1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Музикално обучение

Музикално обучение

82 обяви

Уроци по пиано в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Уроци по пиано за деца в читалище Любен Каравелов - гр. Бургас В хода на учебния процес се предават и знания по солфеж. Уроците по музикален инструмент ни въвеждат в света на музикалното изкус..

Уроци по гайда в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 лв. Уроците се водят от професионалист с дългогодишен преподавателски стаж и включват усвояване на правилна постановка, различни техники и похвати, координация, нотна грамотност и др. За начинаещи и напре..

Уроци по китара

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа, акустична и електрическа китара, както и по хармония, ел. теория на музиката, солфеж импровизация и композиция за начина..

Варна - Уроци по китара - 9 лв.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 9 лв. Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 25 годишен преподав..

Уроци по цигулка, пиано, английски

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Квалифициран преподавател предлага уроци по цигулка, пиано и английски език за деца и възрастни.
Цена: 20 лв. Уроци по класическа и електрическа китара: - 60 минути (пълен астрономически час) - Преподавател с опит, възпитаник на НМА, завършил в специалности ”Поп и джаз китара” и ”Педагогика на обучението..

Уроци по китара, пеене и укулеле

гр. София, обл. София
Уроци по китара, пеене и укулеле за деца и възрастни. Уроците са подходящи за всички от 6 до 66 години, въоръжени с желание да се научат да свирят някоя песен, пиеса или музикален стил. Уроците се п..
Цена: 499 лв. Продавам електроакустична китара Cort, внос от Швейцария.

Уроци по пиано

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Уроци по пиано (кв. Симеоново) (на английски същo) oт инструктор с 30-годишен опит в Ню Йорк САЩ.

Репетитор по фортепиано, сольфеджио

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Репетитор по фортепиано, научу играть с нуля. Помощь в подготовке к урокам по фортепиано, сольфеджио. Имею опыт работы онлайн по скайп. Возможен выезд на дом.

специализирана музикална школа

гр. Бургас, обл. Бургас
специализирана музикална школа по джаз-рок, по ударни инструменти/ барабани/ набира кандидати за обучение, напреднали или начинаещи, професионалисти или любители без ограничение на възраст. Обучението..
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авт..
Давам уроци по китара и барабани в центъра на Варна, с уговорка в удобно за вас време.
Цена: 25 лв. Предлагам индивидуални уроци по пеене, солфеж и ЕМТ за начинаещи, напреднали и професионални певци. Стилове: поп, рок, блус, джаз, соул, р’н’б, музикален театър Помощ при писане на авторска музик..

Уроци по Електрическа Китара

гр. София, обл. София
НОВО! Само СЕГА! Само ЗА ВАС!!! Уроци по Електрическа Китара! Това е разновидност на китарата, чиито звук се чува само през озвучителна уредба. Излъчваният от нея директно звук е без значение, защ..

Уроци по народно пеене

гр. София, обл. София
Скъпи приятели, малки и големи музикални любители!!! Само сега и само за Вас, музикална формация Art Masters Band, Ви представя музикални уроци по класическо пеене и пеене в хор на територията н..

Уроци по китара гр. Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Давам уроци по китара в гр. Пловдив, кв. Капана. Цена 15 лв. час или 100 лв за месец в които са включени 8 часа!

Уроци по пиано - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Опитен педагог. Уроци за всички възрасти. Люси Филипо

Уроци по барабани

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 лв. Уроци по барабани, ударни инструменти. Индивидуално, цена 25лв за час. ”Drum” школа към МКЦ Бургас. За записване и повече информация моля пишете или позвънете! Специални отстъпки!

Уроци по пиано с иновативен подход

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 14 лв. Здравейте, млади родители! Като майка на две деца зная колко е важно интелектуалното и личностното развитието на нашите малчугани, и как всеки добър родител иска от рано да насочи детето си по п..
Цена: 55 лв. Стара Школа - Самоучител - Аз уча акордеон - Научи се сам да свириш на акордеон- 24 - 120 баса - зелена корица Ценна книга учебник за хората който желаят да се научат да свирят на акордеон Започва..

Давам частни уроци по цигулка

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Давам частни уроци по цигулка. Намирам се в Люлин 1 до метростанцията. Завърших музикално у-ще и Муз. Консерватория по-миналата година. С предварителни уговорки за часове. за повече инф. На посочения ..

Уроци по китара Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 13 лв. Предлагам уроци по класическа, акустична(уестърн) и електрическа китара - за начинаещи и напреднали. Свиря на китара от 27 години. Профилиран съм като кадър от частни уроци при преподаватели в НУМСИ „..

Уроци по пеене, пиано и солфеж!

гр. София, обл. София
Позволете ни да ви помогнем да осъществите мечтата си да се занимавате с музика. Професионално оборудвано студио за певци, пианисти. Работи се с квалифицирани преподаватели, подготвящи кандидат студен..

Уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 лв. 25 лв за 2часа-всеки урок е по 2 астрономически часа или може да бъде договарян. От класика до всички възможни стилове

Уроци по пиано

гр. Бургас, обл. Бургас
уроци по пиано и солфеж от педагог с опит в областта на музиката
давам уроци по саксофон и пиано във варна

давам уроци по пиано

гр. София, обл. София
Квалифициран преподавател дава уроци по пиано в южните квартали, може и по домовете. Цена по договаряне

уроци по барабани

гр. Варна, обл. Варна
Здравейте, казвам се Пламен Пеев. Давам уроци по барабани с индивидуален подход към всеки и в удобно за Вас време. Помещението където се състоят уроците се намира в центъра на Варна. Продължителност-4..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.