Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Каталожна търговия

52 обяви

за безработни

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Идва есен-дъждовно, сиво, носталгично.. с по-високи разходи за сметки и какво ли не, а ти нямаш работа, но пък имаш въпрос- Как ще се справя? Предлагам ти решение: ела в единственият Онлайн екип на Ор..

Онлайн работа

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Здравейте! Реших да да ви споделя как попаднах в Орифлейм и как се чувствам сега. Работя с компанията Орифлейм от няколко месеца и то в Онлайн екипа. Прочетох обява за работа в интернет, заинтригу..
Здравейте предлагам ви почасова и надомна работа, без шеф и работно време. С възможност за личностно и кариерно развитие. Обявата важи за хора от цяла България!!!

Работа в сферата на МЛМ

гр. София, обл. София
Хора с комуникативни умения търси за партньори английска компания с 20годишен опит. Ниска такса за включване, добри продукти, възможност за развитие в цяла Европа и страни от Британската общност. ..

Искате допълнителни доходи?

гр. София, обл. София
Ако искате доходи без да работите -тази оферта не е за вас! Ако искате много $$$ - тази оферта не е за вас! Ако искате бързи $$$ - тази оферта не е за вас! НО: Ако приемете нашето предложение,..

Avon козметика

гр. Бургас, обл. Бургас
Избери най-доброто за себе си и стани представител на Ейвън. Вземи награди от програмата за ”Добре дошъл в Ейвън”, спестявай до 30% от поръчките си и изживей незабравими наградни екскурзии и пътешеств..
Забравете за всичко, което сте знаели за Орифлейм! Предлагаме напълно нови начини за работа, базиран изцяло в ИНТЕРНЕТ, с използване възможностите на дигиталния маркетинг. Може да изградите онлайн..

Представител на марка

гр. Бургас, обл. Бургас
Търсим представители на международната компания Siberian Wellness. Подходящо за допълнителен доход и за основна дейност. Заплащането е на %.

Бизнес възможност

гр. Варна, обл. Варна
Желаете ли да изградите собствен бизнес в продажбите? Нова немска компания, с висококачествени, натурални продукти, отскоро на българския пазар. Производител на обезболяващи, загряващи и масажни проду..

Допълнителна работа

гр. Сливен, обл. Сливен
Готов/а ли си да поемеш по пътя към успеха и финансовата си независимост, да се срещаш с различни и интересни хора всеки ден и да станеш част от компания #1 на пазара? Ако това е така, то побързай д..
Независимо дали става дума за допълнителна работа или като основна дейност. Търся ангажирани и мотивирани консултанти, които искат да се справят с това конкретно предизвикателство. Осигурете си допъ..

Консултант Фаберлик

гр. Бургас, обл. Бургас
Набираме сътрудници за сформиране на екип от Консултанти в новата за България Компания Фаберлик. Нашият екип е голям и силен! Осигуряваме си взаимна подкрепа и сътрудничество. Присъедини се към нас ..
Вие сте в отпуск по майчинство или ви предстои да станете майка. Не можете да си позволите да работите на пълен или половин работен ден. Предлагам да се включите в нашия Проект „Моята онлайн кариера..

Рестарт за бивши консултантки

гр. Варна, обл. Варна
Ако сте били консултант към МЛМ компания и харесвате идеята на този бизнес, СЕГА можете да започнете на чисто, но този път онлайн. В нашият екип - Ще продавате онлайн чрез дигитален каталог - Ще..

Работа и бизнес

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Всеки от вас, който иска да пазарува с 15% отстъпка Форевър продукти - може сам да се регистрира чрез бланката за ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ в сайта на Форевър България на този линк: https://www.flp.bg/bg/j..

Avon козметика

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Здравейте предлагам ви да станете част от моя екип. Стани Avon представител, за да разкрасиш живота си с нови хоризонти в една от най-прогресивните международни компании. При нас ще срещнеш цвета на п..
Изключително приятна и градивна работа без регламентирано работно време като независим сътрудник в мултилевъл компания с 33-годишна история и представителство в 28 държави. Предлагат се сертифицирани ..

Орифлем България

гр. Сливен, обл. Сливен
Присъединете се към Орифлейм още днес и започнете вълнуващо приключение към вашето светло бъдеще! Като Консултант ще имате възможност да изглеждате добре, да печелите пари и да се забавлявате. Нашата ..

Представител Avon

гр. Банкя, обл. София
Набирам представители за AVON. Регистрацията е безплатна! Всеки месец има подаръци за представители, а сега всеки нов представител участва в томбола за чисто нов телефон :) За повече информация не се ..
Фаберлик е руска, международна, развиваща се с бързи темпове компания за качествена козметика, препарати за пране и почистване, хранителни, добавки и бижутерия. Mрежов маркетинг, перфектна органи..

Дистрибутор на процент

гр. София, обл. София
Фирма Лега Транс ООД е официален представител и вносител за България на продуктите на италианската фирма Eudorex. Във връзка с разширяване дейността на фирмата търсим дистрибутори и т. нар. Съдружни..

Бизнес възможност CBD

гр. София, обл. София
Допълнителна информация Желаете ли да изградите собствен бизнес в продажбите? Нова компания, с висококачествени, натурални продукти, отскоро на българския пазар. Производител на обезболяващи, заг..

Търся лидери за екипа ми на LIVIOON в България

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Рестарт за бивши мрежовици САМО за 21.00 лв. до 30-09-2018г. Ако сте били консултант към МЛМ компания и харесвате идеята на този бизнес, СЕГА можете да започнете на чисто, но този път онлайн. ..
Здравейте, предлагам почасова работа с възможност за доходи над 1000лв. Работата изисква да бъдете отговорен за създаването и развитието на собствен екип с помощ от наша страна. Този екип трябва д..

стани представител на green master

гр. София, обл. София
Здрасти! Искаш ли да станеш дистрибутор на фирма Green Master, за да си печелиш малко допълнителни парички! Аз съм дистрибутор от доста време! Предлагат се много добри продукти, нямаш определени задъл..

Твоя допълнителен доход

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Здравейте! Търся сериозни и отговорни дами за работа в единственият онлайн екип на Орифлейм за България. Работи се по нестандартен начин. Трябват ви само интернет, компютър, - 1-2 ч свободно време ..

Дистрибутор на козметика

гр. Рудозем, обл. Смолян
Станете част от водеща руска компания за козметика. Регистрацията е абсолютно безплатна. Като във всяка кампания има много подаръци, включително и парични. Доходите зависят изцяло от вас.

Работа от дома

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам, работа МЛМ маркетинг-козметика!

Допълнителни доходи

гр. Разград, обл. Разград
Здравейте, Търся сериозни и отговорни дами за работа в единственият онлайн екип на Орифлейм за България. Работи се по нестандартен начин. Трябват ви само интерне, компютър, - 1-2 ч свободно време /..

Допълнителна работа

гр. Лясковец, обл. Велико Търново
За амбициозни хора, които имат нужда от пари, отговорни, амбициозни! Предлагаме безплатни обучения, екипност и възможност за развитие! Участие в престижни събития и срещи!
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.