1. home
  2. »
  3. bcИмоти - Наеми
  4. »
  5. Стаи под наем, Съквартиранти
  6. »
  7. обл.Плевен

Стаи под наем, Съквартиранти : обл.Плевен

8 обяви
Месечен наем: 180 лв. Стая Без хазаи За студенти Давам под наем в гр. Плевен стая в необзаведена, крайна къща в девети квартал с ползване на баня и тоалетна.

Квартири - Идеален център

map icon Център, гр. Плевен, обл. Плевен
Месечен наем: 130 лв. Стая Без хазаи За момиче/та, За момче/та, За работници, За ученици, За студенти Самостоятелна стая, с наем 130лв., в която има разтегателен диван, маса и мивка.

Стая под наем

Център, гр. Плевен, обл. Плевен
Месечен наем: 120 лв. Стая Без хазаи За момче/та Давам стая под наем 40 кв обзаведена, съжителство в апартамента с две момчета, идеален център, ползване на кухня, наем 120 лв и депозит 120 лв.
 рекламирай сам в

давам стая под наем

Център, гр. Плевен, обл. Плевен
Месечен наем: 80 лв. Стая С хазаи За момиче/та, За работници, За ученици, За студенти давам обзаведена стая под наем за жена студентка или момиче
Месечен наем: 200 лв. Стая Без хазаи За момиче/та, За работници, За ученици, За студенти Давам под наем в гр. Плевен до Медицинският институт на ул. ’Москва’11, самостоятелна стая с мивка, баня, тоалетна в частна къща за българи православни християни, семейство, работници, пенсионери, инв..
Месечен наем: 200 лв. Стая Без хазаи За момиче/та, За момче/та, За работници, За ученици, За студенти Давам под наем квартира, таванска стая за българи православни християни, свестни и подредени хора, студенти /ки, ученици /чки, работници, пенсионери в гр. Плевен до Медицинският институт на ул. ”Москв..
Месечен наем: 180 лв. Стая Без хазаи За момиче/та, За момче/та, За работници, За ученици, За студенти Давам под наем квартира в гр. Плевен до Медицинският институт на ул. ’Москва’11, самостоятелна стая с мивка, баня, тоалетна в частна къща за БЪЛГАРИ българи православни християни, за ученици/чки и сту..
Вид: Стая Без хазаи За работници Квартира къща стаи под наем в Белене. Има спално бельо и топли завивки.