Филтриране
Сортиране

Музикално обучение

72 обяви

Уроци по цигулка, пиано, английски

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Квалифициран преподавател предлага уроци по цигулка, пиано и английски език за деца и възрастни. За деца до 8 годишна възраст- 10 лв. на учебен час.

Уроци по пиано

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. уроци по пиано и солфеж от педагог с 40 г опит в областта на музиката

Варна - Уроци по китара - 8 лв.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 8 лв. Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 20 годишен преподав..
Цена: 20 лв. Квалифицирана преподавателка предлага уроци по теория и история на музиката за ученици, студенти и възрастни. Уроците включват: 1. Овладяване на елементарната теория на музиката - интервали, акорд..

Уроци по китара с Лора в София

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Предлагам индивидуални и групови уроци по китара в близост до Центъра на София или по домовете. Предимствата на уроците с мен са: 1. Индивидуален и гъвкав подход, чрез който ще се научите да свирите..

Уроци по цигулка и пиано

гр. Бургас, обл. Бургас
Квалифициран преподавател дава уроци по цигулка и пиано. Има голям опит в работата с малки деца. Възможни са посещения в дома.

Уроци по китара и укулеле!

гр. София, обл. София
Здравейте приятели! Радваме се, че имате желание да се научите да свирите на китара или укулеле! Това е правилното място! Високо квалифициран преподавател ще ви запознае с едни от най-удивителните инс..
Уроци по пеене, пиано, китара укулеле и солфеж за малки и големи! Позволете ни да ви помогнем да осъществите мечтата си да се занимавате с музика. Професионално оборудвано студио за певци, пианисти и ..

Уроци по пеене и солфеж

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 25 лв. Предлагам индивидуални уроци по пеене и солфеж за начинаещи, напреднали и професионални певци. Стилове: поп, рок, блус, джаз, соул, р’н’б, музикален театър Помощ при писане на авторска музика и д..

Уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа китара, за начинаещи и напреднали в удобно и за двете страни време. Уроците могат да бъдат провеждани и по скайп.

Уроци по Китара Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. КАКВО ЩЕ УСВОИТЕ ОТ УРОЦИТЕ ПО КИТАРА: - основни познания върху инструмента - помощни материали - техники за свирене - ритъм - основни акорди, с които ще можете да свирите 90% от всичките рок и ..

Уроци по музика онлайн

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 13 лв. Уроци по пиано и клавишни инструменти, поп и джаз пеене, солфеж, хармония, блок флейта, китара за всички възрасти. Учител с 39 години стаж и Първа професионално квалификационна степен. Подготовка за к..

Уроци по народно пеене

гр. София, обл. София
Скъпи приятели, малки и големи музикални любители!!! Само сега и само за Вас, музикална формация Art Masters Band, Ви представя музикални уроци по класическо пеене и пеене в хор на територията н..

Дамска вокална група

гр. София, обл. София
Дамска вокална група ”Наслада” е създадена преди осем години с репетитор Радослав Стоименов. С високия си професионализъм и натрупан с десетилетия сценичен опит Радослав Стоименов успява да спее в едн..

ДВГ ”Сладкишчета”

гр. София, обл. София
Детска вокална група „Сладкишчета“ е създадена през 2014 г. с репетитор Радослав Стоименов. Възрастта на децата е от 5 до 14 годишна възраст. В детската вокална група се изучават детски песни от..

Школа по Пиано

гр. София, обл. София
Детска музикална школа клас Пиано През последните три десетилетия ръководител на школата по пиано е г-жа Силвия Манева. Тя работи с деца от най - ранна възраст, като ги въвежда в света на музиката ..

Школа по Китара

гр. София, обл. София
Достоен продължител на създадената Детска музикална школа клас Китара през 80-те години на миналия век, е настоящият преподавател в нея Петър Цветков - завършил Националното училище за фолклорни изкус..

Уроци по пиано и солфеж

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Студентка в Музикалната академия със специалност-пиано, завършила Музикалното училище в гр София, специалност- пиано, дава уроци по пиано и солфеж. В близост до центъра.
Цена: 20 лв. Развиват се специални и не традиционни похвати за изпълнение с перце и пръсти ( http://youtu.be/b-gkytAKTvM ). Изучават се основните характеристики на почти всички стилове в музиката от гледна точка н..
Цена: 10 лв. Уроци по солфеж за всички възрасти от квалифициран преподавател с опит и с докторска степен в областта на музикалната теория.

Уроци по пиано за малки и големи

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Дипломиран специалист - доктор по музика предлага уроци по пиано за малки и големи. Адрес - Младост 1. Цена на урока - 10 лв/час.

Уроци по китара, пеене и укулеле

гр. София, обл. София
Уроци по китара, пеене и укулеле за деца и възрастни към школа по китара GuitarWorld. Уроците са подходящи за всички от 6 до 66 години, въоръжени с желание да се научат да свирят някоя песен, пиеса ..

Уроци по поп и джаз пеене

гр. София, обл. София
Индивидуални уроци по поп и джаз пеене. Вокален педагог Ралица Ангелова.

Частни уроци по пиано

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Здравейте, аз съм Яна и съм студентка 3ти курс в НМА “Проф. Панчо Владигеров” със специалност пиано. Ще се радвам да преподавам пиано на малки и големи, независимо дали са имали досег с инструмента.

Уроци по Барабани

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Уроци по барабани от дипломиран музикален педагог с дългогодишен опит. Индивидуален подход. Продължителност 45 - 60 минути. Цена - според броя посещения и продължителността на уроците. Повече можете д..

уроци по цигулка

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Преподавател по цигулка с дългогодишен опит, дипломиран от Московската държавна консерватория ”П. И. Чайковски” и специализация по камерна музика в Германия, дава частни уроци за начинаещи и напреднал..

Уроци по китара

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа, акустична и електрическа китара, както и по хармония, ел. теория на музиката, солфеж импровизация и композиция за начина..

Частни уроци по пеене и солфеж

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Казвам се Невена Пейкова и се занимавам с музика от близо 17 години вече, участвах в Х фактор преди години и искам да дам, това което съм научила и на вас. Обучавам деца и юноши частно по пеене и солф..

Уроци по барабани

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 20 лв. Здравейте. Преподавам уроци по барабани за начинаещи и напреднали, индивидуално обучение, без възрастово ограничение! Първият урок е безплатен! Цената за един урок е 20 лв. продължителност..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.