Област: обл. Пазарджик
Населено място: гр. Пазарджик
Квартал/Район
Местоположение
Етажност
РЗП
Двор - квадратура
Особености
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене marker Резултати с карта Подреди по:
57 обяви
обл. Пазарджик
гр. Пазарджик
СнимкиМестоположениеЕтажностРЗПДвор - квадратура
Kъща с двор и гараж Къща в града Етаж от къща 110 кв.м РЗП 262 кв.м двор | Къщи/Вили | ЖК Чиксалън (Стадиона) гр. Пазарджик
Къща в градаЕтаж от къща110 кв.м РЗП262 кв.м двор
Цена
38 677.80 лв.
ЖК Чиксалън (Стадиона), гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 1 ден
Kъща с двор и гараж - 1/3 ид. част от дворно място - ПИ, целият с площ 262 кв.м., целият втори етаж от построената в имота масивна жил. сграда със ЗП 110 кв.м., 1/2 част от изба, сграда на един етаж с площ 5 кв.м. с начин на ползване хангар-депо и гараж с площ 21 кв.м. Имотът е предмет на публична продан от 11.09.2017 г. до 11.10.2017 г.
Къща на калкан в кв. Ябълките Къща в града Едноетажна 90 кв.м РЗП 219 кв.м двор | Къщи/Вили | Ябълките гр. Пазарджик
Къща в градаЕдноетажна90 кв.м РЗП219 кв.м двор
Цена
35 000 лв.
Address Pazardjik
Ябълките, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Address Pazardjik,  преди 2 дни
Къща на калкан в кв. Ябълките - Едноетажна къща на калкан в кв. Ябълките със застроена площ от 45 кв.м. Състои се от редовен и приземен етаж. Външно стълбище. 1-ви ет. - две стаи и антре. Приземен - две стаи, изба и антре. Къщата е гредоред и тухла, строена е около 1960г. Има външна тоалетна, баня няма. Дворът е 219 кв.м., има и сонда.
Етаж от къща Къща в града Етаж от къща 120 кв.м РЗП 23 кв.м двор | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаЕтаж от къща120 кв.м РЗП23 кв.м двор
Цена
34 000 EUR
Address Pazardjik
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Address Pazardjik,  преди 2 дни
Етаж от къща - Първи жилищен етаж (120 кв.м) от двуетажна масивна къща с плоча. Намира се в центъра на града, между бившата Автогара и училище ”Климент Охридски”. Етажът се състои от: две спални с обща тераса, голям хол с голяма кухня, баня, отделна тоалетна, сервизно помещение. Има част от двора 23 кв.м.
Едноетажна Къща с Двор в Център, гр. Пазарджик Къща в града Едноетажна 110 кв.м РЗП 210 кв.м двор | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаЕдноетажна110 кв.м РЗП210 кв.м двор
Цена
76 530 EUR
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 2 дни
Едноетажна Къща с Двор в Център, гр. Пазарджик - Предлагаме Ви да закупите Къща с двор в централен район на гр. Пазарджик. Стабилна тухлена конструкция, с прекрасен външен дизайн. Разположение на стаите: коридор, кухня с хол и три просторни стаи с прекрасни високи тавани. Може да направите чудеса с това стилно жилище! Има място за градина, барбекю и външна беседка, за прекарване на лятното време под красотата на небето и звездите с любимите хора! Има приземен етаж, който също е с големина 110 кв.м. Може да направите Гардеробна, стая за тренировки или каквото на Вас ви е необходимо. Има нужда от освежаване и лек ремонт, но това позволява да н..
Къща в град Пазарджик СПЕШНО!!! Къща в града Двуетажна 100 кв.м РЗП 299 кв.м двор | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаДвуетажна100 кв.м РЗП299 кв.м двор
Цена
50 000 EUR
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 2 дни
Къща в град Пазарджик СПЕШНО!!! - Предлагаме Ви да закупите къща в град Пазарджик. Парцелът е 299 кв.м., а застроената площ е 100 кв.м. РЗП. Къщата е два етажа: приземен и първи. На снимките се вижда състоянието: за ремонт е. Много добра ИНВЕСТИЦИЯ и НАХОДКА на пазара на имотите. На приземен етаж има: 2 спални помещения, ГАРАЖ и нещо като лятна кухня. На 1-ви етаж е с разположение: кухня, холова стая, две спални помещения и много малък санитарен възел. Дворът е с допълнителни постройки. Оглед след уточняване по телефона! Гарантираме за имотите, които предлагаме и ще бъдете уведомени, ако има някаква нередност по тях. Всичко пр..
Многофункционална жилищна сграда град Пазарджик Къща в града Двуетажна 366 кв.м РЗП 250 кв.м двор | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаДвуетажна366 кв.м РЗП250 кв.м двор
Цена
160 000 EUR
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 4 дни
Многофункционална жилищна сграда град Пазарджик - Предлагаме Ви да закупите Многофункционална сграда в град Пазарджик. Общо парцелът е: 250 кв.м. Обектът се състои се от: 1-во ниво: помещение със статут на кафе и хранителен магазин по документи; хранителен магазин - функциониращ; шивашки цех за работно облекло и магазин към него; санитарен възел и гаражна клетка; обща площ: 168 кв.м. 2-ро ниво: студио със санитарен възел - 40 кв.м., заедно с тристайно жилище - 128 кв.м. и три тераси. Подът е с ламиниран паркет, има изградено локално отопление с пелети, поставени са радиатори и камина. В сградата има 3 климатика и цялостно луксозно обзавеждане..
Продажба на две уникални еднофамилни къщи в район с минерални извори Къща в село Двуетажна 95 кв.м РЗП 1400 кв.м двор | Къщи/Вили | гр. Пазарджик
Къща в селоДвуетажна95 кв.м РЗП1400 кв.м двор
LEADER+
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: LEADER+,  преди 5 дни
Продажба на две уникални еднофамилни къщи в район с минерални извори - Продажба на две уникални еднофамилни къщи в район с минерални извори Агенция “ЛИДЕР+” Ви предлага възможност да намерите уюта и спокойствието в низините на Родопи планина, сред невероятната й живописна природа. Къщите се намират в село до град Пазарджик, в район с топли минерални извори, което прави климатът лечебен и предпочитан за живеене и отдих. Селото е населено с млади хора, има много добре работеща театрална школа от ученици. Наблизо има манастир, до който се ходи по еко-пътеки. Интересна историческа забележителност е църквата, в която има множество стенописи с ренесансов вид, както ..
втори етаж от къща 140,5 кв.м. продава собственик Къща в града Двуетажна 141 кв.м РЗП 338 кв.м двор | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаДвуетажна141 кв.м РЗП338 кв.м двор
Цена
49 000 EUR
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 12 дни
втори етаж от къща 140,5 кв.м. продава собственик - Продавания имот е втори етаж от двуетажна къща с прилежащи мазе и дворно место със квадратури както следва: - двор незастроена част около 60 кв.м. /от парцел 338 кв.м. / - с бетонно покритие, ограден; - парцела е с два самостоятелни входа за двора и етажа от двете северни страни на къщата; - застроена площ на къщата(без тераси) -140. 5кв.м. - втори етаж с Н2. 8м /без южжа тераса/ - 140, 5 кв.м.; - етажа е с южна тераса не включена в площа на етажа - 11 кв.м.; - мазе Н2. 3м. (самостоятелен вход) - 45кв; м. - конструкция - монолитна стоманено бетонна с тухлени стени/единични тухли/..
Етаж от къща в Района на Спортното Училище Къща в града Двуетажна 110 кв.м РЗП | Къщи/Вили | Устрем гр. Пазарджик
Къща в градаДвуетажна110 кв.м РЗП
Цена
25 500 EUR
Устрем, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 15 дни
Етаж от къща в Района на Спортното Училище - Предлагаме на Вашето Внимание етаж от къща в района на спортното училище. Чиста площ на стаите 86 кв.м., гараж: 20 кв.м. И още едно помещение около 13 кв.м., което може да се преустрои на допълнителна стая или изба, по Ваше желание. Етажа се нуждае от ремонт. Цената е съобразена с вида на жилището. Оглед след уточняване по телефона!
Страхотен Етаж от Къща Къща в града Двуетажна 250 кв.м РЗП 125 кв.м двор | Къщи/Вили | Устрем гр. Пазарджик
Къща в градаДвуетажна250 кв.м РЗП125 кв.м двор
Цена
31 000 EUR
Устрем, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 15 дни
Страхотен Етаж от Къща - Представям Ви Страхотен Етаж от Къща + ГАРАЖ + Голяма помещение за склад. Обща разгъната площ: 250 кв.м. Етажа е с две спални помещения, голям хол, кухня, коридор, голяма тераса, външно барбекю. Чудесна тухлена постройка с вътрешна изолация, паркет и ламинат, в банята плочки. Има уникално декорирана камина и естествен камък габро, сменена дограма, трифазен ток, обособено барбекю. Има малко компактно перално помещение. В двора има за любителите - лозе. Изложението на етажа е южно. Перфектното Място за Вашият нов Дом!
парцел за еднофамилна къща Къща в града Едноетажна 80 кв.м РЗП 384 кв.м двор | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаЕдноетажна80 кв.м РЗП384 кв.м двор
Цена
47 000 EUR
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Недвижими имоти” Лидия”,  преди 20 дни
парцел за еднофамилна къща - Прекрасен парцел в построена в него еднофамилна къща. Местоположението на имота е в района на бившата автогара. Къщата е за ремонт, в парцела има и построени селскостопански постройки.
Етаж от кооперация - Ставропол Къща в града Етаж от къща 130 кв.м РЗП 100 кв.м двор | Къщи/Вили | Ставропол гр. Пазарджик
Къща в градаЕтаж от къща130 кв.м РЗП100 кв.м двор
Цена
70 000 лв.
ИМОТ КОРЕКТ
Ставропол, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: ИМОТ КОРЕКТ,  преди 25 дни
Етаж от кооперация - Ставропол - Продава се многостаен тухлен апартамент представляващ трети етаж от малка кооперация с по един апартамент на етаж, одобрени за саниране по програма на енергийна ефективност. Жилищната площ от 130 кв.м е разпределена между три спални, три тераси, голям хол, отделно кухня и кухненски бокс, баня, отделно тоалетна и коридор. В цената е включен гараж, идеална част от тавана, идеална част от дворното място и избено помещение на партерен етаж. Имота е без подобрения, но с функционално разпределение.
Уникална Къща в Района на Острова Къща в града Четириетажна и по-голяма 240 кв.м РЗП 220 кв.м двор | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаЧетириетажна и по-голяма240 кв.м РЗП220 кв.м двор
Цена
115 000 EUR
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 25 дни
Уникална Къща в Района на Острова - Прекрасна къща в района на острова. Разгъната площ: 240 кв.м., двор: 220 кв.м. Четириетажна сграда с ое един приземен етаж (изба) и разпределение на стаите: голяма стая предвидена за кухня с хол и спалня, като на всеки етаж има баня с тоалетна. Подът е с ламиниран паркет, стените са измазани, банята има плочки само на първи етаж. Изградено е локално парно и са поставени радиатори. Между етажите е плоча. На дворът може да бъде направено барбекю. Сградата е подходяща и за живеене, и за тип семеен хотел за отдаване под наем. Гледката е Уникална, мястото също. Чудесна инвестиция! Оглед след уточня..
Къща - широк център Къща в града Двуетажна 110 кв.м РЗП 300 кв.м двор | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаДвуетажна110 кв.м РЗП300 кв.м двор
Цена
80 000 лв.
Агенция ”ЗЕМЯ”
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Агенция ”ЗЕМЯ”,  преди 29 дни
Къща - широк център - Къща на калкан с РЗП-110 кв.м. и 300 кв.м. двор. На два етажа. На първия етаж има кухня, хол и баня с тоалетна, на втория има две спални, малка тераса и широк коридор, в който е изградена мивка с шкафове и може да се направи на кухня. Етажите са съединени с вътрешни стълби. Продава се без обзавеждането. Може и замяна с доплащане за къща в близките села. Обява 5012. ПОСЕТЕТЕ САЙТА НИ: WWW.ZEMIA.BG
втори етаж от къща Къща в града Етаж от къща 82 кв.м РЗП 112 кв.м двор | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаЕтаж от къща82 кв.м РЗП112 кв.м двор
Цена
51 000 лв.
ИМОТ КОРЕКТ
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: ИМОТ КОРЕКТ,  преди 30 дни
втори етаж от къща - Предлагаме ви да закупите етаж от къща с площ 82 кв.м. със самостоятелен вход. Прилежащи към него 1/2 дворно място с размери 112 кв.м., мазе със самостоятелен вход и две помещения в размер на 67 кв.м. Етажът е с изложение изток, юг, запад. Разпределение: коридор, три стаи, една тераса, баня с тоалетна. Етажа е изцяло за ремонт с възможност за преустройство в голяма дневна с кухненски бокс, 2 самостоятелни спани и баня. Покрива е ремонтиран.
Многофункционална къща Къща в града Двуетажна 344 кв.м РЗП 250 кв.м двор | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаДвуетажна344 кв.м РЗП250 кв.м двор
Цена
160 000 EUR
Address Pazardjik
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Address Pazardjik,  преди 32 дни
Многофункционална къща - Къща на два етажа с вътрешно стълбище в гр. Пазарджик. Намира се в района на училище ”Климент Охридски”. В близост има училища, детски градини, магазини. Състои се от: Първи етаж с площ от 168кв.м: Кафе - аперитив, със статут на търговски обект с площ от 40 кв.м., магазин за промишлени стоки с площ от 16 кв.м. и шивашки цех с магазин за работно облекло с площ от 112 кв.м. Втори етаж с площ от 176кв.м: Кухня с трапезария и всекидневна, две спални, голяма тераса около 60 кв.м., голяма баня с вана, коридор, боксониера с площ от 40 кв.м., състояща се от кухненска, трапезна и холова част в ..
Къща и магазин - център Къща в града Триетажна 220 кв.м РЗП 61 кв.м двор | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаТриетажна220 кв.м РЗП61 кв.м двор
Цена
125 000 EUR
ИМОТ КОРЕКТ
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: ИМОТ КОРЕКТ,  преди 36 дни
Къща и магазин - център - Предлагаме за продажба триетажна жилищна сграда със смесено предназначение със застроена площ от 61 кв.м. и земя с площ 61 кв.м., разположена в центъра на гр. Пазарджик. Партер-магазин с площ от 61 кв.м. с изба 54 кв.м., етаж 1 с площ от 61 кв.м. и етаж 2 мансарден с площ от 40 кв.м. Подходящ имот за инвестиция с осигурен наем от 700 лв.
Най Луксозната Къща В Района Само За Супер Сериозни Клиенти Къща в града Двуетажна 1560 кв.м РЗП 4000 кв.м двор | Къщи/Вили | Стадиона гр. Пазарджик
Къща в градаДвуетажна1560 кв.м РЗП4000 кв.м двор
Цена
500 000 EUR
КОСТАДИНОВ ИМОТИ
Стадиона, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: КОСТАДИНОВ ИМОТИ,  преди 46 дни
Най Луксозната Къща В Района Само За Супер Сериозни Клиенти - Костадинов Имоти предлага на Вашето внимание едно уникално по своята същност имение. Луксозното имение е закътано сред красива растителност, спокойствие и тишина и разполага със собствен закрит басейн от 500кв.м. Разположено е на отличен озеленен парцел, с две къщи - семейна къща, къща за гости и лятна кухня с камина. Осигурете си фантастични условия за живеене, отдих и спорт. Разпределение: Главна къща 680кв.м. Просторна трапезария с кухненски бокс и хол на първия етаж. Три спални и три бани с тоалетна. Къща за гости 300кв.м. Включва спалня + баня и тоалетна. Уютна лятна кухня 80кв.м има ка..
Къща в центъра на града Къща в града Едноетажна 120 кв.м РЗП 400 кв.м двор | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаЕдноетажна120 кв.м РЗП400 кв.м двор
Цена
80 000 лв.
Address Pazardjik
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Address Pazardjik,  преди 46 дни
Къща в центъра на града - Едноетажна тухлена къща 120кв.м в центъра на гр. Пазарджик. Намира се в района на Ескулап и училище Никола Фурнаджиев. Състои се от кухня с бокс, две стаи, антре, салон, баня с тоалетна, външно стълбище с тераса. Има изба под едната стая. Къщата е строена през 1936г., но е поддържана. Има и масивен гараж 30 кв.м. Дворът е 400 кв.м. Лицето на парцела е 15 метра.
Къща 100 кв.м., идеален център Къща в града Двуетажна 100 кв.м РЗП 300 кв.м двор | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаДвуетажна100 кв.м РЗП300 кв.м двор
Цена
50 000 EUR
Агенция ”ЗЕМЯ”
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Агенция ”ЗЕМЯ”,  преди 66 дни
Къща 100 кв.м., идеален център - Парцел 300 кв.м., застройка на калкан със съседния имот. Лице на улицата 12м. Намира се в идеалния център на Пазарджик, в района на полицията. ОБЯВА 5011. ПОСЕТЕТЕ САЙТА НИ: WWW.ZEMIA.BG
двуетажна къща Къща в града Двуетажна 160 кв.м РЗП 250 кв.м двор | Къщи/Вили | Устрем гр. Пазарджик
Къща в градаДвуетажна160 кв.м РЗП250 кв.м двор
Цена
110 000 лв.
Агенция ”ЗЕМЯ”
Устрем, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Агенция ”ЗЕМЯ”,  преди 71 дни
двуетажна къща - Предлагаме за продажба двуетажна къща в кв. ’Устрем’ с площ от 160кв.м. Площта е разпределена между: етаж 1 - три стаи, отделно кухня, баня с тоалетна и антре, етаж 2 - хол, две спални, кухня, баня с тоалетна и голяма веранда. Втория етаж е обзаведен, със сменена дограма, саниран и се отоплява с парно. Къщата разполага с два гаража, две избени помещение и дворно място от 250кв.м. В много тих и спокоен район. Обява 5010 ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ АГЕНЦИЯ ’ЗЕМЯ’, ПОСЕТЕТЕ И САЙТА НИ: WWW. ZEMIA. BG
Първи етаж от масивна къща в супер центъра Къща в града Етаж от къща 120 кв.м РЗП 105 кв.м двор | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаЕтаж от къща120 кв.м РЗП105 кв.м двор
Цена
62 000 лв.
Address Pazardjik
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Address Pazardjik,  преди 87 дни
Първи етаж от масивна къща в супер центъра - Етаж от масивна къща в супер центъра на град Пазарджик. Намира се в хубав и спокоен квартал, в близо до Математическата Гимназия. Състои се от: Всекидневна с кухненски бокс (север), хол (запад), две спални (юг), отделно баня и тоалетна и една голяма тераса (запад). Подът е дюшаме, дограмата е двукатна дървена. Към етажа има: двор от 105кв.м., таван 39кв.м., и изба от 22кв.м.
Къща в квартал Запад Къща в града Двуетажна 74 кв.м РЗП 472 кв.м двор | Къщи/Вили | Запад гр. Пазарджик
Къща в градаДвуетажна74 кв.м РЗП472 кв.м двор
Цена
50 000 EUR
ИМОТ КОРЕКТ
Запад, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: ИМОТ КОРЕКТ,  преди 87 дни
Къща в квартал Запад - Продава се къща в обновения квартал ”Запад” на метри от училища, детски градини и хранителни магазини и удобен транспорт. Къщата е ЗП - 74 кв.м с приземен и редовен етаж. На редовния етаж са разположени всекидневна, две спални, салон, баня с тоалетна. Допълнително гараж с обособена стая и селскостопански постройки. Къщата е за ремонт.
Етаж от къща Къща в града Етаж от къща 126 кв.м РЗП 120 кв.м двор | Къщи/Вили | Изток гр. Пазарджик
Къща в градаЕтаж от къща126 кв.м РЗП120 кв.м двор
Цена
75 000 лв.
Агенция ”ЗЕМЯ”
Изток, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Агенция ”ЗЕМЯ”,  преди 94 дни
Етаж от къща - Предлагаме за продажба етаж от двуетажна къща с площ от 126кв.м. Състои се от: четири стаи, отделно хол, две антрета, баня с тоалетна и тераса. Къщата е с два отделни входа. Лице на пътя-15м. Продава се заедно с обзавеждането. Имота разполага с дворно място от 120кв.м., гараж -20кв.м. и мазе - 100кв.м. Дограмата е изцяло сменена с PVC, заедно с входната врата. ОБЯВА 5505 ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ АГЕНЦИЯ ’ЗЕМЯ’, ПОСЕТЕТЕ И САЙТА НИ: WWW.ZEMIA.BG
Етаж от двуетажна къща Къща в града Етаж от къща 100 кв.м РЗП | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаЕтаж от къща100 кв.м РЗП
Цена
55 000 EUR
Address Pazardjik
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Address Pazardjik,  преди 100 дни
Етаж от двуетажна къща - Етаж от къща с реални 100 кв.м. в гр. Пазарджик. Намира се в тих и спокоен район до църковен парк. Състои се от: голяма всекидневна, кухня, две спални едната от които е с гардеробна, баня с тоалетна. Подовата настилка е с паркет, мозайка и теракот. Дограмата е алуминиева. Къщата е с вътрешна и външна изолация. Отоплението е решено с газ и климатик. Към етажа има и мазе (1/2 от етажа).
Първи етаж от триетажна къща Къща в града Етаж от къща 120 кв.м РЗП 130 кв.м двор | Къщи/Вили | Ставропол гр. Пазарджик
Къща в градаЕтаж от къща120 кв.м РЗП130 кв.м двор
Цена
75 000 лв.
Address Pazardjik
Ставропол, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Address Pazardjik,  преди 128 дни
Първи етаж от триетажна къща - Първи етаж от триетажна къща в кв. Ставропол, в близост до Полицейското училище. Състои се от две спални, трапезария с кухненски бокс, хол, баня и тоалетна отделно и три тераси. Изложението е И, З, Ю. Подът е дюшаме, дограмата е дървена. Към етажа има още гараж 20 кв.м., две мазета всяко по 15 кв.м., както и двор 130 кв.м.
Продавам къща в Пазарджик център Къща в града Двуетажна 154 кв.м РЗП 188 кв.м двор | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаДвуетажна154 кв.м РЗП188 кв.м двор
Цена
39 000 EUR
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 141 дни
Продавам къща в Пазарджик център - Къща, град Пазарджик, Център Продава се масивна къща с двор в центъра на града на 2 етажа по 77 кв.м с площ общо от 154 кв.м. Първи етаж се състои от: три стаи, санитарен възел и баня, без подобрения. Втори етаж от три стаи - спалня, хол и трапезария. Парцела е с площ от 188 кв.м. Къщата се намира в центъра срещу Lidl на ул. ’Никола Петрини’ 35. Нуждае се от ремонт.
Къща в града Двуетажна 250 кв.м РЗП 320 кв.м двор | Къщи/Вили | Център гр. Пазарджик
Къща в градаДвуетажна250 кв.м РЗП320 кв.м двор
Цена
87 000 EUR
Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: ”ЗЕМЕЛА”,  преди 158 дни
Къща на два етажа със застроена площ 125 м2 и РЗП 250 м2, отделно изба в сутерена с площ 40 м2. Първият етаж е обитаем, вторият е на мазилка и замазка. Двор 320 м2
Етаж от къща Къща в града Двуетажна 86 кв.м РЗП | Къщи/Вили | Устрем гр. Пазарджик
Къща в градаДвуетажна86 кв.м РЗП
Цена
60 000 лв.
Агенция ”ЗЕМЯ”
Устрем, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Агенция ”ЗЕМЯ”,  преди 177 дни
Етаж от къща - Предлагаме за продажба втори етаж от къща в кв. ’Устрем’ с площ от 86 кв.м. Състои се от: дневна, спалня, детска стая, кухненски бокс, баня и тоалетна. Самостоятелен вход, гараж 20кв.м., складово помещение до гаража - 15 кв.м. Отделно външна кухня и голяма тераса с площ 50кв.м., навес 20кв.м. Парно с камина, алуминиева дограма. Етажа е саниран. Ремонтиран покрив. Трифазен ток. Продава се с обзавеждането, без техниката. Цената не подлежи на коментар. Обява 5508 ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ АГЕНЦИЯ ’ЗЕМЯ’, ПОСЕТЕТЕ И САЙТА НИ: WWW.ZEMIA.BG
Къща във вилна зона Едноетажна 171 кв.м РЗП 171 кв.м двор | Къщи/Вили | гр. Пазарджик
Къща във вилна зонаЕдноетажна171 кв.м РЗП171 кв.м двор
Цена
96 000 EUR
RESELLYOURAPARTMENT LTD.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: RESELLYOURAPARTMENT LTD.,  преди 185 дни
Resell Your Apartment LTD предлага - Великолепна луксозна вила, разположена в региона на Пазарджик. Вилата е с красив вътрешен и външен дизайн, и е напълно обзаведена. Разполага и с красива градина.
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг