Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
446 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Картина с цветя | Картини, Пластики | гр. Самоков
Картина с цветя
Цена
120 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 1 час
Размери: 48см / 48см/ с рамката /. Платно. Ново. Перфектна! Картината с цветя е висококачествена репродукция върху платно /канаваца/, с трислойно UV защитно покритие. По този начин тя е защитена от влага и слънчеви лъчи завинаги. Оформена е с рамка с паспарту /на снимката/, която е в унисон с тоналността на картината. Картината е чудесен подарък за всякакъв повод и може да украси както семейно жилище, така и ресторанти, хотели офиси и др.
Ревящ елен с кошути, картина | Картини, Пластики | гр. Самоков
Ревящ елен с кошути, картина
Цена
165 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 1 час
Размери: 54см / 45см. Платно / канаваца /. Рамкирана. Ново. Картината ” Ревящ елен с кошути ” е висококачествена репродукция върху платно. Отгоре положих грунд и паста с UV защита, като по този начин картината е защитена от влага и слънчеви лъчи завинаги. Оформих я с рамка с паспарту, която е в унисон с общата цветова тоналност. Картината е чудесен подарък за ловци и може да украси ловни домове, ресторанти, хотели, механи, битови стаи и др.
”Селянин с грозде” - Владимир Димитров - ’’Майстора’’ | Картини, Пластики | гр. Самоков
”Селянин с грозде” - Владимир Димитров - ’’Майстора’’
Цена
240 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 1 час
Размери: 48см / 56см, Рамкирана, Ново. Картината ’’Селянин с грозде’’ на Владимир Димитров - ’’Майстора” е изпълнена като арт-принт репродукция върху платно и е точно копие на оригинала. Отгоре съм положил няколко слоя грунд и паста с UV защита като по този начин картината е защитена от влага и слънчеви лъчи. Оформих я с подходяща рамка с паспарту, която е в унисон с общата цветова тоналност. Картината е чудесен подарък за всякакъв повод и може да украси както семейно жилище, така и ресторанти, хотели и др. На допълнителните снимки са други известни картини на Вл. Димитров-”Май..
Коне - жребци, картина | Картини, Пластики | гр. Самоков
Коне - жребци, картина
Цена
370 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 1 час
Размери: 96см / 60см, Платно /канаваца/, Състояние: ново, Наличност: 1 брой. Картината ’’Коне - жребци’’ е арт - принт репродукция върху висококачествено платно /канаваца/, с трислойно UV защитно покритие. Оформена е с външна рамка от дърво, която е в унисон с тоналността на картината. Други картини и дърворезби може да видите на сайта ми decorwood.net
Икона Свети Иван Рилски, темпера, дърворезба | Картини, Пластики | гр. Самоков
Икона Свети Иван Рилски, темпера, дърворезба
Цена
2 350 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 1 час
Размери: 26см / 42см. Дърворезба - ръчна изработка. Ново. УНИКАТ! Иконата ’’Свети Иван Рилски’’ я изпълних по класическата технология - с темперни бои с позлата на ореола. Образа на Свети Иван Рилски е копие на първата икона на Светеца открита в България. За дърворезбената украса използвах мотив от стар 200 годишен самоковски иконостас. Иконата е уникален декор за Вашия интериор и носи закрила на дома.
Картина с цветя - макове, рамкирана | Картини, Пластики | гр. Самоков
Картина с цветя - макове, рамкирана
Цена
120 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 1 час
Размери: 56см / 47см/ с рамката /. Платно. Ново. Перфектна! Картината с цветя - макове е висококачествена репродукция върху платно /канаваца/, с трислойно UV защитно покритие. По този начин тя е защитена от влага и слънчеви лъчи завинаги. Оформена е с рамка с паспарту /на снимката/, която е в унисон с тоналността на картината. Картината е чудесен подарък за всякакъв повод и може да украси както семейно жилище, така и ресторанти, хотели офиси и др.
Розета - дърворезба, украса за таван или стена | Картини, Пластики | гр. Самоков
Розета - дърворезба, украса за таван или стена
Цена
2 300 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 1 час
Размери: диаметър=64см. Дървесина: липа. Ново. Перфектна! УНИКАТ! Розетата я изработих ръчно от дървесина липа и е копие на розета от стара самоковска къща от Възраждането. Централното цвете /роза/ е подвижно, за лесен монтаж на полюлей, ако монтажа е на тавана. Дърворезбата е уникален декор за таван или стена на семейно жилище, ресторанти, механи, битови стаи и др.
Морски пейзаж с платноходи, картина | Картини, Пластики | гр. Самоков
Морски пейзаж с платноходи, картина
Цена
140 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 1 час
Размери: 45см / 35см/ с рамката /. Платно. Ново. Перфектна! Картината ” Морски пейзаж с платноходи ” е висококачествена репродукция върху платно /канаваца/, с трислойно UV защитно покритие. По този начин тя е защитена от влага и слънчеви лъчи завинаги. Оформена е с рамка /на снимката/, която е в унисон с тоналността на картината. Картината е чудесен подарък за всякакъв повод и може да украси както семейно жилище, така и ресторанти, хотели офиси и др.
”Момиче сред слънчогледи”, Владимир Димитров - ”Майстора” | Картини, Пластики | гр. Самоков
”Момиче сред слънчогледи”, Владимир Димитров - ”Майстора”
Цена
210 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 1 час
Картината ”Момиче сред слънчогледи” на Владимир Димитров - ”Майстора” е с размери 54см / 49см, рамкирана, ново. Изпълнена е като арт-принт репродукция и е точно копие на оригинала. Отгоре съм положил няколко слоя грунд и паста с UV защита като по този начин картината е защитена от влага и слънчеви лъчи. Оформих я с подходяща рамка, която е в унисон с общата цветова тоналност. Картината е чудесен подарък за всякакъв повод и може да украси както семейно жилище, така и ресторанти, хотели и др. На допълнителните снимки са други известни картини на Владимир Димитров - ”Майстора”, които ..
Мечка с куче, картина за ловци | Картини, Пластики | гр. Самоков
Мечка с куче, картина за ловци
Цена
250 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 1 час
Размери с рамката - 70см / 58см. Рамкирана. Ново. Перфектна! Картината ’’Мечка с куче’’ е арт, принт репродукция върху висококачествено платно /канаваца/, с трислойно UV защитно покритие. Оформена е с рамка /на снимката/, която е в унисон с картината. Картината е в наличност и с размери - 47/38см, рамкирана - 120лв. / на допълнителните два броя снимки, с различни външни рамки /. Картината е чудесен подарък за ловци или за украса на ресторанти, механи, хотели, ловни домове, битови стаи и др.
Графики за подарък | Картини, Пластики | гр. София
Графики за подарък
Цена
45 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 часа
Продавам и рисувам графики. Мога да нарисувам и други, по Ваша поръчка. Както и всякакви други картини. Професионален художник съм.
Стенна пластика ”Диагонални прави”. | Картини, Пластики | гр. София
Стенна пластика ”Диагонални прави”.
Цена
1 600 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Сава Драганов,  преди 6 часа
Стенна пластика ”Диагонални прави”. Ръчно изработена стенна пластика от дърво липа. Размери 1386мм./460мм./55мм.
Дърворезба ”Морско дъно” | Картини, Пластики | гр. София
Дърворезба ”Морско дъно”
Цена
2 600 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Сава Драганов,  преди 6 часа
Стенна пластика ”Морско дъно” Ръчно изработена Дърворезба от масивна дървесина череша Размери 1050мм./700мм./70мм.
Дърворезбована фруктиера | Картини, Пластики | гр. София
Дърворезбована фруктиера
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Сава Драганов,  преди 6 часа
Уникална ръчно изработена Дърворезбована фруктиера. Размери диаметър 350мм. височина 30мм. Намазана с масло на растителна основа ОSMO.
Маска с дърворезба | Картини, Пластики | гр. София
Маска с дърворезба
Цена
260 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Сава Драганов,  преди 6 часа
Маска с дърворезба намазана с растително масло материал липа размери 400мм./220мм./55мм.
UКартини с маслени бои | Картини, Пластики | гр. Варна
UКартини с маслени бои
Цена
70 лв.
Диана Димитрова
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Диана Димитрова,  преди 8 часа
Картините са нарисувани с маслени бои върху платно. Оборудвани са с луксозна рамка. 1. WILD BEAUTY / ДИВА КРАСОТА - размер: 34/ 50 см. Цена с бяла рамка: 105 лв. Цена с рамка и паспарту: 110 лв. 2. BLUE DREAMS / СИНИ МЕЧТИ - размер 33/43 см. Цена: 90 лв. 3. AUTUMN SEA / ЕСЕННО МОРЕ - размер 33/43 см. Цена: 80 лв. 4. RAINY SUNDAY / ДЪЖДОВНА НЕДЕЛЯ - размер 34/44 см. Цена: 80 лв. 5. DANCE FOR YOU / ТАНЦ ЗА ТЕБ - размер 33/43 см. Цена: 70 лв.
Картини за любителите на романтика (Modern Art) | Картини, Пластики | гр. Варна
Картини за любителите на романтика (Modern Art)
Цена
30 лв.
Диана Димитрова
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Диана Димитрова,  преди 8 часа
Предлагам картини с рамка (акрилни бои). Картина 1 ДЪЖДЪТ ПРЕДИ ТЕБ / The Rain To You - Gold ДЪЖДЪТ ПРЕДИ ТЕБ / The Rain To You - Silver Картина 2 ДЪЖДОВНА ЦЕЛУВКА / Rainy Кiss - Gold ДЪЖДОВНА ЦЕЛУВКА / Rainy Кiss - Silver Картина 3 ДЪЖДОВНА РАЗХОДКА / Rainy Walk - Gold ДЪЖДОВНА РАЗХОДКА / Rainy Walk - Silver Размер: 27 / 35 см., цена: 30 лв. Размер: 36 / 47 см., цена: 40 лв. Доставката става с наложен платеж. За повече информация направете запитване със съобщение или по телефона.
Картина с текст | Картини, Пластики | гр. София
Картина с текст
Цена
17 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: radoslav takev,  преди 9 часа
Здравейте, продавам картина със следния текст: “Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving. ” Размер: 40 см височина и 30 см широчина
Продавам Картини от творчеството на Л. Поптошева | Картини, Пластики | гр. София
Продавам Картини от творчеството на Л. Поптошева
Цена
99.99 лв.
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Размерите на картините на художничката варират от 20/30см най-малките до 70/90см., цените варират... При сериозен интерес могат да се видят и да се коментират с г-жа Поптошева за цени и всичко останало само на място! Ако не сте от София пращам по куриер до адрес В ЦЯЛАТА СТРАНА. Картините изложени в сайта са с рамки, като размерите които са дадени са крайните размери включително с рамката. Искам да изясня, че първия размер Е РАЗМЕРА НА ВИСОЧИНАТА! При покупка на повече картини винаги можем да договорим цените, така че да останат доволни и двете страни от крайния резултат. За целта ..
”В очакване”, риболовец, Василий Перов, картина | Картини, Пластики | гр. Самоков
”В очакване”, риболовец, Василий Перов, картина
Цена
115 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 12 часа
Размер: 39см/49см. Платно /канаваца. Рамкирана. Ново. Картината на известния руски художник Василий Перов е точно копие на оригиналната картина. Тя е репродукция върху платно /канаваца/ с трислойно защитно UV покритие, като по този начин е защитена от влага и слънчеви лъчи завинаги. Оформена е с посочената на снимката рамка с паспарту. Картината е чудесен подарък за риболовци, като може да украси ловни домове, битови стаи, ресторанти, механи и др.
Никол Кидман с вълк - фентъзи, картина | Картини, Пластики | гр. Самоков
Никол Кидман с вълк - фентъзи, картина
Цена
230 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 12 часа
Размери - 68см / 68см. Платно / канаваца /. Рамкирана. Ново. Перфектна! Картината - Никол Кидман с вълк, фентъзи е арт принт репродукция върху платно с UV защита. По този начин картината е защитена от влага и слънчеви лъчи завинаги. Оформена е с посочената на снимката външна рамка, която е в унисон с общата цветова тоналност. Картината е в наличност и с по-малък размер - 40см / 40см, рамкирана, на цена 110лв.
Рила планина, Пейзаж от Зелени рид към Мальовишкото било, живопис, маслени бои, платно | Картини, Пластики | гр. Самоков
Рила планина, Пейзаж от Зелени рид към Мальовишкото било, живопис, маслени бои, платно
Цена
3 600 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 12 часа
РИЛСКИ ВЕЛИКАНИ!!! Пейзаж от Зелени рид към върховете Мальовица, Орловец, Ловница, Злия зъб, Купените и Попова капа. Картината е с размери 90см / 60см, с рамката - 103см / 73см. Изпълнена е с маслени бои върху платно и оформена с външна рамка /на снимката/. Година на създаване - 2015г. Автор - Стефан Дойчинов. Картината може да се изпълни и като арт принт репродукция върху платно / точно копие на оригинала / за 200 евро или с други размери по поръчка.
Токуващ глухар - картина | Картини, Пластики | гр. Самоков
Токуващ глухар - картина
Цена
140 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 12 часа
Размер: 50см/50см, Платно /канаваца/, Рамкирана, Ново, Наличност: 1 брой. Картината ’’Токуващ глухар’’ е арт - принт репродукция върху платно /канаваца/ с трислойно защитно UV покритие. Оформена е с посочената на снимката рамка. Картината е чудесен подарък за ловци или за украса на ресторанти, механи, хотели, ловни домове, битови стаи и др.
Мечка срещу кучета лайки, картина за ловци | Картини, Пластики | гр. Самоков
Мечка срещу кучета лайки, картина за ловци
Цена
130 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 12 часа
Размери с рамката - 62см / 42см. Рамкирана. Ново. Картината ’’Мечка срещу кучета лайки’’ е арт, принт репродукция върху висококачествено платно /канаваца/, с трислойно UV защитно покритие. Оформена е с рамка /на снимката/, която е в унисон с общата цветова тоналност. Картината е в наличност и с друг вид външна рамка / на допълнителната снимка /. Картината е чудесен подарък за ловци или за интериора на ресторанти, механи, хотели, ловни домове, битови стаи и др.
” Среща ”, ловец и мечка, картина за ловци | Картини, Пластики | гр. Самоков
” Среща ”, ловец и мечка, картина за ловци
Цена
130 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 12 часа
Размери: 40cм/51cм, рамкирана, ново, перфектна. Картината ’’Среща’’, ловец и мечка е арт, принт репродукция върху висококачествено платно /канаваца/, с трислойно UV защитно покритие. По този начин картината е защитена от влага и слънчеви лъчи завинаги. Оформена е с посочената на снимката рамка с паспарту, която е в унисон с картината. Картината е чудесен подарък за ловци или за украса на ресторанти, механи, хотели, ловни домове, битови стаи и др.
Портрет на коне, картина | Картини, Пластики | гр. Самоков
Портрет на коне, картина
Цена
130 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 12 часа
Размери: 50см / 40см. Платно / канаваца /. Рамкирана. Ново. Картината ” Портрет на коне ” е висококачествена репродукция върху платно. Отгоре положих грунд и паста с UV защита, като по този начин картината е защитена от влага и слънчеви лъчи завинаги. Оформих я с рамка, която е в унисон с общата цветова тоналност. Картината е чудесен подарък за всякакъв повод и може да украси както семейно жилище, така и ресторанти, хотели, механи, битови стаи и др.
Диво прасе с 2 ягтериера, картина за ловци | Картини, Пластики | гр. Самоков
Диво прасе с 2 ягтериера, картина за ловци
Цена
150 лв.
гр. Самоков, обл. София,  Подател: Дойчинов,  преди 12 часа
Размери: 62/45см /рамкирана/. Ново. Перфектна. Картината ’’Диво прасе с два ягдтериера’’ е висококачествена репродукция върху платно /канаваца/ и е оформена с посочената на снимката рамка. Отгоре съм положил няколко слоя грунд и паста с UV защита, като по този начин картината е защитена от влага и слънчеви лъчи. Картината е чудесен подарък за ловци или за украса на ресторанти, механи, хотели, ловни домове, битови стаи и др.
Търсете Арт Галерия”Каприз”в гр. Пловдив на ул. Ф. Ж. Кюри 1 | Картини, Пластики | гр. Пловдив
Търсете Арт Галерия”Каприз”в гр. Пловдив на ул. Ф. Ж. Кюри 1
Арт Галерия”Каприз”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Арт Галерия”Каприз”,  преди 12 часа
При нас ще откриете подарък за приятел или близък и важен за вас човек. Голямо разнообразие от картини, рисувани само от български художници. Природни, морски, зимни пейзажи, картини с цветя, абстрактна живопис, натюрморти. Рисувани икони, скулптури, авторски зодии, керамика, постери, ръчно изработени подаръци и сувенири. Тук може да поръчате рамки за вашите картини или гоблен. Ще ви посрещнем и изпратим с усмивка.
В Арт Галерия”Каприз”на ул. Ф. Ж. Кюри1 ще намерите подходящ подарък за рожден ден.. | Картини, Пластики | гр. Пловдив
В Арт Галерия”Каприз”на ул. Ф. Ж. Кюри1 ще намерите подходящ подарък за рожден ден..
Цена
95 лв.
Арт Галерия”Каприз”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Арт Галерия”Каприз”,  преди 12 часа
Авторска зодия-смесена техника-елефантенхаут, акрил; рамкирана с размер-В39/Ш35см., антирефлексно стъкло. Още зодии на автора може да видите като посетите нашия уеб адрес или галерията в гр. Пловдив, ул. Ф. Ж. Кюри1/кв. Капана/.
Алуминиева рамка | Картини, Пластики | гр. Варна
Алуминиева рамка
Цена
9.90 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 13 часа
Алуминиева рамка за снимки и портрети. Монтира се на гладка повърхност. Отваря се релсата, монтира се портрета или снимката и след това лесно се затваря.2 алуминиеви захващащи ленти като комплект 11 избираеми размера включително плъзгащи се куки сребърни анодирани, полупечени алуминиеви профили за текстилни банери или плакати Пластмасови капачки от двете страни Например, Като място за продажба на търговски панаири и изложения, събития, промоции или inStore
« Предишна | 1234567 ... 131415 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг