Салони за красота под наем : обл.Сливен

14 обяви

Луксозно помещение

гр. Сливен, обл. Сливен
Месечен наем: 300 лв. Луксозно помещение под наем в близост до трето основно училище. Подходящо за офис, студио, ателие, кабинет и друго. Помещението е с два входа и се състои от две стаи разделени с японска стена, мокро п..
Месечен наем: 180 лв. Предлаганият имот е в нова, завършена кооперация, в Идеалния Център на града, в близост до НАП. Удачно за офис, ателие, салон за козметични, фризьорски и др. услуги. Лесен ориентир. Отдава се дългосро..

Напълно обзаведен

гр. Сливен, обл. Сливен
Месечен наем: 350 лв. Салон за красота, маникюр, педикюр, масажи.

Козметично студио в центъра

гр. Сливен, обл. Сливен
Месечен наем: 380 лв. Помещение под наем в центъра на града, находящо се на ул. ”Славянска” 13. Подходящо за фризьорски/козметичен салон, маникюрист, масажист, офис и други. Завършено луксозно в нова сграда с ТЕЦ. Състои с..

Разработен салон под наем

гр. Сливен, обл. Сливен
Месечен наем: 150 лв.
Месечен наем: 200 лв. Помещението се намира в близост до Кооперативен пазар, може да бъде завършено за сметка на наема!

студио маникюр

гр. Сливен, обл. Сливен
Месечен наем: 140 лв. Отдава се под наем 10 кв.м. от салон за красота на оживена улица в центъра на града със санитарен възел. В наема е включен интернет и вода. В салона има действащ козметик и фризьор, като всеки ползва ..

Наем маникюристка

гр. Сливен, обл. Сливен
Месечен наем: 140 лв. Дава под наем място за маникюристка..
Месечен наем: 450 лв. ”Имоти Кашмеров” отдава под наем салон за красота в центъра на града. Намира се на партер в нова сграда. Санитарен възел. Климатик. Напълно оборудван се предлага салонът.

Център

гр. Сливен, обл. Сливен
Месечен наем: 220 лв. Помещение в близост до Съда подходящо за фризьорски салон с площ 32 кв.м, климатик и WC. За повече информация се обадете не посочените телефони.
Месечен наем: 300 лв. Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” дава под наем партерно помещение в Центъра на града. Помещението е с площ 30кв.м. Напълно завършено. Подовата настилка е теракота. Стените са шпакловани и боядисани с латекс. И..

Салон за красота

гр. Сливен, обл. Сливен
Месечен наем: 200 лв. Отдаваме под наем помещение за козметик в елитен салон за красота. Отлично местоположение в идеалния център на града.
Месечен наем: 500 лв. ”Имоти Кашмеров” отдава под наем в центъра на изключително комуникативно място салон за красота. Напълно оборудван и обзаведен. Салонът включва входно антре, фризьорска част, кът за маникюр, масажно с..

салон за красота

гр. Сливен, обл. Сливен
Месечен наем: 500 лв. Светло и просторно помещение 126 кв.м. в сутерена на луксозна новопостроена сграда находяща се в Идеален Център на града. Състои се от 4 помещения и два санитарни възела. Климатик колона, аспирация, ..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.