Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
62 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Допълнителни доходи за жени | Каталожна търговия | гр. Варна
Допълнителни доходи за жени
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Екип 6х21,  преди 18 часа
Ако сте БИВШ консултант на МЛМ компании, които продават по каталог, но ви е омръзнало да разнасяте каталози, можете да се включите в нашият проект за работа по интернет от дома съвместно с Орифлейм. Развихме проекта така, че вече е възможно: - да продавате онлайн чрез дигитален каталог - да градите екип онлайн - да се обучавате онлайн Минимални изисквания: компютър, интернет, основни познания за сърфиране, скайп акаунт. Предложението важи за цялата страна. За да разберете повече за проекта регистрирайте се на линка и получете безплатно видео http://bit.ly/Дамски_бизнес_он..
Допълнителна работа | Каталожна търговия | гр. Сливен
Допълнителна работа
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Сава Савов,  преди 18 часа
Имаш свободно време и искаш да си докарваш допълнителен доход без ограничение? Стани представител на AVON и спечели куп подаръци! За повече информация позвъни на посочения телефон!
консултанти Фаберлик | Каталожна търговия | гр. Бургас
консултанти Фаберлик
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Станете консултант на Фаберлик-кислородна козметика № 1 в света. Фаберлик е невероятна руска компания, с близо 20 годишна история, собствен научно-изследователски център и многобройни патенти, предлагаща широк спектър от качествени продукти, на изключително достъпни цени! Над 5 000 000 клиента в 29 държави се доверяват всекидневно на 30 патентовани технологии и собствени разработки на фирмата. Компанията предлага широк асортимент от продукти като грим, бяла козметика, препарати за дома, бельо и даже дрехи. Голяма част от продукцията на Фаберлик се разработва в най-известните и престижни ..
Козметика Ейвън | Каталожна търговия | гр. Бургас
Козметика Ейвън
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Стани мениджър и можеш да вземеш до 1250 лв. с програма ”Бонус бърз старт”, за да развиеш собствен бизнес с Ейвън. Да взимаш бонуси на всеки 20 дни. Да изживееш незабравими наградни екскурзии и пътешествия, да взимаш награди от допълнителни програми.
Avon козметика | Каталожна търговия | гр. Бургас
Avon козметика
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Избери най-доброто за себе си и стани представител на Ейвън. Вземи награди от програмата за ”Добре дошъл в Ейвън”, спестявай до 30% от поръчките си и изживей незабравими наградни екскурзии и пътешествия.
Орифлейм - надомна работа като консулнант | Каталожна търговия | гр. Бургас
Орифлейм - надомна работа като консулнант
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Орифлейм е вашият начин да изглеждате чудесно, да печелите пари и да се забавлявате. Може да работите от вкъщи или да идвате в нашите офиси. Не са нужнки никакви предварителни инвестиции или закупуване на продукти предварително. Възможност за допълнителни доходи. Свържете се с мен на съобщение или на номера посочен с описанието.
Работа за консултанти | Каталожна търговия | гр. Пазарджик
Работа за консултанти
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Monika Rangelova,  преди 2 дни
Работа с AVON | Каталожна търговия | гр. Бургас
Работа с AVON
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Гинка Митева,  преди 2 дни
До 30% комисионна! Перфектно! Печелиш докато се забавляваш! Обади ми се! Можеш да работиш само от твоя компютър! Обучение! обади ми се за подробности.
стани представител на green master | Каталожна търговия | гр. София
стани представител на green master
гр. София, обл. София,  Подател: Arais,  преди 2 дни
Здрасти! Искаш ли да станеш дистрибутор на фирма Green Master, за да си печелиш малко допълнителни парички! Аз съм дистрибутор от доста време! Предлагат се много добри продукти, нямаш определени задължителни поръчки на месец, можеш дори само на теб да си поръчваш разни неща на по-ниски цени, с голяма отстъпка! Регистрацията е безплатна. Има козметика, уникални парфюми имитации на маркови, но много сполучливи и трайни, микрофибърни кърпи, както и различни препаррати за почистване, турмалинови продукти, витамини и хранителни добавки и доста други продукти. Всички са със сертификати за качество..
Бизнес възможност | Каталожна търговия | гр. Варна
Бизнес възможност
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Порто Франко,  преди 2 дни
Предлагам БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТ, за всеки с желание да изгради собствен бизнес. Нова немска компания, с висококачествени, натурални продукти, отскоро на българския пазар. Не е МЛМ. Корпоративни и индивидуални продажби на козметиката за тяло, обезболяващи гелове и фармацията. Подходяща за всеки работещ или с добри позиции в сферата на: -професионални масажи(лечебни, терапевтични и отпускащи) -физиотерапевти и кинезитерапевти -фитнес центрове -Спа центрове -центрове и салони за красота -спортни школи и отбори(футбол, волейбол, баскетбол, контактни спортове) Работим на принципа -една област, ..
Работа/Бизнес от ново поколение | Каталожна търговия | гр. Пловдив
Работа/Бизнес от ново поколение
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Възможност за работа или развитие на собствен бизнес по четири различни начина: директни продажби срещу комисионна, франчайз, развиване на мрежа от дистрибутори, развиване на мрежа от лоялни клиенти; За информация и кандидатстване: чрез съобщение в сайта, по ел. поща или на посочения телефон.
Работа в сферата на МЛМ | Каталожна търговия | гр. София
Работа в сферата на МЛМ
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Хора с комуникативни умения търси за партньори английска компания с 20годишен опит. Ниска такса за включване, добри продукти, възможност за развитие в цяла Европа и страни от Британската общност. Заповядайте в екипа ни за да изградим заедно Вашата млм империя носеща Ви допълнителен доход до 1000 (а и повече) лв. месечно.
Предлагам работа | Каталожна търговия | гр. Монтана
Предлагам работа
гр. Монтана, обл. Монтана,  преди 4 дни
Предлагам работа като представител на AVON. Това е работа която можете да вършите в свободното си време без да имате шев на главата си. Колкото повече клиенти привлечете към себе си толкова повече поръчки ще направите. А това ще е плюс към вас защото вие ще печелите процент от цялата сума на поръчката ви. ПРИ ПОРЪЧВАНЕ НА ПРОДУКТИ НА ЕЙВЪН ЗА ОПРЕДЕЛЕНА СУМА, ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ ПОЛУЧАВАТ СЛЕДНИТЕ ОТСТЪПКИ ТОЗИ ЦЕНАТА В БРОШУРАТА: ОТСТЪПКА 25% ЗА ПОРЪЧКА НАД 210,01 ЛВ ОТСТЪПКА 20% ЗА ПОРЪЧКА ОТ 110,01 ДО 210,00 ЛВ ОТСТЪПКА 15% ЗА ПОРЪЧКА ОТ 50,01 ДО 110,00 ЛВ Освен отстъпките имате възмож..
Почасова работа | Каталожна търговия | гр. Пловдив
Почасова работа
, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 5 дни
Търся сътрудници за моя екип, с които да работим и да успяваме заедно. В компания занимаваща се с разпространение на продукти за ежедневна грижа и здравословен начин на живот. Компанията предлага: -Фирмени обучения - безплатни -Работа в подкрепящ екип -Гъвкаво работно време -Възнаграждения и бонуси, обвързани с резултати Трябва да бъдете: -Позитивни -Отговорни -Мотивирани -Упорити -Хора искащи промяна -Хора, които искат собствен бизнес - Хора, които искат да бъдат здрави, да изглеждат и да се чувстват добре. Работата е подходяща за: -Млади хора -Майки в майчинство -Студен..
Стани един от първите дистрибутори на Livioon, направи свой екип и печели! | Каталожна търговия | гр. Пловдив
Стани един от първите дистрибутори на Livioon, направи свой екип и печели!
, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 5 дни
Livioon e новостартираща в България, полска, козметична компания! Набираме скорост и ще стартираме края на февруари! Ако искате допълнителни доходи и развитие в международна компания, сега е момента! Какво ни прави толкова специални: - Най-добрият на пазара План за възнаграждения, с цел насърчаване на прозрачността и нейната ефективност, възнаграждаващ основата на структурата ви без ограничения! - 50% от глобалния оборот, който се изплаща на партньорите ни! - До 40% печалба от продажби! - Car bonus (Бонус автомобил) в пари от ниво 13%! - Допълнителни кодове от ниво ..
Представител на марка | Каталожна търговия | гр. Бургас
Представител на марка
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Корпорация ”Сибирско здраве”,  преди 5 дни
Търсим представители на марката на Корпорация ”Сибирско здраве”. Сътрудничеството за допълнителен доход и за основна дейност. Заплащането е на %.
ekип за работа | Каталожна търговия | гр. Враца
ekип за работа
гр. Враца, обл. Враца,  Подател: Светла Господинова,  преди 7 дни
Нова компания за козметика стартира в България през месец февруари. Набирам хора за екипа си. Всеки консултант ще има собствен ел. адрес и няма да се налага да носи каталози. Ще има и каталози разбира се. Ако има желаещи отговарям на всякакви въпроси. https://sigospodinova.livioon.com
Стани представител | Каталожна търговия | гр. Сливен
Стани представител
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 8 дни
Искате ли да получавате допълнително доходи без никакви усилия и то с продукти, който всяка жена обича! Станете част от семейството на ейвън и получавайте много отстъпки, подаръци и изключително много възможности за реализация! Всичко е напълно безплатно! Пишете ми, ако искате да разберете повече
Работа със козметика | Каталожна търговия | гр. Кърджали
Работа със козметика
гр. Кърджали, обл. Кърджали,  Подател: Emiliaq Hadjiiska,  преди 8 дни
Винаги сте искали лека, приятна и неангажираща работа, която да е подходяща за всички възрасти и без работно време? Орифлейм предлага всичко това в едно, а и не само! Тук при нас можете да създадете нов собствен бизнес, да се поглезите с продуктите ни, които са направени изцяло на растителна основа и също така да печелите добри пари! Ако имате хъс и желание за развитие, заповядайте в нашия екип! За повече информация www.video.6x21.com/445935.html
Дистрибуция на косметика | Каталожна търговия | гр. Петрич
Дистрибуция на косметика
гр. Петрич, обл. Благоевград,  Подател: Groznoto Pate,  преди 10 дни
Стани представител в компания LIVIOON INTERNATIONAL която сега стъпва на българския пазар Само сега до края на месец февруари е безплатна регестрацията. Прекрасна косметика, грижа за косата, тялото и прекрасни аромати. Получавате 20% отстъпка на всички продукти + бонуси. Получавате и безплатен интернет магазин. ЗАСЛУЖАВА СИ И НИЩО НЕ ГУБИТЕ!!!
Ново - Дистрибутори за онлайн продажби от цялата страна - Ново | Каталожна търговия | гр. София
Ново - Дистрибутори за онлайн продажби от цялата страна - Ново
гр. София, обл. София,  преди 11 дни
Присъединете се сега и можете да започнете да печелите веднага. Просто покажете на приятелите, семейството и колегите си любимите си продукти. Покажете им каталога и ги попитайте какво можете да поръчате за тях. Ако обичате да прекарвате повечко време във Facebook, ще останете очаровани от факта, че този път ще можете да печелите от всички тези часове, прекарани онлайн. Вие ще работите единствено онлайн използвайки новия електронен каталог. Естествено и традиционните продажби са разрешени за вас без никакви условия. А какво ще кажете за онези модерни кафета, новите хипстърски ресторанти в гр..
Набираме консултанти и дистрибутори на Faberlic | Каталожна търговия | гр. Варна
Набираме консултанти и дистрибутори на Faberlic
ФАБЕРЛИК БЪЛГАРИЯ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ФАБЕРЛИК БЪЛГАРИЯ,  преди 12 дни
Станете Привилегирован Клиент или Консултант и БЕЗПЛАТНО ще получите намаление на цялата продукция на Кислородна Козметика Faberlic. Присъединете се сега!
работа без шеф | Каталожна търговия | гр. Сливен
работа без шеф
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Иванова,  преди 13 дни
Станете представител на нова и качествена козметика. Работете от вкъщи без шеф и работно време. Възползвайте се от възможност за допълнителни доходи. Моля изпратете вашето CV на посочения мейл или се регистрирайте на посоченият по долу линк и ние ще се свържем с Вас.
допълнителен доход | Каталожна търговия | гр. Карлово
допълнителен доход
гр. Карлово, обл. Пловдив,  преди 13 дни
Търсим млади, комуникативни личности с желание за работа в екип. Нашето предложение е гъвкаво работно време, заплащане обвързано с постигнатите резултати.
Търся представители за Ейвън, желаещи развитие на мениджърска позиция към Ейвън козметикс! | Каталожна търговия | гр. Бургас
Търся представители за Ейвън, желаещи развитие на мениджърска позиция към Ейвън козметикс!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 13 дни
Работа в екип, на граждански договор, възходящи доходи в процеса на работа.
Приемам хора в моя екип! | Каталожна търговия | гр. Сандански
Приемам хора в моя екип!
гр. Сандански, обл. Благоевград,  Подател: Nadya Zlatkova,  преди 14 дни
СТАНЕТЕ КЛИЕНТ ИЛИ КОНСУЛТАНТ НА FABERLIC И БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ МОЯ ЕКИП! Здравейте, реших да ви запозная с нещо много практично, удобно и най-важното финансово изгодно! Аз съм човек, който не обича да се лута навън по магазините и да избирам. За мен това е натоварващо и отнемащо от времето ми. Предпочитам да пазарувам он-лайн, с кафе в ръка и по пантофи :) Точно по този начин открих руската компания Faberlic, която предлага огромна гама от средства за грижа за кожата и косата, ексклузивна френска парфюмерия, декоративна козметика, както и продукти за дома и здравето. Компанията произвежда ..
динамична работа | Каталожна търговия | гр. Ямбол
динамична работа
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: Мария Стоянова,  преди 14 дни
Имаш свободно време и искаш допълнителни доходи стани представител AVON спечели куп подаръци позвъни на посочения тел.
Търсите допълнителни доходи? Искате да работите в удобно за вас време? | Каталожна търговия | гр. София
Търсите допълнителни доходи? Искате да работите в удобно за вас време?
гр. София, обл. София,  Подател: Denitsa Obretenova,  преди 16 дни
БИЗНЕС ЗА МОМИЧЕТА! Обичате ли подаръци? Искате ли да ползвате качествена козметиката, парфюми, стоки за дома, бельо, дрехи и аксесоари на достъпни цени? ТЪРСИТЕ ЛИ РАБОТА ОТ ВКЪЩИ? Какво ще кажете за собствен ОНЛАЙН МАГАЗИН НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО? Възможност за развитие, докато се забавлявате и пазарувате! Ако искате и Вие да сте част от нашия екип, свържете се с мен Очаквам Ви!
AVON представител | Каталожна търговия | гр. София
AVON представител
гр. София, обл. София,  преди 17 дни
Стани представител на Аvon печалби до 30 процента +бонуси и подаръци. Без такса регистрация. При желание изпращам материали. За повече информация ми пишете или се обадете.
Втора работа | Каталожна търговия | гр. Враца
Втора работа
, гр. Враца, обл. Враца,  преди 20 дни
СЪЗДАЙ СВОЯ СОБСТВЕН ОНЛАЙН БИЗНЕС СЕГА! Здравей, Търсиш ли си работа в удобно за теб време, по 1-2 часа на ден (може и по цял ден-зависи от теб), главно онлайн на компютър от дома, но ако имаш време да отделиш, може и на живо. Стани Консултнт в нашият екип. Печелят се пари не само от директни продажби и големи отстъпки, но и от твоя екип. Много подаръци, пътувания, отстъпки, онлайн обучения, нови познанства. За първи път в България се работи по този нестандартен начин и само при нас!!! За да се убедиш, виж всички подробности във видеото на линка http://www.video.6x21.com/437206.htm..
« Предишна | 123 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг