1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Художествено обучение

Художествено обучение

33 обяви
Релаксиращи занималня за деца и големи. Докоснете пластичният материал, създайте своа уникална форма, насладете се на изкуството.
Уроци по рисуване, живопис, пластика, индивидуално и в групи. Подготовка за кандидатстване в средните и висши учебни заведения по изкуствата, и деца, които искат да развият своите заложби и талант в т..
Цена: 10 лв. - Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения, включително, но не само за специалностите: Живопис, Графика, Скулптура, Интериорен дизайн, Мода, Архитектура, Анимация и др...
Приложното изкуство ви предоставя възможност да се запознаете със света около вас и този в самите вас, като изразите своите чувства и емоции, под формата на цветове и форми, чувтвайки се творци на со..

уроци по рисуване в София

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната х..

ЧАСТНИ уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Предлагам уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ака..
Цена: 20 лв. За деца от 6 години, и за възрастни. акрилна. масляна. акварелна техники, рисувана коприна, пастел, академично рисуване, портрети. цена 20- 25 лева за час и половина.

Курс по рисуване за деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Занятията на Рисувалня ”Елфина” се провеждат в следния график: от 10:30 до 12:30 от 12:30 до 14:30 от 14:30 до 16:30 *Ако желаете да се запознаете с нашите успехи, разгледайте фейсбук страница..
Цена: 10 лв. Здравейте! Казвам се Светозар Славов и съм завършил УАСГ - гр. София, специалност ”Архитектура”. Действащ архитект съм и преподавам графика както на ученици, така и на възрастни. Работя индивидуално..
Цена: 25 лв. РАБОТЯ ПРЕЗ КОЛЕДНАТА ВАКАНЦИЯ!!! Целогодишна подготовка на ученици ЗА 1-12 КЛАС В ДОМА НА УЧЕНИКА / УЧЕНИЦИ / ГРУПА ДО 3 ДЕЦА / изобразително изкуство моден дизайн декопаж - Индивидуален подхо..
Цена: 20 лв. Индивидуални уроци по рисуване и живопис - Кандидатстване в средни и висши училища - Създаване на портфолио - За хоби - Арт-релаксация (с методи на арт-терапия) 15 лв. - един час, 20 лв. - два ч..
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната х..

Уроци по рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Частни уроци по рисуванe. Изготвяне на индивидуална програма. Може и работа в групи с максимален брой 5 човека, за да се обърне адекватно внимание на всеки по време на занятието.

Индивидуални уроци по рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. Давам индивидуални уроци по рисуване или фотошоп за напреднали и начинаещи в уюта на вашия дом. Подготвям кандидат-гимназисти и кандидат-студенти за изпити по рисуване за кандидатстване в художествени..
Цена: 12 лв. Хайде да порисуваме следпразнично с нашите мъници и да нарисуваме мечтаната 2019г за нас :) Изкуството е универсален език, разбираем и достъпен от най-ранна детска възраст - чрез него децата изразяв..
ОТСТЪПКА ЗА ДЕЦА ОТ КВАРТАЛ ЛЮЛИН ВСИЧКИ ЧАСТИ!!! Всяка събота-пробни матури по математика и български език-ранна подготовка за НВО след 4,7 и 10 клас Провеждам пробни изпити по математика и българ..
Цена: 10 лв. Уроци по изобразително изкуство за деца от 4г. до 13г. Включени материали.

Рисуване за кандидат-архитекти

гр. София, обл. София
Подготвям кандидат-студенти за изпитите по рисуване за специалност Архитектура във всички учебни заведения у нас и в чужбина (портфолио). Преподавам в СУ”Св. Климент Охридски” - Изобразително изкуство..

Учител по рисуване

гр. Варна, обл. Варна
Индивидуални уроци по изобразително изкуство. Квалифициран преподавател.

Рисуване и чаша вино

гр. София, обл. София
Цена: 34 лв. Творчество и забавление в рамките на 3 часа. За всички начинаещи и хоби художници една прекрасна възможност да рисуваме заедно с професионалните съвети на наш художник, тема по избор от сайта: bagri..

уроци по рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Индивидуални уроци - основи на рисуването - за деца и възрастни Веселин Сухоруков - СБХ графичен дизайн

Уроци по Рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. Заповядайте на лятната школа по рисуване на British Lab! Пишете ми с промо код: Смокини и ще получите отстъпка от 10% Програмата обхваща рисуване на натюрморт с молив, цветни задачи с акварел, осно..
http://uhitelka.simplesite.com/… Предлагам уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам пом..
Цена: 15 лв. http://uhitelka.simplesite.com/?fbclid=IwAR1CEypBTU2DRjIxXgWJWRdg-CUTrwIm3MfnRzUq_PdPfaIljYxbtHgzGpc Предлагам уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в сре..

Уроци по рисуване за деца

гр. Варна, обл. Варна
Школа по изобразително и приложно изкуство ” Цветна приказка” предлага занимателни и вдъхновяващи уроци по рисуване, живопис, моделиране, декупаж, колаж и др. за деца от 5 до 13 години.
Цена: 8 лв. Давам частни уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ..

Фото курс за начинаещи - Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 450 лв. Запознайте се с вашия фотоапарат и започнете да правите по-добри снимки с нашият курс по фотография за начинаещи! Ще ви разкрием тайните на изкуството Фотография (теория и практика: устройство и р..

Изобразително изкуство за деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 8 лв. Ателие ”Picasso”-изобразително изкуство за деца от 2г до 10г. В ателието творим, забавляваме се и играем! Заниманията за групови или индивидуални (по уговорка). Разполагаме с разнообразни матери..

Курс по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”, ж.к. ”Младост” 3, бл.321А (високия бял блок м/у 81 СОУ и базар ”Мания” Развиване на въображението, себеизразяването, ..
Цена: 8 лв. Предлагам индивидуални уроци по рисуване и живопис за начинаещи и напреднали. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.