1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Музикално обучение

Музикално обучение

84 обяви

Уроk по поп и джаз пеене!

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Индивидуални уроци по поп и джаз пеене за начинаещи. Ако имате желание да се занимавате с пеене като хоби или професионално, заедно ще развием вашия талант. Продължителността на един урок е 60 минут..

Уроци по гайда в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 лв. Уроците се водят от професионалист с дългогодишен преподавателски стаж и включват усвояване на правилна постановка, различни техники и похвати, координация, нотна грамотност и др. За начинаещи и напре..

Варна - Уроци по китара - 9 лв.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 9 лв. Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 25 годишен преподав..

Уроци по цигулка, пиано, английски

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Квалифициран преподавател предлага уроци по цигулка, пиано и английски език за деца и възрастни.
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авт..
Давам уроци по китара и барабани в центъра на Варна, с уговорка в удобно за вас време.
Цена: 20 лв. Ново Обичате ли музиката и искате ли да научите ище за нея? Тогава сте моят Идеален ученик! Аз съм преподавател по музика с високи познания по изпълнение, теория и креативност. Преподавам уроци в София и и..
Цена: 25 лв. Предлагам индивидуални и групови уроци по солфеж и ЕМТ за ученици и студенти. Работим по българска, британска или американска система. Аз самата съм британски възпитаник, учила съм по системата на..
Цена: 25 лв. Предлагам индивидуални уроци по пеене, солфеж и ЕМТ за начинаещи, напреднали и професионални певци. Стилове: поп, рок, блус, джаз, соул, р’н’б, музикален театър Помощ при писане на авторска музик..

Уроци по китара, пеене и укулеле

гр. София, обл. София
Уроци по китара, пеене и укулеле за деца и възрастни. Уроците са подходящи за всички от 6 до 66 години, въоръжени с желание да се научат да свирят някоя песен, пиеса или музикален стил. Уроците се п..
Цена: 20 лв. Уроци по синтезатор и акордеон за деца и ученици. Солфежна подготовка, заучаване на упражнения за техника на лява и дясна ръка, забавни мелодии, песни. Участие в концерт по желание на ученика. Продълж..
Цена: 20 лв. Обучението по синтезатор включва изучаване на ноти, тоналности. Упражнения за лява и дясна ръка. Разучаване на забавни мелодии, песни. Упражнения по пеене като ученика сам си акомпанира по подходящ за..
Цена: 20 лв. Уроците се провеждат във вашия дом, продължителност60минути. Придобиват се основни познания за ноти и тоналности. Учат се упражнения за лява и дясна ръка, забавни мелодии и песни. При желание участие ..

Уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Уроци по китара. Музикална школа към МКЦ Бургас провежда индивидуални Уроци по пиано, китара, барабани. За повече информация и записване моля пишете или позвънете. Специални отстъпки!

Уроци по пиано

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Уроци по пиано за деца. Музикална школа към МКЦ Бургас провежда индивидуални Уроци по пиано, китара, барабани. За повече информация, моля позвънете или пишете.

Уроци по барабани

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Уроци по барабани, ударни инструменти. Индивидуално, цена 20лв за час. ”Drum” школа към МКЦ Бургас. За записване и повече информация моля пишете или позвънете! Специални отстъпки!

Уроци по цигулка и пиано

гр. Бургас, обл. Бургас
Квалифициран преподавател дава уроци по цигулка и пиано. Голям опит в работата с малки деца. Възможни са посещения в дома.

Музикални уроци с Art Masters Band

гр. София, обл. София
Ако искате вашата звезда да изгрее и певческият Ви или музикален талант, да се развие, то не се бавете и на Art Masters Band позвънете!!! Предлагаме Ви да усвоите интересен за Вас музикален материал п..

Уроци по тамбура

гр. София, обл. София
Скъпи приятели! Малки и големи любители на музиката! Музикална формация Art Masters Band, предлага само за Вас музикални уроци по тамбура за начинаещи на територията на град София!!! Без огран..

Уроци по пиано

гр. София, обл. София
Ако музиката е в сърцата ви… За всички любители и почитатели на музиката, Art Masters Band school предлага уроци по музикалния инструмент ПИАНО. Електрическото пиано е инструмент, който предлага из..

Violin and piano classes

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 20 лв. Teaching violin and piano in English language. Уроци по цигулка и пиано.

Уроци по китара с Лора в София

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Предлагам индивидуални и групови уроци по китара в близост до Центъра на София или по домовете. Предимствата на уроците с мен са: 1. Индивидуален и гъвкав подход, чрез който ще се научите да свирите..

Уроци по музика

гр. София, обл. София
Цена: 120 лв. Ние сме частно музикално училище в София. Тук всеки може да развие своя музикален талант, независимо дали е на 6 или 50 години. Преподаване по Китара, пиано, пеене, барабани и цигулка.
Цена: 499 лв. Продавам електроакустична китара Cort, внос от Швейцария.

Китара - уроци.

гр. Бургас, обл. Бургас
Уроци по класическа, електрическа и бас китара за начинаещи и напреднали - деца и възрастни. Бонуси: - Гратисен период /без заплащане/. - Включване в публични изяви - участие в продукции, концер..

УРОЦИ по пеене, пиано и солфеж!

гр. София, обл. София
Здравейте приятели! Позволете ни да ви помогнем да осъществите мечтата си да се занимавате с музика. Професионално оборудвано студио за певци, пианисти. Работи се с квалифицирани преподаватели, подг..
Здравейте приятели! Радваме се, че имате желание да се научите да свирите на китара, тамбура или укулеле! Това е правилното място! Високо квалифициран преподавател ще ви запознае с едни от най-удиви..

Уроци по китара

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа, акустична и електрическа китара, както и по хармония, ел. теория на музиката, солфеж импровизация и композиция за начина..

Класическа Акустична Китара

гр. София, обл. София
Възрастта няма значение- винаги има първи път! Уроците по китара предлагани от нас са адаптирани към всички възрасти и са съобразени с индивидуалното ниво на ученика, неговите предпочитания и цели. ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.