1. home
  2. »
  3. bcИмоти - Наеми
  4. »
  5. Заведения под наем
  6. »
  7. обл.Ловеч

Заведения под наем : обл.Ловеч

5 обяви

Давам под наем

Промишлена Зона, гр. Ловеч, обл. Ловеч
Тип на заведението: Кафе аперитив и басейн 1 кв.м С оборудване Давам под наем, за не по малко от една година кафе аперитив и басейн. Цена 830 лв. на месец, гаранция за ток, вода и поръжения 2000 лв.

Давам под наем

Промишлена Зона, гр. Ловеч, обл. Ловеч
Тип на заведението: Кафе аперитив и басейн 1 кв.м С оборудване Давам под наем плувен басейн и кафе аперитив, цена по споразумение може и дългосрочно. За повече информация на посочения тел.

Давам басейн под наем

Промишлена Зона, гр. Ловеч, обл. Ловеч
Месечен наем: 830 лв. (0.75 лв./кв.м) Басейн с ресторант 1100 кв.м С оборудване Давам под наем басейн с ресторант. Годишен наем от 10 000лв.
Месечен наем: 450 лв. (4.74 лв./кв.м) Кафе-аперитив 95 кв.м Без оборудване Заведението е кафе-аперитив разделено на две части с преход между тях. Пред входа има площадка с навес, на която се разполагат маси. В близост до заведението има хранителен магазин и магазин за козмет..

Отдава се под наем кафе в Автогара - Троян

Автогара - Троян, гр. Троян, обл. Ловеч
Месечен наем: 150 лв. (25 лв./кв.м) Кафе - бар 6 кв.м Без оборудване Работи целогодишно Отдава се под наем кафе с площ 6 кв.м. Помещението се намира в сградата на Автогара - Троян. Кафето е без оборудване, с ток и вода. Наемната цена за кафето е 150 лв. / месец. Без комисион за наемателя..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.