back to top

Изкуство, Хоби » Други

3159 обяви
Украса-плетиво-1
Цена: 10 лв.

Плетиво на една кука за декорация.

Украса-плетиво-2
Цена: 16 лв.

Плетиво на една кука за декорация.

Украса плетиво-3
Цена: 12 лв.

Плетиво на една кука за декорация

 рекламирай сам в favicon
Грамофонни плочи

Грамофонни плочи

Казанлък, област Стара Загора
Цена: 10 лв.

Продавам грамофонни плочи от различен жанр-10лв. бр.

Грамофонни плочи

Грамофонни плочи

Казанлък, област Стара Загора
Цена: 8 лв.

Грамофонни плочи с известни руски песни и изпълнители.8 лв. бр. Разполагам и с много други плочи от различен жанр. При интерес пишете.

Грамофонни плочи

Грамофонни плочи

Казанлък, област Стара Загора
Цена: 10 лв.

Продавам грамофонни плочи, от различен жанр, изключително запазени и добре съхранявани.

Продавам щанци за рязане на хартия и картон, папки за релеф и печати
Цена: 5 лв.

Продавам нови щанци за рязане на хартия и картон, папки за релеф и комплект силиконови печати - единични бройки, по описанието по-долу (моля, вижте и кореспондиращите снимки с илюстративен характер): ..

Ръчно изработени картички и опаковъчни кутийки за всеки повод
Цена: 3 лв.

Предлагам уникални ръчно изработени картички (с подходящо декориран плик), покани и малки опаковъчни кутийки за всякакъв повод. Възможна е изработка и по поръчка, според предпочитанията на купувача ..

Оригинални немаски пъзели 2 броя Ravensburger puzzle
Цена: 29.99 лв.

Два броя оригинални немски пъзела Ravensburger puzzle. В добро състояние са само веднъж са редени. Цената е за двата пъзела общо! Размери: Голям пъзел 1500 части - 84х60см Малък пъзел - 49х36см..

Многофункционална Лупа с микроскоп
Цена: 20 лв.

1. Многофункционална Лупа с микроскоп - 20 лв Многофункционална прецизна лупа/микроскоп 3X-10X-55X с подсветка от 6 светодиода и ултравиолетова светлина за проверка на банкноти. Идеална за бижутерска..

Бг Филмова Музика П. Ступел Б. Карадимчев М. Щерев М. Левиев К. Дончев К. Цибулка В. Казасян др

В комплекта са два броя плочи неотваряни и съответно не пускани никога на грамофон! На винил най-известните български композитори на филмова музика - Петър Ступел, Борис Карадимчев, Митко Щерев, Мил..

Стари грамофонни плочи - Булат Окуджава, Лили Иванова
Цена: 2 лв.

Стари винилови грамофонни плочи в отлично състояние. - Булат Окуджава - с подпис - Лили Иванова - Стари градски песни и песни за душата. - Класическа и симфонична музика - Борис Христов и Н..

Списания с Бойко Борисов и Димитър Бербатов
Цена: 1 лв.

Избрано от сп. Егоист, Жената днес... С корици на Бойко Борисов, Димитър Бербатов, Цветан Василев и други Цени - от 1 лв.

Ръчно бродирани декоративни възглавници ковьори

Трябва да се видят на живо. Лично предаване.

Декорация за рожден ден
Цена: 20 лв.

Ръчно изработене декорация по повод 30 (тридесет) годишнина. Изработена е от стиропор, за да е едновременно лека и здрава, Височината й е около 30см.

продава фотоувеличител
Цена: 100 лв.

фотоувеличител Таврия + цветни филтри, 3 броя ваничка, сушилня за снимки, 2 броя ръчен ролер, ръкав

Ръчно изработени покани обувчици за кръщене, погача, рожден ден
Цена: 2.40 лв.

Това е една луксозна покана във формата на бебешка обувчица подходяща за всеки детски празник. Поканите не са налични изработват се по поръчка. В цената е включен черен печат. За цветен печат се допла..

Ръчно изработени албуми за новородено, кръщене, юбилей, рожден ден
Цена: 65 лв.

Ръчно изработени албуми за снимки подходящи за кръщене, рожден ден, новородено дете за друг повод или без такъв. Може да бъде изработен в цвят и тема по ваше желание. Времето за изработка е 10 дни. Вс..

Ръчно изработени пликове за кръщене, рожден ден, новородено, юбилей, сватба
Цена: 10 лв.

Ако искате да поднесете своите парични подаръци и благопожелания по един различен и по - специален начин, ръчно изработените картички са един прекрасен вариант. Свържете се с мен тук или в страницата ..

Ръчно изработен албум и кутия за бебешки съкровища
Цена: 52 лв.

Този комплект от албум и кутия за бебешки съкровища е подходящ подарък за кръщене, погача и новородено бебенце. Албума побира общо 28 бр снимки в размер 9/13 и 13/18 см. Комплекта е наличен.

 рекламирай сам в favicon
Експлодираща кутия
Цена: 20 лв.

Кутийката изненада е един различен начин да поднесете своите благопожелания и парични подаръци. Тя е много ефектна и със сигурност ще направи впечатление не само на този, за когото е предназначена, но..

Комплект за кръщене
Цена: 75 лв.

Комплектите на се налични изработват се по поръчка. Може да изберете цвета и аксесоарите на Вашия комплект. - кутийка за косичка -кутийка за кръстче - кутия за дрехи - свещ - кошница - папка за..

Ръчно изработени покани гащеризончета за погача, кръщене, рожден ден
Цена: 1.60 лв.

Това са едни различни и много сладки покани под формата на гащеризончета. Размерите на поканата са 13/10,5 см. Поканите не са налични изработват се по поръчка, като времето за изработка зависи от коли..

Ръчно израбтени албуми хармоника
Цена: 15 лв.

Това са малки албумчета с размери на кориците 11/16 см, побират 16 бр снимки в размер 9/13 см. Албумчетата са подходящ подарък за всеки повод, към тях може да бъде добавен персонален надпис, пожелание..

Ръчно изработен албум за новородено бебче
Цена: 65 лв.

Това е едно албумче за новородено момченце в което да се съберат снимчици те от първата годинка. Албума е в размер 18/18 см и побира 80 бр снимчици в размер 9/13 см и 10/15 см. Албумчето е налично и е..

Ръчно изработени банери и топери за кръщене, погача, новородено, рожен ден
Цена: 1.50 лв.

Ръчно изработени банери за рожден ден, погача, новородено или друг повод. Може да бъдат изработени и в други цветове и форми. Пишете ми тук или в страницата ми Страната на чудесата, за да обсъдим и ре..

Ръчно изработени коледни играчки
Цена: 3.50 лв.

Това са ръчно изработени коледни играчки декорирани с естествени материали. Играчките имат различен диаметър 8,7,5 и 4 см и всички са налични, като започват от 3,50 лв до 8,50 лв.

Албум за снимки и персонална рамка за новородено бебенце
Цена: 32 лв.

Това е един много сладкък комплект, който включва албумче за 40 бр снимки размер 10/15 см и рамка с данните от раждането на бебенцето. Сетчето е налично и очаква своя притежател.

Ръчно изработени коледни картички
Цена: 10 лв.

Ако искате да поднесете своите благопожелания по един различен и по - специален начин, ръчно изработените картички са един прекрасен вариант. Свържете се с мен тук или в страницата ми Страната на чуд..

Ръчно изработени коледни картички
Цена: 5.50 лв.

Ако искате да поднесете своите благопожелания по един различен и по - специален начин, ръчно изработените картички са един прекрасен вариант. Свържете се с мен тук или в страницата ми Страната на чуд..