Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

За химическо чистене, перални

10 обяви
Цена: 1 999 лв. Каландерът е произведен в Германия, с ширина на работния вал 102 см. и диаметър 20 см. Работи на трифазен ток, с мощност - 4,55 - 4,95 kw. Има 3 степени на работа и регулатор на скоростта на въртене. ..

Каландър за гладене

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 370 лв.

Професионална сушилня Миеле

гр. Карлово, обл. Пловдив
Цена: 480 лв. Професионална сушилня Миеле. Оерфектно техническо състояние! Перфектен външен вид! Алпака! Най-дългата програма е 1,25 мин! Минала технически преглед! Дезинфекцирана и готова за употреба! Цена..

Професионални сушилни Миеле

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 600 лв. Професионална сушилня Миеле модел РТ 7136 Vario, сушилните са трифазни, произведени 2011г.

гладачна машина - каландър

гр. Трявна, обл. Габрово
Цена: 6 000 лв. Каландъра е с размер 2 метра и вал 325мм, 10 годишен по документи, като е работил 6 години. В абсолютна изправност е и работи безупречно. Много лесно се обслужва и поддържа, като давам пълна информаци..

Професионална пералня Миеле

гр. София, обл. София
Цена: 650 лв. Професионална пералня Miele Professional WS 5426 втора употреба с 12 месеца гаранция и безплатен транспорт за района на гр. София.

Професионална сушилна Миеле

гр. София, обл. София
Цена: 1 200 лв. Професионална сушилна машина Miele Professional PT 7135 C втора употреба с 1 година гаранция и безплатен транспорт за района на гр. София. За повече продукти посетете магазина ни на адрес: кв. Левски,..

Професионална пералня Миеле

гр. София, обл. София
Цена: 1 200 лв. Професионална пералня Miele Professional PW5065 втора употреба с 12 месеца гаранция и безплатен транспорт за района на гр. София. За по-голям асортимент от продукти посетете магазина ни на адрес: кв. ..

парогенератор с ютия

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 380 лв. Гаранция 6м. Намира се в магазина на ул. ”Цар Калоян”№2

Машина за пакетиране

гр. Добрич, обл. Добрич
Цена: 1 000 лв. http://www.changyong.tw/05bundling_machine.html Вище видеото Машина за пакетиране. Чанг Йонг за връзване машина е широко прилагана в текстилния бизнес и свързаните с нея продукти. Прилаганите продукт..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.