Филтриране
Сортиране

Художествено обучение

31 обяви
Курсове и уроци по РИСУВАНЕ за кандидатстване за ученици от 5 кл до 12 кл За кандидатстване след 12 клас: Подготовка по рисуване за изпити и изготвяне на портфолио с рисунки. За творчески специал..
Уроците се провеждат в р- н ” Оборище” - София. Уроци по рисуване и приложни изкуства, развиване на Вашите умения и развлечение за свободното време от професионален художник- преподавател, графичен ди..

Уроци по РИСУВАНЕ и Графичен дизайн

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Уроци по *РИСУВАНЕ (ученици, кандидат-студенти, възрастни) Сеанс за начинаещи - 2 астр. часа - 35 лв. Сеанс за конкурсни изпити - 3 астр. часа - 50 лв. *ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН (начинаещи) - 20 лв./60 ..
Цена: 12 лв. Работим с различни материали и техники: рисуване, колаж, отпечатъци, моделиране, сухи и маслени пастели, водни бои, цветни моливи, флумастери. Научаваме основни техники при изграждане на рисунката, съ..
Преподавам уроци по рисуване за малки ( 2 астрономични часа) и големи ( 3 астрономични часа) в гр. Варна - Червен площад. Рисувам портрети по снимка!

Уроци по рисуване

гр. Варна, обл. Варна
Давам частни уроци по живопис за любители от всякаква възраст. Ще рисуваме само с маслени бои на платно. Ще можем да се докоснем до най различни кътчета на света. Художник Маринист Иванов И.
Цена: 8 лв. Предлагам индивидуални уроци по рисуване и живопис за начинаещи и напреднали. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал..
Цена: 15 лв. Коледни венци ще вием с мъничките си ръце, за украса после ще поставим ние в нашите домове. За врата или за маса всеки ще си прецени. Важното е, че сами ще го направим всеки сам със собствен..
Уроци по рисуване, живопис, пластика, индивидуално и в групи. Подготовка за кандидатстване в средните и висши учебни заведения по изкуствата, и деца, които искат да развият своите заложби и талант. Ре..
Релаксиращи занималня за деца и големи. Провеждат се през почивни дни от седмицата. Възможни часове - преди обяд от 10 до13ч., след обяд от 13 до 17ч. Може да запишете детето си за 1, 2 или п..
Цена: 15 лв. Уроци по рисуване за начинаещи и напреднали, в група или самостоятелно, всички възрасти - в приятната обстановка на British Lab София.

Безплатни уроци по рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Безплатни уроци по рисуване за деца и ученици в к-с ”Славейков” бл.1А. Всеки вторник и четвъртък от 15.30ч. до 17.00 ч. Общински детски комплекс

Школа по рисуване

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 15 лв. Квалифицирани уроци по рисуване от добър учител в Сливен.

Уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Давам индивидуални уроци по рисуване по домовете, за деца от 8г-15 годишна възраст.

уроци по рисуване в София

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната х..
Цена: 12 лв. Давам индивидуални уроци по рисуване и композиция с графични или живописни техники: - Графична рисунка с: моливи, креда, въглен, туш; - Живописни материали и техники: акварел, темпера, акрил, масл..

Уроци по рисуване

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 10 лв. Арт Школа, Слънце” Уроци по рисуване за деца. Изучаване на техники в живописта- акварел, темпера, маслени бои, акрил. Възможност за участие в Национални и Международни конкурси. Уроци за кандида..

Фото курс за начинаещи - Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 450 лв. Запознайте се с вашия фотоапарат и започнете да правите по-добри снимки с нашият курс по фотография за начинаещи! Ще ви разкрием тайните на изкуството Фотография (теория и практика: устройство и р..

Курс по рисуване за деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Занятията на Рисувалня ”Елфина” влизат в есенно-зимния си график. Заповядайте в първата събота на месец октомври - 06.10.18 г. Часовете на занятията са както следва: от 10:30 до 12:30 от 12:30 до 1..
В иновационен център ZN ART Краси Тодоров, София, може да се запознаете, да изучавате и да работите със съвременните трансформации в реалното и дигитално изкуство, дизайна и пространственото мислене. ..

Уроци Живопис и Рисуване

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 9 лв. Уроци по Рисуване и Живопис за: * Кандидат-студенти. * Кандидат-гимназисти. * Друга подготовка. * Удоволствие.
Цена: 8 лв. Давам частни уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ..

индивидуални уроци по рисуване

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Индивидуални уроци по рисуване и живопис. Кандидатстване в средни и висши училища, създаване на портфолио, за хоби. 15 лв. - един час, 20 лв. - два часа (астрономически).
Цена: 10 лв. - Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения, включително, но не само за специалностите: Живопис, Графика, Скулптура, Интериорен дизайн, Мода, Архитектура, Анимация и др...

Курс по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”, ж.к. ”Младост” 3, бл.321А (високия бял блок м/у 81 СОУ и базар ”Мания” Развиване на въображението, себеизразяването, ..

Уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване; Художествена Академия и др. Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астро..

Курсове по рисуване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме курсове по рисуване за деца (ученици) и възрастни, с цел придобиване на общи познания и култура по рисуване. Към всеки наш ученик (курсист) подхождаме индивидуално, запознаваме ги с различн..

Уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Студио Арти е арт училище в центъра на София за малки и пораснали деца. Тук има място за най-малките творци, а също и за по-големите, които искат да развиват талантите си в сферата на изобразителното..
Цена: 8 лв. Давам частин уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ..

Учител по рисуване

гр. Варна, обл. Варна
Индивидуални уроци по изобразително изкуство. Квалифициран преподавател.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.