Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Музикално обучение

63 обяви

Уроци по солфеж за ученици

гр. София, обл. София
Уроци по солфеж за ученици, кандидатстващи в музикални паралелки и средното музикално училище.
Занимания със синтезатор или акордеон, с цел подобряване на възприятията и развитието на децата. Слушането на мелодии, както и свиренето действат емоционално балансиращо и кара децата да се чувстват р..
Уроци по пеене за кандидат-студенти в НАТФИЗ - подготовка на песни за изпита, определен в НАТФИЗ.

Уроk по поп и джаз пеене!

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Индивидуални уроци по поп и джаз пеене за начинаещи. Ако имате желание да се занимавате с пеене като хоби или професионално, заедно ще развием вашия талант. Продължителността на един урок е 60 минут..

Варна - Уроци по китара - 7лв.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 7 лв. Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 20 годишен преподав..
Цена: 20 лв. Квалифицирана преподавателка предлага уроци по теория и история на музиката за ученици, студенти и възрастни. Уроците включват: 1. Овладяване на елементарната теория на музиката - интервали, акорд..

Уроци по китара в София

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Квалифицирана преподавателка по китара предлага индивидуални и групови уроци по китара в близост до Центъра на София или по домовете. Индивидуален и гъвкав подход, чрез който ще се научите да свирит..

Уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа китара, за начинаещи и напреднали в удобно и за двете страни време. Уроците могат да бъдат провеждани и по скайп.
Давам уроци по китара и барабани в центъра на Варна, с уговорка в удобно за вас време.

давам уроци

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Давам уроци по пиано, клавирна техника, солфеж, ел. теория на музиката. Център.

Уроци по поп и джаз пеене

гр. София, обл. София
Индивидуални уроци по поп и джаз пеене. Вокален педагог Ралица Ангелова.

Уроци по барабани

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Уроци по барабани с Илиан Велев (Drumzy) Илиан е музикант с дългогодишен опит. Активен барабанист от над 20 години, той има какво да покаже и научи своите ученици. Почвайки от тежък метъл и минавай..

Уроци по цигулка, пиано, английски

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Квалифициран преподавател предлага уроци по цигулка, пиано и английски език

Уроци по китара

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа, акустична и електрическа китара, както и по хармония, ел. теория на музиката, солфеж импровизация и композиция за начина..

Уроци по китара в гр. Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Уроци по китара (класическа, акустична, електрическа): WWW.MUSICTONES.NET. Индивидуални уроци и много БЕЗПЛАТНИ групови часове всяка седмица! СВИРЕНЕ В ОРКЕСТЪР (по желание и според нивото). БЕЗПЛАТНА..

Уроци по Индийски танци

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 15 лв. Уроците по индийски танци се провеждат постоянно, когато желаете на уговорено място за среща. Индийските танци са нещо интересно и красиво насладете се на удоволствието. Индийски танци bhharatei l..

уроци по барабани

гр. Варна, обл. Варна
Здравейте, казвам се Пламен Пеев. Давам уроци по барабани с индивидуален подход към всеки и в удобно за Вас време. Помещението където се състоят уроците се намира в центъра на Варна. Продължителност-4..

Уроци по пиано.. китара.. др... Сливен

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 10 лв. Уроци по пиано.. китара.. ударни инструменти.. гр. Сливен.. бул. Тракия 4 - 10 лв. на час
Цена: 15 лв. СОЛФЕЖЪТ е за всички, които искат да говорят на един език с другите музиканти. Той е насочен към цялостното развитие на музикалния слух. Солфежът формира основните музикални навици, които са от полз..

Уроци по пиано

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 12 лв. Музикален педагог и композитор, учил в Одеска Консерватория, дава уроци по пиано, солфеж, хармония и композиране за начинаещи, напреднали и кандидат студенти. За деца в неравностойно положение, уроцит..

Уроци по ПИАНО

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Преподавател с опит дава уроци по пиано за деца! Индивидуални уроци по пиано в удобно за вас време! Препоръчителна възраст от 5 години и по-големи!

Пиано, английски

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. Давам уроци по английски език и пиано - начинаещи и напреднали. Давала съм уроци по пиано в Лондон и по английски в България.
Цена: 15 лв. Индивидуални уроци по каба гайда в гр. Варна. Няма възрастови ограничения. Всеки, който е влюбен в магията на родопската музика, може да се научи да свири на каба гайда. Гарантирам Ви! Завършил ..
Опитен преподавател, търси ученици за занимание по домовете. Инструменти - цигулка и пиано. С голям опит и квалификация. За начинаещи и напреднали.
Цена: 20 лв. Уроци по цигулка, пеене, пиано и теоритични предмети за начинаещи и напреднали. Индивидуални занимания, както и индивидуално изготвена програма за всеки, според това какво иска да постигне. Подгот..

уроци по китара 7лв. -60 мин

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 7 лв. уроци по китара в Бургас 7лв. -60мин
Цена: 12 лв. Пътят към музиката трябва да е най-вече интересен и забавен, затова уроците са насочени към изучаване на съвременни стилове като поп, рок, метъл, фънк, джаз. Уроците се определят според нивото на уч..

Уроци по арфа за деца

гр. София, обл. София
Давам частни уроци по арфа за деца. С дългогодише отпи като арфист. Запишете вашето дете, за да изучи този божествен инструмен.

Уроци по пиано

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Уроци по пиано за начинаещи и напреднали. Провеждат се в кв. Симеоново или по домовете на учениците. Уроци на английски за чужденци.

Уроци по пеене, пиано и солфеж

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Уроци по поп, рок, джаз пеене за малки и големи! Подготовка за прием във вузове и музикални училища, участия в музикални формати, национални и международни конкурси от вокален педагог с дългогодишен о..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg