Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
33 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
уроци по рисуване в София | Художествено обучение | гр. София
уроци по рисуване в София
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Силвия Ганчева,  преди 6 часа
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната художествена академия/1 - ви изпит/, подготовка за 2 - ри изпит по специалността в НХА - живопис, графика, мода, плакат, книга и печатна графика, рекламен дизайн, реставрация; подготовка на портфолио за ВУЗ в чужбина, НБУ, подготовка за ТУ, УАСГ и СУ-изобразително изкуство. Уроците се провеждат през събота и неделя. Общ курс по графика, живопис и приложни изкуства за деца 1 - 6 клас. Обучението..
Уроци по рисуване за ученици, студенти, любители | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване за ученици, студенти, любители
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Уроците се провеждат в р- н ” Оборище” - София. Уроци по рисуване и приложни изкуства, развиване на Вашите умения и развлечение за свободното време от професионален художник- преподавател, графичен дизайнер и сценограф. Уроците са подходящи за деца и възрастни, за любители, начинаещи или напреднали, кандидатстващи или вече учещи. Сформиране на различни групи до 5 човека - основи на композицията, натюрморт молив и цвят, цветна и монохромна композиция, фигура и глава, бързи скици, пространствени и индивидуални задачи, графика и живопис, пространствен дизайн и сценография, типажи и герои, рисув..
Фотографски курсове. Уроци по фотография във град Варна | Художествено обучение | гр. Варна
Фотографски курсове. Уроци по фотография във град Варна
Цена
100 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Ако искате да се научите самостоятелно да правите красиви и качествени фотографии, да придобиете навиците на професионален фотограф - добре дошли сте на курсовете по фотография във фотошколата «Арт_Про_Фото» във град Варна. Под ръководството на нашите майстори вие ще изминете пътя от начинаещ фотограф до професионалист, ще овладеете пълния набор от фотографски техники. Нашите курсове по фотография са така устроени, че лесно се усвояват както от начинаещи, така и от напреднали фотографи, които усъвършенстват своите умения. Ако искате да печелите от фотографията, то при нас ще намерите пъл..
Уроки рисунка и живописи для детей и взрослых в Варне | Художествено обучение | гр. Варна
Уроки рисунка и живописи для детей и взрослых в Варне
Цена
7 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Студия рисунка и живописи приглашает на курсы рисования взрослых любого возраста, любителей рисовать. Занятия проводятся как для нулевого уровня, так и для желающих развивать свои навыки рисунка и живописи в различных техниках. При покупке месячного абонемента действует система скидок. Также мы приглашаем на обучение на курсы рисунка и живописи детей малого, среднего и подросткового возраста. Мы находимся в центре Варны рядом с Кафедральным собором. Уроки проходят в теплой дружеской атмосфере на русском и болгарском языке под руководством профессиональных художников. Уроки проводят про..
Курсове и уроци по рисуване за взърастни и деца във Варна | Художествено обучение | гр. Варна
Курсове и уроци по рисуване за взърастни и деца във Варна
Цена
7 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Нашето студио кани всички желаещи да се учат да рисуват във Варна! Уроците по рисуване и живопис, различните уроци, провеждани от майстори в занаята, и курсовете в нашата академия ще ви помогнат да овладеете изкуството да създавате истински художествени произведения. Подготвени за изпит и кандитатстване. Нашето студио обединява хора, които са от различни възрастови групи, с различни професии и интереси, но чиято обща страст е рисуването. Вие можете да вземете абонамент за посещение на курсове по рисуване за взърастни и деца във Варна в нашето студио на специална цена.
Уроци по РИСУВАНЕ за кандидатстване след 7 и 12 клас - за изпити и портфолио | Художествено обучение | гр. София
Уроци по РИСУВАНЕ за кандидатстване след 7 и 12 клас - за изпити и портфолио
гр. София, обл. София,  Подател: Арт Студио 99,  преди 4 дни
Курсове и уроци по РИСУВАНЕ за кандидатстване За кандидатстване след 12 клас: Подготовка по рисуване за изпити и изготвяне на портфолио с рисунки. За творчески специалности: архитектура, графичен дизайн, продуктов дизайн, инженерен дизайн, интериорен дизайн, ландшафтна архитектура и др. за различни вузове у нас и в чужбина. УАСГ, ТУ, ЛТУ, ВСУ Л. Каравелов, НБУ и др. За ученици от 8-ми до 12-ти клас. За кандидатстване след 7 клас: Подготовка за изпитите по рисуване за художествените гимназии и училищата с изпит по рисуване. НГПИ „Свети Лука“, НУИИ ”Илия Петров”, НПГПФ и др. За ..
Школа по приложни изкуства | Художествено обучение | гр. Перник
Школа по приложни изкуства
Цена
3.50 лв.
гр. Перник, обл. Перник,  Подател: Borqna Valentinova Ivanova,  преди 5 дни
Кръжок по приложни изкуства, моделиране на глина и студен порцелан, декупаж, тъкане, шиене на играчки, рисуване на икони и др.. Тази сряда( 13.12.) от 17.30 в Младешки дом Перник центъра. Такса за посещение 3.50 на урок. За записваня на лично съобщение или на телефон.
Курсове по рисуване | Художествено обучение | гр. Пловдив
Курсове по рисуване
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 дни
Предлагаме курсове по рисуване за деца (ученици) и възрастни, с цел придобиване на общи познания и култура по рисуване. Към всеки наш ученик (курсист) подхождаме индивидуално, запознаваме ги с различни техники и материали на живописта: акварел, темперни бои, графика, апликация, колажи, керамика, текстил. Децата опознават видовете композиции, цветовете, цветовите гами, изграждането на обемни форми. Научават за стиловете и направленията в различните изобразителни изкуства. Заедно обсъждаме детските рисунки, пластики и апликации. Децата от Школата по рисуване участват в детски национални и междун..
Уроци по рисуване, живопис, пластика | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване, живопис, пластика
гр. София, обл. София,  Подател: Атанасов,  преди 17 дни
Уроци по рисуване, живопис, пластика, индивидуално и в групи. Подготовка за кандидатстване в средните и висши учебни заведения по изкуствата, и деца, които искат да развият своите заложби и талант. Релаксиращи часове за възрасни и любители на изобразителните изкуства. Отстъпки при месечен абонамент.
Грънчарство, пластика, енкаустика | Художествено обучение | гр. София
Грънчарство, пластика, енкаустика
гр. София, обл. София,  Подател: Атанасов,  преди 17 дни
Релаксиращи занималня за деца и големи. Провеждат се през почивни дни от седмицата. Възможни часове - преди обяд от 10 до13ч., след обяд от 13 до 17ч. Може да запишете детето си за 1, 2 или повече часа, за 1 или няколко пъти месечно.
уроци по рисуване Шумен | Художествено обучение | гр. Шумен
уроци по рисуване Шумен
Цена
5 лв.
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: dimitar dimitrov,  преди 22 дни
Ателие MAGICOLORS Рисувай и се забавлявай с Димитър Димитров магистър по Педагогика на Изобразителното изкуство. Уроци по Изобразително изкуство за деца, завършващи 7 клас за кандидатстване за профилирана гимназия и естествено за татковци и майки които искат да разпуснат от натовареното ежедневие. Занятията се провеждат в читалище ” Тодор Петков” едно занятие -два астрономически часа, един час-5лв. За информация се обадете
Подготовка по Рисуване за кандидатстване | Художествено обучение | гр. София
Подготовка по Рисуване за кандидатстване
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 25 дни
Подготовка по рисуване за художествени гимназии и училища с изпит по рисуване. За ученици от 6-ти, 7-ми и 8-ми клас. Изготвяне на портфолйо, съобразено с изискванията за кандидатстване в чужбина. Уроците са също подходящи за любители ( деца и възрастни). Продължителност на урока: 4 учебни часа. Цена на учебен час 5лв. Местоположение: Орлов Мост
Уроци по РИСУВАНЕ 10лв!!! Графика | Художествено обучение | гр. Русе
Уроци по РИСУВАНЕ 10лв!!! Графика
Цена
10 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  преди 29 дни
Уроци за начинаещи и средно ниво. - Деца - Ученици - Кандидат студенти и др. 1ч. - 10лв. / 2ч. - 15лв. / 3ч. - 20лв Подарете си изживяване! Перспектива; тоналност; композиция, светлосянка... Пейзажи, Градски пейзажи, Етюди, Натюрморт, Дизайнерско скициране както и много други материали и техники. (Часовете се провеждат на Ваш терен, както и на открито при хубаво време) Можете да разгледате част от моите работи :) Спорен и слънчев ден!
Уроци по РИСУВАНЕ 10лв!!! Масло и Акрил/Акварел | Художествено обучение | гр. Русе
Уроци по РИСУВАНЕ 10лв!!! Масло и Акрил/Акварел
Цена
10 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  преди 29 дни
Уроци за начинаещи и средно ниво. - Деца - Ученици - Кандидат студенти и др. 1ч. - 10лв. / 2ч. - 15лв. / 3ч. - 20лв Подарете си изживяване! Перспектива; тоналност; композиция, светлосянка... Пейзажи, Градски пейзажи, Етюди, Натюрморт, (Часовете се провеждат на Ваш терен, както и на открито при хубаво време) Можете да разгледате част от моите работи :) Спорен и слънчев ден!
уроци по рисуване в Бургас | Художествено обучение | гр. Бургас
уроци по рисуване в Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 45 дни
Рисувне за деца,вуз,портфолиа,живопис-начинаещи,курсове индивидуално-щкола Кожухаров
Рисуване за кандидат-архитекти | Художествено обучение | гр. София
Рисуване за кандидат-архитекти
гр. София, обл. София,  Подател: Майя Чолакова,  преди 59 дни
Подготвям кандидат-студенти за изпитите по рисуване за специалност Архитектура във всички учебни заведения у нас и в чужбина (портфолио). Преподавам в СУ”Св.Климент Охридски” - Изобразително изкуство във ФНПП, преди това - 15 год. като редовен асистент по Рисуване в УАСГ. Занятията се провеждат в неделя 9,00-16,00ч. в ателие в центъра на София, в група 7-8 ученика. Цена на 1 урок 35 лв.(6 лв/час - в група, 10 лв./час индивидуално). Разполагам с всички модели, необходими за подготовка на изпитите.
Курс по Рисуване | Художествено обучение | гр. София
Курс по Рисуване
Цена
6 лв.
Образователен център ”Студио S”
гр. София, обл. София,  Подател: Образователен център ”Студио S”,  преди 62 дни
ОЦ ”Студио S” - предлага курсове по рисуване и индивидуални уроци по рисуване за подготовка за: + изпити по рисуване и портфолио с рисунки за ВУЗ у нас и в чужбина + изпити по рисуване за средните художествени училища + детска школа по рисуване + рисуване за любители. + компютърна графика Обучението по рисуване в ”Студио S”, макар и в група, е индивидуално. Всеки работи по програма, изготвена лично за него и съобразена с неговите цели и темпо. Затова включването в група по рисуване може да стане във всеки момент. На всеки курсист се преподава всичко от самото начало. ОБАДЕТЕ СЕ!
Уроци рисуване; Подготовка кандидат студенти; гимназисти | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци рисуване; Подготовка кандидат студенти; гимназисти
Цена
8.50 лв.
Стефан Б. Стефанов
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Стефан Б. Стефанов,  преди 71 дни
Индивидуални и групови часове по: * Рисуване * Живопис * Илюстрация * Карикатура
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 71 дни
Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване; Художествена Академия и др. Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астрономически), групово обучение - 9 лв. на час. Продължителността на урока е 2 часа. Малки групи до 3 човека. Подготовка на портфолио, съобразено с изискванията за кандидатстване. www.urociporisuvane.alle.bg Москова
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Курс по рисуване
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 71 дни
Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”, ж.к. ”Младост” 3, бл.321А (високия бял блок м/у 81 СОУ и базар ”Мания” Развиване на въображението, себеизразяването, индивидуалността и чувство за красота. Децата се запознават с различни техники и изразни средства в живописта и графиката, както и развиват способ- ности за свободното им използване, получават първите си познания по перспектива, добиват усещане за изменението на цветовете и формите в пространството. Курсовете по рисуване се провеждат в събота от 13.30 ч. до 15.00 ч. Таксата ..
Уроци по изобразително изкуство за любители и кандидат-ученици и студенти | Художествено обучение | гр. Бургас
Уроци по изобразително изкуство за любители и кандидат-ученици и студенти
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Данаил Николов,  преди 101 дни
- Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения, включително, но не само за специалностите: Живопис, Графика, Скулптура, Интериорен дизайн, Мода, Архитектура, Анимация и др. Уроците за подготовка при кандидатстване включват: рисуване на ръбести и овални тела, цветни композиции, рисуване на портрети, полуфигура и цяла фигура, живописно изграждане на натюрморт, глава и полуфигура, и други. - Занимания по живопис (с акварел, темпера, акрил, маслени бои, сух и маслен пастел), графика (с въглен, молив, креда, туш и перо), скулптура (моделиране с глина и др...
Курсове по рисуване и приложни техники | Художествено обучение | гр. Пловдив
Курсове по рисуване и приложни техники
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Art center,  преди 103 дни
Курсовете са насочени както към любители/деца и възрастни/ така и към кандидати за средните и висши училища с изпит по рисуване в страната и чужбина, /подготовка на портфолио за кандидатстване в чужбина/. Курсовете се провеждат в малки групи, възможни са и индивидуални уроци. Качеството е гарантирано, идиални условия за работа
Курсове по рисуване за деца и възрастни и любители | Художествено обучение | гр. Пловдив
Курсове по рисуване за деца и възрастни и любители
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Art center,  преди 103 дни
Курсове по рисуване, живопис и графика. Курсове за любители без възрастови ограничения, кандидатстващи в средни училища с изпит по рисуване. Курсове за висши училища с рисуванеизпит по рисуване. Допълнително описание: Курсовете по изобразително изкуство се провеждат от професионален художник - педагог, запознат със специфичните изисквания на съответните възрастови групи. Курсовете са насочени както към любителите на изобразителното изкуство, така също и към напреднали, без възрастови ограничения. Детска занималня по рисуване /целогодишна/ - включва рисуване по памет или зададена тема, илюстрац..
Курсове по изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. Пловдив
Курсове по изобразително изкуство
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Art center,  преди 103 дни
Уроци по рисуване и приложни изкуства, развиване на вашите умения и развлечение за свободното време от професионален художник- преподавател. Да порисуваме заедно! Да поработим с ръцете си! Уроците са подходящи за деца и възрастни, за любители, начинаещи или напреднали, кандидатстващи или вече учещи. Сформиране на различни групи до 5 човека - основи на композицията, натюрморт молив и цвят, цветна и монохромна композиция, фигура и глава, бързи скици, пространствени и индивидуални задачи, графика и живопис, подготовка за кандидатстване за училища с изпит по изобразително изкуство, пространствен д..
Изкуство, дизайн и пространствено мислене | Художествено обучение | гр. София
Изкуство, дизайн и пространствено мислене
Иновационен център ZN ART Краси Тодоров
гр. София, обл. София,  Подател: Иновационен център ZN ART Краси Тодоров,  преди 176 дни
В иновационен център ZN ART Краси Тодоров, София, може да се запознаете, да изучавате и да работите със съвременните трансформации в реалното и дигитално изкуство, дизайна и пространственото мислене. Класическо познание и съвременни технологии. Консултации. Подготвителни уроци. Индивидуално или групово обучение. Стажове и специализации.
Предлагам индивидуални уроци по рисуване и живопис | Художествено обучение | гр. София
Предлагам индивидуални уроци по рисуване и живопис
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Александрова,  преди 202 дни
Предлагам инидвидулни уроци по рисуване и живопис за напредали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за академичен час 8 лв.
Давам частни уроци по рисуване и живопис | Художествено обучение | гр. София
Давам частни уроци по рисуване и живопис
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Александрова,  преди 202 дни
Давам частин уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за академичен час 8 лв.
Учител по рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Учител по рисуване
гр. Варна, обл. Варна,  преди 256 дни
Индивидуални уроци по изобразително изкуство. Квалифициран преподавател.
Уроци по Изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. Перник
Уроци по Изобразително изкуство
Цена
2 лв.
гр. Перник, обл. Перник,  преди 324 дни
Преподавател предлага обучение по Изобразително изкуство в Общински младежкия дом - Перник, ул. Кракра 1. Уроците се провеждат в четвъртък от 15.30 ч. Тя е с необходимата квалификация и нейни възпитаници имат национални награди за рисунки. Тя участва в изложби в галериите „Кракра”, „Марин Гогев”, „Любен Гайдаров”.
Уроци по изобразителни изкуства | Художествено обучение | гр. София
Уроци по изобразителни изкуства
Цена
20 лв.
Лилия Джамбазова
гр. София, обл. София,  Подател: Лилия Джамбазова,  преди 463 дни
Учител по рисуване с висше образование, бакалавърска степен по педагогика на преподаването по изобразителни изкуства и магистърска степен по предучилищна педагогика, предлага уроци по рисуване по домовете. Индивидуалност и креативност в подхода, спрямо нуждите и желанията на обучаващите се. Предлагам уроци по живопис, графика, приложни изкуства, неконвенционални форми на изкуствата, стъклопис, стенопис и скулптура. Опит в изработването на декори и костюми за различни пърформънси.
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг