Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Музикално обучение

63 обяви

Уроци по Китара Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. КАКВО ЩЕ УСВОИТЕ ОТ УРОЦИТЕ ПО КИТАРА: - основни познания върху инструмента - помощни материали - техники за свирене - ритъм - основни акорди, с които ще можете да свирите 90% от всичките рок и ..
Цена: 20 лв. Квалифицирана преподавателка предлага уроци по теория и история на музиката за ученици, студенти и възрастни. Уроците включват: 1. Овладяване на елементарната теория на музиката - интервали, акорд..

Уроци по китара в София

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Квалифицирана преподавателка по китара предлага индивидуални и групови уроци по китара в близост до Центъра на София или по домовете. Индивидуален и гъвкав подход, чрез който ще се научите да свирит..

Уроци по синтезатор

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Уроци по синтезатор и акордеон за деца и възрастни. Уроците, може да се провеждат и във вашия дом в удобно за вас време.

Варна - Уроци по китара - 7лв.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 7 лв. Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 20 годишен преподав..

Уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа китара, за начинаещи и напреднали в удобно и за двете страни време. Уроците могат да бъдат провеждани и по скайп.
СБЪДНИ МЕЧТАТА СИ! Подготовка за кандидат студентски изпити в НАТФИЗ, НБУ, ДМА и други средни и висши училища с пеене и солфеж. Много малко се изисква за да върнете усмивката на лицето си! Запишет..
Уроци по китара (класическа, акустична, електрическа): WWW.MUSICTONES.NET. Индивидуални уроци и много БЕЗПЛАТНИ групови часове всяка седмица! СВИРЕНЕ В ОРКЕСТЪР (по желание и според нивото). БЕЗПЛАТНА..

Уроk по поп и джаз пеене!

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Индивидуални уроци по поп и джаз пеене за начинаещи. Ако имате желание да се занимавате с пеене като хоби или професионално, заедно ще развием вашия талант. Продължителността на един урок е 60 минут..

давам уроци

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Давам уроци по пиано, клавирна техника, солфеж, ел. теория на музиката. Център.

Преподавател по народни танци

гр. София, обл. София
Давам частни уроци по народни танци. Подготвям ученици за хореографско училище или паралелка. Давам частни уроци за предстоящи събития (сватби, тържества, банкети) И уроци за любители, които жела..

давам уроци по пиано

гр. София, обл. София
Квалифициран преподавател дава уроци по пиано в южните квартали, може и по домовете. Цена по договаряне
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авт..

Уроци по пеене по Скайп

гр. Габрово, обл. Габрово
Цена: 20 лв. Уроци по пеене по Skype - Уроци за всички нива на пеене и без възрастова граница - Дихателни упражнения, вокална постановка, разпяване, вокално здраве - Специални упражнения за подобряване на..

Уроци по пеене и солфеж

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 25 лв. Предлагам индивидуални уроци по пеене и солфеж за начинаещи, напреднали и професионални певци. Стилове: поп, рок, блус, джаз, соул, р’н’б, музикален театър Помощ при писане на авторска музика и д..

уроци по пиано и солфеж

гр. София, обл. София
Уроци по пиано и солфрж за начинаещи и напреднали - класика, поп, рок, джаз, с английски и немски език

Уроци по Барабани

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Уроци по барабани от дипломиран музикален педагог с дългогодишен опит. Индивидуален подход. Продължителност 45 - 60 минути. Цена - според броя посещения и продължителността на уроците. Повече можете д..
Цена: 20 лв. Уроци по Китара, Пиано, Солфеж в София за малки и големи. Повече информация: https://citymusic-school.com/
Цена: 20 лв. Предлагаме уроци по китара в град София подходящи за всяка възраст. Висококвалифицирани преподаватели. 100% изпитана методика на обучение. Заповядайте и се присъединете към нашето голямо музикално с..

Уроци по цигулка

гр. София, обл. София
а от Йолина Чолакова Категории Музика Вокални Духови Клавишни Народни Солфеж Струнни Бас китара Виола Виолончело Китара Контрабас Цигулка Ударни Изобразителни Сценични Танци Йога ..

Вокални уроци

гр. София, обл. София
Вокалните уроци са в следните подкатегории: - Поп, рок, R& B пеене - на различни езици. - Народно пеене - Джаз стандарти и поп-джаз стил * Уроците са с локация Център - ул. Беласица 22 (в ..

Уроци по солфеж

гр. София, обл. София
Уроците по солфеж се характеризират с теоретична подготовка на ученика, с упражнения за разпознаване на тонове, интервали и тризвучия, както и с писане на солфежни диктовки. * Уроците са с локация Ц..

Уроци по китара

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа, акустична и електрическа китара, както и по хармония, ел. теория на музиката, солфеж импровизация и композиция за начина..
Цена: 15 лв. Индивидуални уроци по каба гайда в гр. Варна. Няма възрастови ограничения. Всеки, който е влюбен в магията на родопската музика, може да се научи да свири на каба гайда. Гарантирам Ви! Завършил ..

Уроци по цигулка

гр. Варна, обл. Варна
Уроци по цигулка за начинаещи и напреднали, в дома на ученика или учителя. Под вещото ръководство на г-жа Иванова магическият свят на класическата музика ще се разкрие пред вас-опитен музикант и педаг..

Уроци по солфеж и кавал

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Професионални уроци по солфеж и кавал. Мога да помагам и по пиано в начален и малко по-напреднал етап. Цена по договаряне.
Индивидуални уроци по пиано, пеене и солфеж за начинаещи и напреднали - класика, поп, рок, джаз, с английски и немски език

Уроци по пеене за деца - Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ ОТ УРОЦИТЕ ПО ПЕЕНЕ: - позиция на пеене - диафрагмално дишане - понятия, като ”прозодия”, работа с гласни - намиране на резонатори в устната кухина - сценична реч и правоговор..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.