1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Фризьорски, Козметични, Масажи
  6. »
  7. обл.София

Фризьорски, Козметични, Масажи : обл.София

42 обяви
Цена:
660 лв.
Начин на обучение:
На място, присъствено
Обучение за техниките „Косъм по косъм” или 3D/4D и Russian Volume Курсът по вграждане на мигли включва теоретична и практическа подготовка. Групите са малки (до 2ма човека) с цел да се обърне индивидуално внимание на всеки от обучаваните. Курсистите разполагат със самостоятелни работни места и комплект материали. Всички необходими продукти и оборудване са предоставени от обучителния център и са включени в таксата за обучение Курсистите получават Удостоверение за професионално обучение - лицензиран държавен документ по образец на МОН с международна валидност, което дава възможност за легитимн..

Курс по масаж

гр. София, обл. София
Цена:
450 лв.
Начин на обучение:
На място, присъствено, Онлайн, дистанционно
УЧЕБЕН ЦЕНТЪР СИРИУС - организира лицензирано обичение /курс/ по ”Класически, релаксиращ и спортен масаж, антицелулитен масаж и СПА терапии”
Цена: 234 лв. Професионални лицензирани курсове по маникюр, ноктопластика с гел и акрил, декорации и шилак. Цени от 234 лв за курс с изразено практическа насоченост. Възможност за индивидуално обучение. Международн..
Курсова, реферат, магистърска теза, проект, разработка, бизнес план, план-конспект, презентации
Цена: 468 лв. Научи особеностите на гримирането според целта: дневен, вечерен, булчински или официален професионален грим. Център Давитоз провежда лицензиран курс по грим в София, Варна и Бургас: - едномесечни ..
Начин на обучение: На място, присъствено Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда професионални курсове по: МАНИКЮР, ДЕКОРАТИВЕН МАНИКЮР, ЛЕЧЕБЕН И КОЗМЕТИЧЕН ПЕДИКЮР, НОКТОПЛАСТИКА С АКРИЛ И ГЕЛ. Учебн..
Цена: 750 лв. На място, присъствено Лицензиран Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 на НАПОО - МС в гр. София проведжда професионално обучение по: професия или част от професия „Фризьор”, специалност ”Фризьорство” р..
Цена: 650 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ЕЛВИС - ПРЕСЛИ - ЦЯЛАТА СТРАНА -ПРОМОЦИЯ- -организира онлаин професионални индивидуални курсове-- Бръснаро-Фризьор -включва мъжко подстригване, оформяне и бръснене на бради, фризьори, козметика, плете..
Цена: 500 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ЕЛВИС ПРЕСЛИ -ЦЯЛАТА СТРАНА -СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО-организира онлаин професионални индивидуални курсове за фризьори-500, плетене на плитки, козметика-500, маникюр, п..
Цена: 490 лв. ЦПО СТИИЛ е с 23-годишен опит в организирането на професионални курсове. Завършилите получават -удостоверение или свидетелство за професионална квалифиикация издадено от ЦПО към НАПОО, след полагането..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уважаеми кандидат - курсисти и заинтеровани лица, желаещи професионално обучение по професията ”Маникюрист-педикюрист” В няколко изречения ще отговоря на най-често задаваните въпроси: 1. Кой има п..
ЦПО СТИИЛ е с 22-годишен опит в организирането на професионални курсове. Завършилите получават -удостоверение, издадено от ЦПО към НАПОО, след полагането на държавен изпити по тeория и практика... ..
Цена: 600 лв. На място, присъствено Преподаваме курсове за татуист, перманент на вежди и устни, очна линия и микроблейдинг. Ние не само го преподаваме, а практикуваме над 15 години в България и Европа. Имаме дългогодишен опит с обучение..
Цена: 50 лв. На място, присъствено Индивидуално обучение за хора без опит във фризьорството. Ако имате приятел/приятелка или роднина които биха могли да Ви помогнат да направите своята любима подстрижка, заповядайте при нас. Цената..
Цена: 300 лв. ЦПО СТИИЛ е с 23-годишен опит в организирането на професионални курсове. Завършилите получават -удостоверение, издадено от ЦПО към НАПОО, след полагането на държавен изпити по тeория и практика... ..
Цена: 150 лв. ЦПО СТИИЛ е с 23-годишен опит в организирането на професионални курсове. Завършилите получават УДОСТОВЕРЕНИЕ за професионално обучение, издадено от ЦПО към НАПОО, след полагането на държавен изпити ..
Цена: 300 лв. ЦПО СТИИЛ е с 22-годишен опит в организирането на професионални курсове. Завършилите получават -удостоверение, издадено от ЦПО към НАПОО, след полагането на държавен изпити по тeория и практика... ..
Курс по Козметика - Мастер програма - по стандарти на МОН и ЕС. “Евростандарт Център 28” е лицензиран от Министерство на Образованието център /Лиценз №: 200712533 МОН/. Провежданият курс е за прид..
Курс по грим - МАСТЕР КЛАС по стандарт на ЕС и МОН. “Евростандарт Център 28” е лицензиран от Министерство на Образованието център /Лиценз №: 200712533 МОН/. Курсът подготвя кадрите за придобиване на п..
Курс по Микроблейдинг - Японски метод за перманентен грим Перманентният грим (микроблейдинг) е вид козметична татуировка, при нея се вкарват оцветители с минерален произход с ръчен метод посредство..
Цена: 650 лв. На място, присъствено Индивидуални Лицензирани курсове по Класически и Лечебен Масаж, СПА Терапии и Обща Медицинска Подготовка. Удостоверение/Certificate на два езика- български, английски или друг по желание, което дава в..
 рекламирай сам в
Цена: 1 000 лв. На място, присъствено ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ обявява прием за Курс «ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ». При провеждането на курсове при нас ще изучавате основни лечебни техники при често срещани заболявания. Курсовете се водят..
Цена: 10 лв. На място, присъствено Декоративен маникюр - Изучава се рисуването на декоративни листа, розички и други видове цветя и флорални абстрактни мотиви, лепене на камъчета и др. Работа с различни видове четки - четка за фон, дет..
Цена: 500 лв. На място, присъствено Еднодневен практически курс с времетраене от 8 учебни часа. В цената на обучението е включен професионален стартов комплект, необходим за започване на работа! Курсистите разполагат със самосто..
Цена: 160 лв. На място, присъствено Професионален курс, специализиран курс. ЦПО София провежда курсове по професии: козметика, фризьорство, маникюр, ноктопластика, педикюр, масаж и др. Квалификация и преквалификация на работещи и безраб..
Цена: 160 лв. На място, присъствено Курсове в София от специалисти за професионалисти. Курсове в ЦПО - София. Обучение по лицензирани от МОМН програми на ЦПО Рапакс. Традиция в провеждане на курсове за квалификация и преквалификация. В ..
Цена: 160 лв. На място, присъствено Специализирано обучение: козметика, фризьорство, маникюр, ноктопластика, педикюр, масаж, грим, и др. Обучение София. След дипломна квалификация. Професионална преквалификация. Лицензирани курсове за п..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уважаеми кандидат - курсисти и заинтеровани лица, желаещи професионално обучение по професията ”Маникюрист-педикюрист” В няколко изречения ще отговоря на най-често задаваните въпроси: 1. Кой има п..

Обучение по микроблейдинг

гр. София, обл. София
Цена: 550 лв. На място, присъствено Обучението се състои в два модула: Продължителността е два дни, както следва: 1 ви ден: История и запознаване с метода Видове кожа и противопоказания Необходими материали, инструменти и пигме..

Курс по Фризьорство!!! София

гр. София, обл. София
Професионален или квалифициран курс по фризьорство. Обадете се да разясним подробности!!! Накратко: 1. Професионален курс - обучение по част от професия, удостоверен с Удостоверение за професионал..
Курсове: РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ- диагностика и лечение на различни здравни проблеми чрез рефлекторните зони(ходила, длани, глава, ушна мида). АУРИКУЛОТЕРАПИЯ-диагностика и лечение чрез ушната мида(азиатско..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.