back to top

Недвижими имоти курсове

8 обяви
Курс за брокер на имоти в цялата страна - Пловдив, София и други градове
Цена: 468 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ в център Давитоз в София, Пловдив, Бургас и Варна: o Едномесечни курсове за брокер и индивидуално обучение o Часо..

Запишете се за онлайн курс за брокери на имоти. Сигурен път за успех и печалба в сделките с имоти!
Цена: 180 лв. Онлайн, дистанционно

Едномесечен онлайн курс ”Брокер на недвижими имоти”. Диксио ЕООД провежда курсове за брокери от 1996г., а през 2007г. стартира и онлайн форма на обучение. Курсът за брокери на недвижими имоти им..

Документи на брокера, практическо ръководство, курс за брокери на имоти
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно

Информационно обслужване и обучение за брокери, агенции за имоти, собственици, наематели и купувачи: 1. Документи на брокера- образци на 90 от най-разпространените видове документи, необходими при п..

TOP пормотиране Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Курс брокер на имоти
Цена: 590 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Научете всички тънкости за недвижимите имоти и станете най-добрите професионалисти. Успешната кариера на пазара на недвижими имоти е сериозно предизвикателство, за правене на бърза и доходна кариера..

Курсове за Брокери на Недвижими Имоти
Цена: 470 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Лицензирано обучение /курс/ за брокери на недвижими имоти. Професия: Брокер”, Kод: 341030 Специалност: ”Недвижими имоти” с придобита професионална квалификация по част от професия Удостоверяването ..

Обучение брокер недвижими имоти Арно
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Организира вътрешно обучение по специалност брокер недвижими имоти. Преподаване на български и на руски език. Продължителност до 40 часа. Цена 10 лв за час. Обучение групово или индивидуално в удобно ..

Курсове за Брокери на недвижими имоти с международна държавна диплома
Цена: 530 лв. Онлайн, дистанционно

Курсове за Брокери на недвижими имоти с международна държавна диплома Професионално направление: Търговия на едро и дребно Код: 341 Професия: Брокер Код: 341030 Специалност: Недвижими имоти Код: 34..

Обучение за бъдещи брокери на недвижими имоти
Начин на обучение: На място, присъствено

Брокер с 25 годишен опит в областта на недвижимите имоти предлага обучение за желаещи да практикуват професията. Разполагаме със собствен офис в идеалния център на града. Възможност за обучение и ..