1. home
  2. »
  3. bcРабота
  4. »
  5. Каталожна търговия

Каталожна търговия

77 обяви
Ако сте привърженик на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ и разговорите с близки и непознати хора не са проблем за вас... Ако сте креативни, обичате предизвикателствата, преследвате ЦЕЛИТЕ СИ, не си поставяте..

Представител на марка

гр. Бургас, обл. Бургас
Търсим представители на международната компания Siberian Wellness. Изграждане на финансов имунитет. Заплащането е на %.
Предлагам партньорство в компания, която развива бизнеса си в много страни по света. Компанията произвежда продукти за здраве и красота, с доказано качество през годините работа. Продуктите са със..

Консултант ORIFLAME

гр. Варна, обл. Варна
Ако си амбициозен и сериозен, обичаш да пътуваш и да получаваш подаръци присъедини се към екипа ми в Орифлейм и стартирай сега!!! Печелиш 20% от директните продажби + бонуси и подаръци всеки месец! Ре..

Допълнителна работа

гр. Сливен, обл. Сливен
Хей, ако ти е омръзнало от досадни постоянно мрънкащи шефове и от сивото ежедневие стани част от моя екип в AVON сега и избери една от следните опции за себе си: 1. Пазарувай с отсъпка за себе си и ..

Дистрибуторска търговия

гр. Раднево, обл. Стара Загора
Здравейте. Набирам хора за дистрибутори. Ползват ги хора по цял свят. Бих се радвала да станете част от нашия екип! Ако желаете да поръчвате за себе си с отстъпка или да изградите собствен бизнес, как..

Работа към Тианде

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Нека ви разкажа своята лична история! Преди 7-8 месеца започнах да се замислям как да планирам и започна свой бизнес, така че да подсигуря на семуйството си допълнителен доход-обмислях доста вариянти-..

Орифлейм консултанти

гр. Варна, обл. Варна
Здравейте аз съм консултант в орифлейм и търся хора с които да сформираме екип и да си помагаме за в бъдеще. Работата е динамична и имате възможност да се запознаете с нови хора и да пътувате както и ..

Работа изцяло онлайн!!!

гр. София, обл. София
-Нуждаете се от допълнителни доходи? Искате да нямате шефове с които да трупате нерви, Желаете да определяте работното си време сами? Не ви се пътува до работа? Тогава това е работата за вас!!! -Ние..

Почасова работа. Подходяща за ученици.

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Започнахме нашата дейност в България от декември и до сега за 6 месецa, аз имам вече група от над 50 човека, като лично съм поканил 7 от тях. Това е компания, която произвежда чай за регулиране на тег..

NOVA MLM kompania Faberlic

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Парфюми, бяла и декоративна козметика, немски почистващи и перилни препарати. Кислородна козметика на световно ниво и достьпни цени. Над 5000 продукта, като вьв всеки каталог голяма цаст от тях на про..

Набираме Мобилни Консултанти!

гр. Варна, обл. Варна
Компания Тотал Файнанс Сървисес предлага нови работни позиции за хора които обичат да са в движение и да не бъдат ангажирани с работен график. Работата се състои от активно търсене и привличане на кли..
Faberlic е най-голямата руска компания на пазара за директни продажби, производителят на уникална патентована кислородна козметика, която доставя кислород към по-дълбоките слоеве на кожата. Faberlic р..
Фаберлик предлага: работа от къщи без работно време и място безплатна регистрация без първоначален капитал работа в екип безплатно обучение позитивна среда подкрепа възможност за добри печалб..

Работа#представител на козметика

гр. Добрич, обл. Добрич
Търся бизнес партньори или партньор потребител на козметика ”Орифлейм”, подходяща работа за хора, желаещи да изградят собствен бизнес и независим доход.

Фаберлик България

гр. Варна, обл. Варна
Ако имаш нужда от допълнителни доходи и искаш да работиш за себе си, то тогава тази работа е точно за теб! За да се захванеш с тази работа е нужно: - да имаш компютър и интернет; - да си мотивир..

FABERLIC България

гр. Варна, обл. Варна
Регистрирайте се БЕЗПЛАТНО и веднага получавате като Привелигирован Клиент Отстъпки от 20% цените в каталога Подарък за първа поръчка Обучение за продуктите Достъп до всички актуални акции и бон..

Търся консултанти

гр. София, обл. София
Като консултанти ще получите много добра отстъпка от продуктите и отделно при постигнати резултати получавате месечни бонуси. Това е работа с перспектива за успех. Можете да изградите своя структура и..

Допълнителен доход 90% онлайн

гр. Варна, обл. Варна
Предлагаме участие в проект, който Ви дава възможност да работите по напълно нов начин в компания ”Орифлейм”. Проектът се осъществява по интернет и не е свързан с конкретна локация. Всеки има възм..
Предлагам работа от дома с натурални продукти на Форевър Ливинг Продъктс. Защо започнах собствен бизнес с ФЛП? Причините за това са точно три: 1. Разбрах, че обществото се променя, начина на жив..

Независими партньори

гр. София, обл. София
Набирам независими консултанти на Орифлейм. Възможност за допълнителен или основен доход. •Партньорство с най-голямата козметична компания в света; •Без никаква първоначална инвестиция; •Без ф..

IMPERYA е нова Италианска компания!

гр. Варна, обл. Варна
Какво представлява компесационният план? В зависимост от направените поръчки на вас и вашия екип трупате определен брой точки, като за различни достигнати нива имате различен % допълнителна печалба!..

консултант към Тианде

гр. София, обл. София
Ако някой иска допълнителен доход аз съм консултант на Тианде компанията предлага безплатна регистрация безплатно обочението личен онлайн магазин който можете сами да оправлявате да продавате да купув..
Търсим момичета от цялата България, които искат да се присъединят към екипа на Faberlic? ♀. ✅ предлагаме ясни условия за сътрудничество ✅ Вие купувате продукти на специални цени ✅ Работите, когато..
Търся бизнес партньори или партньор потребител на козметика ”Орифлейм”, подходяща работа за хора, желаещи да изградят собствен бизнес и независим доход.

Дропшипинг на детски играчки

гр. Видин, обл. Видин
Предлагам дропшипинг на детски играчки, голям асортимент и наличност. Комисионна 15%

Допълнителен доход с Faberlic

гр. Варна, обл. Варна
? Станете представител на Faberlic! ? Регистрацията е безплатна! ? Не се изисква закупуване на стартови пакети! ? Можете да купувате продукти за себе си или да ги продавате по каталожни цени! ..

Каталожна работа

гр. Смолян, обл. Смолян
Здравейте. Търся амбициозни и отворени за новости хора. Работата е подходяща за жени в майчинство, мъже, работещи хора, безработни и всеки който е навършил 18 години. ? Ако искате да имате свобода..

Стани представител

гр. Сливен, обл. Сливен
Искате ли да получавате допълнително доходи без никакви усилия и то с продукти, който всяка жена обича! Станете част от семейството на ейвън и получавайте много отстъпки, подаръци и изключително много..

Работа в МЛМ

гр. Бургас, обл. Бургас
?И през този месец търся още 2-ма души, които да се присъединят към нас!!! Търся само 2-ма, за да успея да им предам наученото, за да бъдат и те успешни!!! Хора имащи цели и мечти. Хора, които и..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.