1. home
  2. »
  3. bcИмоти - Наеми
  4. »
  5. Салони за красота под наем

Салони за красота под наем

253 обяви
Студио за красота СТУДИО S в гр. Варна кв. Левски, предлага КАБИНЕТ под наем, за МИГЛОПЛАСТИКА, работно място за ФРИЗЬОР и ГРИМЬОР под наем. Отлична локация, паркинг... .
Месечен наем: 800 EUR УНИКАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СОБСТВЕН БИЗНЕС БЕЗ ИНВЕСТИЦИИ! Мечтаете ли да имате свой собствен бизнес без да инвестирате средства? Искате ли да определяте сами кога, как, колко и с кого да работите. ..
Месечен наем: 300 лв. Отдава се под наем фризьорски салон с площ от 35 кв.м. в центъра на Благоевград. Намира се в идеален център на града на метри от пешеходната зона и се състои от основно помещение, допълнителна стая и ..
 рекламирай сам в
Месечен наем: 175 EUR Магазин на партерно ниво, разполагащо с климатик, санитарно помещение, кухненски шкафове с мивка.  Приветливо и чисто помещение, оборудвано към момента за фризьорски салон или козметично студио. Стату..
Салон Бижу предлага работно място за маникюр/педикюр. Салонът се намира на комуникативно място на което се търси тази услуга! Адресът на салона е Бургас, ул. Шар планина 34!

Давам ателие под наем в Белене

гр. Белене, обл. Плевен
В центъра.
Месечен наем: 120 лв. Отдава се под наем търговско помещение с площ от 13 м2. със статут на козметично студио. Намира се на партерен етаж в едно с подобни ателиета - фризьорски салон, масажно студио, маникюр-педикюр, кафен..

До входа на пазара

гр. Бургас, обл. Бургас
Месечен наем: 250 лв. Перфектен работещ луксозен козметичен и фризьорски салон. Комуникативно място. Възможност за закупуване на оборудването на изгодна цена. Нова луксозна сграда с акт-16.

търси маникюрист на наем

гр. Бургас, обл. Бургас
Месечен наем: 100 лв. работещ салон в центъра търси позитивна и креативна колежка

Козметично студио под наем в Хасково

гр. Хасково, обл. Хасково
Месечен наем: 150 лв. Отдава се под наем търговско помещение, ползвано до момента като козметично студио за маникюр и педикюр. Намира се на партерен етаж от сграда в съседство с други магазини и фризьорски салон на оживе..
Месечен наем: 200 лв. об.3578 - Фризьорски салон под наем в град Сандански Предлага се под наем фризьорски салон на площ от 20 кв.м. Намира се в непосредствена близост до главен път. Състои се от една стая и тоалетна. ..

Фризьорски салон под наем

гр. София, обл. София
Месечен наем: 350 лв. Давам перфектно обзаведен иФризьорски салон под наем в Люлин 10, с две фризьорски места има и място за маникюристка, помещението е със статут на ателие, подходящо за много дейности, обявата е само за ..

Студио за красота под наем

гр. Варна, обл. Варна
Месечен наем: 500 лв. Отдаваме под наем неработещо фризьорско и козметично студио. Имотът се отдава необзаведен с възможност за наемане на отделни работни места. Възможност за две работни фризьорски места, маникюрист и ..

Фризьорски салон под наем!!!

гр. Хасково, обл. Хасково
Месечен наем: 600 лв. Предлагаме Ви напълно оборудван и обзаведен фризьорски салон с площ 33 кв.м. Помещението разполага с четири работни места. Две фризьорски, едно за маникюр и едно за козметика. Има собствен санитарен в..

Салон за красота

гр. Сливен, обл. Сливен
Месечен наем: 400 лв. Имотът се състои от две помещения, сан. възел, тераса-12кв.м., климатик, подходящ е за салон за красота, магазин, офис, изложбена зала!
Месечен наем: 420 лв. разработен от повече от три години непрекъснато обект, с добри условия и наем. има работни помещения за фризьорство, козметика и масажи. климатизирани помещения. узаконен за салон за красота. частично..

Салон за красота

гр. Сливен, обл. Сливен
Месечен наем: 300 лв. Светло помещение на кръстовище на бул. Хаджи Димитър, подходящо за салон за красота.

Под наем

гр. Бургас, обл. Бургас
Месечен наем: 220 лв. Помещение близо до Билкова аптека. С площ 27кв.м., климатик, ролетна обезопасителна щора, WC, бойлер. До момента е използвано като фризьорски салон. Подходящо за салон за красота, козметично или масаж..

Давам под наем студио за красота

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Месечен наем: 420 лв. Давам под наем студио за красота с разрешение за 2 работни места -фризьорство, козметика -1, маникюр, педикюр-1,. Помещението е 75 кв.м. с 3 помещения, има необходимото оборудване.

Работно място под наем

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Месечен наем: 200 лв. Дава се работно място под наем подходящо за козметик, гримьор, миглопластиката в козметично студио в близост до Новотела. Салонът е разработен!
 рекламирай сам в
Дава се под наем за сезон 2020 помещение подходящо за офис, фризьорски салон, козметичен салон, маникюр или и трите в супер центъра на град Приморско. Помещението е около 30кв.м. със собствен санитаре..

Салон за красота под наем в Сандански

гр. Сандански, обл. Благоевград
Месечен наем: 200 лв. Макс Имоти предлага салон за красота под наем в град Сандански. Плащта му е 17 кв.м, състои се от работно помещение и санитарен възел. Разположено е на партер, с директен достъп от улицата. ..

Салон за красота

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Преотдавам места под наем: Маникюр и педикюр-200лв Тато студио или Козметик/масаж-200лв При интерес се обадете.

дава фризьорско място под наем

гр. Бургас, обл. Бургас
Месечен наем: 250 лв. Бургас, ЦГЧ, фризьорско място в разработен салон, на комуникативна улица - 250 лв.
Месечен наем: 500 лв. Сиана имоти Русе дава под наем атрактивен фризьорски салон с луксозно обзавеждане, ситуиран на партер в монолитна жилищна сграда в Идеален център на град Русе. Имотът е с площ от 41 кв.м. Помещенията ..
Месечен наем: 150 лв. Салон в идеален център, с адрес ул. ” Райно Попович” 6, отдава фризьорско място под наем и място за маникюр. В салона има работещи козметичка и масажистка.

Студио за красота

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Месечен наем: 140 лв. Давам под наем 3-ри работни места в обзаведено студио за красота-450лв. или по единично място за: - Фризьор/ка -160лв. - Козметичка и масажи -160лв. - Маникюр и педикюр-140лв. Салона се намира..
Давам под наем работно място за маникюр и педикюр в кв. Лозенец
Салонът има постоянни клиенти, намира се в центъра на Стара Загора на ул. Г. С. Раковски под Булбанк и Алана, много оживена улица с постоянен поток от автомобили и пешеходци. Търся човек в дългосроч..
Месечен наем: 450 лв. Помещението е с лиценз за тази дейност. Има достъп до вода, която е включена в цената. Намира се в сградата на Хотел Бургас в град Бургас зад Областна Управа. Достъпа е с електронен ключ панел. ..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.