Филтриране 1
Сортиране

Салони за красота под наем : обл.Благоевград

5 обяви
Месечен наем: 300 лв. Предлагаме търговско помещение под наем в Широк център, гр. Благоевград, с площ -30 кв.м. В отлично състояние, с открити индивидуални партиди за ток и вода, издаден акт 16. Отдава се без оборудване. М..

Помещение със статут на фризьорски салон под наем

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Месечен наем: 300 лв. Помещението се намира на комуникативно място на главен булевард. Предната част на помещението се използва и в момента като фризьорски салон. Има втора част, която може да се ползва от козметик. Предла..
Месечен наем: 750 лв. Дава се под наем нов луксозен салон за красота в идеален център, град Благоевград с площ - 60кв.м. Салона се отличава с атрактивен дизайн, комфорт и практичност за работа. Предлага се с наличното обза..
Месечен наем: 409 EUR Оборудвано студио за красота под наем в широк център на град Благоевград. Намира се на главен булевард, в новопостроена жилищна сграда с добре завършени общи части. Състои се от помещение за фризьор и..

Салон за красота/работни места под наем

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Месечен наем: 200 лв. Напълно обзаведено и оборудвано студио за красота под наем! Състои се от две самостоятелни стаи, като в едното помещение е разположено работно място за един фризьор и маса за маникюр. В друото помещен..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.