Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
40 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Работа чрез интернет | Каталожна търговия | гр. София
Работа чрез интернет
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Искам да поканя в моят екип в Орифлейм, хора, които имат желание да работят самостоятелно в областта на козметиката, предимно чрез интернет! Който се интересува, нека прочете повече на личният ми сайт. https://myoribusiness.wordpress.com
Допълнителна работа | Каталожна търговия | гр. Сливен
Допълнителна работа
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Сава Савов,  преди 13 часа
Имаш свободно време и искаш да си докарваш допълнителен доход без ограничение? Стани представител на AVON и спечели куп подаръци! За повече информация позвъни на посочения телефон!
Представител на марка | Каталожна търговия | гр. Бургас
Представител на марка
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Корпорация ”Сибирско здраве”,  преди 14 часа
Търсим представители на марката на Корпорация ”Сибирско здраве”. Сътрудничеството за допълнителен доход и за основна дейност. Заплащането е на %.
Avon козметика | Каталожна търговия | гр. Бургас
Avon козметика
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 часа
Избери най-доброто за себе си и стани представител на Ейвън. Вземи награди от програмата за ”Добре дошъл в Ейвън”, спестявай до 30% от поръчките си и изживей незабравими наградни екскурзии и пътешествия.
Козметика Ейвън | Каталожна търговия | гр. Бургас
Козметика Ейвън
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 часа
Стани мениджър и можеш да вземеш до 3070 лв. с програма ”Бонус бърз старт”, за да развиеш собствен бизнес с Ейвън. Да взимаш бонуси на всеки 20 дни. Да изживееш незабравими наградни екскурзии и пътешествия, да взимаш награди от допълнителни програми.
набирам бизнес консултанти | Каталожна търговия | гр. Пловдив
набирам бизнес консултанти
, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 15 часа
Обичате ли да пътувате по света и много приключения? Желаете ли да повишите стандарта си на живот? Специално предложение за хора фокусирани върху своето личностно развитие, обичащи предизвикателства. За хора, които в йерархията, шеф на шефа е мой шеф’’, не ги привлича и могат да изхарчат 3000 лв за 5 минути. Ако желаете да промените живота си към по-добро и сте комуникативна личност, ако търсите модерна реализация в международна шведска компания, свържете се с мен. Заповядайте на нашия курс за бизнес консултанти, получаващи доход над 2000 лв накрая на програмата, плаващо работно време, много п..
Работа (и) за работещи | Каталожна търговия | гр. Пловдив
Работа (и) за работещи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
Дистрибуторска и промоутърска дейност: # без изисквания за ибразование и/или опит; # без фиксирано работно време; # по метода на директните продажби и мрежовия маркетинг (MLM) # Предимства: - Ползване на чужд език и Интернет - предишен опит в работа с клиенти, директни продажби и/или мрежов маркетинг; - други умения в областта на маркетинг и/или IT; За информация и кандидатстване: чрез съобщение в сайта или по ел. поща
Каталожна търговия | Каталожна търговия | гр. София
Каталожна търговия
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Здравейте, От юни месец съм консултант към италианска фирма за каталожна продажба на бяла и цветна козметика, парфюми, хранителни добавки и магнитотерапии. Фирмата е на европейския пазар от 34г. Съвсем от скоро и в България. Наистина уникални продукти с много високо качество/в конкуренция с Есте Лаудер/. Търсим инициативни и предприемчиви хора, с които заедно да покажем на българските клиенти едни наистина качествени, хипоалергенни и изчистени от парабени и консерванти продукти. Да покажем и как новите технологии успешно се справят с болката и наистина излекуват! Фирмата е изключител..
бизнес възможност | Каталожна търговия | гр. Бургас
бизнес възможност
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
LR health& beauty България! Независимо от това кой си и с какво се занимаваш в момента и ТИ можеш! Превърни мечтите си в реалност! Да бъдем един екип по пътя на успеха! ☝
Представител на faberlic | Каталожна търговия | гр. Пловдив
Представител на faberlic
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Руска кислородна козметика Безплатна регистрация възможност за кариера
Ново - Дистрибутори за онлайн продажби от цялата страна - Ново | Каталожна търговия | гр. София
Ново - Дистрибутори за онлайн продажби от цялата страна - Ново
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Присъединете се сега и можете да започнете да печелите веднага. Просто покажете на приятелите, семейството и колегите си любимите си продукти. Покажете им каталога и ги попитайте какво можете да поръчате за тях. Ако обичате да прекарвате повечко време във Facebook, ще останете очаровани от факта, че този път ще можете да печелите от всички тези часове, прекарани онлайн. Вие ще работите единствено онлайн използвайки новия електронен каталог. Естествено и традиционните продажби са разрешени за вас без никакви условия. А какво ще кажете за онези модерни кафета, новите хипстърски ресторанти в гр..
Работа ”онлайн” | Каталожна търговия | гр. Пловдив
Работа ”онлайн”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Maria Doicheva-Stankova,  преди 9 дни
Набираме сътрудници за своя нов проект “ Работя онлайн” към компания, занимаваща се с активно директен маркетинг и разпространение на козметични продукти за ежедневна грижа и здравословен начин на живот. Изискванията към кандидатите са следните: - позитивност - мотивираност - отговорност Вие ще получите: - Фирмено обучение - Работа в подкрепящ екип - Гъвкаво работно време - Възнаграждение и бонуси, обвързани с резултатите. За да кандидатствате за тази позиция, ми пишете на ЛС
Работа с гъвкаво работно време | Каталожна търговия | гр. Пловдив
Работа с гъвкаво работно време
Работа с гъвкаво работно време
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Работа с гъвкаво работно време,  преди 9 дни
Предлагам работа за ученици, студенти, жени в майчинство, и хора, които се нуждаят от допълнителен доход. Работното място е офис - козметичен шоурум в Центъра на Гр. Пловдив Работното време е гъвкаво, ненормирано и може да се адаптира според личното ежедневие. Всички работим в екип и взаимно си помагаме или се заместваме. Работата се състои в три направления: 1. Продажба на козметика. 2. Управление на хора. 3. Кариерно развитие след обучение за сметка на фирмата, възможност за пътуване по света за сметка на фирмата и постигане на доход над 1000лв. РАБОТАТА ОСИГУ..
Каталожна търговия. | Каталожна търговия | гр. Бургас
Каталожна търговия.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 дни
Набирам представители за Бургас и околността! Регистрацията е безплатна. Без фиксирано работно време. 100%гаранция на продуктите. Печалби до 30%+бонуси и подаръци. Подаръци и парична печалба през абсолютно всяка кампания! Колко и кога ще работите определяте вие. Ще ви обуча и покажа всичко, което ви е нужно, за да бъдете най-добри като представители! Получавате парфиюм Avon Parisian Chic(най-новият парфюм на Avon ), като подарък, в края на първата ви кампания! Подарявам 3 каталога, за добър старт на вашата работа в моя екип! :) За въпроси и регистрация пишете на лични, позвъне..
Шофьор дистрибутор на мебели | Каталожна търговия | гр. Созопол
Шофьор дистрибутор на мебели
, гр. Созопол, обл. Бургас,  преди 14 дни
Предлагам работа в къщи. Печелите 25 % от продажбите на фирмата. Всеки месец трябва да имате 2000 лева от продукти и получавате бонус. Имате възможност да създадете собствена група от дистрибутори. От тях получавате още 5 % от техните продажби. И ако имате шанс да бъде голяма групата още по голям бонус до 40 %. Предлагате магнитни продукти с широко приложение в домакинството. Може да видите продуктите и цените на този сайт: www.nikken.com какво трябва да направите първо? Оставете си имейла в съобщение за контакт с подателя. Ще получите от мен имейл и видео за работата.
динамична работа | Каталожна търговия | гр. Ямбол
динамична работа
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: Мария Стоянова,  преди 18 дни
Имаш свободно време и искаш допълнителни доходи стани представител AVON спечели куп подаръци позвъни на посочения тел.
Мениджър на екип | Каталожна търговия | гр. Пловдив
Мениджър на екип
, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Avon,  преди 23 дни
Динамична работа, за хора които обичат предизвикателствата. Набиране и обучение на екип. -Граждански договор; -Атрактвино възнаграждение; -Фиксиран бонус; -Ненормирано работно време; -Може и хора без опит
Работа с възможност за развитие на собствен бизнес за всякаква възраст | Каталожна търговия | гр. София
Работа с възможност за развитие на собствен бизнес за всякаква възраст
гр. София, обл. София,  Подател: Monny Smile,  преди 26 дни
Световноизвестна компания в над 160 държави, която е на пазара повече от 50 години предлага работа. Голямото разнообразие на световни марки с гарантирано качество, ще улесни достъпа Ви до повече клиенти. Актуална информация за продуктите, рекламни материали и всички други необходими средства се предоставят напълно безплатно след вашата регистрация. Своевременно се организират семинари и обучения, които също са напълно безплатни за дистрибуторите. Работата може да се извършва както от компютър, така и чрез лични срещи с вашите бъдещи клиенти или бизнес партньори в удобно за вас време. Еди..
Представител на Avon cosmetics | Каталожна търговия | гр. София
Представител на Avon cosmetics
гр. София, обл. София,  Подател: Ралица Георгиева,  преди 26 дни
Ти можеш да вдъхновиш стотици жени да преоткрият красотата си, да повярват в силата на усмивката и да получават комплименти всеки ден. Очакват те подаръци и бонуси с всяко изпълнено условие и пусната поръчка. Най-добре започни да освобождаваш място в шкафовете у дома за продуктите на Avon.
Допълнителни доходи | Каталожна търговия | гр. Пловдив
Допълнителни доходи
, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Тениту Атанасова,  преди 28 дни
Искате ли да станете част от една от най-добрите и утвърдили се компании за козметика? Сега е моментът! Единственото което трябва да направите е да попълните кратката форма, а ние ще се свържем с вас. http://709194117.shop.faberlic.com/bg/conscareer
Предлагам Работа | Каталожна търговия | гр. София
Предлагам Работа
Asen Grigorov
гр. София, обл. София,  Подател: Asen Grigorov,  преди 30 дни
Предлагам работа на продавач-консултанти за козметика.
консултант на ОРИФЛЕЙМ | Каталожна търговия | гр. Пловдив
консултант на ОРИФЛЕЙМ
, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ет нели,  преди 37 дни
Предлагам работа като консултант на ОРИФЛЕЙМ, през удобно за Вас време и изцяло по изграден нов принцип на работа. Работи се 80% онлайн чрез Вашия компютър и само 20 % е консултантската част, даже като навлезете в работата може да се работи 100% онлайн. За целта трябва само да се регистрирате и да започвате работа. Има много подаръци, изненади и запознанство с много успели жени от сферата от цяла България. Регистрирайте се на линка и започнете работа, лично аз ще Ви съдействам във всяко отношение. Ето и линк: http://bit.ly/доходи-от-дома Ако не се отвори линка копирайте го и го поставете в..
Консултант ”Фаберлик” | Каталожна търговия | гр. Гоце Делчев
Консултант ”Фаберлик”
гр. Гоце Делчев, обл. Благоевград,  Подател: Elena Potapova,  преди 38 дни
Faberlic - най-голямата руска компания на пазара на директни продажби, производител на уникална патентована кислородна козметика, която доставя кислород в дълбоките слоеве на кожата. Дадената технология е позволила да направим пробив в индустрията за грижа за кожата и подмладяването. Асортиментът на Faberlic представя цялата гама от средства за грижа за кожата и косата, ексклузивна френска парфюмерия, декоративна козметика, както и продукти за дома и здравето. Компанията произвежда повече от 1000 артикула в своята продукция, като има има 30 патента и влиза в рейтинга «Топ-100 козметични ко..
орифлем | Каталожна търговия | гр. Сливен
орифлем
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: весела господинова,  преди 48 дни
Присъединете се към Орифлейм още днес и започнете вълнуващо приключение към вашето светло бъдеще! Като Консултант ще имате възможност да изглеждате добре, да печелите пари и да се забавлявате. Нашата мисия е да сбъдваме мечти. Това означава да ви предоставим инструментите и да ви дадем вдъхновението, с които да промените живота си към по-добро и да постигнете личните си цели.Допълнителни доходи .Подходящо за хора който искат да спечелят допълнителни доходи.Това са подаръците ако се регистрирате през този месец http://bulgaria.oriflame.com/RC2.2016.pdf
Търся Лидери | Каталожна търговия | гр. Сливен
Търся Лидери
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 54 дни
Имате лидерски умения и искате да работите за себе си, без шеф над главата си. Имате нужда от доходи, без първоначална инвестиция. Или искате да купувате качествена шведска козметика на доставни цени и да получавате подаръци. Всички, който искат да се развиват и успяват звъннете и ще Ви включа в екипа.
Работа с AVON | Каталожна търговия | гр. Бургас
Работа с AVON
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Гинка Митева,  преди 58 дни
До 30% комисионна! Перфектно! Печелиш докато се забавляваш! Обади ми се!
Стани представител | Каталожна търговия | гр. Сливен
Стани представител
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 96 дни
Стани Представител Avon ти дава възможност да бъдеш независима и да вдъхновяваш стотици жени да преоткрият красотата си. Присъедини се днес
Дистрибутор на продукти за здраве и лична хигиена | Каталожна търговия | гр. София
Дистрибутор на продукти за здраве и лична хигиена
гр. София, обл. София,  преди 97 дни
Дистрибутор на продукти за здраве, лечебна козметика и продукти за лична хигиена към международно-утвърдена фирма. За 2015 г фирмата е на 24 място в топ 100 фирми за директни продажби. Продуктите могат да се продават във фризьорски и козметични салони, спа центрове, към хотели, фреш барове, биомагазини, билкови аптеки, медицински центрове за алтернативна медицина, от кинезитерапевти, масажисти и тн. Фирмата издава данъчни фактури. Имате възможост да имате свой собствен онлайн магазин на 23 езика и да си регистрирате клиенти в цял свят. Заплащането е точно. Фирмата е коректна.
Предлагам надомна или почасова работа с прилични доходи | Каталожна търговия | гр. Перник
Предлагам надомна или почасова работа с прилични доходи
гр. Перник, обл. Перник,  Подател: Емилия Тодорова,  преди 104 дни
Разширявам бизнеса си във вашия район и търся няколко различни типа хора за съвместна работа, хора които да осъществяват продажби и ръководители на екипи. Ще работите от дома си в удобно за вас време и ще ви бъдат предоставени пълно обучение и подкрепа. Прилични доходи и бонуси.
стани представител на green master | Каталожна търговия | гр. София
стани представител на green master
гр. София, обл. София,  Подател: Arais,  преди 142 дни
Здрасти! Искаш ли да станеш дистрибутор на фирма Green Master, за да си печелиш малко допълнителни парички! Аз съм дистрибутор от доста време! Предлагат се много добри продукти, нямаш определени задължителни поръчки на месец, можеш дори само на теб да си поръчваш разни неща на по-ниски цени, с голяма отстъпка! Регистрацията е безплатна. Има козметика, уникални парфюми имитации на маркови, но много сполучливи и трайни, микрофибърни кърпи, както и различни препаррати за почистване, турмалинови продукти, витамини и хранителни добавки и доста други продукти. Всички са със сертификати за качество..
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг