1. home
  2. »
  3. bcИмоти - Наеми
  4. »
  5. Заведения под наем
  6. »
  7. обл.Кърджали

Заведения под наем : обл.Кърджали

7 обяви

Дава се под наем

Възрожденци, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 800 лв. (6.67 лв./кв.м) Закусвалня за бързо хранене 120 кв.м С оборудване Работи целогодишно Дава се под наем оборудвано и действащо заведение за бързо хранене /баничарница/, на комуникативно място в кв. Възрожденци. Близо е до училище.

Заведение в идеален център, Кърджали

Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 2 000 лв. (9.09 лв./кв.м) Кафене 220 кв.м С оборудване Работи целогодишно Заведение с детски кът, с всички необходими за това разрешителни, разположено в идеалния център на гр. Кърджали. Разположено е на площ от 220 кв.м, обзаведено и напълно оборудвано с всичко необходим..

Дава под наем кафене

Възрожденци, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 1 000 лв. (5 лв./кв.м) Кафене 200 кв.м С оборудване Работи целогодишно Дава под наем разработено кафене в квартал Възрожденци, недалеч от магазин „Билла“. Помещението е с площ 200 кв.м. Заведението има външна покрита част, вътрешната част на две нива, бар, санитарни възл..

Под наем

map icon Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 750 EUR (5.51 EUR/кв.м) Кафе ресторант 136 кв.м Без оборудване Работи целогодишно

Дава под наем заведение

Възрожденци, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 2 000 лв. (7.09 лв./кв.м) Ресторант 282 кв.м С оборудване Дава под наем ресторант в квартал Възрожденци, на удобно място в квартала. Помещението е с обща площ 280 кв.м. и се състои от бар помещение, основна зала, кухня и санитарни възли. Голям плюс на имота ..

Дава под наем помещение

Възрожденци, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 700 лв. (2.80 лв./кв.м) Заведение за хранене/ресторант 250 кв.м С оборудване Дава под наем търговско помещение, старо строителство - панел, в квартал Възрожденци, в района на Стотните блокове. Помещението е с площ 250 кв.м. и се състои от две големи зали, кухня, склад и сани..

Заведение под наем гр. Кърджали

Байкал, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 150 лв. (1.25 лв./кв.м) закусвалня 120 кв.м Без оборудване Заведение под наем, което може да се използва и за съхранение. Площта на заведението е 120кв.м. Района е охраняем.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.