1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Музикално обучение

Музикално обучение

85 обяви
Цена: 30 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Казвам се Михаил. Завършил съм Националното музикално училище ”Любомир Пипков” в София със специалност класическа китара и Амстердамската консерватория със специалност контрабас и бас китара. Имам дъл..

Варна - Уроци по китара

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 25 годишен преподав..
Цена: 15 лв. На място, присъствено Преподавам частни уроци както в домът ви така и вкъщи. Така, както би било удобно за желаещият се да се учи да свири на пиано и да се учи на солфеж, синтезатор; А по желание на клиента мога да му преп..
Курсова, реферат, магистърска теза, проект, разработка, бизнес план, план-конспект, презентации

Уроци по китара Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. На място, присъствено Уроци по класическа китара за деца над 5 години в град Бургас, веднъж или два пъти седмично, според желанието и натовареността на детето или ученика. Диплом за средно специално образование по изкуст..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по китара Пловдив (класическа, акустична, електрическа китара)! Индивидуални уроци и БЕЗПЛАТНИ групови часове! СВИРЕНЕ В ОРКЕСТЪР (по желание, според нивото). БЕЗПЛАТНА предварителна консулт..

Уроци по пиано

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 лв. На място, присъствено Уроци по пиано. Музикална школа към МКЦ Бургас провежда индивидуални Уроци по пиано, синтезатор, барабани и ударни инструменти. За повече информация, моля позвънете на Вайбър или пишете.
Начин на обучение: На място, присъствено Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” - уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авт..
Начин на обучение: На място, присъствено Давам уроци по китара и барабани в центъра на Варна, с уговорка в удобно за вас време.

Уроци по пиано в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по пиано в читалище Любен Каравелов - гр. Бургас От 15-ти септември започва новата творческа година на школата по пиано. Заповядайте ако желаете вашето дете да придобие знания и умения в обл..

Уроци по китара - Стара Загора

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Начин на обучение: На място, присъствено Уроци по китара - Валентин Данев Стара Загора Преподавател със специалност ”поп и джаз” китара и педагогика на обучението по музика  Различни стилови направления  Материал в зависимост от с..

Учител по пиано и солфеж

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Преподавател с професионална квалификация. Предлагам частни уроци по дисциплините пиано и солфеж.

Уроци по пиано

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Уроци по пиано за начинаещи и напреднали. Провеждат се в кв. Симеоново или по домовете на учениците. Уроци на английски за чужденци.
Цена: 15 лв. На място, присъствено Класическа китара-етюди и пиеси от различни композитори. Ел. китара-рок, блус и хеви метъл. Пеене-поп, рок и джаз-упражнения на апаратура с микрофон. Солфеж-четене, писане на ноти, правилн..

Уроци по пеене, пиано и солфеж!

гр. София, обл. София
Позволете ни да ви помогнем да осъществите мечтата си да се занимавате с музика. Професионално оборудвано студио за певци, пианисти. Работи се с квалифицирани преподаватели, подготвящи кандидат студен..
Цена: 15 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по китара, пеене и укулеле за деца и възрастни. Уроците са подходящи за всички от 6 до 66 години, въоръжени с желание да се научат да свирят някоя песен, пиеса или музикален стил. Методиката н..

Уроци по барабани

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 лв. На място, присъствено Уроци по барабани и ударни инструменти. Индивидуално обучение, цена 25лв за час. ”Drum” школа към МКЦ Бургас. За записване и повече информация моля пишете или позвънете на Вайбър. Специални отстъпки!
Цена: 499 лв. Продавам електроакустична китара Cort, внос от Швейцария.

Уроци по китара - Бургас, 13 лв./60 мин.

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 13 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по китара за начинаещи и напреднали: класическа, акустична и електрическа китара. Свиря на китара от 27 години, а се занимавам професионално с частни уроци от 6 години. В момента преподавам ..
Цена: 15 лв. На място, присъствено Здравейте! Давам уроци по пиано, солфеж и теория на музикалните елементи(3в 1) в гр. Пловдив. Уроците са в офис, който е снабден с пиано, отопление, тоалетна и всичко необходимо за вашия комфорт. Преп..
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по класическа и електрическа китара: - 60 минути (пълен астрономически час) - Преподавател с опит, възпитаник на НМА, завършил в специалности ”Поп и джаз китара” и ”Педагогика на обучението..
 рекламирай сам в

Уроци вокала

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци вокала, пиано и солфеджио. Има опит за онлайн обучение.

Уроци по барабани за начинаещи

гр. София, обл. София
Цена: 16 лв. На място, присъствено Преподавател с дългогодишен опит предлага обучение по барабани включващо: • правилна постановка • свирене на малко барабанче и комплект барабани • нотна грамотност • техника на свирене, координац..
Цена: 10 лв. Онлайн, дистанционно Пианист и вокален педагог дава онлайн уроци по пиано, класическо и естрадно пеене, джаз и солфеж.

Онлайн уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Здравейте! Давам онлайн уроци по китара за начинаещи и напреднали, в удобно и за двете страни време. Skype: demito_kitara.

Уроци по китара

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа китара, за начинаещи и напреднали в удобно и за двете страни време. Уроците могат да бъдат провеждани и по скайп.

ОНЛАЙН Уроци по солфеж и ЕТМ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 40 лв. Онлайн, дистанционно Предлагам индивидуални и групови уроци по солфеж и ЕТМ за ученици и студенти. Уроците са 45 минутни. Работим по българска, британска или американска система. Аз самата съм британски възпитаник, уч..
Цена: 35 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Предлагам индивидуални уроци по пеене, солфеж и ЕТМ за начинаещи, напреднали и професионални певци. Стилове: поп, рок, блус, джаз, соул, р’н’б, музикален театър Помощ при писане на авторска музик..

Уроци по Народно пеене

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Предлагам индивидуални уроци по народно пеене. Преподавател с висше образование и дълъг сценичен опит. Възможност за продуциране на авторски проекти. Подоговка за кандидат студентски изпити, конкурси ..

Уроци по Поп и джаз пеене

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Предлагам индивидуални уроци по поп и джаз, рап, хип-хоп и естраднио пеене. Преподавател с висше образование и дълъг сценичен опит. Възможност за продуциране на авторски проекти. Подоговка за кандидат..

Уроци по виолончело в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Уроци по виолончело от педагог от Музикално училище Бургас с дълъг стаж и много успешни ученици. Ползва руски и английски езици.
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.