back to top

Музикално обучение

59 обяви
Уроци по китара Маестро ПловдивVIP обява
Цена: 16 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Китарен център Маестро е филиал на VALENTIN‘S GUITAR ACADEMY - DUBAI Целта е да предоставим на желаещите да изучават този прекрасен инструмент едно строго традиционно и в същото време съвременно и ..

Варна - Уроци по китара
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар Чаталджа. Магистър по китара от ДМА П. Владигеров - София, над 25 годишен преподавате..

Уроци по синтезатор за начинаещи
Цена: 20 лв. На място, присъствено

Уроците са за всички без възрастови ограничения. Провеждат се в дома на ученика. Продължителност 60 минути. Изучават се ноти, тоналности, правилно тактуване, упражнения за лява и дясна ръка, метрум ..

TOP пормотиране Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Уроци по пеене/Singing lessons
Цена: 30 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Ако искате да се научите да пеете или просто ви се пее за удоволствие, заповядайте на уроци по поп, джаз, класическо или бароково пеене! If you want to learn how to sing or you just want to have f..

Синтезатор и пеене- комбинирано обучение
Цена: 20 лв. На място, присъствено

Целта на обучението е да се придобие умение сами да си акомпаниране докато пеем. При необходимост се започва с основна солфеж на подготовка, за да можем да свирим правилно, след като имаме нужнит..

Уроци по пиано в Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Уроци по пиано в читалище Любен Каравелов - гр. Бургас. Подготовка по солфеж Заниманията се провеждат и през лятото. Часовете се водят от висококвалифициран преподавател с висше музикално образ..

Онлайн уроци по музика за деца и възрастни
Цена: 10 лв. Онлайн, дистанционно

Пианист и вокален педагог дава онлайн уроци по пиано, класическо и естрадно пеене, джаз и солфеж.

давам уроци по пиано

Квалифициран преподавател дава уроци по пиано в южните квартали, може и по домовете. Цена по договаряне

Давам уроци по китара и барабани
Начин на обучение: На място, присъствено

Давам уроци по китара и барабани в центъра на Варна, с уговорка в удобно за вас време.

Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” - уроци и обучение
Начин на обучение: На място, присъствено

Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” - уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авт..

Уроци по барабани за начинаещи
Цена: 18 лв. На място, присъствено

Заповядайте в школата! Заплащането е според броя уроци в месеца. Уроците се провеждат от понеделник до събота от 09:00 до 20:00 часа, според вашите предпочитания.

Уроци по китара - Бургас, 20 лв./60 мин.
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Преподавам уроци за начинаещи и напреднали по класическа. електрическа и акустична китара. Часовете се провеждат по ваш избор: по ноти или по таблатури. Паралелно се изучават и акордите. Работи се по ..

Уроци по Китара Бургас
Цена: 20 лв. На място, присъствено

Преподавам китара в НУМСИ ”проф. П. Владигеров” - гр. Бургас, Завършил съм магистратура в НМА - София. Имам над 10г. опит в България и САЩ. Преподавам уроци по класическа китара, ритъм и рок китара,..

Уроци по китара Пловдив / Музикална школа по китара / Учител по китара / Школа / Частни уроци
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Уроци по китара Пловдив - обучение по класическа, електрическа и акустична китара - стилове - класика и рок/метъл. Условия: - Безплатна предварителна консултация - за лично запознанство и запознав..

Преподаване на уроци по пеене и китара
Цена: 15 лв. На място, присъствено

Здравейте! Ние сме музикална школа, преподаваща уроци по пеене и китара Нашата цел е да научим всеки един човек, който има желание, за да може след време да бъде един истински професионалист Първи..

Онлайн уроци по китара
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Здравейте! Давам онлайн уроци по китара за начинаещи и напреднали, в удобно и за двете страни време. За повече информация- https://m.facebook.com/demetra.minkova

Уроци по поп, джаз и рок пеене
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Ако страстта към музиката е по-силна от теб, ако мечтаеш да завладяваш сцената и изпълняваш любима музика, ако искаш да караш хората да се усмихват с таланта си - значи си на правилното място! Здр..

Уроци по китара гр. София, ул. Пиротска, Център
Цена: 25 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Уроци по класическа и електрическа китара: - 60 минути (пълен астрономически час) - Преподавател с опит, възпитаник на НМА, завършил в специалности ”Поп и джаз китара” и ”Педагогика на обучението..

Уроци по пиано
Цена: 25 лв. На място, присъствено

Уроци по пиано. Музикална школа към МКЦ Бургас провежда индивидуални Уроци по пиано и синтезатор. За повече информация, моля позвънете може и на Вайбър или пишете. Първият урок е безплатен!

Уроци по барабани
Цена: 25 лв. На място, присъствено

Уроци по барабани и ударни инструменти. Индивидуално обучение, цена 25лв за час. ”Drum” школа към МКЦ Бургас. За записване и повече информация моля позвънете, може и на Вайбър или пишете. Специални от..

 рекламирай сам в favicon
Уроци по китара

Уроци по китара

Велико Търново
Цена: 20 лв. На място, присъствено

Предлагам частни уроци по китара 20лв за 2 астрономически часа. Процесът се състои от опознаване на ученика, даване на упражнения, работа върху техника, прослушване и даване на нови материали.

ViPart School

ViPart School

София
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Здравейте, ние сме ViPart, името ни идва от Vi - Виктория и Part - Партовска. Ние сме новообразувала се музикална къща за вокална и инструментална практика. Наричаме се точно ”къща”, зашото всеки при ..

Уроци по Барабани

Уроци по Барабани

Велико Търново
Начин на обучение: На място, присъствено

Уроци по барабани от дипломиран музикален педагог с дългогодишен опит. Индивидуален подход. Продължителност 45 - 60 минути. Цена - според броя посещения и продължителността на уроците. Повече можете д..

Давам уроци по пиано и солфеж за всички възрасти. Начинаещи и напреднали
Цена: 20 лв. На място, присъствено

Уроци по пиано, солфеж за всички възрасти. Начинаещи и напреднали.

Уроци по Пиано Бургас
Цена: 15 лв. На място, присъствено

Уроци по пиано за всички възрасти. Преподавател с Магистърска Диплома от НМА Проф. Панчо Владигеров - София

Музикален педагог
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Здравейте! Студентка съм, трета година, специалност Поп и джаз пеене в НМА ”Проф. Панчо Владигеров”, гр София. Пеенето е удоволствие и дисциплина за мен и ще се радвам да го докажа и на Вас.

Наем помещение на час за уроци и репетиции
Цена: 6 лв. На място, присъствено

Ако търсите място за репетиции или уроци, предлагаме помещение в централната част на София. От понеделник до петък между 18:00 и 21:00, събота и неделя от 10:00 до 21:00 ч. Цена на час - 6 лв.

Уроци по китара
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа китара, за начинаещи и напреднали в удобно и за двете страни време. Уроците могат да бъдат провеждани и по вайбър.

Уроци по китара Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено

Уроци по класическа китара за деца над 5 години в град Бургас, веднъж или два пъти седмично, според желанието и натовареността на детето или ученика. Урок от 60 минути в оборудвано ателие в ЦГЧ. Съдей..

преподавам китара-пазарджик-15 лв.
Цена: 15 лв. На място, присъствено

преподавам китара-15 лв. -60 минути