back to top

Шофьорски курсове

132 обяви

Учебен център гр. София, кв. Гео Милев организира курсове ADR (опасно товари). Придобиване и удължаване на срока на свидетелството - всички категории. ПСИХОТЕСТ за шофьори. Професионална компетентност (карта квалификация) пътници и товари. Курсове ADR за придобиване и удължаване на срока на валидност. Основен Цистерни Клас 1 Клас 7 Запишете се за курс на посочения телефон за контакт. Курс за ”ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ ЗА РЪКОВОДИТЕЛИ НА ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ”. Курс за ADR всяка седмица. Професионална компетентност за пътници и товари ПСИХОТЕСТ за шофьори А..

От 28.11.2022г. курс кат. ”В” и ”В78”- автоматикVIP обява
Цена: 885 лв.

От дата 28.11.22г. УЦ ”Ауто Пловдив” организира курс на цена за обучение по теория и практика с включени вътрешни изпити по теория и практика от 885лв. Бъдете здрави! гр. Пловдив бул. ”Освобожден..

Професионална компетентностVIP обява

Курс професионална компетентност - карта за квалификация на водача. За цялата страна. Периодично обучение - 150 лв. Начално обучение - 350 лв.

Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Шофьорски курс кат. ”С”VIP обява
Цена: 955 лв.

Превърнете хобито в професия. Станете от любител шофьор, истински професионалист. Надградете вашите умения. Увеличете вашите възможности. С професионалните курсове кат. ”С” на УЦ ”Ауто Пловдив” то..

Нов курс в УЦ ”Ес Клас” - 28.11.22г.VIP обява
Цена: 890 лв.

Шофьорски курс кат. ”В” в УЦ ”Ес Клас” при стриктно спазване на учебна програма, с комбинация на качество и цена без конкуренция: 1. Стандартен курс - 890 лв. (КРАЙНА ЦЕНА) 2. Интензивен курс - 990..

Психотестове за шофьори и ADR -София в лицензирана ПСИХОЛАБОРАТОРИЯ

Лицензирана лаборатория за изследване на психологическата годност на водачи на МПС - кат. C, D, Taxi, отнети книжки, работа и др. Отбелязване в удостоверението и на други категории в рамките на едно..

ADR-консултант

Извършвам консултантска и обучителна дейност на водачи и консултанти, съгласно Европейска спогодба АДР за превоз на опасни товари по шосе. Изготвям годишен доклад на фирми, транспортиращи опасни товар..

Шофьорски курсове- Варна

Организира шофьорски курсове за водачи на МПС на територията на гр. ВАРНА, съобразени с вашето свободно време и индивидуални нужди! ВЪЗСТАНОВЯВА КОНТРОЛНИ ТОЧКИ! Обучение и явяване на изпит, след иззе..

Шофьорски курсове във Варна, кат. В за начинаещи, опреснителни часове

ЕДИН ОТ НАЙ- ДОБРИТЕ ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ КАТ. В!! Обучението на шофьори при отлични условия. Трудностите при първите километри самостоятелно шофиране и грешките на шофьорите с опит могат да бъдат знач..

шофьорски курс за кат - Б

Шофьорски курс водач на автомобил. Необходими документи за записване: - Лична карта; - Диплома за основно образование (минимум) - Навършени 17 години и 9 месеца. ✅ Автоинструктор Теодор Куюмд..

Шофьорски курс кат. ”В” - опреснителни часове - София
Цена: 1 150 лв.

АКО НЕ СТЕ ДОВОЛНИ ОТ ОБУЧЕНИЕТО МОЖЕ ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ. Фейсбук страница: Цанков - Автоинструктор На тази страница може да разгледате реални курсисти. https://www.youtube.com/c/Hrist..

Опреснителни часове кат. В
Цена: 25 лв.

Фейсбук страница /// Цанков - Автоинструктор Здравейте, Казвам се Христо Цанков, работя като инструктор в град София. Обичам професията си и бих искал да предам моите знания на колкото се може по..

Шофьорски курсове

Шофьорски курсове Категория: А1, А2, А, В, В(автоматик), В+Е, С, С+Е Шофьорски курс за категория ”В”, начални дати всеки месец на четна седмица. Качествено обучение, в удобно за Вас време, разсрочен..

Шофьорски курсове

Шофьорски курсове кат. ’В’ на нов автомобил. Допълнителни уроци за шофьори без опит-климатик

BMW X1 Шофьорски курсове Автоматик / FORD F ръчни скорости / Категории: A, B, B+E, C, C+E, D

Шофьорски курсове на автомобил BMW X1 Автоматик ЕТ СВИЛЕН КАРАМАНОВ / http://driver-pleven.com/ гр. Плевен, ул. Васил Левски №1, сградата на ОАПС - ет. 5, офис 511 Шофьорски курсове категории..

Лицензирана психолаборатория / Автошкола ЕТ Свилен Караманов / Категории: A, B, B+E, C, C+E, D

Шофьорски курсове категории: A, B, C, D, E Възстановяване на контролни точки Професионална компетентност по наредба 41 Курсове ADR Лаборатория за психологически изледвания за водачи на МПС

Възстановяване на контролни точки ”ЕТ Свилен Караманов” / Категории: A, B, B+E, C, C+E, D

Възстановяване на отнети контролни точки Всеки водач на МПС разполага с определен брой контролни точки. Първоначално водачът има 39 контролни точки. Водачите със стаж до 2 години имат само 27 контрол..

Психотестове за шофьори
Цена: 70 лв.

Психологическа лаборатория за извършване на първо и второ психологическо изследване на шофьори. Изследванията се провеждат всеки работен ден от 8.30 часа след предварително записване. Адрес на лаборат..

Да се научите да карате е голямо предизвикателство!
Цена: 730 лв.

Да се научи да кара човек е голямо предизвикателство и ако то не е поверено на един доказан учебен център, може да доведе до излишни разходи, обезверяване и разочарования. Само уменията на едно надежд..

Събудете увереността си с най-добрия шофьорски курс, който София може да предложи
Цена: 30 лв.

Ако сте опитвали или ви предстои да се учите да карате, е разбираемо, че вие може да се чувства малко по-нервни или да се безпокойте, че никога няма да се осмелите да потеглите на път самостоятелно. В..

kурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентации
kурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентацииkурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентацииkурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентации
Погрижете се да не станете бивш шофьор!
Цена: 120 лв.

За нарушения на Закона за движение освен, че се налагат глоби, се отнемат и контролни точки. Всеки водач има 39 контролни точки в талона си. Когато те свършат се отнема свидетелството за управление. П..

Професионална компетентност за пътници и товари

Професионална компетентност за пътници и товари

Горна Оряховица, област Велико Търново

Курсът за „Професионална компетентност” или така наречената „Квалификационна карта на водача” е вид обучение, предназначено за водачите, които превозват пътници или товари. „Квалификационна карта на..

Възстановяване на отнети контролни точки

Възстановяване на отнети контролни точки

Горна Оряховица, област Велико Търново

Учебен Център Бъчварови - Възстановява отнети контролни точки! За повече информация моля позвънете на посочения телефон. Адрес на офис гр. Горна Оряховица Площад Георги Измирлиев, ТЦ ”Киното” № 3,..

Шофьорски курсове - гр. Добрич

Курсове за кат. А, А1, А2, В, В78 (автоматик), В+Е, С, С+Е и D категория!!! Професионална компетентност, психо тест и ADR Бързо, лесно и удобно е вашето записване при нас! ~Без отлагане ~..

Шофьорски курсове Пловдив
Цена: 800 лв.

Шофьорски курсове на крайна цена от 800лв. Курсовете се провеждат в удобно за вас време и може да се платят на вноски. Възможност за допълнителни и опреснителни часове. За информация позвънете на посо..

Шофьорски курс за категория А, А1, А2, В, С, СЕ от 28.11.2022г.
Цена: 850 лв.

Шофьорски курс за кат. В, С, СЕ Начало на следващ курс 28.11.2022г. Професионално обучение в удобно време и на разумна цена! Запишете се сега!

Шофьорски курс с автомобил автоматиk. ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА до края на годината!
Цена: 950 лв.

Запишете се сега на VIP шофьорски курс с чисто нов автомобил БМВ -автоматик. Получавате професионално обучение по теория и практика от квалифициран преподавател с дългогодишен опит. В посочената цен..

Шофьорски курс кат. ”В78” - автоматик
Цена: 885 лв.

Автошкола ”Ауто Пловдив” ви предлага шофьорски курс кат. ”В78” - автоматик, проведен в професионална обстановка, на автомобили с автоматични скорости при чудесно съчетание между висококачествена подго..

Учебен център Волан - шофьорски курсове

Учебен център ”ВОЛАН” ЕООД - гр. Бургас организира курсове за водачи на МПС от кат. В и В-автоматик, в удобно за Вас време и на разумни цени./ виж на сайта на фирмата www.avtoshkola-burgas.com /. Опре..

ADR курсове /превоз на опасни товари/, ПСИХОтестове

ЗАПИСВАНЕ НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ. Курсовете се провеждат в Център за психологически изследвания, подбор и обучение на персонал - „Лавор” ЕООД - гр. София. Графиците са гъвкави и са съобразени с ..