1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Недвижими имоти курсове

Недвижими имоти курсове

5 обяви
Цена: 530 лв. Онлайн, дистанционно Курсове за Брокери на недвижими имоти с международна държавна диплома Професионално направление: Търговия на едро и дребно Код: 341 Професия: Брокер Код: 341030 Специалност: Недвижими имоти Код: 34..
Цена: 160 лв. Онлайн, дистанционно Всеки курсист получава подарък 1 месец бонус + подарък USB FLASH ПАМЕТ Apacer AH336, 16GB! Запишете се за курса и вземете с до 30% отстъпка от цената на Документи на брокера и Практическо ръководс..
Информационно обслужване и обучение за брокери, агенции за имоти, собственици, наематели и купувачи: 1. Документи на брокера- образци на 90 от най-разпространените видове документи, необходими при п..
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план

Курс за брокер на имоти

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 468 лв. Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ в център Давитоз: - Едномесечни курсове и индивидуално обучение - Часове по теория и практика - Опция за обучени..
Цена: 165 лв. Онлайн обучение за брокер на недвижими имоти. Достъпни по всяко време. Курсът се провежда в рамките на един месец, след което се получава удостоверение за проведен курс на обучение. Цена 160 лв. О..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.