Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Картини, Пластики

721 обяви
Цена: 260 лв. Размерите са 67см / 45см. Рамкирана. Ново. Картината ’’Охотники на привале’’ на Василий Перов е точно копие на оригинала, като цветова тоналност. Тя е висококачествена репродукция и оформена с п..
Цена: 270 лв. Размери: 68см / 48см / с рамката /. Ново. Картината ’’Девятий вал’’ на Айвазовски е точно копие на оригинала като цветова тоналност. Тя е висококачествена репродукция, като от горе съм положил н..
Цена: 280 лв. Размерите на картината, заедно с рамката са: 71см / 46см. Ново. Перфектна! ”Запорожките казаци пишат писмо до турския султан” на Репин я изпълних като висококачествена арт - принт репродукция и е ..

маслени картини

гр. Бургас, обл. Бургас
маслени картини

Продавам картини.

гр. Бургас, обл. Бургас
Продавам маслени картини.
Продавам витражи и рисувани стъкла, изработвам витражи по поръчка.
Приложение - може да се смеси до 10 % с прозрачен емаиллак за приготвяне нанасяне на изкуствени състаряващи покрития върху парапети врати и огради от ковано желязо, месинг, мед. За приготвяне на натур..

Дърворезба ”Луди коне III”

гр. София, обл. София
Авторска дърворезба ”Луди коне III” ръчна изработка размер: 50/26/7см., орех
Цена: 15 лв. Естествена дървена пластика от клон, наподобяваща гущер. Клонът е измит, обелен от кората, обработен с ножче, шкурка и нанесен слой от безир за подхранване на дървото. По желание след време може да се..

Акрил -20 / 20

гр. София, обл. София
Цена: 199 лв. Платно / акрил ”Градският ритъм” - формат 20 / 20см, с подрамка и въженце за окачване. Оглед на тази и други авторски творби на Стефано Поповски - в близост до Орлов мост. При интерес, картините се пр..
Цена: 360 лв. Продавам 2 броя картини от испански художник. Подписът му, поне на мен, не ми говори нищо. Закупени са от галерия в Мадрид. Техника - масло върху платно. Тема - корида. Размер - 48/37 см. Цена за двет..

Икони и Портрети

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 200 лв. Ръчно изработени икони и портрети правим икони и по поръчка

Арт магазин, Ателието,

гр. Пловдив, обл. Пловдив
, Ателието, е авторски магазин на Кремена Налбантова и се намира в гр. Пловдив на пешеходния мост на река Марица с работно време от 10.00ч. до 19.00ч. Почивен ден-неделя. Тук ще откриете уникални, нес..

Картини Пловдив-Старият град

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 50 лв. Автор-Кремена Налбантова. Размери 30см./35см. с рамка -цена 55лв. Размер 35см./50см. без рамка-65лв. ( с рамка-85лв.) Акрилни бои на дървен панел. Разгледайте страницата ми във google-Ателието-картин..

Репродукции картини

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 48 лв. Автор-Кремена Налбантова. Изработени с приложна техника (принт+дорисуване с акрилни бои и защитно лаково покритие) на дървен панел с размери 40см/60см./8мм. и 50см./50см./8мм. Показаната цена е за кар..

Репродукции картини

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 38 лв. Автор-Кремена Налбантова. Изработени с приложна техника (принт+дорисуване с акрилни бои и защитно лаково покритие) на дървен панел с размери 35см/50см. Показаната цена е за картина без рамка! За допъл..

Рисувани стенни часовници

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 25 лв. Автор-Кремена Налбантова. Изработени с приложна техника (принт+дорисуване с акрилни бои и защитно лаково покритие) на дървен панел с размери 30/30см. и деб.8мм. Безшумни механизми. Работя и по поръчка..

Икони ръчна изработка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 25 лв. Автор-Кремена Налбантова.1. Икони изработени с приложна техника (принт+дорисуване с акрилни бои и защитно лаково покритие) размер 25см./30см. цена без рамка-25лв. цена с рамка 37лв. 2. Икони на кереми..
Цена: 40 лв. Автор-Кремена Налбантова. С ваши изображения (портретна, семейна или снимка на картина) в добро качество изпратени на имейла ми, изработвам с приложна техника(принт+дорисуване с акрилни бои и защитно ..

Авторски картини Пловдив-Старият град

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 65 лв. Автор-Кремена Налбантова. Размер 35см./50см. без рамка-65лв. ( с рамка-85лв.) Размери 30см./35см. с рамка -цена 50лв. Акрилни бои на дървен панел. Разгледайте страницата ми във google-Ателието-картини..

Триптихи за стена

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 90 лв. Автор-Кремена Налбантова. Изработени на дървен панел в 3 части, всяка с размер 32/82см./8мм. на цена 90лв. Акрилни бои, паста. Изработвам и по размери и мотиви, зададени от клиента. Разгледайте страни..

Авторски картини

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 65 лв. Автор-Кремена Налбантова. Картините са на дървен панел с размери 40см./60см./8мм. или на 50см./50см./8мм. рисувани с акрилни бои и защитно лаково покритие. Показаната цена е за картини без рамка! За д..

Авторски картини

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 120 лв. Автор-Кремена Налбантова.1, Дама с куче, - акрилни бои на платно с подрамка с размери 85см./55см. цена 150лв. ПРОДАДЕНА 2., Дама в кафене, - акрилни бои на платно с подрамка с размери 85см./55см. цена..

Картина Старият Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 250 лв. Автор-Кремена Налбантова. 1., Хисар Капия, размер 80см./60см. акрилни бои на дърво с рамка с шир.5см. -цена 250лв. 2., Амфитеатър Пловдив, размер 80см./60см. акрилни бои на дърво с рамка с шир.5см. -ц..

Рисувани икони

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 150 лв. Автор-Кремена Налбантова. Рисувани на дърво с акрилни бои и защитно лаково покритие! Размер с рамката 40см./50см. Разгледайте страницата ми в Google-Ателието-картини и сувенири. Магазин, Ателието, се ..

картина маслени бои

гр. София, обл. София
Цена: 120 лв. , Водопад” 50/50 см

картина маслени бои

гр. София, обл. София
Цена: 100 лв. , Последвай ме” 60/80 см.

картинa маслени бои

гр. София, обл. София
Цена: 130 лв. , Индианска абстракция” 70/30 см.

картина маслени бои

гр. София, обл. София
Цена: 140 лв. , Езерото” 60/50 см.
Цена: 700 лв. Малка пластика на Склуптора Гедиги Геигов
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.