Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
3 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Форекс - Единствения начин за търговия без риск, с постоянни печалби | Валутни, борсови дилъри | гр. Велико Търново
Форекс - Единствения начин за търговия без риск, с постоянни печалби
Валентин Иванов
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Валентин Иванов,  преди 8 часа
Постоянни и сигурни печалби със стратегия за откриване на Връх и Дъно при обръщане на Тренда, разработена от Валентин Иванов, всички демонстрации са на Реални сметки без нито една губеща сделка! Подробности за безрисковата стратегия на сайта.: https://avexdoichev.alle.bg/
Финансова независимост | Валутни, борсови дилъри | гр. Хасково
Финансова независимост
Цена
100 EUR
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
Добре дошли в Cryptaur! Каним ви да се присъедините към нашия нов проект, който е цяла вселена от нови вълнуващи възможности. С две думи, целта на новият проект ще позволи на потребителите по света да имат повече за по-малко. Нашата цел е да удвоим покупателната способност на парите на всеки потребител. За тази цел стартираме децентрализирана платформа за домакинство на глобален виртуален ”хипермаркет” за неограничен брой стоки и услуги. На нашата платформа доставчиците и пот ребителите ще взаимодействат директно, докато посредниците с свойте драконови марки няма повече да бъдат необходими. Бъ..
Курс за Валутен касиер | Валутни, борсови дилъри | гр. Варна
Курс за Валутен касиер
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 7 дни
Основни теми на обучението: - Нормативната уредба за касовата дейност. - Организация на работа на касови гишета. Касова техника и практическо приложение. - Защитни елементи на различни видове банкноти. - Нови фалшификати при българските и чуждестранните платежни средства. - Касови валутни операции. - Изкупуване и продажба на чуждестранна валута. - Операции с чекове и кредитни карти. Завършването на курса се удостоверява с Удостоверение на МОН, образец 3-37. Преподавател - практик от финансова институция, сертифициран от БНБ.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг