Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  • реклама
Намерени са 5 обяви
Постоянни и сигурни печалби със стратегия за откриване на Връх и Дъно при обръщане на Тренда, разработена от Валентин Иванов, всички демонстрации са на Реални сметки без нито една губеща сделка! Подро..
Цена: 180 лв. Обучението се предлага в индивидуална и онлайн форма. След завършване на курса ще имате необходимите знания и умения, свързани с опериране с парични средства и работа на левова или валутна каса и ..

Курс Валутен касиер

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 180 лв. Професионално обучение за „РАБОТА С БАНКНОТИ И РАЗЛИЧНИ ВАЛУТИ“ /Валутен касиер/ Цена 180лв. Основни теми на обучението: - Нормативната уредба за касовата дейност. - Организация на работа на к..
Цена: 100 EUR Добре дошли в Cryptaur! Каним ви да се присъедините към нашия нов проект на базата на блокчейн, който е цяла вселена от нови вълнуващи възможности. Какво е Cryptaur? Cryptaur има за цел да повиши ефек..
Цена: 180 лв. ЕОЦ Глобус, гр. Бургас организира курс за ВАЛУТНИ КАСИЕРИ - ОБМЕНИТЕЛИ. Учебната програма за професионално обучение по модул ”Валутен касиер” позволява да се получат определен обем от знания и уме..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг