1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Художествено обучение

Художествено обучение

31 обяви

уроци по рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. На място, присъствено Индивидуални уроци - основи на рисуването - за деца и възрастни

уроци по рисуване в София

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. На място, присъствено Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната х..
Начин на обучение: На място, присъствено „Детството - несекващ извор на светлина! “ Школа по изкуствата „Магия 7“ - Варна кани малки и големи творци за съботни занимания по изобразително изкуство през учебната 2020/2021: - 10:00 - 12:00 ч..
Курсове по Английски
270 лв.

курс по рисуване 5-8кл

гр. София, обл. София
Цена: 9 лв. На място, присъствено Курс по рисуване, живопис, графика от 5 до 8 кл. Подготовка за кандидатстване в средните художествени училища. С 30 год. опит съм, и 100%успиваемост. Курса е от 3-6 деца. за да могат свободно и в твор..
Цена: 7 лв. На място, присъствено За деца на 5-9 години (от подготвителни групи на ДГ и ученици от 1 и 2 клас) предлагаме рисуване, моделиране, конструиране и апликиране с различни материали. За ученици от 3 клас до 5 клас - изобраз..
Цена: 400 лв. Начало: 16 - 20 март 2020 год., 9.30 часа, Варненски свободен университет Продължителност - 40 часа аудиторна заетост от 9.30 до 16.30 часа За курса: По време на курса ще научите: Основни понятия ..

Флорален дизайн

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 400 лв. Варненски свободен университет, катедра „Изкуства“ и Департамент за чуждоезиково обучение и следдипломна квалификация организират курс за допълнително обучение на тема: „Флорален дизайн“ - първо нив..

курс „Флорален дизайн“

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 400 лв. „Флорален дизайн“ - първо ниво По време на курса ще научите: Основни понятия на флоралния дизайн, история, естетика и техника; Избор на свежи цветя, грижите за тях; Изработване на прости и по-усъвърш..

Флорален дизайн

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 400 лв. Варненски свободен университет, катедра „Изкуства“ и Департамент за чуждоезиково обучение и следдипломна квалификация организират курс за допълнително обучение на тема: „Флорален дизайн“ Начало: ..
Цена: 10 лв. Онлайн, дистанционно Дистанционна подготовка по рисуване за кадидат-гимназисти. Форма на организация - работа с учител онлайн по скайп и вайбер (за обратна връзка) и самостоятелно рисуване, което включва проверка на рис..
Цена: 350 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно По време на курса ще научите: Основни понятия на флоралния дизайн, история, естетика и техника на работа; Избор на свежи цветя, грижите за тях; Изработване на прости и по-усъвършенствани букети и комп..

Уроци по рисуване

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Цена: 7 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по рисуване и курсове по изобразително изкуство. За деца на 5-9 години и ученици от 3 до 5 клас занятия се провеждат само присъствено. За кандидат-гимназисти от 6 и 7 клас и кандидат-студенти ос..
Начин на обучение: На място, присъствено Уроци по рисуване, живопис, пластика, индивидуално и в групи. Подготовка за кандидатстване в средните и висши учебни заведения по изкуствата, и деца, които искат да развият своите заложби и талант в т..
Начин на обучение: На място, присъствено Релаксиращи занималня за деца и големи. Докоснете пластичният материал, създайте своа уникална форма, насладете се на изкуството.

Уроци по рисуване за деца от 1 до 4 клас

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. На място, присъствено Индивидуални уроци по рисуване за деца от 1 до 4 клас. Целта на урока е да изгради у детето цветоусещане и да развие фината моторика, която е пряко свързана с говорния апарат. Продължителност - 1 ча..

Арт терапия за всички възрасти

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Занимания чрез Арт терапия при всякакви емоционални трудности, стрес, депресия, низко самочувствие и самооценка, предлага дипломиран в чужбина преподавател. чрез искуството да се намери ключа към со..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Здравейте! Казвам се Светозар Славов и съм завършил УАСГ - гр. София, специалност ”Архитектура”. Действащ архитект съм и преподавам графика както на ученици, така и на възрастни. Работя индивидуално..
Начин на обучение: На място, присъствено Кеймбридж Център Ви предлага курсове по акт. майсторство Променете ежедневието си! Направете нещо ново, ралично и забавно! След края на курса, Вие ще получите легитимен сертификат за придобитите ..

Персонални уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Персонални уроци по рисуване за деца и възрастни. Обучението е с различни материали и стилове (бои, графика); различни направления ( натюрморт, портрет, пейзаж). Аз съм художник от Русия на 33 години,..
Цена: 10 лв. На място, присъствено - Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения, включително, но не само за специалностите: Живопис, Графика, Скулптура, Интериорен дизайн, Мода, Архитектура, Анимация и др...
Курсова работа. Реферат. Дипломна работа и магистърска теза на цена 250 лв.
http://uhitelka.simplesite.com/… Предлагам уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам пом..

РИСУВАНЕ за деца и възрастни

гр. Бургас, обл. Бургас
Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши училища. Подготвяне на портфолио за България или чужбина. Занимания по живопис ( с акварел, темпера, акрил, маслени бои, сух и маслен пастел ), гра..

Рисуване за кандидат-архитекти

гр. София, обл. София
Подготвям кандидат-студенти за изпитите по рисуване за специалност Архитектура във всички учебни заведения у нас и в чужбина (портфолио). Преподавам в СУ”Св. Климент Охридски” - Изобразително изкуство..

Фото курс за начинаещи - Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 450 лв. На място, присъствено Запознайте се с вашия фотоапарат и започнете да правите по-добри снимки с нашият курс по фотография за начинаещи! Ще ви разкрием тайните на изкуството Фотография (теория и практика: устройство и р..

Уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. На място, присъствено Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване; Художествена Академия и др. Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астро..
Цена: 12 лв. Хайде да порисуваме следпразнично с нашите мъници и да нарисуваме мечтаната 2019г за нас :) Изкуството е универсален език, разбираем и достъпен от най-ранна детска възраст - чрез него децата изразяв..

Рисуване и чаша вино

гр. София, обл. София
Цена: 34 лв. Творчество и забавление в рамките на 3 часа. За всички начинаещи и хоби художници една прекрасна възможност да рисуваме заедно с професионалните съвети на наш художник, тема по избор от сайта: bagri..
Алфабет Център сформира групи по рисуване за деца. Творете с нас сега. Полезно и приятно е. Запазете своето място! Очакваме Ви!
Цена: 8 лв. Давам частни уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ..

Изобразително изкуство за деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 8 лв. Ателие ”Picasso”-изобразително изкуство за деца от 2г до 10г. В ателието творим, забавляваме се и играем! Заниманията за групови или индивидуални (по уговорка). Разполагаме с разнообразни матери..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.