Филтриране
Сортиране

Музикално обучение

77 обяви

Уроци по цигулка, пиано, английски

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Квалифициран преподавател предлага уроци по цигулка, пиано и английски език за деца и възрастни. За деца до 8 годишна възраст- 10 лв. на учебен час.

Варна - Уроци по китара - 8 лв.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 8 лв. Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 20 годишен преподав..

Уроци по китара с Лора в София

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Предлагам индивидуални и групови уроци по китара в близост до Центъра на София или по домовете. Предимствата на уроците с мен са: 1. Индивидуален и гъвкав подход, чрез който ще се научите да свирите..

Уроци по пеене и солфеж

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 25 лв. Предлагам индивидуални уроци по пеене и солфеж за начинаещи, напреднали и професионални певци. Стилове: поп, рок, блус, джаз, соул, р’н’б, музикален театър Помощ при писане на авторска музика и д..

Уроци по пиано

гр. Бургас, обл. Бургас
уроци по пиано и солфеж от педагог с 40 г опит в областта на музиката
Цена: 20 лв. Квалифицирана преподавателка предлага уроци по теория и история на музиката за ученици, студенти и възрастни. Уроците включват: 1. Овладяване на елементарната теория на музиката - интервали, акорд..

Уроци по пиано

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Индивидуални уроци по пиано, солфеж и теория на музиката, подходящи за деца и възрастни, начинаещи и напреднали, в центъра на София.
Уроци по пеене, пиано, китара укулеле и солфеж за малки и големи! Позволете ни да ви помогнем да осъществите мечтата си да се занимавате с музика. Професионално оборудвано студио за певци, пианисти и ..
Здравейте приятели! Радваме се, че имате желание да се научите да свирите на китара, тамбура или укулеле! Това е правилното място! Високо квалифициран преподавател ще ви запознае с едни от най-удивите..

Търся Учител по Китара и Солфеж

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся си качествен учител по китара и солфеж на територията на град Бургас! Моля да получавам само сериозни писма и обаждания,

Уроци по китара

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа, акустична и електрическа китара, както и по хармония, ел. теория на музиката, солфеж импровизация и композиция за начина..
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авт..
Давам уроци по китара и барабани в центъра на Варна, с уговорка в удобно за вас време.
Уроци по китара (класическа, акустична, електрическа): WWW.MUSICTONES.NET. Индивидуални уроци и много БЕЗПЛАТНИ групови часове всяка седмица! СВИРЕНЕ В ОРКЕСТЪР (по желание и според нивото). БЕЗПЛАТНА..

Уроци по поп пеене и пиано

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Pro Singing Studio предлага обучение по поп пеене, пиано, солфеж и елементарна теория за всяка възраст.

Уроци по пеене

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 20 лв. Уроци по пеене с Ира - Уроци за всички нива на пеене и без възрастова граница - Дихателни упражнения, вокална постановка, разпяване, вокално здраве - Специални упражнения за подобряване на музикалн..

Уроци по цигулка и пиано

гр. Бургас, обл. Бургас
Квалифициран преподавател дава уроци по цигулка и пиано. Има голям опит в работата с малки деца. Възможни са посещения в дома.

Музикална работилничка с Буба

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 5 лв. Запознайте вашето дете с вълшебния свят на музиката! В нашата музикална работилничка пеем, танцуваме, свирим и играем. Чрез забравни музикални игри децата развиват ритмично чувство, музикален усет и с..

Уроци по китара, пеене и укулеле

гр. София, обл. София
Уроци по китара, пеене и укулеле за деца и възрастни към школа по китара GuitarWorld. Уроците са подходящи за всички от 6 до 66 години, въоръжени с желание да се научат да свирят някоя песен, пиеса ..

Уроци по акордеон

гр. Перник, обл. Перник
Уроците по акордеон включват: * запознаване с устройството на инструмента * правилна постановка * развиване на слуха и усета за ритъм * нотна грамотност * темпо и динамика * начални теоретичн..

Уроци по народно пеене

гр. Перник, обл. Перник
За повече информация на посочения телефон.

Уроци по пиано и солфеж

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Мариам Хамдан е родена през 1993г. в гр. София. От ранна детска възраст е привлечена от изкуството на пианото. На 4г. възраст започва да свири и още на 6 години е приета с отличен успех в Национално м..

Уроци по пиано

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 10 лв. Завършил съм ЮЗУ Неофит Рилски, Благоевград със специалност Педагогика на обучението по музика - бакалавър и магистър. Уроците са по пиано и синтезатор за начинаещи които имат интерес към модерната му..

Уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа китара, за начинаещи и напреднали в удобно и за двете страни време. Уроците могат да бъдат провеждани и по скайп.

Уроци по пиано във Вашия дом

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Давам уроци по пиано, солфеж, музикална теория и хармония във Вашия дом. Казвам се Инна Диловска и съм пианист, диригент и музикален педагог. Завършила съм две магистърски музикални специалности в..

Музикален център Аморозо

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Музикален Център Аморозо предлага уроци по пиано, цигулка, солфеж и пеене
Цена: 29 лв. Много хора се обръщат към нас с молбата за онлайн уроци по гайда по скайп. Те или живеят в чужбина или в град в който няма школа за гайда. Или просто искат да се учат от вкъщи. Затова ние създадохме п..
Цена: 20 лв. Детска вокална група за деца от 1-4 клас, репетиции всяка сряда. Народно пеене за деца от 7 до 12 години, подготовка всяка събота.

Уроци по Китара Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Здравейте, аз се кавам Стефан Петров и преподавам уроци по ”хоби китара”, за всеки, който иска с минимални усилия да се научи да свири любимите си песни, за кратък период от време и с максимално уселс..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.