1. home
  2. »
  3. bcПроизводство, Търговия
  4. »
  5. Купува

Купува

86 обяви

*НАДИН- 22* ЕООД Изкупува вторични суровини и скрап!

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 7 лв. ’’ НАДИН-22 ’’ ЕООД извършва търговия с отпадъци от черни и цветни метали за скрап (ОЧЦМ) в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - желязо- дебело и тънко, ламарини, неръждавейка, мед и медни жици, алуминий, цинк, олово, мес..
Цена: 1 лв. купувам стара нафта, битова нафта за град русе и региона

Купувам варели от масло 210л.

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 7 лв. Изкупувам метални варели от двигателно масло 205л., хидравлично или от хранителни продукти. За по-голяма бройка може и вземане от обект на клиента - договаряне.

Продавам/изкупувам буркани

гр. Айтос, обл. Бургас
Цена: 1 лв. Купувам и продавам всякакви видове буркани. Ако имате интерес звъннете на посочения номер. Ще отговоря на всякакви въпроси. Благодаря много и лек ден.
Купувам цигари ” Кохиба ” за лична употреба. Купувам и цигари, произведени в Турция, Индия и арабските страни ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА. Офертата е валидна за цялата страна.
Искупуване на старо желязо от адрес. Понякога при пролетно или при есенно почистване на домове и дворове се оказва че в тях има старо желязо, остаряла техника и други метални предмети който не са нужн..
Цена: 10 лв. Рециклиране на суровини. Изкупуване на ЕДРО и ДРЕБНО. Унищожаване на документи. Изкупува ПВЦ дограма. Извозване и изхвърляне на отпадъци. Сключване на договори за събиране на отпадъците. Фирма..

Купувам малцово уиски

гр. Бургас, обл. Бургас
Купувам шотландско малцово уиски.

Изкупувам Желазо

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 320 лв. Изкупувам старо Желазо от мия сто
ЕТ ”Боруй - Гочо Димитров” изкупува черни и цветни метали на конкурентни цени. Демонтаж на стари метални конструкции и извозване със собствен транспорт. Нарязване на всякакъв вид метални конструкции, ..
”Метал Инвест” ЕООД, в партньорство с Община Стара Загора, приема на площадката си разделно събрани отпадъци от черни и цветни метали от домакинствата. На площадката за вторични суровини на ”Метал Инв..
Лицензирана фирма - ”Метал Инвест” ЕООД, изкупува на най-добрите цени в Стара Загора отпадъци от черни и цветни метали. Атрактивно заплащане за предадените вторични суровини от желязо, чугун, стомана,..

Стара Загора - изкупуване на акумулатори за скрап

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
”Метал Инвест” ЕООД (Стара Загора) изкупува на конкурентни цени стари и/или бракувани акумулатори (автомобилни и др). Най-добри цени в Стара Загора! Плащане - веднага! За количества - преференциални ц..

Купува кофи от сирене

гр. Карнобат, обл. Бургас
Цена: 0.30 лв. Кофите трябва да са от сирене малки 4кг

Кашони за яйца

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 0.15 лв. Купувам кашони от яйца като от снимката изчистени без надписи
Ел. измервателна лаборатория изкупува трансформаторно масло
Цена: 1 лв. Демонтира и изкупува всякакви метални съоръжения, конструкции, поточни линии, парни котли, халета, тръбопроводи, паропроводи, мазутни резервоари, излезли от употреба метални конструкции. Изкупуваме СК..
Цена: 1 лв. Изкупуване и унищожаване на архив от банки, фирми и предприятия на изгодни цени с транспорт на място.
Цена: 1 лв. Изкупуване на вторични суровини - хартия, пластмаси и ПВЦ, амбалаж /каси и бутилки/, найлон и стреч фолио, акумулатори, черни и цветни метали на изгодни цени с транспорт на място.
Изкупуване на отпадъци от ПВЦ - пвц пластики - банкови и клиентски карти, дограма и отпадъци на топ цени с транспорт на място.

Изкупуване на амбалаж - изгодно

гр. София, обл. София
Изкупуване на амбалаж/каси и бутилки/ в обръщение на изгодни цени с транспорт на място.

Купувам градински орех

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Купувам качествен градински орех и орехова ядка за износ. Перфектно качество! Цена: по договаряне!

Купувам ъгли за палет

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 111 лв. Купувам ъгли за палет цена по договаряне

Изкупувам трици

гр. Банско, обл. Благоевград
Цена: 20 лв. Изкупувам трици от иглолистна дървесина на цена от 20 лв. на кубичен метър.

Купува палета

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 3 лв. Втора употреба Купува палети. Безплатен транспорт. Оценка на място. Плащане веднага.

Нарязване на стари метални конструкции

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 7 лв. Нарязваме и демонтираме всякакви метални конструкции, тръбопроводи, инсталации, цистерни, автобуси и др. За повече информация и цени на посочения телефон.
Цена: 7 лв. Изкупуваме Отпадъци от черни и цветни метали(ОЧЦМ) за скрап! Демонтаж на стари метални конструкции, халета, цистерни, тръби, мазутни и др. резервоари, метални скари, площадки и съоръжения от заводи и ..
Цена: 1 лв. Демонтира и изкупува всякакви метални съоръжения, конструкции, поточни линии, парни котли, халета, тръбопроводи, паропроводи, мазутни резервоари, излезли от употреба метални конструкции. Изкупуваме СК..

Изкупувам орехи

с. Бенковски, обл. Пловдив
Изкупувам орехи на едро.
Изкупуване на вторични суровини от адрес, осигуряваме транспорт и работници! Търговия с черни и цветни метали! Изкупуване на хартия, архиви, книги, пластмаса, найлон, акумулатори, месинг, мед, алумини..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.