1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Художествено обучение

Художествено обучение

36 обяви
Цена: 24 лв. Simple.Academy е онлайн академия за подготовка на кандидат-студенти по архитектура, готвещи се за следване в България или чужбина. Какво представлява Simple. Academy? Simple. Academy е онлайн ..
Уроци по рисуване, живопис, пластика, индивидуално и в групи. Подготовка за кандидатстване в средните и висши учебни заведения по изкуствата, и деца, които искат да развият своите заложби и талант в т..
Релаксиращи занималня за деца и големи. Докоснете пластичният материал, създайте своа уникална форма, насладете се на изкуството.

Уроци по рисуване за деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 12 лв. В детска школа по изобразително и приложно изкуство ”Веселушко”, можете да запишете вашето дете за групови занимания. Школата се намира в центъра на Бургас и заниманията са през уикенда за 2 часа с вк..
http://uhitelka.simplesite.com/… Предлагам уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам пом..
ОТСТЪПКА ЗА ДЕЦА ОТ КВАРТАЛ ЛЮЛИН ВСИЧКИ ЧАСТИ!!! Всяка събота-пробни матури по математика и български език-ранна подготовка за НВО след 4,7 и 10 клас Провеждам пробни изпити по математика и българ..
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната х..
Цена: 10 лв. - Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения, включително, но не само за специалностите: Живопис, Графика, Скулптура, Интериорен дизайн, Мода, Архитектура, Анимация и др...

Онлайн рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Онлайн занятия по рисуване. Във времето, когато децата са в принудителна изолация, може да се внесе цветна нотка в скучното ежедневие. Художник с опит в онлайн преподаването по забавен и приятен н..

Уроци по рисуване за деца от 1 до 4 клас

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Индивидуални уроци по рисуване за деца от 1 до 4 клас. Целта на урока е да изгради у детето цветоусещане и да развие фината моторика, която е пряко свързана с говорния апарат. Продължителност - 1 ча..
Цена: 10 лв. Индивидуални уроци по рисуване за деца от детска градина. Целта на урока е да изгради у детето цветоусещане и да развие фината моторика, която е пряко свързана с говорния апарат. Продължителност - 4..
Цена: 20 лв. Имаш празник, които искаш да прекараш по по-различен начин? Ние ти предлагаме организирано плетене в група от 5 до 10 човека. Плтенето е най-нашумелият нов вид терапия и популярен начин за създаване н..

РИСУВАНЕ за деца и възрастни

гр. Бургас, обл. Бургас
Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши училища. Подготвяне на портфолио за България или чужбина. Занимания по живопис ( с акварел, темпера, акрил, маслени бои, сух и маслен пастел ), гра..

Уроци по Рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. Заповядайте на школата по рисуване, която организирам в школата British Lab София! Програмата обхваща рисуване на натюрморт с молив, цветни задачи с акварел, основи на перспективата и композицията..

курс: „Флорален дизайн“

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 400 лв. Искате ли да бъдете професионален флорист-дизайнер с международна сертификация, запишете се в нашия курс за допълнителна квалификация към Варненски свободен университет! Начало: 16 - 20 март 2020 ..

Рисуване за кандидат-архитекти

гр. София, обл. София
Подготвям кандидат-студенти за изпитите по рисуване за специалност Архитектура във всички учебни заведения у нас и в чужбина (портфолио). Преподавам в СУ”Св. Климент Охридски” - Изобразително изкуство..

Флорален дизайн

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 400 лв. Варненски свободен университет, катедра „Изкуства“ и Департамент за чуждоезиково обучение и следдипломна квалификация организират курс за допълнително обучение на тема: „Флорален дизайн“ Начало: ..

уроци по рисуване в София

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната х..

Парти с рисуване point-to-point

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 30 лв. Имате празник или повод и искате да разнообразите? Предлагаме ви една по-различно парти. Ние от академия алгара предлагаме организирано рисуване point-to-point за малки групи от 4 до 6 човека. Ние сме..
Цена: 12 лв. Хайде да порисуваме следпразнично с нашите мъници и да нарисуваме мечтаната 2019г за нас :) Изкуството е универсален език, разбираем и достъпен от най-ранна детска възраст - чрез него децата изразяв..

курс „Флорален дизайн“

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 400 лв. „Флорален дизайн“ - първо ниво По време на курса ще научите: Основни понятия на флоралния дизайн, история, естетика и техника; Избор на свежи цветя, грижите за тях; Изработване на прости и по-усъвърш..
Цена: 10 лв. Здравейте! Казвам се Светозар Славов и съм завършил УАСГ - гр. София, специалност ”Архитектура”. Действащ архитект съм и преподавам графика както на ученици, така и на възрастни. Работя индивидуално..

Частни уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Давам частни уроци по всички предмети, Английски език, Изобразително изкуство, Дома на ученика / Ученичка (във всички райони на град София и близките села). Матури за всички: 4 клас-бел, математик..

ЧАСТНИ уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Предлагам уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ака..

Курс по рисуване за деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Занятията на Рисувалня ”Елфина” се провеждат в следния график: от 10:30 до 12:30 от 12:30 до 14:30 от 14:30 до 16:30 *Ако желаете да се запознаете с нашите успехи, разгледайте фейсбук страница..

Рисуване и чаша вино

гр. София, обл. София
Цена: 34 лв. Творчество и забавление в рамките на 3 часа. За всички начинаещи и хоби художници една прекрасна възможност да рисуваме заедно с професионалните съвети на наш художник, тема по избор от сайта: bagri..

уроци по рисуване

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Индивидуални уроци - основи на рисуването - за деца и възрастни Веселин Сухоруков - СБХ графичен дизайн

Уроци по рисуване за деца

гр. Варна, обл. Варна
Школа по изобразително и приложно изкуство ” Цветна приказка” предлага занимателни и вдъхновяващи уроци по рисуване, живопис, моделиране, декупаж, колаж и др. за деца от 5 до 13 години.
Цена: 8 лв. Давам частни уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ..

Фото курс за начинаещи - Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 450 лв. Запознайте се с вашия фотоапарат и започнете да правите по-добри снимки с нашият курс по фотография за начинаещи! Ще ви разкрием тайните на изкуството Фотография (теория и практика: устройство и р..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.