Филтриране
Сортиране

Шофьорски курсове

114 обяви
ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ и ПСИХО ТЕСТ за ШОФЬОРИ За цяла България! Удостоверението за психологическа годност ще получите веднага след приключване на изследването. www.psihotest.biz

, В” Кат. 650лв. Крайна цена!

гр. Бургас, обл. Бургас
650 лв.
Учебен Център, Кънчо Николов-2015” провежда обучение на кандидат-водачи кат., В”. Крайна цена 650лв. Без скрити и допълнителни такси! Консултация преди започване на курса. Възможност за пробно шофиране в контролирана среда(полигон) без финансов ангажимент от страна на клиента. В рамките на 25-30мин. ще може придобиете представа от първо лице за инструктора, който ще ви обучава. Целта на обучението е не само успешно преминаване на изпитите пред ДАИ, а изграждане на трайни навици по безопасно управление на МПС. В цената са включени: -31 ч. кормилна практика с избор на начална..
Комбинирани курсове: 1. ADR + кат. ”С” или ”С+Е”; 2. ADR + професионална компетентност /карта за квалификация на водача/; 3. Кат. ”С” + професионална компетентност /карта за квалификация на вода..
Учебен център организира и провежда курсове за Професионална квалификация по следните модули: Шофьорски курс категория „С“- обучението включва теория и практика по индивидуална програма в удобно з..

Курсове кат”В”

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 600 лв. Свидетелството за управление на МПС за категория “В” позволява управление на леки, лекотоварни и товарни автомобили с ръчна или с автоматична предавателна кутия и с допустима максимална маса включител..
Цена: 119 лв. Курс ADR КОНСУЛТАНТ. Начало на следващ курс:     11.01.2019г. Край на курса:                      18.01.2019г. или Начало на следващ курс:     25.01.2019г. Край на курса:                   ..
Шофьорски Курсове кат. А1, А2, А, В,B+E, С,C+E Инж. инструктор Румен Николов Facebook: Румен Николов Провежда обучение на кандидат-водачи в Бургас и региона на кат.: А1, А2, А, В, B+E, С, C+E.!..

Професионална компетентност

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 150 лв. Курс професионална компетентност - карта за квалификация на водача. За цялата страна.

Шофьорски курсове Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 650 лв. Шофьорски курсове в Пловдив кат. В, С. Ние Ви предлагаме разсрочено плащане без оскъпяванеБезплатни учебник и листовки, кормуване в удобно време. Помощ в теоритичната подготовка за кат. С. Цената на к..

Професионална компетентност

гр. София, обл. София
Цена: 150 лв. Лицензираният ни център може да Ви предложи: Професионална компетентност - за т.н. Квалификационна карта на водача (Driving Qualification Card)! Начално или Периодично обучение! За водачи от цялат..
Шофьорски курсове, кат. В на Ситроен С5, кат. ВЕ на Ситроен Джъмпер, кат. С и СЕ на Щаер в удобно за Вас време. Съставите са съобразени с последните изисквания за тези категории. Необходими докуме..
Комбинирани курсове: 1. ADR + кат. ”С” или ”С+Е”; 2. ADR + професионална компетентност /карта за квалификация на водача/; 3. Кат. ”С” + професионална компетентност /карта за квалификация на вода..
Курс за професионална компетентност за ръководители на транспортна дейност /товари и пътници/. Начало - всеки четвъртък или индивидуално обучение. Курс за ”ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ ЗА ВОДАЧИ/ /н..
Цена: 119 лв. гр. Бургас - курс за водачи - ADR. Начало - всеки четвъртък. 1. Основен курс - 119 лв 2. Цистерни - 40 лв 3. Взривни вещества, клас 1 - 40 лв. Комбинирани курсове: 1. ADR + кат. ”С” или ”..

Авто учебен център Слънчев бряг

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 700 лв. Авто учебен център Слънчев бряг предлага обучение за категории В, С,D,CE,A,A1,A2,AM,ADR Възстановяване на точки и опреснителни шофьорски часове.
Организира шофьорски курсове за водачи на МПС на територията на гр. Бургас, съобразени с вашето свободно време и индивидуални нужди! ВЪЗСТАНОВЯВА КОНТРОЛНИ ТОЧКИ! Обучение и явяване на изпит, след изз..

Опреснителни часове кат. В

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Здравейте, Казвам се Христо Цанков, работя като инструктор в град София. Обичам професията си и бих искал да предам моите знания на колкото се може повече млади шофьори. Имайки предвид ”войната” на ..
Цена: 500 лв. Здравейте, Казвам се Христо Цанков, работя като инструктор в град София. Обичам професията си и бих искал да предам моите знания на колкото се може повече млади шофьори. Имайки предвид ”войната” н..
Цена: 20 лв. 20 лева за учебен час. Курса е 600 лева за фиата и 650 за джипа, заради горивото. Шофирате на кола по избор. Заплащане и на части. Първа вноска най малко 200 лева. Ако платите пет часа, ще получите ..
Цена: 650 лв. Практическото обучение е в удобно за курсиста време. Цената на курса от 650 лв е пълната и БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ и скрити такси и включва всичко до издаването на свидетелството за управление на МПС(шофьо..
Учебен център ”ВОЛАН” ЕООД гр. Бургас организира курсове за водачи на МПС от кат. ”В”, в удобно за Вас време и на ниски цени./ виж на сайта на фирмата www.avtoshkola-burgas.com / Опреснителни часове з..

Шофьорски курсове

гр. Бургас, обл. Бургас
АВТОШКОЛА МАРКОЗА Организира Шофьорски курсове категории А, А1, А2, В, ВЕ, В-автоматик, С, СЕ Можете да видите по подробна информация за цени и курсовете, който провеждаме на сайта ни: www.markoza.b..

Шофьорски курсове кат. В

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 640 лв. Иван Стоев провежда курсове за водачи на МПС, категория В, на територията на град Бургас, в модерно обзаведен учебен център в ж.к., Изгрев, бл. 160, с автомобили „Рено Сценик”, Нисан Ноте, Мерцедес и ..
Цена: 350 лв. Да се научите да карате е голямо предизвикателство и ако то не е поверено на един доказан учебен център, може да доведе до излишни разходи, обезверяване и разочарования. Само уменията на едно надеждно..
Цена: 350 лв. Ако сте опитвали или ви предстои да се учите да карате, е разбираемо, че вие може да се чувства малко по-нервни или да се безпокойте, че никога няма да се осмелите да потеглите на път самостоятелно. В..
Предлагам шофьорски курсове категория В и С на добри цени. Курсовете се провеждат на автомобила и камиона показани на снимките. Колата е с бензинов двигател и е лесна за кормуване в градски условия. К..
Цена: 500 лв. Шофьорски курс кат. В в спокойна обстановка! Обучение на нов, съвременен и много лесен за управление автомобил при опитен инструктор! График за кормуване съобразен с изискванията ви за свободно време ..
Шофьорски курсове категории: A, B, C, D, E Възстановяване на контролни точки Професионална компетентност по наредба 41 Курсове ADR Лаборатория за психологически изледвания за водачи на МПС
Цена: 500 лв. Автошкола Driving School се е утвърдила в провеждането на шофьорски курсове от всички категории. Фирмата разполага с 8 броя автомобили и 11 преподаватели по теория и практика. ”При нас работят едн..

шофьорски курс кат. В 450 лв

гр. София, обл. София
Цена: 450 лв. Автошкола Driving School се е утвърдила в провеждането на шофьорски курсове от всички категории. Фирмата разполага с 8 броя автомобили и 11 преподаватели по теория и практика. ”При нас работят едн..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.