back to top

Недвижими имоти курсове

5 обяви
зала за обучения, курсове под наем, почасово, София, център
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

EVENT STUDIO 22 е приветливо, уютно, нестандартно и модерно пространство, съчетаващо светлина, функционалност, уникална локация в сърцето на София. В близост до няколко паркинга, удобен градски трансп..

Запишете се за онлайн курс за брокери на имоти. Сигурен път за успех и печалба в сделките с имоти!
Цена: 180 лв. Онлайн, дистанционно

Диксио ЕООД провежда курсове за брокери от 1996г., а през 2007г. стартира и онлайн форма на обучение. Курсът за брокери на недвижими имоти има два раздела: ”Основи на професията” и ”Практически въпр..

Документи на брокера, практическо ръководство, курс за брокери на имоти
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно

Информационно обслужване и обучение за брокери, агенции за имоти, собственици, наематели и купувачи: 1. Документи на брокера- образци на 90 от най-разпространените видове документи, необходими при п..

Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Курс за брокер на имоти в цялата страна - Пловдив, София и други градове
Цена: 616 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ в център Давитоз в София, Пловдив, Бургас и Варна: o Едномесечни курсове за брокер и индивидуално обучение o Часо..

Курсове за Брокери на недвижими имоти с международна държавна диплома
Цена: 530 лв. Онлайн, дистанционно

Курсове за Брокери на недвижими имоти с международна държавна диплома Професионално направление: Търговия на едро и дребно Код: 341 Професия: Брокер Код: 341030 Специалност: Недвижими имоти Код: 34..