1. home
  2. »
  3. bcИмоти - Наеми
  4. »
  5. Други бизнес имоти под наем
  6. »
  7. обл.Велико Търново

Имоти - Наеми » Други бизнес имоти под наем : обл.Велико Търново

28 обяви

Магазин) офис кв. Бузлуджа гр. Велико Търново, до сп. Качица

Бузлуджа, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 500 лв. Магазин/офис под наем на комуникативно място, в началото на кв. Бузлуджа гр. Велико Търново. В момента е преграден на 3 части/зони, но може в зависимост от нуждите на потенциалния наемател преградите ..

Под наем помещение 250кв.м. ЦЕНТЪР

map icon бул. България, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 1 500 EUR Помещението е подходящо за търговска дейност, офис, фризьорски салон, казино и др., 250 кв.м, Център, Велико Търново, бул. България. Статут на зала за хазартни игри в момента. Наем 1500 евро.

Търговски център!

Акация, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 3 500 EUR „Имоти консулт“, предлага на Вашето внимание търговски комплекс с обща площ от 1140 кв.м. Разполага с климатизация и вентилация, окачени тавани, пожароизвестителна система, охранителна система - СОТ, ..

Магазин в с. Беляковец

с. Беляковец, обл. Велико Търново
Цена: 455 EUR „Имоти Консулт“ Ви предлагат под наем магазин в село Беляковец - наложило се като едно от най-популярните и желани места, както за постоянно живеене, така и за отдих през уикенда. Имотът, който Ви пре..

Зъболекарски кабинет на главен булевард под наем

Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 400 лв. Агенция Имоти Търновгад Ви предлага оборудван зъболекарски кабинет под наем находящ се в широкия център на гр. Велико Търново. Помещението е оборудвано с шкафове и апаратура, разполага със стол. Има в..

Магазин и диагностичен пункт за автомобили!

Широк Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 700 лв. „Имоти Консулт“ Ви предлагат помещение със статут на магазин и диагностичен пункт за автомобили в Широкия Център на гр. Велико Търново. Помещението е със излаз с два входа към оживен булевард. Имотът ..

Офис помещение

Колю Фичето, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 511 EUR Агенция „Имоти Консулт“ Ви предлагат търговско помещение находящо се в развит район в кв. „Колю Фичето“. Помещението може да се използва за магазин или офис и дори има статут на обект, отговарящ на из..

Многофункционален Бизнес Имот под Наем

map icon гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 2 500 EUR (6.94 EUR/кв.м) Предлагаме ви просторен имот под наем, разположен с лице към оживена главна улица в началото на Старата Част на гр. Велико Търново. Разполага със самостоятелен вход в частна кооперация и има прекрасна..

Оборудван фризьорски салон

Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 600 лв. Стандарт Имоти предлага оборудван козметичен салон на ниво улица. Оборудването включва три фризьорски места и едно за маникюрист. Отдава се дългосрочно.

магазин в Т-маркет

map icon Бузлуджа, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 51.13 EUR Болкан Естейт предлага под наем офис/магазин 24 кв.м. намиращ се в супермаркет на много комуникационно място. Обекта е с изложение юг и входа е от към вътрешната стана на магазина. Отоплението е на кл..

магазин под наем

map icon Бузлуджа, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 204.51 EUR Болкан Естейт предлага под наем офис/магазин 35кв.м. намиращ се в супермаркет на много комуникационно място. Обекта е с изложение изток-юг, много слънчев и приветлив, с лице към улицата и прозорци до ..
Цена: 205 EUR Открийте с нас идеалното място за Вашият развиващ се бизнес! Предлагаме Ви това помещение под наем в идеалния център на град Велико Търново. Магазинът е с площ 39 кв.м. и е на второ ниво в нов търговс..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Колю Фичето 56m²

Колю Фичето, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 190 EUR Представяме на Вашето внимание това помещение с площ 56 кв.м. Помещението има санитарен възел и е подходящо както за магазин, така и за офис. Намира се в широкият център на града, на много комуникатив..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Бузлуджа 0m²

map icon Бузлуджа, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 1 500 EUR Предлагаме ви кафе-бар ресторант ново строителство под наем с изключително атрактивно разположение в кв. „Бузлужда” в гр. Велико Търново, над хипермаркет „Била”, до автобусна спирка, пазар с постоянен..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Бузлуджа 0m²

map icon Бузлуджа, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 450 EUR Предлагаме ви магазини под наем с площ от 88 кв.м. в жилищно-търговски комплекс в кв. „Бузлуджа” в гр. Велико Търново. Магазините са разположени в близост до автобусна спирка, пазар, хипермаркет за хр..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Варуша 0m²

Варуша, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 204.51 EUR (6.82 EUR/кв.м) Представяме Ви магазин под наем в топ център на Велико Търново. Намира се на паркинга на старите хали, които поема огромен брой автомобилен и пътнико поток. Чистата квадратура на имота възлиза на 30м2..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Център 32m²

Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 76.70 EUR Екипът на Balkan estate предлага на Вашето внимание магазин под наем в новопостроена жилищна сграда. Магазинът се намира в обособената търговска част на комплекса, която е на две нива, под нивото на у..
Цена: 306.78 EUR (3.99 EUR/кв.м) Агенция за имоти „Болкан Естейт“ отдава под наем фризьорски салон и козметично студио в град Велико Търново. Имотът се намира в квартал“Колю Фичето“, на партерно ниво, в блок ново строителство и разпо..

Просторно помещение, Бузлуджа

Бузлуджа, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 1 200 лв. Екипът на Виктория имоти предлага на Вашето внимание ремонтирано помещение до магазин BILLA, Бузлуджа. Намира се на изключително комуникативно място в близост до големи магазини и автобусни спирки. Ра..
Цена: 1 500 EUR Търговско помещение на една от главните улици във Велико Търново с голям пешеходен и автомобилен трафик. Има витрина към тротоара, място за поставяне на реклама и собствен паркинг пред нея за автомоби..

Дава под наем гр. Велико Търново - Бузлуджа 0m²

Бузлуджа, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 664.68 EUR Агенция за недвижими имоти „БОЛКАН ЕСТЕЙТ”, Ви предлага под наем помещение в кв. Бузлуджа на гр. Велико Търново. Имота е разположен на сутеренен етаж и е с площ от 200кв.м, разпределени между основно ..

Аптека/магазин/офис

Акация, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Кантора имоти ’Щрих-Корект’ предлага помещение с издадени разрешителни за аптека, магазин за хранителни стоки, склад, офис, 160 кв. метра, тухла, с голяма витрина, трифазен ток в кв. “Акация“. Имотът ..

Търрговско помещение кв. Картала под наем

map icon Картала, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 3 500 EUR Предлагаме на Вашето внимание търговско помещение под наем в кв. Картала. Помещението, което е със статут на магазин промишлени стоки се състои от търговска зала с площ 670 кв.м. и помещения за офис, ..

помещение под наем

Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 1 500 EUR Прeдлагаме ви помещение под наем с площ от 250 кв.м. Състои се от: търговска зала с голяма витрина на ниво тротоар, два склада и четири санитарни възела. Намира се на улица с голям човекопоток и разпо..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново, ж.к. Акация.

map icon Акация, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 175 EUR Представяме Ви това помещение под наем, разположено на комуникативно място в центъра на Велико Търново. Намира се на тиха улица и в същото време в непосредствена близост до бул. България. Има идеални ..

Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Картала 85m²

map icon Картала, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 306.78 EUR Предлагаме на Вашето внимание търговско помещение с площ от 160 кв.м., намиращо се в квартал Картала. На тази площ е разположена търговска зала и още една по- малка зала с големи витрини с изглед към ..
Цена: 920.34 EUR В сграда с промишлено-търговско предназначение в кв. Картала предлагаме на Вашето внимание просторни функционално свързани производствени помещения под наем. Помещенията са разположени на два етажа, в..
Цена: 128 EUR Агенция Болкан Естейт има удоволствието да Ви представи магазин за отдаване под наем в центъра на град Велико Търново в блок ново строителство, на партерен етаж и ниво тротоар. Помещението е с обща пл..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.