Филтриране
Сортиране

Шофьорски курсове

134 обяви
350 лв.
инж. Петър Сретенов Провеждам шофьорски курсове в гр. София, Автошкола ”Успех79”http://avtoshkola-uspeh79.bg/ - кварталите Студентски град и Орландовци, а може и други. Курса включва 40 учебни часа теоретично обучение в рамките на 2 седмици и след това 31 часа практика в удобно за курсистите време. Практиката се състои от шофиране в градски условия, паркиране между реални автомобили и обучение на полигон. На всеки курсист се обръща индивидуално внимание и отношение при обучението. Целта ни е всички курсисти да бъдат доволни и да завършат обучението си успешно. Предлагаме също така опресните..
ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ и ПСИХО ТЕСТ за ШОФЬОРИ За цяла България! Удостоверението за психологическа годност ще получите веднага след приключване на изследването. www.psihotest.biz
Сертификат за ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ Обадете се да се регистрирате сега за: - Курс Първоначална компетентност - Курс Периодична компетентност

Професионална компетентност

гр. Варна, обл. Варна
150 лв.
Курс професионална компетентност - карта за квалификация на водача. За цялата страна.
НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ!!! Обадете се да се регистрирате сега за: - Кратък Курс - Дълъг Курс ПРОМОЦИЯ до края на седмицата

шофьорски курсове в град София

гр. София, обл. София
390 лв.
Шофьорски курсове в град София. Автошколата предлага обучение в спокойна среда, избор на учебен автомобил и инструктор. Курсиста се взима от посочено от него място. Разполагаме и с учебен полигон, даващ полезни знания на курсистите за безопасното управление на автомобила. Шофьорският курс се провежда от спокойни и висококвалифицирани автоинструктори, готови винаги да ви помогнат. Работното време на автошколата е гъвкаво и удобно, курсисте сами си определят графика за обучение.
Професионална КОМПЕТЕНТНОСТ за ШОФЬОРИ - важи за цялата страна ПсихоТест за шофьори - важи за София Бързо, Качествено, Лесно!!! Удостоверението за психологическа годност ще получите веднага след приключване на изследването. www.psihotest.biz

, В” Кат. 650лв. Крайна цена!

гр. Бургас, обл. Бургас
650 лв.
Учебен Център, Кънчо Николов-2015” провежда обучение на кандидат-водачи кат., В”. Крайна цена 650лв. Без скрити и допълнителни такси! Консултация преди започване на курса. Възможност за пробно шофиране в контролирана среда(полигон) без финансов ангажимент от страна на клиента. В рамките на 25-30мин. ще може придобиете представа от първо лице за инструктора, който ще ви обучава. Целта на обучението е не само успешно преминаване на изпитите пред ДАИ, а изграждане на трайни навици по безопасно управление на МПС. В цената са включени: -31 ч. кормилна практика с избор на начална..

Шофьорски курсове

гр. Бургас, обл. Бургас
Колебаете ли се още кога да се запишете на шофьорски курс? Меката и суха зима в Бургас е идеалният момент да преминете отдавна плануваното от Вас обучение, съчетавайки го с обичайните Ви ангажименти. Така на пролет вече ще притежавате така желаният документ за правоспособност и ще бъдете независими. АВТОШКОЛА МАРКОЗА, ВИ кани до 18.02.2019г. да се присъедините към нашето авто-мото семейство, като се запишете на курс за A,A1,A2,B,B-автоматик, ВЕ, С, СЕ, когато стартират новите групи. Подробности за записване, цени и отстъпки търсете на www.markoza.bg или но
Лицензирана лаборатория за изследване на психологическата годност на водачи на МПС - кат. C, D, Taxi, отнети книжки, работа и др. Отбелязване в удостоверението и на други категории в рамките на едно..
Цена: 65 лв. За нарушения на Закона за движение освен, че се налагат глоби, се отнемат и контролни точки. Всеки водач има 39 контролни точки в талона си. Когато те свършат се отнема свидетелството за управление. П..
Цена: 119 лв. Курс ADR КОНСУЛТАНТ. Начало на следващ курс: 01.03.2019г. Край на курса: 08.03.2019г. или Начало на следващ курс: 15.03.2019г. Край на курса: 22.03.2019г. Изпит: В края на всеки месец. ..
Комбинирани курсове: 1. ADR + кат. ”С” или ”С+Е”; 2. ADR + професионална компетентност /карта за квалификация на водача/; 3. Кат. ”С” + професионална компетентност /карта за квалификация на вода..

Курсове кат”В”

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 550 лв. Само през Февроари цена на курса 550лв. Свидетелството за управление на МПС за категория “В” позволява управление на леки, лекотоварни и товарни автомобили с ръчна или с автоматична предавателна кутия..
ЕТ Тодор Тодоров организира курсове за трактори, комбайни, пътно-строителни машини, ел. и мотокари, всеки месец в СОУ гр. Стралджа
Шофьорски Курсове кат. А1, А2, А, В,B+E, С,C+E Инж. инструктор Румен Николов Facebook: Румен Николов Провежда обучение на кандидат-водачи в Бургас и региона на кат.: А1, А2, А, В, B+E, С, C+E.!..
Цена: 650 лв. Здравейте, на 04.02.2019 г. започва нов шофьорски курс. Предлагаме Ви качествено обучение и индивидуален подход на промоционална цена.
Шофьорски курсове, кат. В, ВЕ, С и СЕ в удобно за Вас време.. Съставите са съобразени с последните изисквания за тези категории. Следващият курс започва на 04,03.2019г. Необходими документи:..

Шофьорски курс

гр. София, обл. София
Цена: 350 лв. Експресен шофьорски курс за кат. А, В, С, СЕ Начало на следващ курс 18.02.2019г. и на 04.03.2019г. Професионално обучение в удобно време и на разумна цена! Запишете се сега! avtokurs.bg

Професионална компетентност

гр. София, обл. София
Цена: 150 лв. Лицензираният ни център може да Ви предложи: Професионална компетентност - за т.н. Квалификационна карта на водача (Driving Qualification Card)! Начално или Периодично обучение! За водачи от цялат..

Шофьорски курсове- гр. Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 600 лв. АВТОИНСТРУКТОР АТАНАС ГОЗМАНОВ, АВТОШКОЛА ”ИНДИПЕНДЪНТ”-гр. Пловдив ОРГАНИЗИРА КУРСОВЕ ЗА ПОДГОТОВКА НА ВОДАЧИ НА МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА. Доверете се на професионалистите, за да се научите да шофир..
Учебен център организира и провежда курсове за Професионална квалификация по следните модули: Шофьорски курс категория „С“- обучението включва теория и практика по индивидуална програма в удобно з..

Шофьорски курсове Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 650 лв. Шофьорски курсове в Пловдив кат. В, С. Ние Ви предлагаме разсрочено плащане без оскъпяванеБезплатни учебник и листовки, кормуване в удобно време. Помощ в теоритичната подготовка за кат. С. Цената на к..

НОВО Ускорен курс

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 670 лв. Карате всеки ден по два учебни часа на кола по избор, и за четири седмици моята работа свършва. При нормалния е малко по спокойно. Другото е от Вас, желание, присъствие и т.н..
Цена: 500 лв. Фейсбук страница: Цанков - Автоинструктор Здравейте, Казвам се Христо Цанков, работя като инструктор в град София. Обичам професията си и бих искал да предам моите знания на колкото се може повеч..

45 лв. -ПСИХОтестове за шофьори

гр. София, обл. София
Цена: 45 лв. Лицензирана лаборатория за изследване на психологическата годност на водачи на МПС. Отбелязване в удостоверението за психологическа годност и на други категории в рамките на едно явяване, без допълн..
ЗАПИСВАНЕ НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ. Курсовете се провеждат в Център за психологически изследвания, подбор и обучение на персонал - „Лавор” ЕООД - гр. София. Графиците са гъвкави и са съобразени с ..
Цена: 450 лв. Да се научите да карате е голямо предизвикателство и ако то не е поверено на един доказан учебен център, може да доведе до излишни разходи, обезверяване и разочарования. Само уменията на едно надеждно..
Цена: 18 лв. Ако сте опитвали или ви предстои да се учите да карате, е разбираемо, че вие може да се чувства малко по-нервни или да се безпокойте, че никога няма да се осмелите да потеглите на път самостоятелно. В..
Цена: 600 лв. ЕДИН ОТ НАЙ- ДОБРИТЕ ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ КАТ. В!! Обучението на шофьори при отлични условия. Трудностите при първите километри самостоятелно шофиране и грешките на шофьорите с опит могат да бъдат знач..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.