Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Цена
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Музикално обучение

76 обяви

Уроци по пеене с Георги Янков

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Уроци по поп и джаз пеене. Уроците включват: разпяване, вокално дишане, упражнения за развиване на диапазона на гласа, модерни техники, работа по дикция и артикулация, модерна постановка, подготовка н..
Цена: 18 лв. Здравейте, Казвам се Стела Стоянова и преподавам пеене и пиано за деца и възрастни в ”Мюзик радиейшън”. Центара ни се намира до метростанця ”Жолио Кюри” като разполагаме с два етажа-Един за уроци ..

Варна - Уроци по китара - 8 лв.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 8 лв. Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 20 годишен преподав..

Уроци по цигулка, пиано, английски

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Квалифициран преподавател предлага уроци по цигулка, пиано и английски език за деца и възрастни. За деца до 8 годишна възраст- 10 лв. на учебен час.

Уроци по пеене

гр. София, обл. София
Уроци по поп, рок и джаз пеене. Правилна постановка, диафрагмено дишане, подбор на репертоар.

Уроци по китара в София

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Квалифицирана преподавателка по китара предлага индивидуални и групови уроци по китара в близост до Центъра на София или по домовете. Индивидуален и гъвкав подход, чрез който ще се научите да свирит..
Цена: 20 лв. Квалифицирана преподавателка предлага уроци по теория и история на музиката за ученици, студенти и възрастни. Уроците включват: 1. Овладяване на елементарната теория на музиката - интервали, акорд..

Уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа китара, за начинаещи и напреднали в удобно и за двете страни време. Уроците могат да бъдат провеждани и по скайп.

Пеене за деца

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. народно пеене за деца от 7 до 12 години
Цена: 15 лв. СОЛФЕЖЪТ е за всички, които искат да говорят на един език с другите музиканти. Той е насочен към цялостното развитие на музикалния слух. Солфежът формира основните музикални навици, които са от полз..

Уроци по Китара Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Подробна информация на: https://www.teatarnasvetlinata.com КАКВО ЩЕ УСВОИТЕ ОТ УРОЦИТЕ ПО КИТАРА: - основни познания върху инструмента - помощни материали - техники за свирене - ритъм - основни..

Уроци по пеене

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Изчерпателна информация на: https://www.teatarnasvetlinata.com КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ ОТ УРОЦИТЕ ПО ПЕЕНЕ: - позиция на пеене - диафрагмално дишане - понятия, като ”прозодия”, работа с гласни - нами..

Уроци по fly drum (hang drum)

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Допълнителна информация на: https://www.teatarnasvetlinata.com Fly Drum e музикален инструмент, българска изработка(версия) на hang drum. Ако обичате ударните инструменти и космическите звукове, то..

Уроци по Пиано и Солфеж

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Виктория Михайлова Финци Музикален педагог учител по пиано и солфеж. Място на преподаване: при учителя (кв. Изток, в близост до метростанция ”Жолио Кюри” и спирка ”Хотел Плиска”) / Език на препода..

Уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Уроците са по класическа и електрическа китара. Свиря в рок група като китарист. От музикално семейство съм и съм профилиран като кадър от частни уроци при един от най добрите преподаватели в България..

Уроци по китара

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа, акустична и електрическа китара, както и по хармония, ел. теория на музиката, солфеж импровизация и композиция за начина..

Уроци по оперно и джаз пеене

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Казвам се Силвия Методиева. Преподавам пеене по школата на Александрина Милчева, чиято ученичка съм. Поставям гласа внимателно, работя концентрирано. Ето уебсайт, на който има публикувани мои изпълнен..

Уроци по китара и укулеле!

гр. София, обл. София
Здравейте приятели! Радваме се, че имате желание да се научите да свирите на китара или укулеле! Това е правилното място! Високо квалифициран преподавател ще ви запознае с едни от най-удивителните инс..
Първиат урок е нА ПОЛОВИН ЦЕНА! Уроци по пеене, пиано, китара укулеле и солфеж за малки и големи! Позволете ни да ви помогнем да осъществите мечтата си да се занимавате с музика. Професионално обору..

давам уроци по пиано

гр. София, обл. София
Квалифициран преподавател дава уроци по пиано в южните квартали, може и по домовете. Цена по договаряне
Музикално студио по поп- джаз- рок пеене, набира кандидати за обучение, напреднали или начинаещи, професионалисти или любители без ограничение на възраст. Обучението се води от изтъкната естрадна певи..

Уроци по поп и джаз пеене

гр. София, обл. София
Индивидуални уроци по поп и джаз пеене. Вокален педагог Ралица Ангелова.
Уроци по китара (класическа, акустична, електрическа): WWW.MUSICTONES.NET. Индивидуални уроци и много БЕЗПЛАТНИ групови часове всяка седмица! СВИРЕНЕ В ОРКЕСТЪР (по желание и според нивото). БЕЗПЛАТНА..

Уроци по китара за всички

гр. София, обл. София
Млад и усмихнат преподавател с опит в работата с деца и възрастни дава уроци по класическа, фламенко, поп, рок и джаз китара. Уроците са подходящи за всеки, който желае да научи дадена песен, стил илл..

Уроци по цигулка

гр. София, обл. София
Преподавател по цигулка с дългогодишен опит, дипломиран от Московската държавна консерватория ”П. И. Чайковски” и специализация по камерна музика в Германия, дава частни уроци за начинаещи и напреднал..

Уроци по пиано

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Уроци по пиано за начинаещи и напреднали. Провеждат се в кв. Симеоново или по домовете на учениците. Уроци на английски за чужденци.
Цена: 15 лв. Високо квалифицирана млада педагожка предлага частни уроци по пиано, пеене и солфеж за начинаещи и напреднали. Също така преподава музика и на английски и немски език.

уроци по барабани

гр. Варна, обл. Варна
Здравейте, казвам се Пламен Пеев. Давам уроци по барабани с индивидуален подход към всеки и в удобно за Вас време. Помещението където се състоят уроците се намира в центъра на Варна. Продължителност-4..
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авт..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.