1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Недвижими имоти курсове
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Начин на обучение
Всички
loader icon
Цена
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Недвижими имоти курсове

5 обяви
Курсове за Брокери на недвижими имоти с международна държавна диплома
Цена: 530 лв. Онлайн, дистанционно Курсове за Брокери на недвижими имоти с международна държавна диплома Професионално направление: Търговия на едро и дребно Код: 341 Професия: Брокер Код: 341030 Специалност: Недвижими имоти Код: 34..
Курс за брокер на имоти

Курс за брокер на имоти

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 468 лв. Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ в център Давитоз: - Едномесечни курсове и индивидуално обучение - Часове по теория и практика - Опция за обучени..
Запишете се за онлайн курс за брокери на имоти. Сигурен път за успех и печалба в сделките с имоти!
Цена: 160 лв. Онлайн, дистанционно Едномесечен онлайн курс ”Брокер на недвижими имоти”. Диксио ЕООД провежда курсове за брокери от 1996г., а през 2007г. стартира и онлайн форма на обучение. Курсът за брокери на недвижими имоти им..
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
ТОП 5 продукта за успешни сделки с имоти
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Информационно обслужване и обучение за брокери, агенции за имоти, собственици, наематели и купувачи: 1. Документи на брокера- образци на 90 от най-разпространените видове документи, необходими при п..
Обучение за бъдещи брокери на недвижими имоти
Начин на обучение: На място, присъствено Брокер с 25 годишен опит в областта на недвижимите имоти предлага обучение за желаещи да практикуват професията. Разполагаме със собствен офис в идеалния център на града. Възможност за обучение и ..