1. home
  2. »
  3. bcИмоти - Продажби
  4. »
  5. Други имоти
  6. »
  7. обл.Бургас
  8. »
  9. к. к. Слънчев бряг

Имоти - Продажби » Други имоти : обл.Бургас, к. к. Слънчев бряг

5 обяви

СПЕШНО! Продава Сграда в Слънчев Бряг

map icon запад, к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 650 000 EUR Предлагам поземлен имот с недовършена жилищна сграда, подходяща и за хотелски бизнес. Построена е в централната част на курорта, на 900м. от плажа. Обекта е без тежести, има АКТ 14 и е деклариран в Аг..

Продавам сграда/магазин

Р, к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 1 450 000 EUR Продавам самостоятелна сграда от 1200кв.м. закрита площ, на един етаж намираща се в парцел от 3700 кв.м., заедно с фирма регистрирана по ДДС, с отлична кредитна история. Сградата разполага със седем х..
Цена: 37 000 EUR Продава се разработена аптека в Слънчев бряг с наемател във Вила Итта. с голям човекопоток през лятото. За инвестиция е чудесен.
 рекламирай сам в

Перално стопанство на Слънчев Бряг

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 23 000 EUR Перално стопанство със статут на промишлено перално стопанство, изградено по всички необходими изисквания. Чиста площ 40м2. Две професионални перални с две сушилни. Малък каландър за гладене. Кота 0. ..

Инвестиционен обект за продажба

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 1 250 000 EUR Намира се в курортно-възстановителната зона на град Слънчев бряг, от едната страна граничи с горския държавен фонд. На пешеходно разстояние са пясъчните плажове (250 м) и централната алея (300 м) на С..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.