Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Картини, Пластики

652 обяви
При нас ще откриете подарък за приятел или близък и важен за вас човек. Голямо разнообразие от картини, рисувани само от български художници. Природни, морски, зимни пейзажи, картини с цветя, абстракт..

Картини”Пловдив”, ”Старият град”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Галерия с рисувани картини от Пловдив. С м. б./пл., рамкирани и подписани от авторите.

Картина”Целувка”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 320 лв. Рисувана с м. б./пл., рамкирана и подписана от автора.

Картина”Бряг-2”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 180 лв. Рисувана с м. б./пл., рамкирана и подписана от автора.

Картина”Бряг-1”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 180 лв. Рисувана с м. б./пл., рамкирана и подписана от автора.

Картина”Рози”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 170 лв. Рисувана с м. б./пл., рамкирана и подписана от автора.
Богата колекция от зимни пейзажи, рисувани с маслени бои на платно, рамкирани и подписани от авторите.
Богата колекция от картини с цветя, рисувани с маслени бои на платно, рамкирани и подписани от авторите.
Православни икони, рисувани по класическа иконописна технология.

Картина”Българка”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 110 лв. Рисувана с м. б./пл., рамкирана и подписана от автора.
Цена: 99.99 лв. Размерите на картините на художничката варират от 20/30см най-малките до 70/90см., цените варират... При сериозен интерес могат да се видят и да се коментират с г-жа Поптошева за цени и всичко остан..
Цена: 15 лв. Естествена дървена пластика от клон, наподобяваща гущер. Клонът е измит, обелен от кората, обработен с ножче, шкурка и нанесен слой от безир за подхранване на дървото. По желание след време може да се..

Графики за подарък

гр. София, обл. София
Цена: 55 лв. Продавам и рисувам графики. Мога да нарисувам и други, по Ваша поръчка. Както и всякакви други картини. Професионален художник съм.
Цена: 40 лв. Автор-Кремена Налбантова. С ваши изображения (портретна, семейна или снимка на картина) в добро качество изпратени на имейла ми, изработвам с приложна техника(принт+дорисуване с акрилни бои и защитно ..

Авторски картини Пловдив-Старият град

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 65 лв. Автор-Кремена Налбантова. Размер 35см./50см. без рамка-65лв. ( с рамка-85лв.) Размери 30см./35см. с рамка -цена 50лв. Акрилни бои на дървен панел. Разгледайте страницата ми във google-Ателието-картини..

Триптихи за стена

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 90 лв. Автор-Кремена Налбантова. Изработени на дървен панел в 3 части, всяка с размер 32/82см./8мм. на цена 90лв. Акрилни бои, паста. Изработвам и по размери и мотиви, зададени от клиента. Разгледайте страни..

Авторски картини

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 65 лв. Автор-Кремена Налбантова. Картините са на дървен панел с размери 40см./60см./8мм. или на 50см./50см./8мм. рисувани с акрилни бои и защитно лаково покритие. Показаната цена е за картини без рамка! За д..

Авторски картини

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 120 лв. Автор-Кремена Налбантова.1, Дама с куче, - акрилни бои на платно с подрамка с размери 85см./55см. цена 150лв. ПРОДАДЕНА 2., Дама в кафене, - акрилни бои на платно с подрамка с размери 85см./55см. цена..

Картина, Старият Пловдив-Хисар капия,

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 250 лв. Автор-Кремена Налбантова. 1., Хисар Каоия, размер 80см./60см. Акрилни бои на дърво с дървена рамка-цена 250лв. 2., Амфитеатър Пловдив, размер 80с./60см. акрилни бои на дърво с рамка-цена 250лв. Разгле..

Рисувани икони

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 150 лв. Автор-Кремена Налбантова. Рисувани на дърво с акрилни бои и защитно лаково покритие! Размер с рамката 40см./50см. Разгледайте страницата ми в Google-Ателието-картини и сувенири. Магазин, Ателието, се ..

Арт магазин, Ателието,

гр. Пловдив, обл. Пловдив
, Ателието, е авторски магазин на Кремена Налбантова и се намира в гр. Пловдив на пешеходния мост на река Марица с работно време от 10.00ч. до 19.00ч. Почивен ден-неделя. Тук ще откриете уникални, нес..

Картини Пловдив-Старият град

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 50 лв. Автор-Кремена Налбантова. Размери 30см./35см. с рамка -цена 55лв. Размер 35см./50см. без рамка-65лв. ( с рамка-85лв.) Акрилни бои на дървен панел. Разгледайте страницата ми във google-Ателието-картин..

Репродукции картини

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 48 лв. Автор-Кремена Налбантова. Изработени с приложна техника (принт+дорисуване с акрилни бои и защитно лаково покритие) на дървен панел с размери 40см/60см./8мм. и 50см./50см./8мм. Показаната цена е за кар..

Рисувани стенни часовници

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 25 лв. Автор-Кремена Налбантова. Изработени с приложна техника (принт+дорисуване с акрилни бои и защитно лаково покритие) на дървен панел с размери 30/30см. и деб.8мм. Безшумни механизми. Работя и по поръчка..

Репродукции картини

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 38 лв. Автор-Кремена Налбантова. Изработени с приложна техника (принт+дорисуване с акрилни бои и защитно лаково покритие) на дървен панел с размери 35см/50см. Показаната цена е за картина без рамка! За допъл..

Икони ръчна изработка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 25 лв. Автор-Кремена Налбантова.1. Икони изработени с приложна техника (принт+дорисуване с акрилни бои и защитно лаково покритие) размер 25см./30см. цена без рамка-25лв. цена с рамка 37лв. 2. Икони на кереми..
Цена: 30 лв. продавам акварели наследствени-по 10,20,30лв/бр, два стари немски албума на Rubens,Rembrand=50лв, рекламно пано и малко фотографии в рамки, няколко пастела и молива от художникa Kоджаманов... (истинск..

3бр. картини на Ставри Калинов

гр. София, обл. София
Цена: 2 000 лв. 3бр. картини с нетрадиционен сюжет, изключително ефектна и оригинална техника от Ставри Калинов, 1бр. с размер 56/66см и оформена от автора рамка, 2бр. с размери 26/33см, дървена рамка и стъкло.

Кутия за съхранение на мини DV

гр. София, обл. София
Цена: 18 лв. Максималния брой на DV е 24. Изключителн красив дизаин. Разполагам и с други модели.

Фруктиера от дърво

гр. София, обл. София
Цена: 80 лв. Фруктиера от дърво дъб намазан с растително масло размери 325/290/50
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.