрахирайте се от всичко което сте чували за този вид бизнес... Ако ви е писнало ама наистина дотегнало да работ..
Възможност за пазаруване с отстъпка. Много подаръци и привилегии, много добри допълнителни доходи за повече информация ми пишете на лично.

Бизнес възможност

гр. Сливен, обл. Сливен
Предлагаме Ви бизнес възможност с неограничени доходи. Сами разпределяте времето си и възможностите си. Работата е подходяща за студенти, ученици, работещи, които искат да получават допълнителен доход..
Искате ли да имате повече свободно време? Искате ли сам да сте си началник и да управлявате собствената си съдба? Искате ли да печелите по още €250, €500, €1000 и дори повече на месец? Искате ли..

стани представител на green master

гр. София, обл. София
Здрасти! Искаш ли да станеш дистрибутор на фирма Green Master, за да си печелиш малко допълнителни парички! Аз съм дистрибутор от доста време! Предлагат се много добри продукти, нямаш определени задъл..

Дистрибутор на козметика

Австралия (AU), обл. Друга държава
Livioon е нова компания за мрежов маркетинг! • Няма задължителни или минимални поръчки • Няма месечни или годишни абонаменти • Онлайн магазин. каталог: http://terazpl.pl/katb.pdf доставка..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.