1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Шофьорски курсове
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Цена
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Шофьорски курсове

138 обяви
шофьорски курсове Стара Загора top icon
top icon

шофьорски курсове Стара Загора

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена:
380 лв.
Автошкола ”АВТОЛЕГИОН” провежда опреснителни часове по кормуване за водачи от кат. В. Допълнителните часове шофиране са подходящи за водачи на МПС с малък опит, при неувереност или страх от шофиране, за опресняване на знанията и подобряване на уменията за безопасно управление на автомобила. Обучение по индивидуален график от професионални автоинструктори за категории В, С, D, E. Избор между съвременни автомобили с дизелов или бензинов двигател. Заявете предварително опреснителни часове на посочения телефон или посетете наш офис в Стара Загора, ул. ”Св. Княз Борис”93, етаж 11 за информаци..
УЦ Диана Кар - курсове за водачи - всички категории, възстановяване на контролни точки vip icon top icon
УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ДИАНА КАР ЯМБОЛ, ул. Крали Марко 82 (до м-н Реал) предлага: • Курсове за водачи - всички категории • ADR • Обучение за професионална компетентност • Психо изследвания за водачи • ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОНТРОЛНИ ТОЧКИ
Курсове ADR за шофьри опасни товари София top icon
Учебен център София, кв. Гео Милев Курсове опасно товари. Придобиване и удължаване на срока на свидетелството. Курсове ADR за придобиване и удължаване на срока на валидност. Основен Цистерни Клас 1 Клас 7 Запишете се за курс на посочения телефон за контакт. Курс за ”ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ ЗА РЪКОВОДИТЕЛИ НА ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ”. Курс за ADR всяка седмица. Професионална компетентност за пътници и товари ПСИХОТЕСТ за шофьори
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
Удостоверение за Професионална Компетентност и Психотест top icon
НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ!!! Обадете се да се регистрирате сега за: - Кратък Курс - Дълъг Курс ПРОМОЦИЯ до края на седмицата
шофьорски курсове кат. “В+Е”

шофьорски курсове кат. “В+Е”

гр. Бургас, обл. Бургас
За кат. В+Е включване веднага. Теоретичен изпит /листовки/ за кат. В+Е не се полага. Шофьорски курсове, кат. В, ВЕ, С, СЕ и D в удобно за Вас време. Необходими документи: - копие на диплома ..
Шофьорски курс категория ”B”, ”D”

Шофьорски курс категория ”B”, ”D”

гр. Бургас, обл. Бургас
Теоретична и практическа подготовка, управление в населено и извън населено място, дневно и нощно шофиране, полигон, запознаване с общото устройство на автомобила, смяна на резервна гума, опреснител..
Шофьорски курсове БУРГАС! Категория - Б.
Цена: 550 лв. Организира шофьорски курсове за водачи на МПС на територията на гр. Бургас, съобразени с вашето свободно време и индивидуални нужди! ВЪЗСТАНОВЯВА КОНТРОЛНИ ТОЧКИ! Обучение и явяване на изпит, след изз..
Шофьорски курс - 315 лв., ТОП ЦЕНА

Шофьорски курс - 315 лв., ТОП ЦЕНА

гр. София, обл. София
Цена: 315 лв. Шофьорски курс категория В - 315 лв., промоционална цена при записване до 15.05.2021 г. Цената включва цялото обучение - 40 часа теория и 31 часа практика. Доплащат се административна такса и 4 броя и..
Професионална Компетентност и Психотест. ПРОМО!!!
Професионална КОМПЕТЕНТНОСТ за ШОФЬОРИ - важи за цялата страна на най-добра цена ПсихоТест за шофьори - важи за София Бързо, Качествено, Лесно!!! Удостоверението за психологическа годност ще п..
Професионална компетентност

Професионална компетентност

гр. Варна, обл. Варна
Курс професионална компетентност - карта за квалификация на водача. За цялата страна. Периодично обучение - 150 лв. Начално обучение - 300 лв.
ADR, ”ПРОФЕСИОНАЛНА компетентност” за водач на МПС, шофьорски курсове: кат. ”С”, ”С+Е”, ”D”
Комбинирани курсове: 1. ADR + кат. ”С” или ”С+Е”; 2. ADR + професионална компетентност /карта за квалификация на водача/; 3. Кат. ”С” + професионална компетентност /карта за квалификация на вода..
Професионална Компетентност и Психотест. Карта за квалификация на водача.
Цена: 145 лв. Сертификат за ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ Обадете се да се регистрирате сега за: - Курс Първоначална компетентност - Курс Периодична компетентност
Професионална Компетентност и Психотест. Карта за квалификация на водача.
ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ и ПСИХО ТЕСТ за ШОФЬОРИ За цяла България! Удостоверението за психологическа годност ще получите веднага след приключване на изследването. www.psihotest.biz
шофьорски курсове кат. “В“, “ВЕ”, ”С”, ”СЕ”, ”D”.
Шофьорски курсове, кат. В, ВЕ, С, СЕ и D в удобно за Вас време. Заповядайте при нас! За Вас ще се погрижат квалифицирани преподаватели с богат професионален опит. Практическото обучение при на..
ПРОМОЦИЯ!!! Опреснителен шофьорски курс ”В” категория Пловдив
Цена: 25 лв. ВЗЕМИ 10 КОРМИЛНИ ЧАСА СЕГА ЗА 200лв!!! Нека шофирането носи наслада!! Време е да се върнете на пътя, ако усещате необходимост да опресните и затвърдите знанията и уменията си по шофиране, не се кол..
Шофьорски курсове и опреснителни часове за кат.B
Време е за шофьорски курс?! Не отлагай повече- бъди независим на пътя. Заложи на пълно и качествено обучение и се превърни в отговорен, способен водач на автомобил. Възможности: - Стандартен шоф..
Шофьорски курсове- гр. Пловдив

Шофьорски курсове- гр. Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
АВТОИНСТРУКТОР ИНЖ. АТАНАС ГОЗМАНОВ, АВТОШКОЛА ”ИНДИПЕНДЪНТ”-гр. Пловдив ОРГАНИЗИРА КУРСОВЕ ЗА ПОДГОТОВКА НА ВОДАЧИ НА МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА. Доверете се на професионалистите, за да се научите да ..
Опреснителни часове-гр. Пловдив

Опреснителни часове-гр. Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 25 лв. Ако имате шофьорска книжка, но отдавна не сте шофирали, притеснявате се или просто имате нужда от опресняване на знанията и уменията, можете да възвърнете увереността си като заявите брой опреснителни..
Шофьорски курс кат. ”В” - опреснителни часове - София
Цена: 600 лв. Фейсбук страница: Цанков - Автоинструктор Подарете си шофьорски курс. На 17.05.2021г. започва нов курс за кат. ”В” Необходими документи за записване: Лична карта Диплома за основно образование ..
Учебен Център ”Ауто Пловдив”

Учебен Център ”Ауто Пловдив”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 595 лв. Всеки курсист, записал се в УЦ ”Ауто Пловдив”, ще започне поредния шофьорски курс кат. ”В” и кат. ”В78”., в който може да се възползва от атрактивно намалена цена и качествено обучение! 1. Стандарте..
 рекламирай сам в favicon
Шофьорски курсове- Варна

Шофьорски курсове- Варна

гр. Варна, обл. Варна
Организира шофьорски курсове за водачи на МПС на територията на гр. ВАРНА, съобразени с вашето свободно време и индивидуални нужди! ВЪЗСТАНОВЯВА КОНТРОЛНИ ТОЧКИ! Обучение и явяване на изпит, след иззе..
Шофьорски курсове кат. В

Шофьорски курсове кат. В

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 600 лв. Иван Стоев провежда курсове за водачи на МПС, категория В, на територията на град Бургас, в модерно обзаведен учебен център в ж.к., Изгрев, бл. 160, с автомобили: Нисан Ноте, Шкода Рапид. Теория и пра..
шофьорски курсове

шофьорски курсове

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 650 лв. Шофьорски курсове за кандидат-шофьори от района на Приморско и Царево с автомобил Хонда джаз, ръчни скорости. Изисквания - 18 год. и завършен 10 клас. Цена 650 лв. В цената е включен изпита по теория ..
Авто учебен център к.к Слънчев бряг /Област Бургас/
Авто учебен център във к.к Слънчев бряг, предлага обучение за категории В, С,C+E. Опреснителни шофьорски часове. Професионална компетентност за пътници и товари. Категория ”B” ИЗИСКВАНИЯ: Кандидата да..
Шофьорски курсове - категория ”Б”. Опреснителни часове
Запиши се за шофьорски курс! Не отлагай! Сега е точното време. Необходими документи за записване: - Лична карта; - Диплома за основно образование (минимум); - Навършени 17 години и 9 месеца. ..
Учебен център Волан - шофьорски курсове
Учебен център ”ВОЛАН” ЕООД - гр. Бургас организира курсове за водачи на МПС от кат. В и В-автоматик, в удобно за Вас време и на разумни цени./ виж на сайта на фирмата www.avtoshkola-burgas.com /. Опре..
Шофьорски курсове Пловдив

Шофьорски курсове Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 600 лв. Инструктор Никола Златев. Шофьорски курсове на крайна цена от 550лв. Курсовете се провеждат в удобно за вас време и може да се платят на вноски. Възможност за допълнителни и опреснителни часове. За ин..
Шофьорски курсове кат. „С“, „С+Е“, „D“, Курс ADR, Професионална компетентност (Водачи/ Ръководители)
Учебен център организира и провежда курсове за Професионална квалификация по следните модули: Шофьорски курс категория „С“- обучението включва теория и практика по индивидуална програма в удобно з..
Курс за ”ПРОФЕСИОНАЛНА компетентност за РЪКОВОДИТЕЛИ на транспортна дейност” /товари и пътници/
Д и с т а н ц и о н н о О б у ч е н и е!! Индивидуално Обучение!! Курс за професионална компетентност за ръководители на транспортна дейност /товари и пътници/. Начало - всеки четвъртък или ин..
Комбинирани курсове: ADR + кат. ”С” или ”С+Е”, или ”D”
Комбинирани курсове: 1. ADR + кат. ”С” или ”С+Е”; 2. ADR + професионална компетентност /карта за квалификация на водача/; 3. Кат. ”С” + професионална компетентност /карта за квалификация на вода..
Въведи страница №