1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Художествено обучение

Художествено обучение

26 обяви
Цена: 12 лв. На място, присъствено Хайде да порисуваме следпразнично с нашите мъници и да нарисуваме мечтаната 2019г за нас :) Изкуството е универсален език, разбираем и достъпен от най-ранна детска възраст - чрез него децата изразяв..

курс: „Флорален дизайн“

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 350 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Искате ли да бъдете професионален флорист-дизайнер с международна сертификация, запишете се в нашия курс за професионална квалификация! За допълнителна информация: https://floral-design.vfu.bg..

курс: „Флорален дизайн“

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 350 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно По време на курса ще научите: Основни понятия на флоралния дизайн, история, естетика и техника; Избор на свежи цветя, грижите за тях; Изработване на прости и по-усъвършенствани букети и композиции от ..
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
Цена: 350 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно По време на курса ще научите: Основни понятия на флоралния дизайн, история, естетика и техника на работа; Избор на свежи цветя, грижите за тях; Изработване на прости и по-усъвършенствани букети и комп..

Курс Флорално изкуство

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 350 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно По време на курса ще научите: Основни понятия на флоралния дизайн, история, естетика и техника на работа; Избор на свежи цветя, грижите за тях; Изработване на прости и по-усъвършенствани букети и комп..
Цена: 8 лв. На място, присъствено Творчески работилници и уроци по рисуване за деца. Работилниците и заниманията по рисуване са насочени към развитието на обща култура и основни познания в малчуганите за изкуствата и тяхната истор..
Цена: 8 лв. На място, присъствено Творчески работилници, уроци и подготовка по рисуване, професионално и любителски за деца и възрастни. Работилниците и заниманията по рисуване са насочени към развитието на обща култура и основни ..

Уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Студио Арти е арт училище в центъра на София за малки и пораснали деца. Тук има място за най-малките творци, а също и за по-големите, които искат да развиват талантите си в сферата на изобразителното..

уроци по рисуване в София

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. На място, присъствено Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната х..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Здравейте! Казвам се Светозар Славов и съм завършил УАСГ - гр. София, специалност ”Архитектура”. Действащ архитект съм и преподавам графика както на ученици, така и на възрастни. Работя индивидуално..
Цена: 10 лв. На място, присъствено - Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения, включително, но не само за специалностите: Живопис, Графика, Скулптура, Интериорен дизайн, Мода, Архитектура, Анимация и др...
Начин на обучение: На място, присъствено Релаксиращи занималня за деца и големи. Докоснете пластичният материал, създайте своа уникална форма, насладете се на изкуството.
Цена: 7 лв. На място, присъствено За деца на 5-9 години (от подготвителни групи на ДГ и ученици от 1 и 2 клас) предлагаме рисуване, моделиране, конструиране и апликиране с различни материали. За ученици от 3 клас до 5 клас - изобраз..

Индивидуални уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. На място, присъствено Преподавам индивидуално уроци по изобразително изкуство за деца. Завършила съм художествена гимнация и НХА - гр. София, спрециалност ”Реклама” Уроците са индивидуално по 8лв. на час.
Начин на обучение: На място, присъствено Чували ли сте как детето Ви иска да се занимава с изкуство? Има мечта да стане художник или филмова звезда? Ние сме готови да превърнем техните МЕЧТИ в РЕАЛНОСТ! Всеки един от нас е казвал на де..

Уроци по рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Давам частни уроци по рисуване - живопис, графика, скулптура на напреднали и начинаещи - деца, възрастни, кандидат гимназисти и кандидат студенти. Предлагам помощ за конкурси, проекти и др. Професиона..

Курс по бижутерия

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ЦПО ”Енергия” организира курсове по бижутерия с придобиване на удостоверение за професионално обучение, даващо право за упражняване на професия Бижутер, присъствено и дистанционно. Курсовете старт..
Цена: 10 лв. Индивидуални уроци по изобр. изкуство за деца и възрастни!
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Квалифицирани художници предлагат професионална подготовка по дисциплините - Рисуване, Живопис и Скулптура. Възможност и за някои приложни изкуства. Уроците са индивидуални, но могат да бъдат и на..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Подготовка на кандидат-гимназисти и кандидат-студенти, както в присъствена форма, така и онлайн. Максимално е ограничено присъственото обучение, поради епидемичната обстановка. Консултациите в електро..
 рекламирай сам в

Актьорско майсторство

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. Онлайн, дистанционно Здравейте, Казвам се Сава - млад актьор (с професионална квалификация от 2017г.) и преподавател с повече от 2 години стаж. Към днешна дата (предвид обстоятелствата) преподавам както на живо, така ..

уроци по рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. На място, присъствено Индивидуални уроци - основи на рисуването - за деца и възрастни

Уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. На място, присъствено Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване; Художествена Академия и др. Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астро..

РИСУВАНЕ за деца и възрастни

гр. Бургас, обл. Бургас
Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши училища. Подготвяне на портфолио за България или чужбина. Занимания по живопис ( с акварел, темпера, акрил, маслени бои, сух и маслен пастел ), гра..

Фото курс за начинаещи - Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 450 лв. На място, присъствено Запознайте се с вашия фотоапарат и започнете да правите по-добри снимки с нашият курс по фотография за начинаещи! Ще ви разкрием тайните на изкуството Фотография (теория и практика: устройство и р..
Цена: 8 лв. Давам частни уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ..