Музикално обучение

83 обяви
Цена: 7 лв. уроци по китара, ул. Патриарх Евтимий 79, ет. 1, Николай Дуков - 7 лв./астр. час
Цена: 20 лв. Уроците се провеждат във вашия дом. Продължителност 60минути. Изучават се ноти тоналности и други теми свързани с разчитане на написаното на петолинието. Упражнения за лява и дясна ръка и техния синхр..
Цена: 20 лв. Уроците се провеждат във вашия дом, продължителност60минути. Придобиват се основни познания за ноти и тоналности. Учат се упражнения за лява и дясна ръка, забавни мелодии и песни. При желание участие ..
Цена: 20 лв. Уроци по синтезатор и акордеон за деца и ученици. Солфежна подготовка, заучаване на упражнения за техника на лява и дясна ръка, забавни мелодии, песни. Участие в концерт по желание на ученика. Продълж..

Варна - Уроци по китара - 9 лв.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 9 лв. Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 25 годишен преподав..

Уроци по цигулка, пиано, английски

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Квалифициран преподавател предлага уроци по цигулка, пиано и английски език за деца и възрастни.
Цена: 20 лв. Обучението по синтезатор включва изучаване на ноти, тоналности. Упражнения за лява и дясна ръка. Разучаване на забавни мелодии, песни. Упражнения по пеене като ученика сам си акомпанира по подходящ за..

Уроци по цигулка и пиано

гр. Бургас, обл. Бургас
Квалифициран преподавател дава уроци по цигулка и пиано. Има голям опит в работата с малки деца. Възможни са посещения в дома.

Уроци по китара с Лора в София

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Предлагам индивидуални и групови уроци по китара в близост до Центъра на София или по домовете. Предимствата на уроците с мен са: 1. Индивидуален и гъвкав подход, чрез който ще се научите да свирите..
Здравейте приятели! От 20.07 до 20.08 решихме да въведем лятно намаление на уроците по пеене, пиано и солфеж! Възползвайте се от нашето 30% намаление на цените и ни се обадете сега! Офертата важи за н..

Уроци пиано

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Давам уроци по пиано и солфеж, изгодно, може и по домовете
Цена: 15 лв. Давам уроци по китара, тамбура, теория на музиката, начален солфеж, начална хармония в гр. Благоевград. Завършил съм магистратура по китара в НМА ”Проф. П. Владигеров” гр. София в класа на проф. д-р Ц..

Уроци по музика онлайн

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 12.50 лв. Уроци по пиано и клавишни инструменти, поп и джаз пеене, солфеж, хармония, блок флейта, китара за всички възрасти. Учител с 40 години стаж и Първа професионално квалификационна степен. Подготовка за к..

Сайт за музика - www.azuchamuzika.com

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 5.95 лв. www.azuchamuzika.com - Аз уча музика предлага ноти, знания за музиката, уроци, полезни съвети, аранжименти.
Цена: 25 лв. Предлагам индивидуални уроци по пеене, солфеж и ЕМТ за начинаещи, напреднали и професионални певци. Стилове: поп, рок, блус, джаз, соул, р’н’б, музикален театър Помощ при писане на авторска музик..

Уроци по китара Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 12 лв. Предлагам уроци по класическа, акустична(уестърн) и електрическа китара - за начинаещи и напреднали. Свиря на китара от 27 години. Профилиран съм като кадър от частни уроци при преподаватели в НУМСИ „..

Уроци по китара

гр. Созопол, обл. Бургас
Търся учител по китара. Обучението ще се провежда в град Созопол.

Музикална работилничка с Буба

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 12 лв. Заповядайте и подарете на вашето дете една вълнуваща среща с музиката. Запознайте вашето дете с вълшебния свят на музиката! В нашата музикална работилничка пеем, танцуваме, свирим и играем. Чрез з..
Здравейте приятели! Радваме се, че имате желание да се научите да свирите на китара, тамбура или укулеле! Това е правилното място! Високо квалифициран преподавател ще ви запознае с едни от най-удиви..
Цена: 499 лв. Продавам електроакустична китара Cort, внос от Швейцария.

Уроци по пиано

гр. София, обл. София
Ако музиката е в сърцата ви… За всички любители и почитатели на музиката, Art Masters Band school предлага уроци по музикалния инструмент ПИАНО. Електрическото пиано е инструмент, който предлага из..

Уроци по тамбура

гр. София, обл. София
Скъпи приятели! Малки и големи любители на музиката! Музикална формация Art Masters Band, предлага само за Вас музикални уроци по тамбура за начинаещи на територията на град София!!! Без огран..

Музикални уроци с Art Masters Band

гр. София, обл. София
Ако искате вашата звезда да изгрее и певческият Ви или музикален талант, да се развие, то не се бавете и на Art Masters Band позвънете!!! Предлагаме Ви да усвоите интересен за Вас музикален материал п..

Уроци по китара

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа, акустична и електрическа китара, както и по хармония, ел. теория на музиката, солфеж импровизация и композиция за начина..

Уроци по китара, пеене и укулеле

гр. София, обл. София
Уроци по китара, пеене и укулеле за деца и възрастни. Уроците са подходящи за всички от 6 до 66 години, въоръжени с желание да се научат да свирят някоя песен, пиеса или музикален стил. Уроците се п..
Цена: 20 лв. Давам частни уроци по акордеон (класика, забавна и танцова музика и фолклор) за начинаещи и напреднали - деца, младежи и възрастни. Давам частни уроци по саксофон (джаз и поп музика) за начинаещи и ..

начални уроци

с. Борец, обл. Пловдив
Начални уроци и обучение по: - пиано -пеене и солфеж/ след прослушване / - актьорско майсторство / след прослушване / Възрастово ограничение няма. Уроците са безплатни и доброволно дарени от въ..
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авт..
Давам уроци по китара и барабани в центъра на Варна, с уговорка в удобно за вас време.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.