Имоти - Наеми » Други бизнес имоти под наем : обл.Велико Търново, гр. Велико Търново

30 обяви

Оборудван фризьорски салон

Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 600 лв. Стандарт Имоти предлага оборудван козметичен салон на ниво улица. Оборудването включва три фризьорски места и едно за маникюрист. Отдава се дългосрочно.

Просторно помещение, Бузлуджа

Бузлуджа, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 1 200 лв. Екипът на Виктория имоти предлага на Вашето внимание ремонтирано помещение до магазин BILLA, Бузлуджа. Намира се на изключително комуникативно място в близост до големи магазини и автобусни спирки. Ра..

Дава под наем гр. Велико Търново - Център 65m²

map icon Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 450 EUR Агенция за недвижими имоти Болкан Естейт има удоволствието да ви предложи помещение със статут на заведение под наем в центъра на гр. Велико Търново. Имота се намира в сграда ново строителство на парт..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - бул. България 0m²

бул. България, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 1 500 EUR Търговско помещение на една от главните улици във Велико Търново с голям пешеходен и автомобилен трафик. Има витрина към тротоара, място за поставяне на реклама и собствен паркинг пред нея за автомоби..

Дава под наем гр. Велико Търново - Бузлуджа 0m²

Бузлуджа, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 664.68 EUR Агенция за недвижими имоти „БОЛКАН ЕСТЕЙТ”, Ви предлага под наем помещение в кв. Бузлуджа на гр. Велико Търново. Имота е разположен на сутеренен етаж и е с площ от 200кв.м, разпределени между основно ..

Помещение в гр. Велико Търново

Бузлуджа, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 1 300 лв. Помещение; Адрес Недвижими Имоти Ви предлага помещение под наем подходящо за доста видове дейности / зала за танци- народни, зумба, тае бо, табата, аеробика, йога, фитнес, развлекателни дейности, скла..

Търговски център!

Акация, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 4 000 EUR „Имоти консулт“, предлага на Вашето внимание търговски комплекс с обща площ от 1140 кв.м. Разполага с климатизация и вентилация, окачени тавани, пожароизвестителна система, охранителна система - СОТ, ..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - бул. България 0m²

map icon бул. България, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 204.52 EUR Предлагаме на Вашето внимание търговско помещение под наем на един от главните булеварди на Велико Търново! Обектът се състои от две помещения: едното с площ от 20 кв.м., което е подходящо за офис и д..

Аптека/магазин/офис

Акация, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Кантора имоти ’Щрих-Корект’ предлага помещение с издадени разрешителни за аптека, магазин за хранителни стоки, склад, офис, 160 кв. метра, тухла, с голяма витрина, трифазен ток в кв. “Акация“. Имотът ..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Колю Фичето 83m²

map icon Колю Фичето, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 281.22 EUR Търговско помещение под наем в кв. Колю Фичето! На площ от 90 кв.м. са разположени голяма зала, склад и сервизно помещение. Пред имота има площадка с големина 12 кв.м., която може да се използва както..

Търрговско помещение кв. Картала под наем

map icon Картала, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 3 500 EUR Предлагаме на Вашето внимание търговско помещение под наем в кв. Картала. Помещението, което е със статут на магазин промишлени стоки се състои от търговска зала с площ 670 кв.м. и помещения за офис, ..

Търговско помещение под наем

map icon Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 102.26 EUR Търговско помещение под наем в широкият център на Велико Търново. Помещението се състои от търговска зала с площ от 18 кв.м. и сервизно помещение. Имотът е в отлично състояние, с поставен климатик, въ..

Помещение под наем център

map icon Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 200 лв. Две отделни стаи с общ санитарен възел/40 кв.м. Подходящи за офис, студио за красота, масажно студио, соларно студио. Намират се на втори етаж от сградата, вътрешно разположени. Първи етаж-пицар..

Фризьорско ателие под наем в кв. Акация

map icon Акация, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 290 EUR Предлагаме на Вашето внимание оборудвано фризьорско ателие под наем в широкия център на Велико Търново! Ателието разполага с две оборудвани места за фризьори, обособен кът за клиенти, стая за масаж и ..

помещение под наем

Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 1 500 EUR Прeдлагаме ви помещение под наем с площ от 250 кв.м. Състои се от: търговска зала с голяма витрина на ниво тротоар, два склада и четири санитарни възела. Намира се на улица с голям човекопоток и разпо..

Промишлен склад под наем

Промишлена зона Запад, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 409.04 EUR Предлагаме на Вашето внимание склад под наем в промишлената зона на Велико Търново! Помещението е със статут на склад промишлени стоки и се състои от складово помещение, офис, санитарен възел и товарн..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново, ж.к. Акация.

map icon Акация, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 175 EUR Представяме Ви това помещение под наем, разположено на комуникативно място в центъра на Велико Търново. Намира се на тиха улица и в същото време в непосредствена близост до бул. България. Има идеални ..

Магазин, кв. Акация, Велико Търново

map icon Акация, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 204.50 EUR Предлагаме на Вашето внимание помещение - магазин в кв. Акация. На площ от 50 кв.м. са разположени, търговска зала, кухненско помещение и санитарен възел. Имотът е с голяма витрина и директен вход от ..
Цена: 511.29 EUR (3.99 EUR/кв.м) Агенция за имоти „Болкан Естейт“ отдава под наем фризьорски салон и козметично студио в град Велико Търново. Имотът се намира в квартал“Колю Фичето“, на партерно ниво, в блок ново строителство и разпо..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Картала 85m²

map icon Картала, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 306.78 EUR Предлагаме на Вашето внимание търговско помещение с площ от 160 кв.м., намиращо се в квартал Картала. На тази площ е разположена търговска зала и още една по- малка зала с големи витрини с изглед към ..

Заведение в центъра

Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 1 200 лв. Стандарт Имоти предлага помещение под наем което се намира в близост до Самоводската чаршия. Помещението е със статут на снек бар и има възможност за външна част. Граничи с паркинг. Наемът е без ДДС. ..
Цена: 920.34 EUR В сграда с промишлено-търговско предназначение в кв. Картала предлагаме на Вашето внимание просторни функционално свързани производствени помещения под наем. Помещенията са разположени на два етажа, в..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Колю Фичето 0m& sup2;

Колю Фичето, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 130 EUR Ако търсите подходящо помещение за стартирането или за развитието на Вашия бизнес не пропускайте да се запознаете с тази оферта! Отдава се помещение от 30 кв.м. на много комуникативно място в центъра ..

Дава под наем Помещение гр. Велико Търново - Колю Фичето 75m²

map icon Колю Фичето, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 230.08 EUR Агенция за имоти „Болкан Естейт” предлага помещение под наем в квартал „Колю Фичето” в град Велико Търново. Помещението е с площ от 65,24 кв.м. и се предлага като детски център-занималня. Обекта е в б..
Цена: 128 EUR Агенция Болкан Естейт има удоволствието да Ви представи магазин за отдаване под наем в центъра на град Велико Търново в блок ново строителство, на партерен етаж и ниво тротоар. Помещението е с обща пл..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Бузлуджа 0m²

map icon Бузлуджа, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 1 500 EUR Предлагаме ви кафе-бар ресторант ново строителство под наем с изключително атрактивно разположение в кв. „Бузлужда” в гр. Велико Търново, над хипермаркет „Била”, до автобусна спирка, пазар с постоянен..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Център 28m²

Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 230 EUR Предлагаме на Вашето внимание магазин в идеалния център на Велико Търново. На площ от 28 кв.м. са разположени търговско помещение и малък склад. Има южно изложение и е в близост до банки, магазини и и..
Цена: 2 454 EUR Агенция за имоти „ Болкан Естейт” отдава под наем складови и производствени площи в град Велико Търново.Обекта е с площ от 1200 кв.м. и се намира в Западна промишлена зона.Имотът се състои от склад с ..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Център 0m²

map icon Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 1 240 EUR Екипът на Балкан Естейт има удоволствието да Ви представи изключително предложение за помещение под наем в центъра на гр. Велико Търново. Намира се в новопостроена сграда с офиси и магазини с издаден..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Център 32m²

Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 76.70 EUR Екипът на ERA Balkan estate предлага на Вашето внимание магазин под наем в новопостроена жилищна сграда. Магазинът се намира в обособената търговска част на комплекса, която е на две нива, под нивото ..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.