Везни, кантари - търговски, промишлени

102 обяви

Ел везна евл+ 15 Еликом Силистра

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 200 лв. Ново Везната е нова стояла е само за проверки работено е с китайска тази беше само за проверки и си стоеше на сянка до 15 кг на фирма еликом Силистра най добрата в бранша заверява се без проблем в мерилки ..
Цена: 60 лв. Ново Артикулът е в наличност, цената е актуална! Изпращаме всички продукти с куриерска фирма ”Еконт” с опциите: преглед, тест, отстъпка от пътните, наложен платеж. За сметка на купувача Подходящи за т..
Цена: 95 лв. Ново Артикулът е в наличност, цената е актуална! Изпращаме всички продукти с куриерска фирма ”Еконт” с опциите: преглед, тест, отстъпка от пътните, наложен платеж. 350 кг РАЗМЕР НА ПЛАТФОРМАТА 45см х..
Цена: 60 лв. Ново Нова възможно най-точната на пазара професионална бижутерска везна с 0.001 грама резолюция, измерва до 100 грама в грамове, унции, карати и други. Може да се използва за измерване на бижута и скъп..
Цена: 75 лв. Ново Подходящи за търговски обекти-магазини, сергии, складове, месарници, пазари и др... Платформена електронна везна до 300кг е измервателен електроуред с висока прецизност. Платформена електронна вез..
Цена: 49 лв. Ново Нова възможно най-точната професионална бижутерска везна с 0.001 грама резолюция, измерва до 50 грама в грамове, унции, карати и други. Може да се използва за измерване на бижута и скъпоценни камъ..

Кантари15 кг

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 180 лв. Втора употреба 2 броя кантари 15 кг. ”Еликом”-Силистра.1 брой принтер фискален.

Дейзи елит 12s

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 169 лв. Втора употреба Везната е до 12 кг на фирма Дейзи технолоджи много удобна и компактна има връзка с комп принтер и касов апарат работи само на ток кабела и е дълъг над 2 метра заверява се от мерилки и теглилки даже им..

Дейзи елит 15sm

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 170 лв. Втора употреба Везната е много хубава на фирма Дейзи технолоджи до 15кг тарира до 3кг заверява се в мерилки и теглилки фирмата е сертифицирана за това една от най добрите в бранша има връзка с касов апарат комп и пр..

Софтуерна везна Еликом Силистра

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 230 лв. Ново Везната е била само за проверка много запазена до 15 кг с подсветка на дисплея в бяло една от най добрите в бранша на фирма еликом Силистра връзка с касов апарат комп принтер заверява се в мерилки и т..

Софтуерна везна Дейзи елит 15 s

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 210 лв. Втора употреба Везната е до 15 кг много запазена стояла е само за проверки на фирма Дейзи технолоджи една от най добрите в бранша заверява се в мерилки и теглилки работи на ток с кабел и на акумолатор който е нов им..

Продавам кантар тегли до 150 кг.

гр. Карнобат, обл. Бургас
Цена: 300 лв. Втора употреба Продавам малък преносим кантар тегли до 150кг.

Електронни кантари - везни до 150 и 300кг.

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Цена: 50 лв. Ново НОВИ два вида цифрови електронни кантари /везни/ до 150 и 300кг. за риболовци, ловци и др. Малък обем, удобни за носене, LED дисплей, функция за подсветка на дисплея, удобни за разчитане, автоматично ..

Везни и кантари

гр. Бургас, обл. Бургас
Състояние: Ново Продажба и сервиз на платформени везни/кантари от 3кг до 10 000кг! Най-добри цени!

Везни и кантари

гр. Бургас, обл. Бургас
Състояние: Ново Продажба и сервиз на всички видове електронни/механични везни и кантари. Най-добри цени!
Цена: 66 лв. Ново Кантарът мери до 30 килограма през 5 грама и има вграден акумулатор. Размер на платформата 33 x 23 сантиметра. Везната няма сертификат от БИМ и може да се ползва единствено за вътрешна употреба в скла..
Цена: 318 лв. Ново Везната не е одобрена за извършване на търговска дейност. Везната е предназначена само за технически цели. Максимален товар - 3000 g. Стойност на деление - 0.2 g. Размер на платформата - 265..
Цена: 49 лв. Ново ТОП АРТИКУЛ- МОДЕЛ 2018г. ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА АРТИКУЛ: в наличност СЪСТОЯНИЕ: ново до 100 кг Японска Платформена електронна везна/кантар -нов модел 2018 Подходяща за търговски обекти-магазини, с..

теглилка, кантар

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 50 лв. Втора употреба в много добро състояние, цената подлежи на коментар

Везна софтуерна

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 200 лв. Втора употреба Продавам софтуерни везни ELICOM electronic Max 30кг,Min 200 гр,e=d=10g,LVL 30LB

продавам кантар

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 80 лв. Втора употреба кантар ”Лясковец”
Цена: 708 лв. Ново Професионална лабораторна везна BTA210D. Максимален товар - 210 gr. Стойност на деление - 0.001 gr. Размер на платформата - Ф115 mm. Вграден калибриращ еталон - НЕ Тип одобрен от БИМ - НЕ ..
Цена: 28 лв. Ново ЕМСИ ООД е сервиз за електронни везни във Варна ул. Битоля 13 където можете лично да видите нашите артикули. Предлагаме само качествени и тествани везни. Реална снимка на продукта който ще получите! В..
Цена: 85 лв. Ново Артикулът е в наличност, цената е актуална! Изпращаме всички продукти с куриерска фирма ”Еконт” с опциите: преглед, тест, отстъпка от пътните, наложен платеж. За сметка на купувача Подходящи за т..
Цена: 38 лв. Ново Най - ниски цени, гарантирано Качество!!! Директни вносители, предлагаме цени на едро и дребно с най - добри отстъпки. Професионален Електронен Кантар Кантарекс до е измервателен електроуред с..
Цена: 37 лв. Ново Везна от висок клас с широк диапазон на измерване - измерва тегло до 3000 грама през 0.1 грам. Голям и ясен дисплей с приятна зелена подсветка. Везната е калибрирана в сервизни условия! Предпазно капа..
Цена: 660 лв. Ново Прецизна професионална везна RADWAG WTC 600 Максимален товар - 600 gr. Стойност на деление - 0.01 gr. Размер на платформата - 128x128 mm. Вграден калибриращ еталон - НЕ Тип одобрен от БИМ - ДА..
Цена: 675.40 лв. Ново Електронната везна Еликом EPS 15/30 BP има вграден принтер за печатане на бонове. Има възмомжност за работа с 4 касиера и отпечатване на различни видове отчети. Варианта с акумулатор струва 720.40 лв...
Цена: 15 лв. Ново Кабел за връзка на електронна везна с компютър и етикетен принтер. Свързва везната с компютър за програмиране на артикули и с етикетен принтер за печат на етикети. Евтина алтернатива на етикет..
Цена: 200 лв. Ново Продажба, ремонт, монтаж, проверка, абонамент, калибриране, доставка на всички видове кантари везни от 0,20гр до 80тона. Автомобилни везни от 5 тона до 80тона.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.