Салони за красота под наем

188 обяви
Месечен наем: 150 лв. Салон за красота МЕГИ търси козметик и специалист по поставяне на мигли на наем.
Месечен наем: 330 лв. Отдавам под наем работно място за ФРИЗьОР в салон за красота в Студентски град. РАБОТНОТО МЯСТО Е С НАЕМ 330 ЛВ. Консумативите са включени в цената. Регионът е оживен, гъсто населен и комуникативен.
Месечен наем: 330 лв. Отдавам ПОД НАЕМ - РАБОТНО МЯСТО за МАНКЮР И ПЕДИКЮР в салон за красота в Студентски град. Наемната цена на работното място е 330 лв. Консумативите са включени в наемната цена. Регионът е гъсто населе..
Месечен наем: 330 лв. Отдавам под наем работно място за МИГЛОПЛАСТИКА И МИКРОБЛЕЙДИНГ в салон за красота в Студентски град в София. РАБОТНОТО МЯСТО Е С НАЕМ 330 лв. и включва КОНСУМАТИВИТЕ - ток и вода. Регионът е оживен, ..
Месечен наем: 250 лв. Дава под наем фризьорски салон в гр. София, кв. Враждебна, ул. 8ма №95. Салона е обзаведен, има място за 2 фризьорки и маникюрист. Намира се в бизнес сграда, в която има още Магазин за хранителни сток..
Месечен наем: 100 лв. Поморие, естетичен център, отдава място за масажист/ка, целогодишно - 100 лв.

Фризьорско място под наем

гр. София, обл. София
Месечен наем: 350 лв. Разработен салон за красота, с постоянна клиентела, търси да присъедини към своя екип отговорен, позитивен и трудолюбив фризьор. Мястото се отдава под наем-350 лева месечно.
Месечен наем: 230 лв. Отдавам напълно оборудван, разработен салон за маникюр и грим. Помещението е с площ 12 кв.м, със санитарен възел. Салонът се намира на изключително комуникативно място в к-с Лазур. Работното място е е..
Месечен наем: 600 лв. бивше заведение, което може да се преустрои в отличен салон за красота-на много добра локация, в силно населен район на кършияка, близо до църква иван рилски, трето РПУ, училище ботев. просторни помещ..

Студио за красота

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Месечен наем: 180 лв. Давам под наем 2-ве работни места в обзаведено студио за красота-300лв или по единично място за: - Фризьор/ка -180лв. - Козметичка и масажи -180лв, Салона се намира близо до ВМИ на ул. Младост..
Месечен наем: 180 лв. Предлаганият имот е в нова, завършена кооперация, в Идеалния Център на града, в близост до НАП. Удачно за офис, ателие, салон за козметични, фризьорски и др. услуги. Лесен ориентир. Отдава се дългосро..
Под аренда са и двете Много добри условия, реклама, фирма, постоянни клиенти и човеко-поток. На спирката на 20 и 22 ”Младежки театър” Отдава се дългосрочно на кандидати завършили професионалното с..

Чисто нов салон за красота

гр. София, обл. София
Месечен наем: 2 000 лв. Чисто нов САЛОН ЗА КРАСОТА. 1-ви етаж е направен за фризьорски салон с кухничка. На етажа от доло има тоалетна и три помещения за: масаж, педикюр, измиване на коса. В цената са включени 2 паркоместа..
Месечен наем: 200 лв. Собственик дава под наем помещение в супер център на пл. Кирил и Методи, подходящо като салон за Масаж / Фризьор / Маникюр / Козметични и други услуги. Помещението е с площ 20 кв.м. със санитарен възе..

Салон за красота под наем

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Месечен наем: 850 лв. Отдава се салон за красота под наем. Работи от 7 години. Напълно оборудван, може да се започне работа веднага. Разполага с 3 фризьорски места, 2 за маникюр и отделно 2 стаи, едната за козметик, едната..

Салон за маникюр

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Месечен наем: 270 лв. Полуобзаведен салон за маникюр. Голяма витрина, изглед към главна улица. Със санитарен съзел. Подходящ за две работни места. 20 кв. След ремонт.

Стая за масаж или татуировки

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Месечен наем: 300 лв. Салон за красота, предлага стая за масаж/татуировки под наем. Търсим усмихнати, весели и позитивни хора, за създаване на една чудесна работна атмосфера. Салона се намира в района на 4то районно, зад а..

Стая за Козметик под наем

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Месечен наем: 300 лв. Салон за красота, предлага стая за козметик под наем. Търсим усмихнати, весели и позитивни хора, за създаване на една чудесна работна атмосфера. Салона се намира в района на 4то районно, зад авеню.

Фризьорско място под наем

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Месечен наем: 200 лв. Салон за красота, предлага фризьорски стол под наем. Търсим усмихнати, весели и позитивни хора, за създаване на една чудесна работна атмосфера. Салона се намира в района на 4то районно, зад авеню.

Под наем-място за маникюр

гр. Бургас, обл. Бургас
Място за маникюр в салон за красота в СЦГЧ.

Отдавам под наем

гр. София, обл. София
Месечен наем: 250 лв. Отдавам под наем козметична кабина, напълно оборудвана, в разработено студио за красота, находящо се в жк Люлин-център (студиото е работещо от 8години, с постоянни клиенти).

Отдавам под наем

гр. София, обл. София
Месечен наем: 250 лв. Отдавам под наем фризьорско работно място, напълно оборудвано, в разработено студио за красота в жк Люлин-център (студиото е работещо от 8години, с постоянни клиенти).

Отдавам под наем

гр. София, обл. София
Месечен наем: 250 лв. Отдавам под наем работно място за маникюр и педикюр, напълно оборудвано, в разработено студио за красота в жк Люлин-център (студиото е работещо от 8години, с постоянни клиенти).
Месечен наем: 750 лв. Отдавам бизнес. Давам под наем напълно оборудвано студио за красота в търговски център, жк Люлин 6, разработен. Опции: Козметична кабина - кабина за масажи, фризьорско работно място, работно място за ..

Салон за красота, к-с Възраждане

гр. Бургас, обл. Бургас
Месечен наем: 300 лв. Предлагаме Ви салон за красота под наем, 20 кв.м., намиращ се в к-с Възраждане. Намира се в партерно помещение, състоящо се от обща чакалня, работещ зъболекарски кабинет, малка кухненска част и обща т..

Помещение под наем

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Месечен наем: 200 лв. Салона се намира на ул. Отец Паисий 33
Месечен наем: 300 лв. Салона се намира на оживено и атрактивно място в столицата. Отлични условия за професионалисти с опит (наем за целия салон или на работно място ( с всички необходими документи ). Владеенето на чужд ез..

Фризьорско място под наем

гр. Бургас, обл. Бургас
Работещ луксозен салон за красота в к-с Изгрев до парка и магазин Била отдава фризьорско място под наем.
Месечен наем: 650 лв. Търговско помещение с площ 64 м2, разположено на две нива и санитарен възел. Помещението е работело като студио за красота. Предлага се без оборудване. Първо ниво се състои от: голяма зала и второ нив..
Давам под наем необзаведено помещение 72 кв.м. на две нива на оживен централен булевард в ШЦ, в близост до комплекс Royal Hill подходящо за фризьорски салон, маникюр, козметика, масажно студио. Наем..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.