back to top

Художествено обучение

23 обяви
зала за художествено обучение под наем - София, център
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

EVENT STUDIO 22 е приветливо, уютно, нестандартно и модерно пространство, съчетаващо светлина, функционалност, уникална локация в сърцето на София. В близост до няколко паркинга, удобен градски трансп..

Уроци по рисуване
Цена: 30 лв. На място, присъствено

Уроци по рисуване по 60 мин. За начинаещи и средно ниво! За 40 м. опция имам. ПРОМОЦИЯ: 10 УРОКА ПРЕДПЛАЩАТЕ, 11 Е ГРАТИС ЗА ВАС!!! Картините, които се демонстрират, също се продават. На РЕДОВНИ..

Уроци по рисуване
Начин на обучение: На място, присъствено

Цветът на мечтите Един свят облян от светлина и цветове - това е творчески метод за трансформация на света, с който вие можете да нарисувате всичко. Можете да прерисувате вътрешните ограничения натру..

Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Уроци и подготовка по рисуване, живопис и пластика
Начин на обучение: На място, присъствено

Уроци по рисуване, живопис, пластика, индивидуално и в групи. Подготовка за кандидатстване в средните и висши учебни заведения по изкуствата, и деца, които искат да развият своите заложби и талант в т..

Грънчарство, пластика, енкаустика
Начин на обучение: На място, присъствено

Релаксиращи занималня за деца и големи. Докоснете пластичният материал, създайте своа уникална форма, насладете се на изкуството.

уроци по рисуване в София
Цена: 10 лв. На място, присъствено

Започва записването за курсовете по изобразително изкуство в творческо ателие Ти Си Арт през учебната 2022/2023 год. Часовете ще се провеждат в: - Понеделник, Сряда и Петък от 17-19 часа /деца от 7-12..

Преподавам уроци п рисуване
Цена: 10 лв. На място, присъствено

Преподавам уроци по рисуване за малки ( 2 астрономични часа) и големи ( 3 астрономични часа) 10лв на час, в гр. Варна - Червен площад. Рисувам портрети по снимка!

Уроци по рисуване- Тони
Цена: 15 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Високо ниво на подготовка за всякава възраст по живопис, рисуване с молив от професионалисти доказани в бранша! Учебно-занимателни програми специално за малките художници!

Индивидуални уроци по изобр. изкуство
Цена: 10 лв.

Индивидуални уроци по изобр. изкуство за деца и възрастни!

Уроци по рисуване
Цена: 30 лв. На място, присъствено

Рисуване и приложни изкуства всяка НЕДЕЛЯ от 14:00-16:00 ч. ул. Оборище 73, Народно читалище Алеко Константинов 1897 Цена за един час: 15 лв. (не включва материалите) Цена за два часа: 30 лв. (не..

Занимания по рисуване за деца
Цена: 20 лв. На място, присъствено

Занимания по рисуване за деца от 5 до 13 години. Ако детето ви е талантливо и обича да рисува, моделира, лепи, изрязва и майстори различни неща. Запишете го на занимания по рисуване. Заедно ще творим...

Предлагам индивидуални уроци по рисуване и живопис
Цена: 15 лв. На място, присъствено

Предлагам индивидуални уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за учебен ..

Уроци по изобразително изкуство за деца
Цена: 20 лв. На място, присъствено

Индивидуални уроци изобразително изкуство за деца. Развитие на таланта по забавен начин. Изкуството възпитава важни за живота умения и развива младите умове. Арт-образованието помага на учениците да р..

Уроци по рисуване Варна
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Уроци по рисуване Варна С маслени бои на платно Акварел Графика Подготовка за изпит Купете ваучер-подарък за приятел

Уроци по рисуване Варна
Цена: 25 лв. На място, присъствено

Рисуване и живопис. Рисуване с маслени бои. Рисуване за деца. Уроци по рисуване за възрастни. Нашето студио кани всички желаещи да се учат да рисуват във Варна!

Уроци по изобразително изкуство за любители и кандидат-ученици и студенти
Цена: 15 лв. На място, присъствено

- Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения, включително, но не само за специалностите: Живопис, Графика, Скулптура, Интериорен дизайн, Мода, Архитектура, Анимация и др. ..

Уроци по рисуване
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Давам частни уроци по рисуване - живопис, графика, скулптура и дигитално рисуване на напреднали и начинаещи - деца, възрастни, кандидат гимназисти и кандидат студенти. Предлагам помощ за конкурси, про..

Индивидуални уроци по рисуване - графика.
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Здравейте! Казвам се Светозар Славов и съм завършил УАСГ - гр. София, специалност ”Архитектура” и НХА - специалност ”Арт-терапия”. Действащ архитект съм и преподавам графика както на ученици, така и..

Курс по рисуване - изобразително изкуство за деца
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Рисувалня Елфина отваря врати за нови художници за учебната година и за лятната ваканция. Всички деца от 6 до 16 години, които искат да се научат да рисуват, да развиват своите умения и постижения в и..

Курс Флорално изкуство
Цена: 350 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Провеждаме обучение за начинаещи и професионални флористи на различни нива на професионално развитие. Разполагаме с удобни условия за обучение, професионален преподавателски персонал и интересни фор..

kурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентации
kурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентацииkурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентацииkурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентации
Подготвям по рисуване и живопис
Цена: 15 лв. На място, присъствено

Подготвям по рисуване и живопис за средните художетвени училища, за висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за учебен час 15 лв

РИСУВАНЕ за деца и възрастни

Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши училища. Подготвяне на портфолио за България или чужбина. Занимания по живопис ( с акварел, темпера, акрил, маслени бои, сух и маслен пастел ), гра..

Уроци по рисуване

Студио Арти е арт училище в центъра на София за малки и пораснали деца. Тук има място за най-малките творци, а също и за по-големите, които искат да развиват талантите си в сферата на изобразителното..