1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Музикално обучение

Музикално обучение

82 обяви

Уроци по пиано в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по пиано в читалище Любен Каравелов - гр. Бургас За повече информация и записване може да позвъните на посочения телефон. В хода на учебния процес се предават и знания по солфеж. Обучени..

Уроци по китара

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа китара, за начинаещи и напреднали в удобно и за двете страни време. Уроците могат да бъдат провеждани и по скайп.
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по китара Пловдив (класическа, акустична, електрическа китара)! Индивидуални уроци и БЕЗПЛАТНИ групови часове! СВИРЕНЕ В ОРКЕСТЪР (по желание, според нивото). БЕЗПЛАТНА предварителна консулт..

Варна - Уроци по китара

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 25 годишен преподав..
Цена: 25 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Предлагам индивидуални уроци по пеене, солфеж и ЕТМ за начинаещи, напреднали и професионални певци. Стилове: поп, рок, блус, джаз, соул, р’н’б, музикален театър Помощ при писане на авторска музик..
Цена: 30 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно УРОЦИ ПО ПЕЕНЕ за деца и възрастни! Изграждане на певческа постановка, овладяване на певческото дишане и избор на подходящ репертоар. #Класическа постановка #Поп #Джаз #Рок д-р Милена Иванова е..

уроци по барабани

гр. Варна, обл. Варна
Начин на обучение: На място, присъствено Здравейте, казвам се Пламен Пеев. Давам уроци по барабани с индивидуален подход към всеки и в удобно за Вас време. Помещението където се състоят уроците се намира в центъра на Варна. Продължителност-4..
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по класическа и електрическа китара: - 60 минути (пълен астрономически час) - Преподавател с опит, възпитаник на НМА, завършил в специалности ”Поп и джаз китара” и ”Педагогика на обучението..

Уроци по народно пеене и солфеж

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 25 лв. На място, присъствено Давам уроци по народно пеене на деца и възрастни. Уроците за деца са с продължителност 45мин., а за по-големи е 1 астрономически час. Подготовка за кандидатстване в музикално училище.
Цена: 15 лв. На място, присъствено Здравейте! Давам уроци по пиано, солфеж и теория на музикалните елементи(3в 1) в гр. Пловдив. Уроците са в офис, който е снабден с пиано, отопление, тоалетна и всичко необходимо за вашия комфорт. Преп..
Цена: 10 лв. На място, присъствено уроци по китара, синтезатор, пиано, пеене, солфеж - 10 лв./уч.ч
Цена: 40 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроците са подходящи за всички, които пишат свои песни или имат желание да пишат topline към бийтове. Ще разгледаме основни елементи на музикалната теория - как те могат да са ви от полза, за да п..

ОНЛАЙН Уроци по солфеж и ЕТМ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 35 лв. Онлайн, дистанционно Предлагам индивидуални и групови уроци по солфеж и ЕТМ за ученици и студенти. Уроците са 45 минутни. Работим по българска, британска или американска система. Аз самата съм британски възпитаник, уч..
Цена: 15 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Привет! Казвам се Радослав Ковачев и съм студент в национална музикална академия ”Проф. Панчо Владигеров” София с класическо пиано и музикална педагогика. Предлагам частни уроци, както при обучаващия,..

пиано, китара, цигулка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ЧИТАЛИЩЕ ”Шалом Алейхем-1945” предлага индивидуално обучение по пиано, класическа китара и цигулка. Школа с традиции и професионални преподаватели.

Учител по китара

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Давам уроци по китара. Владея класическа, акустична и електрическа китара и преподавам различни стилове (класика, блус, рок, джаз, метал и др.). Частните уроци ги водя от вкъщи или онлайн (skype или д..

Уроци по китара - Бургас, 13 лв./60 мин.

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 13 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по китара за начинаещи и напреднали: класическа, акустична и електрическа китара. Свиря на китара от 27 години. В момента преподавам китара в частна музикална школа, давам индивидуални уроци..

Уроци по китара с Лора в София

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Предлагам индивидуални и групови уроци по китара в близост до Центъра на София или по домовете. Предимствата на уроците с мен са: 1. Индивидуален и гъвкав подход, чрез който ще се научите да свирите..

Уроци по Солфеж и ЕТМ

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. На място, присъствено Ученичка съм в музикално училище и обожавам работата с деца
Цена: 50 лв. Онлайн, дистанционно ”Основен курс по вокални техники” ви дава ясни инструкции как да използвате гласа си във висок, нисък или силен тон, както и как да го направите по мек или да му повлияете колкото и както си поискате.

Музикална школа Музикокрили

гр. София, обл. София
Уроци за ДЕЦА и ВЪЗРАСТНИ от 4 - 60г. възраст по: - Различни стилове ПЕЕНЕ - АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО - ПИАНО - КИТАРА - САКСОФОН Обучение от истински професионалисти и изпълнители. КАЧЕСТВО на работа..
Начин на обучение: На място, присъствено Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” - уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авт..
Начин на обучение: На място, присъствено Давам уроци по китара и барабани в центъра на Варна, с уговорка в удобно за вас време.

Уроци по цигулка и пиано

гр. Бургас, обл. Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено Квалифициран преподавател дава уроци по цигулка и пиано. Голям опит в работата с малки деца. Възможни са посещения в дома.

Уроци по пиано

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 лв. На място, присъствено Уроци по пиано за деца. Музикална школа към МКЦ Бургас провежда индивидуални Уроци по пиано, синтезатор, барабани и ударни инструменти. За повече информация, моля позвънете или пишете.

Уроци по барабани

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 лв. На място, присъствено Уроци по барабани и ударни инструменти. Индивидуално обучение, цена 25лв за час. ”Drum” школа към МКЦ Бургас. За записване и повече информация моля пишете или позвънете! Специални отстъпки!
Цена: 20 лв. На място, присъствено Здравейте! Давам уроци по пиано и солфеж (2 в 1) по домовете. Не се налага да излизате от къщи. Нужно е само да имате пиано (или синтезатор, ел пиано). Преподавам на деца от 5 годинки до хора в пенсио..

Уроци по китара 7лв. -60мин.

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 7 лв. На място, присъствено

Уроци за китара

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 5 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Предлагам прости и лесни занятията за китара, за всички възрастни групи. Обучаване на руски, български и зарубежни композиции. Имам 4 години опит и също така, възможност за преподаване на руски и бълг..
Цена: 29 лв. Много хора се обръщат към нас с молбата за онлайн уроци по гайда по скайп. Те или живеят в чужбина или в град в който няма школа за гайда. Или просто искат да се учат от вкъщи. Затова ние създадохме п..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.