Филтриране 2
Сортиране

Имоти - Наеми » Други бизнес имоти под наем : обл.Велико Търново, гр. Велико Търново

26 обяви

Помещение под наем център

map icon Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 200 лв. Две отделни стаи с общ санитарен възел/40 кв.м. Подходящи за офис, студио за красота, масажно студио, соларно студио. Намират се на втори етаж от сградата, вътрешно разположени. Първи етаж-пицар..
Цена: 1 800 EUR (2.43 EUR/кв.м) За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт. Референтен номер: VT 66052 Имотът е с площ 38,180 дка, частна собст..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - бул. България 0m²

map icon бул. България, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 306.78 EUR Предлагаме на Вашето внимание търговско помещение под наем на един от главните булеварди на Велико Търново! Обектът се състои от две помещения: едното с площ от 20 кв.м., което е подходящо за офис и д..

Промишлен склад под наем

Промишлена зона Запад, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 409.04 EUR Предлагаме на Вашето внимание склад под наем в промишлената зона на Велико Търново! Помещението е със статут на склад промишлени стоки и се състои от складово помещение, офис, санитарен възел и товарн..

Търговски център!

Акация, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 4 000 EUR „Имоти консулт“, предлага на Вашето внимание търговски комплекс с обща площ от 1140 кв.м. Разполага с климатизация и вентилация, окачени тавани, пожароизвестителна система, охранителна система - СОТ, ..

Фризьорско ателие под наем в кв. Акация

Акация, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 290 EUR Предлагаме на Вашето внимание оборудвано фризьорско ателие под наем в широкия център на Велико Търново! Ателието разполага с две оборудвани места за фризьори, обособен кът за клиенти, стая за масаж и ..

Помещение под наем

Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 153 EUR Имоти Търновград Ви предлагат търговско помещение под наем, разположено в централната част на града. На улица с голям човекопоток. Помещението е след ремонт. Степен на завършеност таван-гипсокартон, п..

Производствен обект под наем в град Велико Търново, кв. Асенов.

map icon Асенов, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 920.33 EUR Агенция БОЛКАН ЕСТЕЙТ има удоволствието да ви предложи обект под наем за производство или склад в град Велико Търново, кв. Асенов. Имотът е с площ от 539 кв.м. състоящ се от седем големи помещения, са..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново, ж.к. Акация.

map icon Акация, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 175 EUR Представяме Ви това помещение под наем, разположено на комуникативно място в центъра на Велико Търново. Намира се на тиха улица и в същото време в непосредствена близост до бул. България. Има идеални ..

Помещение под наем

Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 8 568 EUR Имоти Търновград Ви предлагат помещение под наем с площ от 1428кв.м., разположен в голям търговски център, на главна улица с голям човекопоток. В близост до магазини, заведения и Търговски център ”Евр..

Магазин, кв. Акация, Велико Търново

map icon Акация, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 204.50 EUR Предлагаме на Вашето внимание помещение - магазин в кв. Акация. На площ от 50 кв.м. са разположени, търговска зала, кухненско помещение и санитарен възел. Имотът е с голяма витрина и директен вход от ..

Търрговско помещение кв. Картала под наем

map icon Картала, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 4 000 EUR Предлагаме на Вашето внимание търговско помещение под наем в кв. Картала. Помещението, което е със статут на магазин промишлени стоки се състои от търговска зала с площ 670 кв.м. и помещения за офис, ..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Картала 0m²

map icon Картала, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 127.82 EUR Магазин от 35кв.м. под наем, на първо ниво в новопостроен блок, в непосредствена близост до центъра на квартал Картала. Разполага с голама търговска зала, малък склад и санитарен възел. Има голяма вит..

Оборудван фризьорски салон

Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 600 лв. Стандарт Имоти предлага оборудван козметичен салон на ниво улица. Оборудването включва три фризьорски места и едно за маникюрист. Отдава се дългосрочно.
Цена: 511.29 EUR (3.99 EUR/кв.м) Агенция за имоти „Болкан Естейт“ отдава под наем фризьорски салон и козметично студио в град Велико Търново. Имотът се намира в квартал“Колю Фичето“, на партерно ниво, в блок ново строителство и разпо..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Картала 85m²

map icon Картала, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 306.78 EUR Предлагаме на Вашето внимание търговско помещение с площ от 160 кв.м., намиращо се в квартал Картала. На тази площ е разположена търговска зала и още една по- малка зала с големи витрини с изглед към ..

Заведение в центъра

Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 1 200 лв. Стандарт Имоти предлага помещение под наем което се намира в близост до Самоводската чаршия. Помещението е със статут на снек бар и има възможност за външна част. Граничи с паркинг. Наемът е без ДДС. ..
Цена: 920.34 EUR В сграда с промишлено-търговско предназначение в кв. Картала предлагаме на Вашето внимание просторни функционално свързани производствени помещения под наем. Помещенията са разположени на два етажа, в..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Колю Фичето 0m& sup2;

Колю Фичето, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 130 EUR Ако търсите подходящо помещение за стартирането или за развитието на Вашия бизнес не пропускайте да се запознаете с тази оферта! Отдава се помещение от 30 кв.м. на много комуникативно място в центъра ..

Дава под наем Помещение гр. Велико Търново - Колю Фичето 75m²

map icon Колю Фичето, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 230.08 EUR Агенция за имоти „Болкан Естейт” предлага помещение под наем в квартал „Колю Фичето” в град Велико Търново. Помещението е с площ от 65,24 кв.м. и се предлага като детски център-занималня. Обекта е в б..
Цена: 128 EUR Агенция Болкан Естейт има удоволствието да Ви представи магазин за отдаване под наем в центъра на град Велико Търново в блок ново строителство, на партерен етаж и ниво тротоар. Помещението е с обща пл..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Бузлуджа 0m²

map icon Бузлуджа, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 1 500 EUR Предлагаме ви кафе-бар ресторант ново строителство под наем с изключително атрактивно разположение в кв. „Бузлужда” в гр. Велико Търново, над хипермаркет „Била”, до автобусна спирка, пазар с постоянен..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Център 28m²

Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 230 EUR Предлагаме на Вашето внимание магазин в идеалния център на Велико Търново. На площ от 28 кв.м. са разположени търговско помещение и малък склад. Има южно изложение и е в близост до банки, магазини и и..
Цена: 2 454 EUR Агенция за имоти „ Болкан Естейт” отдава под наем складови и производствени площи в град Велико Търново.Обекта е с площ от 1200 кв.м. и се намира в Западна промишлена зона.Имотът се състои от склад с ..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Център 0m²

map icon Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 1 240 EUR Екипът на Балкан Естейт има удоволствието да Ви представи изключително предложение за помещение под наем в центъра на гр. Велико Търново. Намира се в новопостроена сграда с офиси и магазини с издаден..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Център 32m²

Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 76.70 EUR Екипът на ERA Balkan estate предлага на Вашето внимание магазин под наем в новопостроена жилищна сграда. Магазинът се намира в обособената търговска част на комплекса, която е на две нива, под нивото ..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.