Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Музикално обучение

71 обяви
САМО ПРЕЗ АВГУСТ УРОЦИТЕ ПО ПЕЕНЕ И ПИАНО СА НА ПОЛОВИН ЦЕНА! Уроци по пеене, пиано, китара и солфеж за малки и големи! Позволете ни да ви помогнем да осъществите мечтата си да се занимавате с музик..
Цена: 20 лв. Квалифицирана преподавателка предлага уроци по теория и история на музиката за ученици, студенти и възрастни. Уроците включват: 1. Овладяване на елементарната теория на музиката - интервали, акорд..

Уроци по китара в София

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Квалифицирана преподавателка по китара предлага индивидуални и групови уроци по китара в близост до Центъра на София или по домовете. Индивидуален и гъвкав подход, чрез който ще се научите да свирит..

Варна - Уроци по китара - 8 лв.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 8 лв. Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 20 годишен преподав..

Уроци по Солфеж и Пиано

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Виктория Михайлова Финци Музикален педагог учител по пиано и солфеж. Място на преподаване: при учителя (в близост до метростанция ”Жолио Кюри” и спирка ”Хотел Плиска”) / Език на преподаване: Бълга..

Уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа китара, за начинаещи и напреднали в удобно и за двете страни време. Уроците могат да бъдат провеждани и по скайп.

Уроци по пиано

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 20 лв. Индивидуално обучение по пиано и солфеж. Концертни изяви за напреднали ученици.
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авт..
Давам уроци по китара и барабани в центъра на Варна, с уговорка в удобно за вас време.

Уроци по цигулка, пиано, английски

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Квалифициран преподавател предлага уроци по цигулка, пиано и английски език за деца и възрастни. За деца до 8 годишна възраст- 10 лв. на учебен час.
Уроци по китара (класическа, акустична, електрическа): WWW.MUSICTONES.NET. Индивидуални уроци и много БЕЗПЛАТНИ групови часове всяка седмица! СВИРЕНЕ В ОРКЕСТЪР (по желание и според нивото). БЕЗПЛАТНА..

Уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Преподавам уроци за начинаещи и напреднали по класическа китара(четене на ноти), предлагам обучение по школите на Валентин Вълчев, върху които се работи в музикалното училище, акустична(акорди, като с..

Давам уроци по барабани

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 10 лв. Давам уроци по барабани. Разполагам със собствени барабани и репетиционна.
Цена: 15 лв. СОЛФЕЖЪТ е за всички, които искат да говорят на един език с другите музиканти. Той е насочен към цялостното развитие на музикалния слух. Солфежът формира основните музикални навици, които са от полз..
Цена: 10 лв.
Цена: 20 лв. Уроци по цигулка, пеене, пиано и теоритични предмети за начинаещи и напреднали. Индивидуални занимания, както и индивидуално изготвена програма за всеки, според това какво иска да постигне. Подгот..

Уроци по китара и укулеле!

гр. София, обл. София
Здравейте приятели! Радваме се, че имате желание да се научите да свирите на китара или укулеле! Това е правилното място! Високо квалифициран преподавател ще ви запознае с едни от най-удивителните инс..

Уроци по солфеж

гр. Бургас, обл. Бургас
Здравейте! Давам уроци по солфеж- индивидуални и в групи, в удобно и за двете страни време. Солфежът формира основните музикални навици, които са в полза при свиренето на музикален инструмент.

Уроци по китара, пиано и поп пеене

гр. Силистра, обл. Силистра
Цена: 8 лв. Преподавател с дългогодишен опит. Завършил Музикална академия в Пловдив.

Уроци по Китара Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. КАКВО ЩЕ УСВОИТЕ ОТ УРОЦИТЕ ПО КИТАРА: - основни познания върху инструмента - помощни материали - техники за свирене - ритъм - основни акорди, с които ще можете да свирите 90% от всичките рок и ..

Уроци по пеене, пиано и солфеж

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Уроци по поп, рок, джаз пеене за малки и големи! Подготовка за прием във вузове и музикални училища, участия в музикални формати, национални и международни конкурси от вокален педагог с дългогодишен о..

Уроци по пиано

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Уроци по пиано по домовете.

Уроци по пиано

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. Уроци по пиано, офис Стрелбище, Манастирски ливади.

Уроци по Барабани

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Уроци по барабани от дипломиран музикален педагог с дългогодишен опит. Индивидуален подход. Продължителност 45 - 60 минути. Цена - според броя посещения и продължителността на уроците. Повече можете д..
Цена: 10 лв. Здравейте, предлагам уроци по китара и теория на музиката за начинаещи и напреднали в Народно читалище „Добри Войников“. Продължителността на уроците е 45 мин. като в тях ще говорим не само за изпълни..
Цена: 15 лв. Подходящи за начинаещи и напредващи. С голяма любов и желание за развитие всеки може да постигне напредък в това което обича. Музиката е емоция. Начин да докосваш другите около теб, да изразиш чувст..
Цена: 10 лв. Предлагам обучение по китара. 10 лева на час. Обучение включващо техника, солфеж и обща музикална култура. ПЪРВИЯТ УРОК Е БЕЗПЛАТЕН!
Цена: 15 лв. Давам частни уроци по акордеон (класика, забавна и танцова музика и фолклор) за начинаещи и напреднали - деца, младежи и възрастни. Давам частни уроци по саксофон (джаз и поп музика) за начинаещи и ..

Уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Здравейте, давам уроци по електрическа и акустична китара. Преподавам основните скали и акорди, уча на песни. Не преподавам класическа китара, тоест не уча на класически фрагменти по китара. Работи се..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.