Музикално обучение

78 обяви

Уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. Предлагам уроци по класическа, акустична и електрическа китара - за начинаещи и напреднали. Свиря на китара от 27 години. Профилиран съм като кадър от частни уроци при преподаватели в НУМСИ „проф. Пан..
Уроци по пеене, пиано, китара укулеле и солфеж за малки и големи! Позволете ни да ви помогнем да осъществите мечтата си да се занимавате с музика. Професионално оборудвано студио за певци, пианисти и ..

Уроци по цигулка, пиано, английски

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Квалифициран преподавател предлага уроци по цигулка, пиано и английски език за деца и възрастни.
Цена: 499 лв. Продавам електроакустична китара Cort, внос от Швейцария.

Варна - Уроци по китара - 8 лв.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 8 лв. Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 20 годишен преподав..
Цена: 20 лв. Обучението по синтезатор включва изучаване на ноти, тоналности. Упражнения за лява и дясна ръка. Разучаване на забавни мелодии, песни. Упражнения по пеене като ученика сам си акомпанира по подходящ за..
Цена: 20 лв. Уроците се провеждат във вашия дом. Продължителност 60минути. Изучават се ноти тоналности и други теми свързани с разчитане на написаното на петолинието. Упражнения за лява и дясна ръка и техния синхр..
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авт..
Давам уроци по китара и барабани в центъра на Варна, с уговорка в удобно за вас време.

Уроци по китара с Лора в София

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Предлагам индивидуални и групови уроци по китара в близост до Центъра на София или по домовете. Предимствата на уроците с мен са: 1. Индивидуален и гъвкав подход, чрез който ще се научите да свирите..

Уроци по пиано

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Уроци по пиано за начинаещи и напреднали. Провеждат се в кв. Симеоново или по домовете на учениците. Уроци на английски за чужденци.
Цена: 20 лв. Квалифицирана преподавателка предлага уроци по теория и история на музиката за ученици, студенти и възрастни. Уроците включват: 1. Овладяване на елементарната теория на музиката - интервали, акорд..
Уроци по китара (класическа, акустична, електрическа): WWW.MUSICTONES.NET. Индивидуални уроци и много БЕЗПЛАТНИ групови часове всяка седмица! СВИРЕНЕ В ОРКЕСТЪР (по желание и според нивото). БЕЗПЛАТНА..

Уроци по пиано и солфеж

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Пианист с професионален опит в чужбина предлага частни уроци по пиано и солфеж за начинаещи и напреднали. гр. Пловдив, кв. Кършияка

Музикална работилничка с Буба

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 12 лв. Заповядайте и подарете на вашето дете една вълнуваща среща с музиката. Запознайте вашето дете с вълшебния свят на музиката! В нашата музикална работилничка пеем, танцуваме, свирим и играем. Чрез з..

Уроци по китара

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа, акустична и електрическа китара, както и по хармония, ел. теория на музиката, солфеж импровизация и композиция за начина..

Уроци по пеене и солфеж

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 25 лв. Предлагам индивидуални уроци по пеене и солфеж за начинаещи, напреднали и професионални певци. Стилове: поп, рок, блус, джаз, соул, р’н’б, музикален театър Помощ при писане на авторска музика и д..
Цена: 10 лв. Казвам се Миглена Маркова. Завършила съм НМУ ”Л. Пипков. Моята мисия е да предавам знанията и уменията си на хората, които сега прекрачват прага на прекрасния свят на музиката. За повече информация - ..
Здравейте приятели! Радваме се, че имате желание да се научите да свирите на китара, тамбура или укулеле! Това е правилното място! Високо квалифициран преподавател ще ви запознае с едни от най-удивите..

специализирана музикална школа

гр. Бургас, обл. Бургас
специализирана музикална школа по джаз-рок, по ударни инструменти/ барабани/ набира кандидати за обучение, напреднали или начинаещи, професионалисти или любители без ограничение на възраст. Обучението..

Уроци по пиано

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. уроци по пиано и солфеж от педагог с 40 г опит в областта на музиката

Уроци по китара, пеене и укулеле

гр. София, обл. София
Уроци по китара, пеене и укулеле за деца и възрастни към школа по китара GuitarWorld. Уроците са подходящи за всички от 6 до 66 години, въоръжени с желание да се научат да свирят някоя песен, пиеса ..

Уроци по цигулка

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Преподавател по цигулка с дългогодишен опит, дипломиран от Московската държавна консерватория ”П. И. Чайковски” и специализация по камерна музика в Германия, дава частни уроци за начинаещи и напреднал..

Уроци по Китара Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Здравейте, аз се кавам Стефан Петров и преподавам уроци по ”хоби китара”, за всеки, който иска с минимални усилия да се научи да свири любимите си песни, за кратък период от време и с максимално уселс..

Музикална работилничка с Буба

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Запознайте вашето дете с вълшебния свят на музиката! В нашата музикална работилничка пеем, танцуваме, свирим и играем. Чрез забравни музикални игри децата развиват ритмично чувство, музикален усет и с..

Музикален център Аморозо

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Музикален Център Аморозо предлага уроци по пиано, цигулка, солфеж и пеене

Уроци по музика онлайн

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 13 лв. Уроци по пиано и клавишни инструменти, поп и джаз пеене, солфеж, хармония, блок флейта, китара за всички възрасти. Учител с 40 години стаж и Първа професионално квалификационна степен. Подготовка за к..

Сайт за музика - www.azuchamuzika.com

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 1 лв. www.azuchamuzika.com - Аз уча музика предлага ноти, знания за музиката, уроци, полезни съвети, аранжименти.

уроци по барабани

гр. Варна, обл. Варна
Здравейте, казвам се Пламен Пеев. Давам уроци по барабани с индивидуален подход към всеки и в удобно за Вас време. Помещението където се състоят уроците се намира в центъра на Варна. Продължителност-4..

Уроци по пиано и солфеж

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Предлагаме добро обучение по пиано и солфеж! Нека да ви помогнем с развиването на музикалното ви обучение. Ако дойдете при нас на уроци, вие имате голям шанс да постигнете голям напредък и следователн..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.