1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Художествено обучение

Художествено обучение

30 обяви

Уроци по рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Частни уроци по рисуванe. Изготвяне на индивидуална програма. Може и работа в групи с максимален брой 5 човека, за да се обърне адекватно внимание на всеки по време на занятието.

уроци по рисуване в София

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната х..
Уроци по рисуване, живопис, пластика, индивидуално и в групи. Подготовка за кандидатстване в средните и висши учебни заведения по изкуствата, и деца, които искат да развият своите заложби и талант в т..
Релаксиращи занималня за деца и големи. Докоснете пластичният материал, създайте своа уникална форма, насладете се на изкуството.

уроци по рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Индивидуални уроци - основи на рисуването - за деца и възрастни Веселин Сухоруков - СБХ графичен дизайн

Рисуване и вино

гр. София, обл. София
Цена: 34 лв. Багри и вино ви предоставя изключителната възможност да рисувате с нас и да се забавлявате с чаша вино в ръка. Събитието ще сестои на 22.10.2019г. от 19:00 ч. в Читалището на ул. Лом 1, София 1000. По..
Цена: 10 лв. - Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения, включително, но не само за специалностите: Живопис, Графика, Скулптура, Интериорен дизайн, Мода, Архитектура, Анимация и др...

Уроци по Рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. Заповядайте на лятната школа по рисуване на British Lab! Пишете ми с промо код: Смокини и ще получите отстъпка от 10% Програмата обхваща рисуване на натюрморт с молив, цветни задачи с акварел, осно..

Курс по рисуване за деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Занятията на Рисувалня ”Елфина” влизат в есенно-зимния си график. Заповядайте в първата събота на месец октомври - 06.10.18 г. Часовете на занятията са както следва: от 10:00 до 12:00 от 12:00 до 1..
http://uhitelka.simplesite.com/… Предлагам уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам пом..
Цена: 10 лв. Здравейте! Казвам се Светозар Славов и съм завършил УАСГ - гр. София, специалност ”Архитектура”. Действащ архитект съм и преподавам графика както на ученици, така и на възрастни. Занимавам се с тази..
Цена: 12 лв. Хайде да порисуваме следпразнично с нашите мъници и да нарисуваме мечтаната 2019г за нас :) Изкуството е универсален език, разбираем и достъпен от най-ранна детска възраст - чрез него децата изразяв..
Цена: 15 лв. http://uhitelka.simplesite.com/?fbclid=IwAR1CEypBTU2DRjIxXgWJWRdg-CUTrwIm3MfnRzUq_PdPfaIljYxbtHgzGpc Предлагам уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в сре..

Уроци Живопис и Рисуване

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. Уроци по Рисуване и Живопис за: * Кандидат-студенти. * Кандидат-гимназисти. * Друга подготовка. * Удоволствие.

Уроци по рисуване за деца

гр. Варна, обл. Варна
Школа по изобразително и приложно изкуство ” Цветна приказка” предлага занимателни и вдъхновяващи уроци по рисуване, живопис, моделиране, декупаж, колаж и др. за деца от 5 до 13 години.
Цена: 20 лв. Индивидуални уроци по рисуване и живопис - Кандидатстване в средни и висши училища - Създаване на портфолио - За хоби - Арт-релаксация (с методи на арт-терапия) 15 лв. - един час, 20 лв. - два ч..
Цена: 7 лв. Уроци по рисуване и курсове по изобразително изкуство за всички, които обичат да рисуват. Индивидуална програма и индивидуален учебен план за всеки. Започваме от месец октомври. Индивидуални часове ил..
Приложното изкуство ви предоставя възможност да се запознаете със света около вас и този в самите вас, като изразите своите чувства и емоции, под формата на цветове и форми, чувтвайки се творци на со..
Алфабет Център сформира групи по рисуване за деца. Творете с нас сега. Полезно и приятно е. Запазете своето място! Очакваме Ви!
Цена: 30 лв. Учебен център Easy предлага курсове по рисуване за деца (от 6 год.) Рисуване с акварелни бои, темпера, колаж и др. Рисуване с молив. Придобиване на усет за форма, цвят и пространство. Светлосянка. Раз..
Цена: 8 лв. Давам частни уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ..

Фото курс за начинаещи - Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 450 лв. Запознайте се с вашия фотоапарат и започнете да правите по-добри снимки с нашият курс по фотография за начинаещи! Ще ви разкрием тайните на изкуството Фотография (теория и практика: устройство и р..

Летен курс по рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
На 5-ти юни, лятна рисувалня ”Елфина” отново отваря врати. Лятната програма предвижда много забавления и игри, а работата върху рисувателните умения ще е преплетена с разнообразни занимания, игра и ри..

Рисуване за кандидат-архитекти

гр. София, обл. София
Подготвям кандидат-студенти за изпитите по рисуване за специалност Архитектура във всички учебни заведения у нас и в чужбина (портфолио). Преподавам в СУ”Св. Климент Охридски” - Изобразително изкуство..

Курс по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”, ж.к. ”Младост” 3, бл.321А (високия бял блок м/у 81 СОУ и базар ”Мания” Развиване на въображението, себеизразяването, ..
Цена: 8 лв. Предлагам индивидуални уроци по рисуване и живопис за начинаещи и напреднали. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал..

Уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване; Художествена Академия и др. Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астро..

Уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Студио Арти е арт училище в центъра на София за малки и пораснали деца. Тук има място за най-малките творци, а също и за по-големите, които искат да развиват талантите си в сферата на изобразителното..
Цена: 8 лв. Давам частин уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ..

Учител по рисуване

гр. Варна, обл. Варна
Индивидуални уроци по изобразително изкуство. Квалифициран преподавател.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.