back to top

Шофьорски курсове

135 обяви
Цена:
550 лв.

❗ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ новите ни неустоими оферти за месец февруари 2021 г. ❗С, С+Е или Д кат. + курс за професионална компетентност (начална квалификация)- 800 лева. ❗При записване на две категории едновременно (например А и С/ С+Е; С и Д С+Е и Д, А и Д - 15 % отстъпка от цената на всеки избран курс: СЕМЕЙНИ ПАКЕТИ: ❗При едновременно записване на поне двама от членовете на едно семейство за избрани от тях категории- 10 % отстъпка от цената на всеки избран курс; ❗При трима записани от едно семейство ( или роднини) за избрани от тях категории- 15 % отстъпка от цената на всек..

Да се научите да карате е голямо предизвикателство и ако то не е поверено на един доказан учебен център, може да доведе до излишни разходи, обезверяване и разочарования. Само уменията на едно надеждно училище за шофиране, може да ви осигури значителна увереност, безопасност и успех. „ Старт07“ е школа за кормуване с десетилетен опит в подпомагането на хората да се научат да карат и да преминат своя тест. Нашите инструктори имат умения и опит, за да насърчават и водят към успех, без стрес, дори и най-неуверените водачи. За всеки човек е важно неговите уроци да бъдат именно за него, за неговит..

Цена:
100 лв.

Курс професионална компетентност - карта за квалификация на водача. За цялата страна. Периодично обучение и начално обучение

TOP пормотиране Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ДИАНА КАР ЯМБОЛ, ул. Крали Марко 82 (до м-н Реал) предлага: • Курсове за водачи - всички категории • ADR • Обучение за професионална компетентност • Психо изследвания за водачи • ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОНТРОЛНИ ТОЧКИ

Учебен център гр. София, кв. Гео Милев организира курсове ADR (опасно товари). Придобиване и удължаване на срока на свидетелството - всички категории. ПСИХОТЕСТ за шофьори. Професионална компетентност (карта квалификация) пътници и товари. Курсове ADR за придобиване и удължаване на срока на валидност. Основен Цистерни Клас 1 Клас 7 Запишете се за курс на посочения телефон за контакт. Курс за ”ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ ЗА РЪКОВОДИТЕЛИ НА ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ”. Курс за ADR всяка седмица. Професионална компетентност за пътници и товари ПСИХОТЕСТ за шофьори А..

шофьорски курсове кат. “В“, “ВЕ”, ”С”, ”СЕ”, ”D”.VIP обява

Шофьорски курсове, кат. В, ВЕ, С, СЕ и D в удобно за Вас време. Заповядайте при нас! За Вас ще се погрижат квалифицирани преподаватели с богат професионален опит. Практическото обучение при на..

шофьорски курсове кат. “В+Е”VIP обява

Шофьорски курсове, кат. В, ВЕ, С, СЕ и D в удобно за Вас време. За кат. В+Е включване веднага. Теоретичен изпит /листовки/ за кат. В+Е не се полага. Необходими документи: - копие на диплома ..

Професионална компетентностVIP обява

Курс професионална компетентност - карта за квалификация на водача. За цялата страна. Периодично обучение - 150 лв. Начално обучение - 300 лв.

шофьорски курс за кат. Б
Цена: 850 лв.

Шофьорски курс водач на автомобил. Необходими документи за записване: - Лична карта; - Диплома за основно образование (минимум); - Навършени 17 години и 9 месеца. ✅ Автоинструктор Теодор К..

Шофьорски курс кат. ”В” - опреснителни часове - София
Цена: 800 лв.

Фейсбук страница: Цанков - Автоинструктор Подарете си шофьорски курс. На 29.11.2021г.. започва нов курс за кат. ”В” Необходими документи за записване: Лична карта Диплома за основно образование..

Шофьорски курсове
Цена: 650 лв.

Шофьорски курсове Категория B Facebook: Живко Великов Лек автомобил: Mitsubishi Lancer Шофьорски курс категория ”В”, инструктор - Живко Великов. Шофьорски курс за категория ”В”, начални дати в..

Шофьорски Курсове кат. ”В” гр. Пловдив
Цена: 750 лв.

Крайна цена, без скрити такси, коректно отношение. Опреснителни часове 25 лв/уч. ч.

Да се научите да карате е голямо предизвикателство!
Цена: 590 лв.

Да се научите да карате е голямо предизвикателство и ако то не е поверено на един доказан учебен център, може да доведе до излишни разходи, обезверяване и разочарования. Само уменията на едно надеждно..

Събудете увереността си с най-добрия шофьорски курс, който София може да предложи
Цена: 18 лв.

Ако сте опитвали или ви предстои да се учите да карате, е разбираемо, че вие може да се чувства малко по-нервни или да се безпокойте, че никога няма да се осмелите да потеглите на път самостоятелно. В..

Погрижете се да не станете бивш шофьор!
Цена: 90 лв.

За нарушения на Закона за движение освен, че се налагат глоби, се отнемат и контролни точки. Всеки водач има 39 контролни точки в талона си. Когато те свършат се отнема свидетелството за управление. П..

Шофьорски курсове във Варна, кат. В за начинаещи, опреснителни часове

ЕДИН ОТ НАЙ- ДОБРИТЕ ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ КАТ. В!! Обучението на шофьори при отлични условия. Трудностите при първите километри самостоятелно шофиране и грешките на шофьорите с опит могат да бъдат знач..

Шофьорски курсове

Шофьорски курсове кат. ’В’ на нов автомобил. Допълнителни уроци за шофьори без опит-климатик

ADR, ”ПРОФЕСИОНАЛНА компетентност” за водач на МПС, шофьорски курсове: кат. ”С”, ”С+Е”, ”D”

Комбинирани курсове: 1. ADR + кат. ”С” или ”С+Е”; 2. ADR + професионална компетентност /карта за квалификация на водача/; 3. Кат. ”С” + професионална компетентност /карта за квалификация на вода..

Шофьорски курсове кат. „С“, „С+Е“, „D“, Курс ADR, Професионална компетентност (Водачи/ Ръководители)

Учебен център организира и провежда курсове за Професионална квалификация по следните модули: Шофьорски курс категория „С“- обучението включва теория и практика по индивидуална програма в удобно з..

Курс за ”ПРОФЕСИОНАЛНА компетентност за РЪКОВОДИТЕЛИ на транспортна дейност” /товари и пътници/

Д и с т а н ц и о н н о О б у ч е н и е!! Индивидуално Обучение!! Курс за професионална компетентност за ръководители на транспортна дейност /товари и пътници/. Начало - всеки четвъртък или ин..

 рекламирай сам в favicon
Комбинирани курсове: ADR + кат. ”С” или ”С+Е”, или ”D”

Комбинирани курсове: 1. ADR + кат. ”С” или ”С+Е”; 2. ADR + професионална компетентност /карта за квалификация на водача/; 3. Кат. ”С” + професионална компетентност /карта за квалификация на вода..

Курс ADR /водачи и консултанти/ - Решаване на ADR ЛИСТОВКИ НА ТАБЛЕТ

Курс ADR КОНСУЛТАНТ. Начало на следващ курс: 03.07.2020г. Край на курса: 10.07.2020г. Изпит: В края на всеки месец. Курс за водачи - ADR. Начало - всеки четвъртък. 1. Основен курс. ..

ADR ЛИСТОВКИ на ТАБЛЕТ- АДР -превоз на опасни товари по шосе
Цена: 159 лв.

гр. Бургас - курс за водачи - ADR. Начало - всеки четвъртък или Индивидуално Обучение 1. Основен курс - 159 лв 2. Цистерни - 50 лв 3. Взривни вещества, клас 1 - 50 лв Комбинирани курсове: 1...

ПСИХОтестове за шофьори

Лицензирана лаборатория за изследване на психологическата годност на водачи на МПС. Отбелязване в удостоверението за психологическа годност и на други категории в рамките на едно явяване, без допълн..

Психотестове за шофьори и ADR -София в лицензирана ПСИХОЛАБОРАТОРИЯ

Лицензирана лаборатория за изследване на психологическата годност на водачи на МПС - кат. C, D, Taxi, отнети книжки, работа и др. Отбелязване в удостоверението и на други категории в рамките на едно..

Шофьорски курсове Пловдив
Цена: 580 лв.

Шофьорски курсове на крайна цена от 580лв. Курсовете се провеждат в удобно за вас време и може да се платят на вноски. Възможност за допълнителни и опреснителни часове. За информация позвънете на посо..

От 13.12.2021г. празничен курс кат. ”В” и ”В78”- автоматик
Цена: 595 лв.

От дата 30.11.21г. до 10.01.22г. УЦ ”Ауто Пловдив” организира празнични курсове на цена-подарък за обучение по теория и практика с включени вътрешни изпити по теория и практика от 595лв. Бъдете здрави..

BMW X1 Шофьорски курсове Автоматик / FORD F ръчни скорости / Категории: A, B, B+E, C, C+E, D

Шофьорски курсове на автомобил BMW X1 Автоматик ЕТ СВИЛЕН КАРАМАНОВ / http://driver-pleven.com/ гр. Плевен, ул. Васил Левски №1, сградата на ОАПС - ет. 5, офис 511 Шофьорски курсове категории..

Лицензирана психолаборатория / Автошкола ЕТ Свилен Караманов / Категории: A, B, B+E, C, C+E, D

Шофьорски курсове категории: A, B, C, D, E Възстановяване на контролни точки Професионална компетентност по наредба 41 Курсове ADR Лаборатория за психологически изледвания за водачи на МПС

Възстановяване на контролни точки ”ЕТ Свилен Караманов” / Категории: A, B, B+E, C, C+E, D

Възстановяване на отнети контролни точки Всеки водач на МПС разполага с определен брой контролни точки. Първоначално водачът има 39 контролни точки. Водачите със стаж до 2 години имат само 27 контрол..