1. home
  2. »
  3. bcРабота
  4. »
  5. Каталожна търговия

Каталожна търговия

62 обяви

Партньорство в компания, Вертера ”!

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Търся амбициозни, сериозни и упорити хора, с които да работим заедно. Нямам ограничения за възрастта, всеки е добре дошъл. Това е чудесна възможност за допълнителни доходи, като Вашите резултати завис..

Търся работа

гр. Сливен, обл. Сливен
Търся работа разнос на брошури

Консултант ORIFLAME

гр. Варна, обл. Варна
Ако си амбициозен и сериозен, обичаш да пътуваш и да получаваш подаръци присъедини се към екипа ми в Орифлейм и стартирай сега!!! Печелиш 20% от директните продажби + бонуси и подаръци всеки месец! Ре..
 рекламирай сам в

Търся лидери за екипа ми на FM GROUP в България

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Търся лидери за екипа ми на FM GROUP в България. Рестарт за бивши мрежовици - нова кариера 2020г.!! Ако сте били консултант към МЛМ компания и харесвате идеята на този бизнес, СЕГА можете да започ..

Допълнителна работа

гр. Сливен, обл. Сливен
Хей, ако ти е омръзнало от досадни постоянно мрънкащи шефове и от сивото ежедневие стани част от моя екип в AVON сега и избери една от следните опции за себе си: 1. Пазарувай с отсъпка за себе си и ..

Консултант на козметика и препарати за дома

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Каталожна и онлайн продажба на козметика и препарати за дома. Само сега при събрана поръчка за 100 лв плащате 30 лв. от 22.09 до 04.10
Предлагам възможност за млади хора, ученици и студенти, които искат или имат нужда от: • лични или допълнителни доходи; • независимост; • работа в удобно за тях време; • пътуване, нови запозна..

Представител на марка

гр. Бургас, обл. Бургас
Търсим представители на международната компания Siberian Wellness. Изграждане на финансов имунитет. Заплащането е на %.

Работа от дома

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Работа от дома с продукти за вашето здраве. Една от най-добрите бонусни схеми. Сигурни доходи и здраве в несигурно време на криза. За повече информация ми пишете на вайбър, мейл или скайп.

Орифлейм консултанти

гр. Варна, обл. Варна
Здравейте аз съм консултант в орифлейм и търся хора с които да сформираме екип и да си помагаме за в бъдеще. Работата е динамична и имате възможност да си докарвате допълнителни доходи, да се запознае..
Здрасти, сирурно си търсиш допълнителна работа, която дава възможност не само да припечелваш допълнително пари за бюджета си, но ти позволява да се развиваш само и единствено нагоре по стъпбата на усп..

Работа#представител на козметика

гр. Добрич, обл. Добрич
Търся бизнес партньори или партньор потребител на козметика ”Орифлейм”, подходяща работа за хора, желаещи да изградят собствен бизнес и независим доход.

Бизнес възможност

гр. Варна, обл. Варна
ЖЕЛАЕТЕ ДА СТЕ ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ СЪТРУДНИЦИ НА Allinyoo В БЪЛГАРИЯ!!! Защо Allinyoo - съществува вече 50 години - е стабилна утвърдена на пазара компания от Австрия - собствено производство на утвъ..

Търся представители

гр. Севлиево, обл. Габрово
Здравейте! Работя в партньорство с полската компания PROUVÉ, която предлага парфюми еквивалентни на оригиналните известни марки, хипоалергенни препарати за дома и минерална козметика. -Без таргети..
Стани консултант на Фаберлик Получаваш онлайн магазин с който можеш да работиш от всяка точка на сраната Осигуряваш си стабилни доходи като основна или допълнителна работа Регистрацията е безплатна Ня..

Надомна работа

гр. София, обл. София
Търся да назнача представители и мениджъри от цялата страна. Мечтаеш за гъвкаво работно време? За независимост и допълнителни доходи? За собствен бизнес? Avon е тук, за да ти даде шанса да намериш име..

Работа към Тианде/Козметика

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Нека ви разкажа своята лична история! Преди 7-8 месеца започнах да се замислям как да планирам и започна свой бизнес, така че да подсигуря на семуйството си допълнителен доход-обмислях доста вариянти-..
Предлагаме продукти за здраве и красота, заедно с парфюми и сапун - течен и обикновен, паста за зъби. Можете да печелите екскурзии, чекове с пари и много други неща от компания Форевър. Ако имате пр..

Допълнителен доход с Faberlic

гр. Варна, обл. Варна
Станете представител на Faberlic! Регистрацията е безплатна! Не се изисква закупуване на стартови пакети! Можете да купувате продукти за себе си или да ги продавате по каталожни цени! Получава..

Дистрибутор козметика

гр. Плевен, обл. Плевен
Моят личен начин за изкарване на допълнителен доход. Искам да ви запозная с компания TianDe с която аз работя от няколко месеца, съвместно с отглеждането на моето дете. Компанията освен доказаното си ..
 рекламирай сам в

Предлагам надомна работа

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Здравейте, предлагам надомна работа, свързана с компанията Орифлейм. Всеки, който желае да пазарува за себе си и семейството си продукти с отстъпка, а в същото време да го превърне и в допълнителен до..

Допълнителен доход от вкъщи

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Търся момичета/жени, които са сериозни и имат желание за допълнителен доход от вкъщи. С голяма възможност за развитие и напред във времето с добри печалби.
Faberlic е най-голямата руска компания на пазара за директни продажби, производителят на уникална патентована кислородна козметика, която доставя кислород към по-дълбоките слоеве на кожата. Faberlic р..
Фаберлик предлага: работа от къщи без работно време и място безплатна регистрация без първоначален капитал работа в екип безплатно обучение позитивна среда подкрепа възможност за добри печалб..

Консултанти козметика

гр. Свищов, обл. Велико Търново
Възможностите, които Faberlic Ви предоставя с мрежов маркетинг! Компания Faberlic - производител на кислородна козметика №1 в света - Ви предлага изгодна възможност за сътрудничеството под формата н..
Предлагам партньорство в компания, която развива бизнеса си в много страни по света. Компанията произвежда продукти за здраве и красота, с доказано качество през годините работа. Продуктите са със..

Орифлейм - допълнителна работа

гр. Бургас, обл. Бургас
Орифлейм е една от малкото компании, в които можете да работите изцяло от вкъщи. Ситуацията е абсолютно същата, както когато имате собствен бизнес, но без първоначалната инвестиция, която всъщност..

Аквасорс Сътрудник

гр. Варна, обл. Варна
Сътрудник към Аквасорс

Допълнителен доход

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся усмихнати, сериозни и амбициозни хора за моя екип. Не се изисква закупуване на стартови пакети! Няма изисквания за минимална поръчка. Можете да купувате продукти за себе си или да ги продавате..
FABERLIC е водеща руска компания в областта на преките продажби. Има широка асортимента гама и разнообразни мотивационни програми и акции. Може да се включиш, като ни попиташ на съобщение или използва..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.