Художествено обучение

30 обяви
Курсове по рисуване в София за кандидатстване - от 6 до 12 клас. Архитектурна работилница, Изобразително и Приложно изкуство за ученици - от 4 до 8 клас. КУРСОВЕ по РИСУВАНЕ за КАНДИДАТСТВАНЕ в УНИВЕРСИТЕТ - за ученици от 8-ми до 12-ти клас: - рисуване, композиция, дизайн, графика, живопис - за изпити и изготвяне на портфолио с рисунки За кандидатстване в университети в България и чужбина. УАСГ, ТУ, ЛТУ, ВСУ Л. Каравелов, НХА, НБУ и др. За творчески специалности: архитектура, анимация, графичен дизайн, инженерен дизайн, интериорен дизайн, ландшафтна архитектура, моден дизайн и..
Цена: 10 лв. - Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения, включително, но не само за специалностите: Живопис, Графика, Скулптура, Интериорен дизайн, Мода, Архитектура, Анимация и др...
Релаксиращи занималня за деца и големи. Докоснете пластичният материал, създайте своа уникална форма, насладете се на изкуството.
Уроци по рисуване, живопис, пластика, индивидуално и в групи. Подготовка за кандидатстване в средните и висши учебни заведения по изкуствата, и деца, които искат да развият своите заложби и талант в т..
Курсове по РИСУВАНЕ през лятото за Кандидатстване след 7 клас За ученици от 5-ти до 7-ми клас Подготовка по рисуване за художествените гимназии и училищата с изпит по рисуване. Изпити: Натюрмор..
През лятната ваканция се провеждат курсове по рисуване за деца. АРХИТЕКТУРНА РАБОТИЛНИЦА за ДЕЦА от 11 до 15 години. Курсът по архитектура за деца развива творческо мислене, комбинативност и про..
Курсове и уроци по РИСУВАНЕ през лятото за кандидатстване в университет За ученици от 8-ти до 12-ти клас Подготовка по рисуване, композиция, дизайн. За изпити и изготвяне на портфолио с рисунки...

уроци по рисуване в София

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната х..
Цена: 250 лв. Курс за ФЛОРИСТ - ДЕКОРАТОР Обучението ще бъде съпроводено от практически занятия. Всеки един участник в курса ще има собствено работно място с всички необходими материали за композиране на цветни..
Приложното изкуство ви предоставя възможност да се запознаете със света около вас и този в самите вас, като изразите своите чувства и емоции, под формата на цветове и форми, чувтвайки се творци на со..
Цена: 10 лв. Здравейте! Казвам се Светозар Славов и съм завършил УАСГ - гр. София, специалност ”Архитектура”. Действащ архитект съм и преподавам графика както на ученици, така и на възрастни. Занимавам се с тази..
Алфабет Център сформира групи по рисуване за деца. Творете с нас сега. Полезно и приятно е. Запазете своето място! Очакваме Ви!
Цена: 30 лв. Учебен център Easy предлага курсове по рисуване за деца (от 6 год.) Рисуване с акварелни бои, темпера, колаж и др. Рисуване с молив. Придобиване на усет за форма, цвят и пространство. Светлосянка. Раз..

Уроци по Рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Заповядайте на лятната школа по рисуване на British Lab! Пишете ми с промо код: Смокини и ще получите отстъпка от 10% Програмата обхваща рисуване на натюрморт с молив, цветни задачи с акварел, осно..
Цена: 8 лв. Давам частни уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ..
Цена: 12 лв. Хайде да порисуваме следпразнично с нашите мъници и да нарисуваме мечтаната 2019г за нас :) Изкуството е универсален език, разбираем и достъпен от най-ранна детска възраст - чрез него децата изразяв..

Фото курс за начинаещи - Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 450 лв. Запознайте се с вашия фотоапарат и започнете да правите по-добри снимки с нашият курс по фотография за начинаещи! Ще ви разкрием тайните на изкуството Фотография (теория и практика: устройство и р..
Преподавам уроци по рисуване за малки 7-9 години ( 2 астрономични часа) и големи - прогимназиален клас ( 3 астрономични часа) в гр. Варна - Червен площад. Рисувам портрети по снимка! За въпроси и за..

Уроци по рисуване гр. Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 20 лв. Части уроци по рисуване, индивидуални часове или в група. Подготовка за изпити в гимназия и университет.

РИСУВАНЕ за деца и възрастни

гр. Бургас, обл. Бургас
Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши училища. Подготвяне на портфолио за България или чужбина. Занимания по живопис ( с акварел, темпера, акрил, маслени бои, сух и маслен пастел ), гра..

Уроци Живопис и Рисуване

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. Уроци по Рисуване и Живопис за: * Кандидат-студенти. * Кандидат-гимназисти. * Друга подготовка. * Удоволствие.

Летен курс по рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
На 5-ти юни, лятна рисувалня ”Елфина” отново отваря врати. Лятната програма предвижда много забавления и игри, а работата върху рисувателните умения ще е преплетена с разнообразни занимания, игра и ри..

Рисуване за кандидат-архитекти

гр. София, обл. София
Подготвям кандидат-студенти за изпитите по рисуване за специалност Архитектура във всички учебни заведения у нас и в чужбина (портфолио). Преподавам в СУ”Св. Климент Охридски” - Изобразително изкуство..

Курс по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”, ж.к. ”Младост” 3, бл.321А (високия бял блок м/у 81 СОУ и базар ”Мания” Развиване на въображението, себеизразяването, ..
Цена: 8 лв. Предлагам индивидуални уроци по рисуване и живопис за начинаещи и напреднали. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал..

Курс по рисуване за деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Занятията на Рисувалня ”Елфина” влизат в есенно-зимния си график. Заповядайте в първата събота на месец октомври - 06.10.18 г. Часовете на занятията са както следва: от 10:30 до 12:30 от 12:30 до 1..

Уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване; Художествена Академия и др. Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астро..
Цена: 8 лв. Давам частин уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ..

Учител по рисуване

гр. Варна, обл. Варна
Индивидуални уроци по изобразително изкуство. Квалифициран преподавател.
Цена: 20 лв. Учител по рисуване с висше образование, бакалавърска степен по педагогика на преподаването по изобразителни изкуства и магистърска степен по предучилищна педагогика, предлага уроци по рисуване по домо..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.