1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Художествено обучение

Художествено обучение

24 обяви

Уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. На място, присъствено Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване; Художествена Академия и др. Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астро..
Начин на обучение: На място, присъствено Чували ли сте как детето Ви иска да се занимава с изкуство? Има мечта да стане художник или филмова звезда? Ние сме готови да превърнем техните МЕЧТИ в РЕАЛНОСТ! Всеки един от нас е казвал на де..

уроци по рисуване в София

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. На място, присъствено Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната х..
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
Начин на обучение: На място, присъствено Релаксиращи занималня за деца и големи. Докоснете пластичният материал, създайте своа уникална форма, насладете се на изкуството.
Начин на обучение: На място, присъствено Уроци по рисуване, живопис, пластика, индивидуално и в групи. Подготовка за кандидатстване в средните и висши учебни заведения по изкуствата, и деца, които искат да развият своите заложби и талант в т..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Здравейте! Казвам се Светозар Славов и съм завършил УАСГ - гр. София, специалност ”Архитектура”. Действащ архитект съм и преподавам графика както на ученици, така и на възрастни. Работя индивидуално..
Цена: 15 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Частни уроци за малки и големи, за хора привлечени от изкуството и неговата магия.

Курс по бижутерия

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ЦПО ”Енергия” организира курсове по бижутерия с придобиване на удостоверение за професионално обучение, даващо право за упражняване на професия Бижутер, присъствено и дистанционно. Курсовете старт..

курс: „Флорален дизайн“

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 400 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Искате ли да бъдете професионален флорист-дизайнер с международна сертификация, запишете се в нашия курс за професионална квалификация! За допълнителна информация: https://floral-design.vfu.bg..
Цена: 350 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно По време на курса ще научите: Основни понятия на флоралния дизайн, история, естетика и техника на работа; Избор на свежи цветя, грижите за тях; Изработване на прости и по-усъвършенствани букети и комп..

Курс Флорално изкуство

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 350 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно По време на курса ще научите: Основни понятия на флоралния дизайн, история, естетика и техника на работа; Избор на свежи цветя, грижите за тях; Изработване на прости и по-усъвършенствани букети и комп..

Младежка Театрална Школа ”Theatre Trap”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 60 лв. На място, присъствено Младежка Театрална школа ”Theatre Trap” /+13/ събира своята нова актьорска трупа от любители на театъра! Още от първата ни среща ще разберете защо ”Theatre Trap” е различната театрална школа в Пловдив..

Рисуване за кандидат-архитекти

гр. София, обл. София
Подготвям кандидат-студенти за изпитите по рисуване за специалност Архитектура във всички учебни заведения у нас и в чужбина (портфолио). Преподавам в СУ”Св. Климент Охридски” - Изобразително изкуство..

РИСУВАНЕ за деца и възрастни

гр. Бургас, обл. Бургас
Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши училища. Подготвяне на портфолио за България или чужбина. Занимания по живопис ( с акварел, темпера, акрил, маслени бои, сух и маслен пастел ), гра..
Цена: 10 лв. Индивидуални уроци по изобр. изкуство за деца и възрастни!

уроци по рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. На място, присъствено Индивидуални уроци - основи на рисуването - за деца и възрастни
Начин на обучение: На място, присъствено „Детството - несекващ извор на светлина! “ Школа по изкуствата „Магия 7“ - Варна кани малки и големи творци за съботни занимания по изобразително изкуство през учебната 2020/2021: - 10:00 - 12:00 ч..
Цена: 10 лв. На място, присъствено - Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения, включително, но не само за специалностите: Живопис, Графика, Скулптура, Интериорен дизайн, Мода, Архитектура, Анимация и др...
http://uhitelka.simplesite.com/… Предлагам уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам пом..

Фото курс за начинаещи - Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 450 лв. На място, присъствено Запознайте се с вашия фотоапарат и започнете да правите по-добри снимки с нашият курс по фотография за начинаещи! Ще ви разкрием тайните на изкуството Фотография (теория и практика: устройство и р..
 рекламирай сам в
Алфабет Център сформира групи по рисуване за деца. Творете с нас сега. Полезно и приятно е. Запазете своето място! Очакваме Ви!
Цена: 8 лв. Давам частни уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ..

Изобразително изкуство за деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 8 лв. Ателие ”Picasso”-изобразително изкуство за деца от 2г до 10г. В ателието творим, забавляваме се и играем! Заниманията за групови или индивидуални (по уговорка). Разполагаме с разнообразни матери..

Уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Студио Арти е арт училище в центъра на София за малки и пораснали деца. Тук има място за най-малките творци, а също и за по-големите, които искат да развиват талантите си в сферата на изобразителното..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.