1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Музикално обучение

Музикално обучение

77 обяви

Варна - Уроци по китара

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 25 годишен преподав..

Уроци по пиано в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по пиано в читалище Любен Каравелов - гр. Бургас Часовете се водят от висококвалифициран преподавател с висше музикално образование по специалността Пиано (степен магистър). Добре дошъл е..

уроци по пиано

гр. Бургас, обл. Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Предлагам уроци по пиано за малки и големи, напреднали и начинаещи. Завършила съм музикалното училище в Бургас и музикалната академия в София. Едновременно с опознаването на инструмента ще придобиете ..
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по китара Пловдив (класическа, акустична, електрическа китара)! Индивидуални уроци и БЕЗПЛАТНИ групови часове! СВИРЕНЕ В ОРКЕСТЪР (по желание, според нивото). БЕЗПЛАТНА предварителна консулт..

специализирана музикална школа

гр. Бургас, обл. Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено специализирана музикална школа по джаз-рок, по ударни инструменти/ барабани/ набира кандидати за обучение, напреднали или начинаещи, професионалисти или любители без ограничение на възраст. Обучението..
Цена: 12 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Всяка събота и неделя - образователни перкусионни работилници за деца в малки групи-ритмични и антистресови упражнения 12 лева/ 45 минути Преподаватели с академично музикално образование и междунаро..

Уроци по барабани за начинаещи

гр. София, обл. София
Цена: 16 лв. На място, присъствено Преподавател с дългогодишен опит предлага обучение по барабани включващо: • правилна постановка • свирене на малко барабанче и комплект барабани • нотна грамотност • техника на свирене, координац..
Цена: 15 лв. На място, присъствено Здравейте! Давам уроци по пиано, солфеж и теория на музикалните елементи(3в 1) в гр. Пловдив. Уроците са в офис, който е снабден с пиано, отопление, тоалетна и всичко необходимо за вашия комфорт. Преп..
Цена: 10 лв. На място, присъствено Hard Rock - Heavy Metal уроци по китара и барабани. Гр. София Yngwie Malmsteen, Gary Moore, Ritchie Blackmore… Ian Paice, Nicko Mcbrain… Цена: 10лв.
Начин на обучение: На място, присъствено Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” - уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авт..
Начин на обучение: На място, присъствено Давам уроци по китара и барабани в центъра на Варна, с уговорка в удобно за вас време.
Цена: 12 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по музика, барабани и китара. Преподаватели с академично образование и международна кариера Rhythm Point studio-ново студио в ж.к. Борово, София https://www.facebook.com/Rhythmpoint.BG/ На 5 ми..

Уроци по китара Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. На място, присъствено Уроци по класическа китара за деца над 5 години в град Бургас, веднъж или два пъти седмично, според желанието и натовареността на детето или ученика. Диплом за средно специално образование по изкуст..

Уроци по пиано и кийборд - Велико Търново

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 20 лв. На място, присъствено Имам дългогодишен опит като действащ пианист - над 15 години. Работил съм по цял свят и с музиканти от ”Бродуей”. Преподавам уроци, както по поп и джаз пиано, така и кийборд. Добре дошли са всички..
Цена: 20 лв. На място, присъствено Здравейте! Давам уроци по пиано и солфеж (2 в 1) по домовете. Не се налага да излизате от къщи. Нужно е само да имате пиано (или синтезатор, ел пиано). Преподавам на деца от 5 годинки до хора в пенсио..
Цена: 15 лв. На място, присъствено Уроците траят 45 минути. цената е 15 лв. Пианото развива мозъка, подобрява концентрацията и още редица ползи. Ще бъде забавно и полезно.
Цена: 10 лв. Онлайн, дистанционно Пианист и вокален педагог дава онлайн уроци по пиано, класическо и естрадно пеене, джаз и солфеж.
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по класическа и електрическа китара: - 60 минути (пълен астрономически час) - Преподавател с опит, възпитаник на НМА, завършил в специалности ”Поп и джаз китара” и ”Педагогика на обучението..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Studio 9, ви представя Вокален педагог с дългогодишен опит на българска и международна сцена. Ако желаете да разкриете своя вокален потенциал, да усъвършенствате артистичното си представяне, да запи..

Уроци по пиано и арфа

гр. Бургас, обл. Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Преподавам уроци по пиано и арфа на желащи без значение възраст и наличие на предишен опит. Обучението е съобразено с нивото и предпочитанията ви - могат да включват както класическа, така и популярна..
 рекламирай сам в

Уроци по Барабани

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. На място, присъствено Ако искате вие или вашето дете да се научи да свири на барабани, заповядайте при мен. Ще предам всички умения, които имам, без да ви обременявам с домашни, задачи, четене на ноти. Ще наблегнем изцяло ..

Уроци по китара - Бургас, 14 лв./60 мин.

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 14 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по китара за начинаещи и напреднали: класическа, акустична и електрическа китара. Свиря на китара от 27 години, а се занимавам професионално с частни уроци от 6 години. В момента преподавам ..

давам уроци по пиано

гр. София, обл. София
Квалифициран преподавател дава уроци по пиано в южните квартали, може и по домовете. Цена по договаряне
Цена: 7 лв. На място, присъствено

уроци по барабани

гр. Варна, обл. Варна
Начин на обучение: На място, присъствено Здравейте, казвам се Пламен Пеев. Давам уроци по барабани с индивидуален подход към всеки и в удобно за Вас време. Помещението където се състоят уроците се намира в центъра на Варна. Продължителност-4..

Уроци по пеене по Интернет

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по пеене с Ира - Уроци за всички нива на пеене и без възрастова граница - Дихателни упражнения, вокална постановка, разпяване, вокално здраве - Специални упражнения за подобряване на музикал..
Цена: 35 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Предлагам индивидуални уроци по пеене, солфеж и ЕМT за начинаещи, напреднали и професионални певци. Стилове: поп, рок, блус, джаз, соул, р’н’б, музикален театър Помощ при писане на авторска музик..

Уроци по китара в Бургас или онлайн

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Здравейте! Казвам се Стефан Петров! Психолог по образование, творец по призвание! Имам седем годишен опит в свиренето и три годишен в преподаването на китара. Моето обучение е за хора, които и..

Давам уроци по цигулка

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. На място, присъствено Давам уроци по цигулка на деца, ученици, студенти и възрастни. Уроците ще ви помогнат да подобрите техниката, звука и интерпретационните ви умения. Преподавам както на ученици и студенти, преследващи ..

Уроци по цигулка

гр. Сливен, обл. Сливен
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по музика и солфеж за начинаещи и напреднали. Уроци по цигулка. Офис в Печ 1 етаж.
Въведи страница №