Филтриране
Сортиране

Музикално обучение

79 обяви

Варна - Уроци по китара - 8 лв.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 8 лв. Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 20 годишен преподав..

Уроци по китара с Лора в София

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Предлагам индивидуални и групови уроци по китара в близост до Центъра на София или по домовете. Предимствата на уроците с мен са: 1. Индивидуален и гъвкав подход, чрез който ще се научите да свирите..
Цена: 15 лв. СОЛФЕЖЪТ е за всички, които искат да говорят на един език с другите музиканти. Той е насочен към цялостното развитие на музикалния слух. Солфежът формира основните музикални навици, които са от полз..
Цена: 15 лв. Уроци по пеене за начинаещи и напреднали, за ученици, студенти, работещи. Забавни вокални упражнения за подобряване на дишането, ритмичността, акцентите в песента. Солфеж-изучаване на ноти и тоналност..

Уроци по синтезатор(и акордеон).

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Уроци по синтезатор(и акордеон) за деца, ученици, студенти, работещи. Солфеж-необходими познания за ноти и тоналности. Усъвършенстване на умението да свирим на концертно ниво. https://www.youtube.com/..
Цена: 20 лв. Развиват се специални и не традиционни похвати за изпълнение с перце и пръсти ( http://youtu.be/b-gkytAKTvM ). Изучават се основните характеристики на почти всички стилове в музиката от гледна точка н..

специализирана музикална школа

гр. Бургас, обл. Бургас
специализирана музикална школа по джаз-рок, по ударни инструменти/ барабани/ набира кандидати за обучение, напреднали или начинаещи, професионалисти или любители без ограничение на възраст. Обучението..

Уроци по цигулка, пиано, английски

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Квалифициран преподавател предлага уроци по цигулка, пиано и английски език за деца и възрастни. За деца до 8 годишна възраст- 10 лв. на учебен час.
Цена: 20 лв. Квалифицирана преподавателка предлага уроци по теория и история на музиката за ученици, студенти и възрастни. Уроците включват: 1. Овладяване на елементарната теория на музиката - интервали, акорд..

Уроци по цигулка и пиано

гр. Бургас, обл. Бургас
Квалифициран преподавател дава уроци по цигулка и пиано. Има голям опит в работата с малки деца. Възможни са посещения в дома.
Цена: 15 лв. Скъпи приятели, наближава най-студеното време на годината и най-топлите празници. Зарадвайте себе си или вашите близки с подаръци от Арт Мюзик Фолк. Ние ви предлагаме подаръчни ваучери за уроци по ако..

Уроци по народно пеене

гр. Перник, обл. Перник
Заниманията се провеждат в сградата на Общински Младежки Дом гр. Перник. За повече информация на посочения телефон.

Уроци по акордеон

гр. Перник, обл. Перник
Уроците по акордеон включват: * запознаване с устройството на инструмента * правилна постановка * развиване на слуха и усета за ритъм * нотна грамотност * темпо и динамика * начални теоретичн..

Уроци по пеене и солфеж

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 25 лв. Предлагам индивидуални уроци по пеене и солфеж за начинаещи, напреднали и професионални певци. Стилове: поп, рок, блус, джаз, соул, р’н’б, музикален театър Помощ при писане на авторска музика и д..
Цена: 20 лв. Детска вокална група за деца от 1-4 клас, репетиции всяка сряда. Народно пеене за деца от 7 до 12 години, подготовка всяка събота.
Цена: 7 лв. Учебен център ТЕРА организира уроци по музика, пиано и солфеж за малки и големи! Време е за музика :) Уроците по музика ще да променят живота на вашето дете, а и вашият собствен! - Развиват ума,..

Уроци по китара

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа, акустична и електрическа китара, както и по хармония, ел. теория на музиката, солфеж импровизация и композиция за начина..

Уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа китара, за начинаещи и напреднали в удобно и за двете страни време. Уроците могат да бъдат провеждани и по скайп.

Уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Предлагам уроци по класическа, акустична и електрическа китара - за начинаещи и напреднали. Свиря на китара от 27 години. Профилиран съм като кадър от частни уроци при преподаватели в НУМСИ „проф. Пан..

Уроци по китара - Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. ”Китарата изисква да я обичаш. Тя може да те накара да полудееш! ” - Пако де Лусия Млад китарист с множество успехи и сериозен опит на българска и международна сцена, както и на преподавателския с..
Може и чрез скайп уроци. Цената е за час
Давам уроци по китара и барабани в центъра на Варна, с уговорка в удобно за вас време.
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авт..
Цена: 15 лв. Квалифициран преподавател с дългогодишен стаж дава частни уроци по музика (пиано, акордеон, солфеж, теория на музиката). Свободно ползва немски език.

Музикална школа ”Парнас”

гр. Бургас, обл. Бургас
Без ограничения на възрастта - 1/ Уроци по: - Музикални инструменти - всички видове - Пеене - поп и джаз, фолклор - Солфеж и теория на музиката /нотна и обща музикална грамотност/ 2/ Участие въ..
Цена: 25 лв. Ново Здравейте, аз съм Любов Лазарова. Завършила съм Национално Музикалко Училище ” Любомир Пипков ” с пиано. В момента съм студентка в Национална Музикална Академия ” Проф. Панчо Владигеров ” със специа..

Уроци по пеене с Георги Янков

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Уроци по поп и джаз пеене. Уроците включват: разпяване, вокално дишане, упражнения за развиване на диапазона на гласа, модерни техники, работа по дикция и артикулация, модерна постановка, подготовка н..

Частни уроци по Солфеж, гр. Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Здравейте! Казвам се Вяра Алексиева и предлагам частни уроци за деца от предучилищна и начална училищна възраст по Солфеж, в гр. Бургас :) За повече информация можете да се свържете с мен на посочен..
Цена: 10 лв. Казвам се Миглена Маркова. Завършила съм НМУ ”Л. Пипков. Моята мисия е да предавам знанията и уменията си на хората, които сега прекрачват прага на прекрасния свят на музиката. За повече информация - ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.