Филтриране
Сортиране

Художествено обучение

26 обяви
Уроци по рисуване, живопис, пластика, индивидуално и в групи. Подготовка за кандидатстване в средните и висши учебни заведения по изкуствата, и деца, които искат да развият своите заложби и талант. Ре..
Релаксиращи занималня за деца и големи. Провеждат се през почивни дни от седмицата. Възможни часове - преди обяд от 10 до13ч., след обяд от 13 до 17ч. Може да запишете детето си за 1, 2 или п..
Курсове и уроци по РИСУВАНЕ за кандидатстване в университет За ученици от 8-ти до 12-ти клас Подготовка по рисуване, композиция, дизайн. За изпити и изготвяне на портфолио с рисунки. За кандид..
Курсове по РИСУВАНЕ за Кандидатстване след 7 клас За ученици от 5-ти до 7-ми клас Подготовка по рисуване за художествените гимназии и училищата с изпит по рисуване. Изпити: Натюрморт, фигурална..

Рисуване за кандидат-архитекти

гр. София, обл. София
Подготвям кандидат-студенти за изпитите по рисуване за специалност Архитектура във всички учебни заведения у нас и в чужбина (портфолио). Преподавам в СУ”Св. Климент Охридски” - Изобразително изкуство..

Уроци по РИСУВАНЕ и Графичен дизайн

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Уроци по *РИСУВАНЕ (ученици, кандидат-студенти, възрастни) Сеанс за начинаещи - 2 астр. часа - 35 лв. Сеанс за конкурсни изпити - 3 астр. часа - 50 лв. *ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН (начинаещи) - 20 лв./60 ..
Цена: 10 лв. Рисуване за любители в центъра на София в група и индивидуално с включени материали.
Цена: 7 лв. Здравейте! Казвам се Светозар Славов и съм завършил УАСГ - гр. София, специалност ”Архитектура”. Действащ архитект съм и преподавам графика както на ученици, така и на възрастни. Занимавам се с тази..
Цена: 10 лв. - Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения, включително, но не само за специалностите: Живопис, Графика, Скулптура, Интериорен дизайн, Мода, Архитектура, Анимация и др...
Цена: 12 лв. Хайде да порисуваме следпразнично с нашите мъници и да нарисуваме мечтаната 2019г за нас :) Изкуството е универсален език, разбираем и достъпен от най-ранна детска възраст - чрез него децата изразяв..

уроци по рисуване в София

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната х..
Преподавам уроци по рисуване за малки ( 2 астрономични часа) и големи ( 3 астрономични часа) в гр. Варна - Червен площад. Рисувам портрети по снимка!

Флорален дизайн

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 600 EUR Световно известният майстор флорален дизайнер Араик Галстиян организира обучение специално за начинаещи български флористи през 2019 г. в Araik Galstyan Portugal International Floral Design School - Л..

флорален дизайн

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 300 лв. Ще придобиете теоретични познания и практически умения и навици под компетентното ръководство на Марина Ръкова - дипломиран преподавател по флорален дизайн в Araik Galstyan Portugal International Flor..

Курс по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”, ж.к. ”Младост” 3, бл.321А (високия бял блок м/у 81 СОУ и базар ”Мания” Развиване на въображението, себеизразяването, ..

Уроци Живопис и Рисуване

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 9 лв. Уроци по Рисуване и Живопис за: * Кандидат-студенти. * Кандидат-гимназисти. * Друга подготовка. * Удоволствие.

Уроци по рисуване

гр. Варна, обл. Варна
Давам частни уроци по живопис за любители от всякаква възраст. Ще рисуваме само с маслени бои на платно. Ще можем да се докоснем до най различни кътчета на света. Художник Маринист Иванов И.
Цена: 8 лв. Предлагам индивидуални уроци по рисуване и живопис за начинаещи и напреднали. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал..

Фото курс за начинаещи - Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 450 лв. Запознайте се с вашия фотоапарат и започнете да правите по-добри снимки с нашият курс по фотография за начинаещи! Ще ви разкрием тайните на изкуството Фотография (теория и практика: устройство и р..

Курс по рисуване за деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Занятията на Рисувалня ”Елфина” влизат в есенно-зимния си график. Заповядайте в първата събота на месец октомври - 06.10.18 г. Часовете на занятията са както следва: от 10:30 до 12:30 от 12:30 до 1..
Цена: 8 лв. Давам частни уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ..

Уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване; Художествена Академия и др. Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астро..

Уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Студио Арти е арт училище в центъра на София за малки и пораснали деца. Тук има място за най-малките творци, а също и за по-големите, които искат да развиват талантите си в сферата на изобразителното..
Цена: 8 лв. Давам частин уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ..

Учител по рисуване

гр. Варна, обл. Варна
Индивидуални уроци по изобразително изкуство. Квалифициран преподавател.
Цена: 20 лв. Учител по рисуване с висше образование, бакалавърска степен по педагогика на преподаването по изобразителни изкуства и магистърска степен по предучилищна педагогика, предлага уроци по рисуване по домо..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.