1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Музикално обучение

Музикално обучение

85 обяви
Цена: 20 лв. Уроци по класическа и електрическа китара: - 60 минути (пълен астрономически час) - Преподавател с опит, възпитаник на НМА, завършил в специалности ”Поп и джаз китара” и ”Педагогика на обучението..

Варна - Уроци по китара - 9 лв.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 9 лв. Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 25 годишен преподав..

Уроци по гайда в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 лв. Уроците се водят от професионалист с дългогодишен преподавателски стаж и включват усвояване на правилна постановка, различни техники и похвати, координация, нотна грамотност и др. За начинаещи и напре..
Цена: 25 лв. Предлагам индивидуални уроци по пеене, солфеж и ЕМТ за начинаещи, напреднали и професионални певци. Стилове: поп, рок, блус, джаз, соул, р’н’б, музикален театър Помощ при писане на авторска музик..
Цена: 35 лв. Предлагам индивидуални и групови уроци по солфеж и ЕМТ за ученици и студенти. Уроците са 45 минутни. Работим по българска, британска или американска система. Аз самата съм британски възпитаник, уч..
давам уроци по саксофон и пиано във варна
Цена: 499 лв. Продавам електроакустична китара Cort, внос от Швейцария.

давам уроци по пиано

гр. София, обл. София
Квалифициран преподавател дава уроци по пиано в южните квартали, може и по домовете. Цена по договаряне

Уроци по цигулка, пиано, английски

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Квалифициран преподавател предлага уроци по цигулка, пиано и английски език за деца и възрастни.

уроци по барабани

гр. Варна, обл. Варна
Здравейте, казвам се Пламен Пеев. Давам уроци по барабани с индивидуален подход към всеки и в удобно за Вас време. Помещението където се състоят уроците се намира в центъра на Варна. Продължителност-4..

Уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа китара, за начинаещи и напреднали в удобно и за двете страни време. Уроците могат да бъдат провеждани и по скайп.

Уроци по народно пеене

гр. София, обл. София
Скъпи приятели, малки и големи музикални любители!!! Само сега и само за Вас, музикална формация Art Masters Band, Ви представя музикални уроци по класическо пеене и пеене в хор на територията н..

Уроци по гайда

гр. София, обл. София
Скъпи приятели!!! Ново! Невероятно!!! И само за Вас!!! На територията на град София,... предлагат индивидуални уроци по гайда без ограничение на възрастта!!! Заповядайте при нас за да се докосне..

Уроци по кавал

гр. София, обл. София
НОВО! Само СЕГА! Само ЗА ВАС!!! Уроци по кавал! Един от най- древните инструменти. Кавалът е музикален инструмент от групата на дървените духови инструменти. Характерен за българската фолклорн..
Здравейте, Приятели! Музикална школа”Art Masters Band” са ви подготвили нещо специално в богатата ни палитра от обучителни курсове се присъединява една нова специалност: Солфеж и Елементарна Теори..

Уроци по пиано

гр. София, обл. София
Ако музиката е в сърцата ви… За всички любители и почитатели на музиката, Art Masters Band school предлага уроци по музикалния инструмент ПИАНО. Електрическото пиано е инструмент, който предлага из..

Класическа Акустична Китара

гр. София, обл. София
Възрастта няма значение- винаги има първи път! Уроците по китара предлагани от нас са адаптирани към всички възрасти и са съобразени с индивидуалното ниво на ученика, неговите предпочитания и цели. ..

Уроци по барабани

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Уроци по барабани, ударни инструменти. Индивидуално, цена 20лв за час. ”Drum” школа към МКЦ Бургас. За записване и повече информация моля пишете или позвънете! Специални отстъпки!
Здравейте приятели! Коледа е! Научете се да свирите някоя песен на китара и поздравете приятелите си или семейството си с нея. Направете празника си още по - незабравим! Подарете на свой приятел/к..
КОЛЕДА Е! Предлагам 30% намаление на цените за всички новозаписали се ученици до края на месец Декември! Не е ли прекрасно! Ще получите цял месец от датата на записване на специални цени! Позволет..
Цена: 30 лв. Завършила съм музикална педагогика в Музикалната академия в София и съм дългогодишен преподавател в редица музикални школи, училища и колежи.. Давам частни уроци по пиано, солфеж, музикална теория и п..

Уроци по пиано в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Уроци по пиано за деца в читалище Любен Каравелов - гр. Бургас В хода на учебния процес се предават и знания по солфеж. Уроците по музикален инструмент ни въвеждат в света на музикалното изкус..
Цена: 30 лв. Индивидуални уроци по пиано, пеене и солфеж за начинаещи и напреднали - класика, поп, рок, джаз, възможност за посещение по домовете, с английски и немски език https://www.youtube.com/results?search_..

Уроци по пеене

гр. Горна Оряховица, обл. Велико Търново
В модерен свят като този, в който живеем и светкавичното развитие на технологии, всички трябва да запазим своя индивидуализъм със своите музикални умения, но за целта е нужно да полагаме труд и постоя..
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авт..
Давам уроци по китара и барабани в центъра на Варна, с уговорка в удобно за вас време.
Цена: 15 лв. СОЛФЕЖЪТ е за всички, които искат да говорят на един език с другите музиканти. Той е насочен към цялостното развитие на музикалния слух. Солфежът формира основните музикални навици, които са от полз..
Цена: 30 лв. Индивидуални уроци по поп и джаз пеене, пиано солфеж и хармония. Място за провеждане на урока може да бъде проведен в Национална Музикална Академия или ходене по домовете!

Уроци по Електрическа Китара

гр. София, обл. София
НОВО! Само СЕГА! Само ЗА ВАС!!! Уроци по Електрическа Китара! Това е разновидност на китарата, чиито звук се чува само през озвучителна уредба. Излъчваният от нея директно звук е без значение, защ..

Уроци по пиано

гр. София, обл. София
Ако музиката е в сърцата ви… За всички любители и почитатели на музиката, Art Masters Band school предлага уроци по музикалния инструмент ПИАНО. Електрическото пиано е инструмент, който предлага из..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.