Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
30 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Грънчарство, пластика, енкаустика | Художествено обучение | гр. София
Грънчарство, пластика, енкаустика
гр. София, обл. София,  Подател: Атанасов,  преди 3 часа
Релаксиращи занималня за деца и големи. Провеждат се през почивни дни от седмицата. Възможни часове - преди обяд от 10 до13ч., след обяд от 13 до 17ч. Може да запишете детето си за 1, 2 или повече часа, за 1 или няколко пъти месечно.
Уроци по рисуване, живопис, пластика | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване, живопис, пластика
гр. София, обл. София,  Подател: Атанасов,  преди 3 часа
Уроци по рисуване, живопис, пластика, индивидуално и в групи. Подготовка за кандидатстване в средните и висши учебни заведения по изкуствата, и деца, които искат да развият своите заложби и талант. Релаксиращи часове за възрасни и любители на изобразителните изкуства. Отстъпки при месечен абонамент.
Летен курс по Рисуване за Кандидатстване | Художествено обучение | гр. София
Летен курс по Рисуване за Кандидатстване
гр. София, обл. София,  Подател: Арт Студио 99,  преди 6 дни
Летен курс до 15.09. за изготвяне на портфолио с рисунки и за изпити. За гимназисти - подготовка за изпити по рисуване и композиция и/или изготвяне на портфолио с рисунки за архитектура и дизайн за различни вузове у нас и в чужбина. УАСГ, ТУ, ЛТУ, ВСУ Л. Каравелов, НБУ и др. За ученици от 8-ми до 12-ти клас. За кандидат-гимназисти - подготовка за изпитите по рисуване за художествените гимназии. За ученици 6-ти и 7-ми клас. Обучение в малка група според нивото на всеки ученик. Можете да се включите по всяко време. Местоположение - в центъра на София в близост до спирки: метр..
Уроци Рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци Рисуване
Стефан Б. Стефанов
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Стефан Б. Стефанов,  преди 6 дни
Уроци Рисуване Варна, ул. ”Цариброд” 92
уроци по рисуване в София | Художествено обучение | гр. София
уроци по рисуване в София
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Силвия Ганчева,  преди 9 дни
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната художествена академия/1 - ви изпит/, подготовка за 2 - ри изпит по специалността в НХА - живопис, графика, мода, плакат, книга и печатна графика, рекламен дизайн, реставрация; подготовка на портфолио за ВУЗ в чужбина, НБУ, подготовка за ТУ, УАСГ и СУ-изобразително изкуство. Уроците се провеждат през събота и неделя. Общ курс по графика, живопис и скулптура за деца през седмицата. Обучението се ..
Курсове по рисуване | Художествено обучение | гр. Пловдив
Курсове по рисуване
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 18 дни
Предлагаме курсове по рисуване за деца (ученици) и възрастни, с цел придобиване на общи познания и култура по рисуване. Към всеки наш ученик (курсист) подхождаме индивидуално, запознаваме ги с различни техники и материали на живописта: акварел, темперни бои, графика, апликация, колажи, керамика, текстил. Децата опознават видовете композиции, цветовете, цветовите гами, изграждането на обемни форми. Научават за стиловете и направленията в различните изобразителни изкуства. Заедно обсъждаме детските рисунки, пластики и апликации. Децата от Школата по рисуване участват в детски национални и междун..
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 24 дни
Давам уроци по рисуване за деца и възрастни, групово и индивидуално.
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
гр. София, обл. София,  преди 29 дни
Преподавам уроци по рисуване за начинаещи и кандидати за художествени гимназии.
Курсове и уроци по рисуване за взърастни и деца във Варна | Художествено обучение | гр. Варна
Курсове и уроци по рисуване за взърастни и деца във Варна
Цена
7 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 33 дни
Нашето студио кани всички желаещи да се учат да рисуват във Варна! Уроците по рисуване и живопис, различните уроци, провеждани от майстори в занаята, и курсовете в нашата академия ще ви помогнат да овладеете изкуството да създавате истински художествени произведения. Подготвени за изпит и кандитатстване. Нашето студио обединява хора, които са от различни възрастови групи, с различни професии и интереси, но чиято обща страст е рисуването. Вие можете да вземете абонамент за посещение на курсове по рисуване за взърастни и деца във Варна в нашето студио на специална цена.
Уроки рисунка и живописи для детей и взрослых в Варне | Художествено обучение | гр. Варна
Уроки рисунка и живописи для детей и взрослых в Варне
Цена
7 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 33 дни
Студия рисунка и живописи приглашает на курсы рисования взрослых любого возраста, любителей рисовать. Занятия проводятся как для нулевого уровня, так и для желающих развивать свои навыки рисунка и живописи в различных техниках. При покупке месячного абонемента действует система скидок. Также мы приглашаем на обучение на курсы рисунка и живописи детей малого, среднего и подросткового возраста. Мы находимся в центре Варны рядом с Кафедральным собором. Уроки проходят в теплой дружеской атмосфере на русском и болгарском языке под руководством профессиональных художников. Уроки проводят про..
Фотографски курсове. Уроци по фотография във град Варна | Художествено обучение | гр. Варна
Фотографски курсове. Уроци по фотография във град Варна
Цена
100 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 33 дни
Ако искате да се научите самостоятелно да правите красиви и качествени фотографии, да придобиете навиците на професионален фотограф - добре дошли сте на курсовете по фотография във фотошколата «Арт_Про_Фото» във град Варна. Под ръководството на нашите майстори вие ще изминете пътя от начинаещ фотограф до професионалист, ще овладеете пълния набор от фотографски техники. Нашите курсове по фотография са така устроени, че лесно се усвояват както от начинаещи, така и от напреднали фотографи, които усъвършенстват своите умения. Ако искате да печелите от фотографията, то при нас ще намерите пъл..
Уроци по рисуване oт активен преподавател, в центъра | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване oт активен преподавател, в центъра
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 43 дни
Уроци по рисуване и приложни изкуства от действащ преподавател. Уроците се провеждат в центъра. Натюрморт- молив и цвят, цветна и монохромна композиция, фигура и глава, бързи скици, пространствени и индивидуални задачи, графика и живопис, пространствен дизайн и сценография, типажи и герои, рисуване за разтоварване и правене на различни приложни задачи - декупаж, колажи, рисуване върху текстил, правене на кукли и др. Благодаря Ви, че избрахте моите услуги! За записване от 10.00 - 19.00 ч. Мария
Рисуване за кандидат-архитекти | Художествено обучение | гр. София
Рисуване за кандидат-архитекти
гр. София, обл. София,  Подател: Майя Чолакова,  преди 51 дни
Подготвям кандидат-студенти за изпитите по рисуване за специалност Архитектура във всички учебни заведения у нас и в чужбина (портфолио). Преподавам в СУ”Св.Климент Охридски” - Изобразително изкуство във ФНПП, преди това - 15 год. като редовен асистент по Рисуване в УАСГ. Занятията се провеждат в неделя 9,00-16,00ч. в ателие в центъра на София, в група 7-8 ученика. Цена на 1 урок 35 лв.(6 лв/час - в група, 10 лв./час индивидуално). Разполагам с всички модели, необходими за подготовка на изпитите.
Изкуство, дизайн и пространствено мислене | Художествено обучение | гр. София
Изкуство, дизайн и пространствено мислене
Иновационен център ZN ART Краси Тодоров
гр. София, обл. София,  Подател: Иновационен център ZN ART Краси Тодоров,  преди 60 дни
В иновационен център ZN ART Краси Тодоров, София, може да се запознаете, да изучавате и да работите със съвременните трансформации в реалното и дигитално изкуство, дизайна и пространственото мислене. Класическо познание и съвременни технологии. Консултации. Подготвителни уроци. Индивидуално или групово обучение. Стажове и специализации.
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Курс по рисуване
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 60 дни
Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”, ж.к. ”Младост” 3, бл.321А (високия бял блок м/у 81 СОУ и базар ”Мания” Развиване на въображението, себеизразяването, индивидуалността и чувство за красота. Децата се запознават с различни техники и изразни средства в живописта и графиката, както и развиват способ- ности за свободното им използване, получават първите си познания по перспектива, добиват усещане за изменението на цветовете и формите в пространството. Курсовете по рисуване се провеждат в събота от 13.00 ч. до 14.30 ч. Таксата ..
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 60 дни
Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване; Художествена Академия и др. Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астрономически), групово обучение - 9 лв. на час. Продължителността на урока е 2 часа. Малки групи до 3 човека. Подготовка на портфолио, съобразено с изискванията за кандидатстване. Предлагаме и летни курсове по рисуване за деца от 6 до 12 години. www.urociporisuvane.alle.bg Москова
Уроци по рисуване - графика, подготовка на кандидат-студенти, уроци за малки и големи. | Художествено обучение | гр. Бургас
Уроци по рисуване - графика, подготовка на кандидат-студенти, уроци за малки и големи.
Цена
7 лв.
SGS
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: SGS,  преди 65 дни
УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ /ГРАФИКА/ ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ Завършил съм архитектура и дизайн в УАСГ - гр. София. Давам уроци по графика на начинаещи и напреднали и подготвям кандидат-студенти по архитектура, разполагам с голям набор гипсови модели и геометрични фигури от изпитите. Повече за мен и моята дейност можете да видите във фейсбук - търсете Svetozar Slavov. Картините с подпис S.Slavov са мои, другите са на мои ученици. Първата среща е безплатна консултация, в рамките на която ще определим Вашето ниво и в каква насоченост ще работим по време на уроците. Основният план, по който работя е..
Уроци по изобразително изкуство за любители и кандидат-ученици и студенти | Художествено обучение | гр. Бургас
Уроци по изобразително изкуство за любители и кандидат-ученици и студенти
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Данаил Николов,  преди 67 дни
- Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения, включително, но не само за специалностите: Живопис, Графика, Скулптура, Интериорен дизайн, Мода, Архитектура, Анимация и др. Уроците за подготовка при кандидатстване включват: рисуване на ръбести и овални тела, цветни композиции, рисуване на портрети, полуфигура и цяла фигура, живописно изграждане на натюрморт, глава и полуфигура, и други. - Занимания по живопис (с акварел, темпера, акрил, маслени бои, сух и маслен пастел), графика (с въглен, молив, креда, туш и перо), скулптура (моделиране с глина и др...
Предлагам индивидуални уроци по рисуване и живопис | Художествено обучение | гр. София
Предлагам индивидуални уроци по рисуване и живопис
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Александрова,  преди 86 дни
Предлагам инидвидулни уроци по рисуване и живопис за напредали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за академичен час 8 лв.
Давам частни уроци по рисуване и живопис | Художествено обучение | гр. София
Давам частни уроци по рисуване и живопис
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Александрова,  преди 86 дни
Давам частин уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за академичен час 8 лв.
Летен курс по РИСУВАНЕ | Художествено обучение | гр. София
Летен курс по РИСУВАНЕ
Цена
150 лв.
Образователен център ”Студио S”
гр. София, обл. София,  Подател: Образователен център ”Студио S”,  преди 104 дни
Летният лагер по рисуване е предназначен за гимназисти, които желаят да получат интензивна подготовка за изграждане на своето творческо портфолио за кандидатстване в креативни специалности в страната и чужбина през летните ваканционни месеци. Специалностите, за които се изисква творческо портфолио са: архитектура, графичен дизайн, интериорен дизайн, гейм дизайн, продуктов дизайн, анимация, моден дизайн, изобразителни изкуства и др. Продължителност: 22 дни х 5 астр. ч. Хорариум общо за целия курс - 110 астр. ч. Дати на обучението: 02 - 23 юли - 22 дни Време на обучението: ..
Учител по рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Учител по рисуване
гр. Варна, обл. Варна,  преди 140 дни
Индивидуални уроци по изобразително изкуство. Квалифициран преподавател.
курсове по изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. Пловдив
курсове по изобразително изкуство
Цена
7 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 190 дни
Школа АРС 21 предлага целогодишни занимания по изобразително изкуство за деца на възраст от 5 до 13 години в малки групи и чрез индивидуален подход, както и индивидуални уроци. Продължителността на едно посещение е 2астр. часа. Ателието на школата се намира в ТЦ ГРАНД, ет.3. Дни за посещение: събота и неделя от 13.00ч. Не се колебайте да направите запитване според индивидуалните възможности за посещение, цени и промоции.
Школа АРС 21 | Художествено обучение | гр. Пловдив
Школа АРС 21
Цена
7 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 190 дни
Школа АРС 21 предлага занимания по изобразително изкуство: групово обучение по изобразително изкуство за деца от 5 до 18 години, курсове за възрастни, индивидуални уроци, организиране на тиймбилдинг. Курсовете за деца се провеждат във възрастова група в дните събота и неделя от 13.00ч. Продължителността на едно посещение е 2 астр. часа. Ателието на школата се намира в ТЦ ГРАНД, ет.3. Не се колебайте да направите своето запитване според индивидуалните Ви възможности за посещение, цени и промоции.
Уроци по Изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. Перник
Уроци по Изобразително изкуство
Цена
2 лв.
гр. Перник, обл. Перник,  преди 207 дни
Преподавател предлага обучение по Изобразително изкуство в Общински младежкия дом - Перник, ул. Кракра 1. Уроците се провеждат в четвъртък от 15.30 ч. Тя е с необходимата квалификация и нейни възпитаници имат национални награди за рисунки. Тя участва в изложби в галериите „Кракра”, „Марин Гогев”, „Любен Гайдаров”.
Фотографски курс | Художествено обучение | гр. Варна
Фотографски курс
Цена
390 лв.
Сдружение за култура ”Морско синьо”
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Сдружение за култура ”Морско синьо”,  преди 227 дни
Фотографски център Sea Blue организира в търсене на нови таланти, курс по фотография. В рамките на 70 часа се изучават тайните на изкуството Фотография (теория и практика: устройство и работа с фотографска техника; фотокомпозиция; основни жанрове на художествената фотография - пейзаж, портрет, натюрморт, макро фотография и нощна фотография; избор и особености на цифровия фотоапарат; цветна и черно-бяла фотография и др.). Обучението е в група до 10 души. Осигурена е професионална фотографска техника. По време на курса се провеждат пленери за придобиване на практически умения. У..
Уроци по изобразителни изкуства | Художествено обучение | гр. София
Уроци по изобразителни изкуства
Цена
20 лв.
Лилия Джамбазова
гр. София, обл. София,  Подател: Лилия Джамбазова,  преди 347 дни
Учител по рисуване с висше образование, бакалавърска степен по педагогика на преподаването по изобразителни изкуства и магистърска степен по предучилищна педагогика, предлага уроци по рисуване по домовете. Индивидуалност и креативност в подхода, спрямо нуждите и желанията на обучаващите се. Предлагам уроци по живопис, графика, приложни изкуства, неконвенционални форми на изкуствата, стъклопис, стенопис и скулптура. Опит в изработването на декори и костюми за различни пърформънси.
РИСУВАНЕ за деца и възрастни | Художествено обучение | гр. Бургас
РИСУВАНЕ за деца и възрастни
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: АРТ-СТУДИО ”АНГЕЛИНА”,  преди 423 дни
Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши училища. Подготвяне на портфолио за България или чужбина. Занимания по живопис ( с акварел, темпера, акрил, маслени бои, сух и маслен пастел ), графика ( с въглен, креда, молив, туш и перо ), стъклопис, различни смесени техники и калиграфия. Няма възрастови ограничения. Работи се индивидуално с всеки ученик според неговите интереси, възможности и ниво. Записването не е обвързано с месечна такса - ученикът сам избира времето и броя на часовете ( един урок е 60 мин.) за рисуване. Заниманията са всяка събота от 10 до 16ч., или в друг ден - по п..
АТЕЛИЕ 33 А школа по рисуване | Художествено обучение | гр. София
АТЕЛИЕ 33 А школа по рисуване
Цена
5 лв.
Ателие 33 А школа по рисуване София
гр. София, обл. София,  Подател: Ателие 33 А школа по рисуване София,  преди 816 дни
АТЕЛИЕ 33 А школа по рисуване. Школата по рисуване Ателие 33 А предлага курсове по рисуване за деца (ученици) и възрастни, с цел придобиване на общи познания и култура по рисуване, където всеки може да изразява своя неповторим талант.
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
гр. София, обл. София,  преди 1308 дни
Студио Арти е арт училище в центъра на София за малки и пораснали деца. Тук има място за най-малките творци, а също и за по-големите, които искат да развиват талантите си в сферата на изобразителното изкуство професионално. Групите са малки, има възможност и за индивидуални уроци. Подходът към всеки е индивидуален и съобразен с личностните потребности. Можете да се подготвите успешно за всички художествени училища с приемен изпит по изобразително изкуство след 7-ми клас. Ако до сега не сте посещавали курсове и уроци по рисуване, независимо на каква възраст сте, и сте само любители-творци, ..
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг