1. home
  2. »
  3. bcИзкуство, Хоби
  4. »
  5. Антиквариат
  6. »
  7. обл.Плевен

Антиквариат : обл.Плевен

16 обяви

Ретро мелничка

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 100 лв.

Медни котли

гр. Червен бряг, обл. Плевен
Цена: 95 лв. За аранжиране на механи битов кът
Цена: 160 лв. МАГАЗИН ”ТЕХНИКА И ДОМ” гр. Плевен, улица ”Шейново” 22, магазин 3 / успоредна на улица”Шипка” посока училище Васил Левски / Ви предлага: Батман статуя от Джийн Колан само за колекционери!!! DC..
 рекламирай сам в
Цена: 100 лв. 55 броя руски значки от времето на соца. Цената е по 2лв. за брой. При покупка на ВСИЧКИ заедно цената е 100лв. Вижте и другите мой обяви за банкноти, монети, сувенири и подаръци.

Ретро мелнички

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 120 лв. Голяма - 120лв Малка - 100лв

пишеща машина

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 35 лв. Продавам ретро пишеща машина Оптима - Германска. Машината е във добро състояние и е работела до последно през 70 -80 те години на миналият век. Възможно е коментар за цената при желание за закупуване.

Ретро Радио, Будилници +кожен калъф

гр. Левски, обл. Плевен
Цена: 15 лв. Радиата са по 20 лв а Будилника е 15 лв

Изработвам ХАРБИИ

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 200 лв. Изработвам харбии с желани особености в детайлите - по поръчка на клиента. Прилагам снимки на една изработена от мен. Има възможност и за вграждане на инкрустации. Посочената цена е базова.
Цена: 35 лв. Продавам стенен часовник Янтра от 70 те години. СССР

Ордени и медали

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 30 лв. Ордени и медали от 60-70те години на миналия век. В много добро състояние. Биха представлявали интерес за колекционери. Цената е за бройка. Вижте и другите мой обяви за банкноти, монети, сувенири ..
Цена: 0.50 лв. Цените са по договаряне в зависимост от количеството Панти с плъзгач за кутии и др Закопчалки тип ретро резе с орнаменти и без-мини вариант и голямо, Крачета за кутии Стойка за ароматни пръчици ..

Панти бронз

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 1.50 лв. За направата на кутиики Налични 10 бр
Цена: 2 лв. Продавам стари автентични Народни носии ( престилки ), Добре запазени за годините си, Цената е примерна. Имам и Калъвка и Торба. Може и Бартер!

Автентичен месингов ибрик

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 50 лв.

Винска закачалка

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 100 лв. Стоящата закачалка е стара виенска закачалка с размери: височина - 205 см, диаметър на основата 75 см, диаметър на короната 56 см. В идеално състояние. Цената и е 100 лева.

Стара брава

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 50 лв. Стара брава от дворна порта на възрожденска къща.Бравата е с резе,функционира,продава се без ключа.