Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  • реклама
Намерени са 32 обяви
Цена: 280 лв. Този курс е за хора, които имат първоначални познания по програмите Adobe Lightroom и Adobe Photoshop. Ще започнем с основни понятия и ще продължим с някои тайни на професионалните фотографи за постиг..

Изобразително изкуство за деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 6 лв. Ателие ”Picasso”-изобразително изкуство за деца от 2г до 10г. В ателието творим, забавляваме се и играем! Заниманията за групови или индивидуални (по уговорка). Разполагаме с разнообразни матери..
Цена: 15 лв. Предлагам кратко обучение по фотография на цена от 15 лв на час. Много хора притежават хубави фотоапарати, но не могат да използват пълният им потенциал, защото не са наясно с някои основни принципи в..
Уроци по рисуване, живопис, пластика, индивидуално и в групи. Подготовка за кандидатстване в средните и висши учебни заведения по изкуствата, и деца, които искат да развият своите заложби и талант. Ре..
Релаксиращи занималня за деца и големи. Провеждат се през почивни дни от седмицата. Възможни часове - преди обяд от 10 до13ч., след обяд от 13 до 17ч. Може да запишете детето си за 1, 2 или п..
Курсове и уроци по РИСУВАНЕ за кандидатстване За кандидатстване след 12 клас: Подготовка по рисуване за изпити и изготвяне на портфолио с рисунки. За творчески специалности: архитектура, графич..
Преподавам уроци по рисуване за малки ( 2 астрономични часа) и големи ( 3 астрономични часа) в гр. Варна - Червен площад. Рисувам портрети по снимка!
Уроците се провеждат в р- н ” Оборище” - София. Уроци по рисуване и приложни изкуства, развиване на Вашите умения и развлечение за свободното време от професионален художник- преподавател, графичен ди..

Рисуване / Грипна ваканция

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 8.50 лв. Нека употребим грипната ваканция по предназначение. Да я преживеем заедно с рисуване в ателието.
Уроци по Изобразително и визуално изкуство - подготовка за деца или ученици от прогимназиален или гимназиален етап, на частно
Цена: 10 лв. - Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения, включително, но не само за специалностите: Живопис, Графика, Скулптура, Интериорен дизайн, Мода, Архитектура, Анимация и др...

Уроци Живопис и Рисуване

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 8.50 лв. Уроци по Рисуване и Живопис за: * Кандидат-студенти * Кандидат-гимназисти * Друга подготовка * Удоволствие
Цена: 8.50 лв. Индивидуални и групови часове по: * Рисуване * Живопис * Илюстрация

Школа по изкуства

гр. София, обл. София
Цена: 7 лв. Школа по изкуства” Старт Арт” провежда курсове по рисуване, живопис, иконопис, моден дизайн, декупаж, народни танци, театрално-вокални изпълнения, пленери и творчески лагери. Възпитаниците ни се изявя..
Цена: 100 лв. Ако искате да се научите самостоятелно да правите красиви и качествени фотографии, да придобиете навиците на професионален фотограф - добре дошли сте на курсовете по фотография във фотошколата «Арт_Пр..
Цена: 7 лв. Нашето студио кани всички желаещи да се учат да рисуват във Варна! Уроците по рисуване и живопис, различните уроци, провеждани от майстори в занаята, и курсовете в нашата академия ще ви помогнат да ..

Курсове по рисуване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме курсове по рисуване за деца (ученици) и възрастни, с цел придобиване на общи познания и култура по рисуване. Към всеки наш ученик (курсист) подхождаме индивидуално, запознаваме ги с различн..

уроци по рисуване в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Рисувне за деца,вуз,портфолиа,живопис-начинаещи,курсове индивидуално-щкола Кожухаров

Рисуване за кандидат-архитекти

гр. София, обл. София
Подготвям кандидат-студенти за изпитите по рисуване за специалност Архитектура във всички учебни заведения у нас и в чужбина (портфолио). Преподавам в СУ”Св.Климент Охридски” - Изобразително изкуство ..

Курс по Рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 6 лв. ОЦ ”Студио S” - предлага курсове по рисуване и индивидуални уроци по рисуване за подготовка за: + изпити по рисуване и портфолио с рисунки за ВУЗ у нас и в чужбина + изпити по рисуване за средните ..

Уроци по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване; Художествена Академия и др. Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астро..

Курс по рисуване

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”, ж.к. ”Младост” 3, бл.321А (високия бял блок м/у 81 СОУ и базар ”Мания” Развиване на въображението, себеизразяването, ..
Курсовете са насочени както към любители/деца и възрастни/ така и към кандидати за средните и висши училища с изпит по рисуване в страната и чужбина, /подготовка на портфолио за кандидатстване в чужби..
Курсове по рисуване, живопис и графика. Курсове за любители без възрастови ограничения, кандидатстващи в средни училища с изпит по рисуване. Курсове за висши училища с рисуванеизпит по рисуване. Допъл..

Курсове по изобразително изкуство

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Уроци по рисуване и приложни изкуства, развиване на вашите умения и развлечение за свободното време от професионален художник- преподавател. Да порисуваме заедно! Да поработим с ръцете си! Уроците са ..
В иновационен център ZN ART Краси Тодоров, София, може да се запознаете, да изучавате и да работите със съвременните трансформации в реалното и дигитално изкуство, дизайна и пространственото мислене. ..
Цена: 8 лв. Предлагам инидвидулни уроци по рисуване и живопис за напредали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. ..
Цена: 8 лв. Давам частин уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за ..

Учител по рисуване

гр. Варна, обл. Варна
Индивидуални уроци по изобразително изкуство. Квалифициран преподавател.
Цена: 20 лв. Учител по рисуване с висше образование, бакалавърска степен по педагогика на преподаването по изобразителни изкуства и магистърска степен по предучилищна педагогика, предлага уроци по рисуване по домо..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг