1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Художествено обучение

Художествено обучение

27 обяви
Цена: 10 лв. На място, присъствено - Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения, включително, но не само за специалностите: Живопис, Графика, Скулптура, Интериорен дизайн, Мода, Архитектура, Анимация и др...
Начин на обучение: На място, присъствено Релаксиращи занималня за деца и големи. Докоснете пластичният материал, създайте своа уникална форма, насладете се на изкуството.
Начин на обучение: На място, присъствено Уроци по рисуване, живопис, пластика, индивидуално и в групи. Подготовка за кандидатстване в средните и висши учебни заведения по изкуствата, и деца, които искат да развият своите заложби и талант в т..

уроци по рисуване в София

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. На място, присъствено Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната х..

Рисуване за мама и дете

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Начин на обучение: На място, присъствено Подарете си творческите ден и елате да рисуваме заедно. Опитайте техниката point-to-point, която предлагаме само ние. Изрисувайте своята чаша, чиния, раница и др. Проверете в нашата ФБ страница ..

уроци по рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. На място, присъствено Индивидуални уроци - основи на рисуването - за деца и възрастни

Фото курс за начинаещи - Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 450 лв. На място, присъствено Запознайте се с вашия фотоапарат и започнете да правите по-добри снимки с нашият курс по фотография за начинаещи! Ще ви разкрием тайните на изкуството Фотография (теория и практика: устройство и р..

Уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. На място, присъствено Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване; Художествена Академия и др. Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астро..

Курс по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. На място, присъствено Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”, ж.к. ”Младост” 3, бл.321А (високия бял блок м/у 81 СОУ и базар ”Мания” Развиване на въображението, себеизразяването, ..

Индивидуални уроци по рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. На място, присъствено Давам индивидуални уроци по рисуване или фотошоп за напреднали и начинаещи в уюта на вашия дом. Подготвям кандидат-гимназисти и кандидат-студенти за изпити по рисуване за кандидатстване в художествени..
Цена: 10 лв. Индивидуални уроци по изобр. изкуство за деца и възрастни!
Запишете се на БЕЗПЛАТЕН онлайн курс по рисуване на портрет от снимка. Курсът е достъпен на този адрес: https://bit.ly/2ThzyEr

Онлайн рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Онлайн занятия по рисуване. Във времето, когато децата са в принудителна изолация, може да се внесе цветна нотка в скучното ежедневие. Художник с опит в онлайн преподаването по забавен и приятен н..

Уроци по рисуване за деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 12 лв. В детска школа по изобразително и приложно изкуство ”Веселушко”, можете да запишете вашето дете за групови занимания. Школата се намира в центъра на Бургас и заниманията са през уикенда за 2 часа с вк..

Уроци по рисуване за деца от 1 до 4 клас

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. На място, присъствено Индивидуални уроци по рисуване за деца от 1 до 4 клас. Целта на урока е да изгради у детето цветоусещане и да развие фината моторика, която е пряко свързана с говорния апарат. Продължителност - 1 ча..
Цена: 10 лв. На място, присъствено Индивидуални уроци по рисуване за деца от детска градина. Целта на урока е да изгради у детето цветоусещане и да развие фината моторика, която е пряко свързана с говорния апарат. Продължителност - 4..

Парти с рисуване point-to-point

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 30 лв. Имате празник или повод и искате да разнообразите? Предлагаме ви една по-различно парти. Ние от академия алгара предлагаме организирано рисуване point-to-point за малки групи от 4 до 6 човека. Ние сме..
Цена: 12 лв. Хайде да порисуваме следпразнично с нашите мъници и да нарисуваме мечтаната 2019г за нас :) Изкуството е универсален език, разбираем и достъпен от най-ранна детска възраст - чрез него децата изразяв..
Цена: 10 лв. Здравейте! Казвам се Светозар Славов и съм завършил УАСГ - гр. София, специалност ”Архитектура”. Действащ архитект съм и преподавам графика както на ученици, така и на възрастни. Работя индивидуално..

Курс по рисуване за деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Занятията на Рисувалня ”Елфина” се провеждат в следния график: от 10:30 до 12:30 от 12:30 до 14:30 от 14:30 до 16:30 *Ако желаете да се запознаете с нашите успехи, разгледайте фейсбук страница..

Рисуване и чаша вино

гр. София, обл. София
Цена: 34 лв. Творчество и забавление в рамките на 3 часа. За всички начинаещи и хоби художници една прекрасна възможност да рисуваме заедно с професионалните съвети на наш художник, тема по избор от сайта: bagri..
Алфабет Център сформира групи по рисуване за деца. Творете с нас сега. Полезно и приятно е. Запазете своето място! Очакваме Ви!
Цена: 8 лв. Давам частни уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ..

Изобразително изкуство за деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 8 лв. Ателие ”Picasso”-изобразително изкуство за деца от 2г до 10г. В ателието творим, забавляваме се и играем! Заниманията за групови или индивидуални (по уговорка). Разполагаме с разнообразни матери..
Цена: 8 лв. Предлагам индивидуални уроци по рисуване и живопис за начинаещи и напреднали. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал..

Уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Студио Арти е арт училище в центъра на София за малки и пораснали деца. Тук има място за най-малките творци, а също и за по-големите, които искат да развиват талантите си в сферата на изобразителното..
Цена: 8 лв. Давам частин уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.