1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Музикално обучение

Музикално обучение

86 обяви

Варна - Уроци по китара - 9 лв.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 9 лв. Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 25 годишен преподав..
Цена: 20 лв. Подготовка на инструментали и песни на концертно ниво. Урока се провежда в дома на ученика, продължителност - 60минути.
Цена: 20 лв. Изучаване на ноти, тоналности, метрум, размер, четене на ноти, музикални диктовки и всякакви разнообразни упражнения за подобряване на знанията по солфеж. Урока се провежда в дома на ученика. Продължи..
Цена: 20 лв. Уроците са подходящи за всеки, който иска да свири и няма музикална подготовка. Обучение по солфеж. Технически упражнения за лява и дясна ръка. Заучаване на леки мелодии и песни отговарящи на нивото н..

уроци по китара

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. уроци по китара - 10 лв./90 мин.
Цена: 45 лв. Школа за цигулка - Научи се сам да свириш на цигулка. изд.1980г. Ценна книга учебник за хората който желаят да се научат да свирят на акордион. Започвате от първите стъпки за овладяването на т..

давам уроци по пиано

гр. София, обл. София
Квалифициран преподавател дава уроци по пиано в южните квартали, може и по домовете. Цена по договаряне
Цена: 25 лв. Предлагам индивидуални уроци по пеене, солфеж и ЕМТ за начинаещи, напреднали и професионални певци. Стилове: поп, рок, блус, джаз, соул, р’н’б, музикален театър Помощ при писане на авторска музик..

ОНЛАЙН Уроци по солфеж и ЕМТ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 35 лв. Предлагам индивидуални и групови уроци по солфеж и ЕМТ за ученици и студенти. Уроците са 45 минутни. Работим по българска, британска или американска система. Аз самата съм британски възпитаник, уч..
Уроци по китара, пеене и укулеле за деца и възрастни в уюта на вашия дом. Уроците са подходящи за всички от 6 до 66 години, въоръжени с желание да се научат да свирят някоя песен, пиеса или музикале..
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авт..
Давам уроци по китара и барабани в центъра на Варна, с уговорка в удобно за вас време.

Уроци по цигулка, пиано, английски

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Квалифициран преподавател предлага уроци по цигулка, пиано и английски език за деца и възрастни.

Онлайн Уроци По Музика

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Високо квалифицирана педагожка предлага Онлайн уроци по пиано, пеене и солфеж за начинаещи и напреднали. Също така преподава музика и на английски и немски език.
Цена: 55 лв. Стара Школа - Самоучител - Аз уча акордеон - Научи се сам да свириш на акордеон- 24 - 120 баса - зелена корица Ценна книга учебник за хората който желаят да се научат да свирят на акордеон Започва..

Уроци по Електрическа Китара

гр. София, обл. София
НОВО! Само СЕГА! Само ЗА ВАС!!! Уроци по Електрическа Китара! Това е разновидност на китарата, чиито звук се чува само през озвучителна уредба. Излъчваният от нея директно звук е без значение, защ..
Уроци по пиано за деца!!! За всички любители и почитатели на музиката, Art Masters Band предлага уроци за деца по музикалния инструмент ПИАНО. Електрическото пиано е инструмент, който предлага изк..
Цена: 499 лв. Продавам електроакустична китара Cort, внос от Швейцария.
За всички любители и почитатели на музиката, Art Masters Band school предлага уроци по музикалния инструмент ПИАНО. Електрическото пиано е инструмент, който предлага изключителни възможности за музи..

Уроци по гайда в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 лв. Уроците се водят от професионалист с дългогодишен преподавателски стаж и включват усвояване на правилна постановка, различни техники и похвати, координация, нотна грамотност и др. За начинаещи и напре..

Уроци по пиано в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Уроци по пиано в читалище Любен Каравелов - гр. Бургас За повече информация и записване може да позвъните на посочения телефон. В хода на учебния процес се предават и знания по солфеж. Обучени..
Цена: 20 лв. Уроци по класическа и електрическа китара: - 60 минути (пълен астрономически час) - Преподавател с опит, възпитаник на НМА, завършил в специалности ”Поп и джаз китара” и ”Педагогика на обучението..

Уроци по пиано

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Уроци по пиано (кв. Симеоново) (на английски същo) oт инструктор с 30-годишен опит в Ню Йорк САЩ.
Цена: 50 лв. ”Основен курс по вокални техники” ви дава ясни инструкции как да използвате гласа си във висок, нисък или силен тон, както и как да го направите по мек или да му повлияете колкото и както си поискате.
Възможност за ОНЛАЙН преподаване! Индивидуални уроци по пиано, пеене и солфеж за начинаещи и напреднали - класика, поп, рок, джаз, възможност за посещение по домовете, с английски и немски език htt..

Уроци по цигулка и пиано

гр. Бургас, обл. Бургас
Квалифициран преподавател дава уроци по цигулка и пиано. Голям опит в работата с малки деца. Възможни са посещения в дома.

Сайт за музика - www.azuchamuzika.com

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 5.95 лв. www.azuchamuzika.com - Аз уча музика предлага ноти, знания за музиката, уроци, полезни съвети, аранжименти. Подходяща информация за ученици, родители, студенти и учители.

Уроци по музика онлайн

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 12.50 лв. Уроци по пиано и клавишни инструменти, поп и джаз пеене, солфеж, хармония, композиция, блок флейта, китара за всички възрасти. Учител с 40 години стаж и Първа професионално квалификационна степен. Под..

Помагам при домашни по музика

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Помагам при затруднения и писане на домашни по музика, музикална теория, хармония, аранжимент, музикална педагогика. За ученици, учители, студенти.. Цената зависи от трудността и обема на работа.
Цена: 55 лв. Втора употреба Школа за Китара Никола Ников - Научи се сам да свириш на китара. Ценна книга учебник за хората който желаят да се научат да свирят на китара. Започвате от първите стъпки за овладяването на тоз..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.